Delaatsteaai Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zochten naar een flesje om wat haartjes in te bewaren van ons pas overleden poes, Mackenzie. Op de webshop van de laatste aai beland en het glazen hartje sprong er meteen uit. En is zelfs gepersonalis... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele mooie producten! Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog special... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De service was erg goed, de producten kwamen snel en goed verpakt aan. Ook zaten er twee mooie extraatjes bij en een hele mooie tekst. Wij zijn erg blij dat wij bij dit bedrijf besteld hebben en dat w... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 5 su 5

134 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

95 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Simone is een topper.

Het contact met Simone was geweldig. Wat een medewerking, dat maak je niet veel mee. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Super.
Beoordelingscijfer 10+++.

25 marzo 2026

Pleuntje

Ik heb telefonisch contact met iemand gehad om de laatste wensen voor mijn lieve hond Pleuntje door te nemen. Dat vond ik heel fijn omdat ze met je meedenken. Heb heel fijn gesproken met de medewerkster en wist daarna zeker dat Pleuntje bij hun in goede handen was.

27 marzo 2026

Goede winkel

Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan bij de laatste aai en heb deze in goede orde ontvangen.
Ook kregen wij een lieve boodschap van de de laatse aai over het verliezen van ons hondje .
Dat vonden wij zeer netjes .
Goede winkel.

31 marzo 2026
Non scritta su invito
Valutata 4 stelle su 5

Heel tevreden

Goed verpakt, snel verzonden en mooie betaalbare producten.
Vaak zijn producten in deze categorie meteen heel duur, bij de laatste aai was dit niet het geval.

24 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik was op zoek naar een leuk flesje om…

Ik was op zoek naar een leuk flesje om de haren van mijn overleden kat in te doen en kwam bij de laatste aai terecht. Toen ik het flesje ontving voelde ik toch heel veel troost aan dit aandenken van mijn beste vriend. Ik raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen

4 marzo 2026
Non scritta su invito

Top bedrijf!

Prachtige urn met gegraveerde hanger voor onze dwergteckel gekocht. Eerst de verkeerde ontvangen, maar na een mailtje heeft Simone meteen de juiste urn opgestuurd en mochten we de andere ook houden. Heel blij mee.

20 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Besteld en geleverd binnen de 48u. Perfect.

We bestelde donderdag avond de urne voor "Sushi" en kregen deze zaterdag ochtend thuis geleverd. Zeer professioneel verpakt. En dan dat extraatje waar we zeer blij mee waren.
Delaatsteaai heeft ons bijgestaan in een moeilijke tijd en heeft zonder het te beseffen heel veel gedaan voor ons.

5 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Liefdevol bedrijf met mooie spullen

Mooi, en liefdevol bedrijf. Mooie collectie van spullen die je kunt kopen voor een laatste herinnering aan je overleden huisdier. Snel verzonden, goed en degelijk verpakt en duidelijk met liefde voor mens en dier ingepakt en verzonden. De kleine ingesloten attenties zijn echt waardevol

16 febbraio 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più