Hele mooie producten! Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog special... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Hele mooie urn voor mijn lieve kleine…
Hele mooie urn voor mijn lieve kleine vriend!
Super goed en liefdevol contact! En met heel veel goede zorg verzonden!
Een dikke 10 verdiend voor
De Laatste Aai
Een prachtige, persoonlijke herinnering aan mijn lieve Bricks.
Op 4 september moest ik afscheid nemen van mijn allerliefste Bricks. 💔🐾
Vandaag kreeg ik zijn prachtige urn, gemaakt door De Laatste Aai. En wat heeft Simone er iets bijzonders van gemaakt. Alles wat ik had gevraagd, heeft ze met zoveel zorg en aandacht uitgevoerd. Van het lettertype en de grootte van de letters tot het hartvormige gouden hangertje met zijn geboorte- en sterfdatum. Elk detail klopt precies zoals ik het in gedachten had.
Mijn lieve Bricks komt nooit meer terug. Dat blijft een ontzettend pijnlijk en moeilijk besef. Het huis is stil zonder hem en het gemis is enorm. 😢
Maar het idee dat een stukje van Bricks nu bij mij is, in deze prachtige urn, geeft me toch een beetje troost. Het voelt alsof ik hem op deze manier nog een klein beetje dicht bij me kan houden. ❤️
Simone, ontzettend bedankt voor alles wat je voor mij en voor Bricks hebt gedaan. Je hebt niet zomaar een urn gemaakt; je hebt iets gemaakt dat voor mij een ontzettend dierbare herinnering aan mijn lieve jongen is.
Ik ben heel erg blij dat ik uiteindelijk voor jou heb gekozen uit alle aanbieders. Je hebt mijn wensen perfect begrepen en er iets moois en persoonlijks van gemaakt.
Dankjewel, Simone. Uit de grond van mijn hart. ❤️🐾
Bricks, voor altijd mijn lieve jongen. 🌈🐾
Erg goede ervaring
De service was erg goed, de producten kwamen snel en goed verpakt aan. Ook zaten er twee mooie extraatjes bij en een hele mooie tekst. Wij zijn erg blij dat wij bij dit bedrijf besteld hebben en dat we onze hondjes hierdoor kunnen blijven herdenken.
Heel mooi respectvol contact
Heel mooi respectvol contact. De urn is heeft echt een persoonlijke touch.
Mooi glazen hartje, prima formaat voor wat as of haartjes
Volgende dag na bestellen kreeg ik al het mooie glazen hartje met zijn naam en een hangertje waarin ik wat plukjes van zijn vachtje in heb gedaan tevens zat er een mooi gedichtje bij dat veel met mij deed. Ik had wat vragen waar ik ook snel een antwoord op kreeg. 5 sterren dik verdiend.
Heel vriendelijke dame
Heel vriendelijke dame, met veel compassie. Snel en vooral heel mooi. Dankuwel
Zochten naar een mooi aandenken
Zochten naar een flesje om wat haartjes in te bewaren van ons pas overleden poes, Mackenzie. Op de webshop van de laatste aai beland en het glazen hartje sprong er meteen uit. En is zelfs gepersonaliseerd. We zijn zo tevreden over de service en goede bezorging! Waarvoor dank!
De poezen urn is precies zoals op de…
De poezen urn is precies zoals op de website staat. Het was netjes en goed beschermd ingepakt en binnen 2 dagen in huis. Ik hoop voorlopig geen nieuwe urn nodig te hebben ,maar ik zal wel op de laatste aai kijken of ze een urn hebben wat bij de hond of poes past.
Hele mooie producten!
Hele mooie producten!
Goede communucatie via de mail met vragen! Bestelling was er zoals aangegeven op de site. Ben erg dankbaar voor de mooie mini urn met een prachtige gravering die het nog specialer maakt. Ook de flesjes voor mijn moeder met de namen erop zijn heel mooi! Jammer dat ik geen foto kan toevoegen hier.
Een prachtig hartvormig asflesje…
Een prachtig hartvormig asflesje besteld om wat as van onze lieve Kid in te doen. Gister besteld en vandaag al ontvangen. Alles ontzettend goed verpakt met een lief kaartje erbij. Normale realistische prijzen wat niet alle herdenking sites kunnen zeggen. Eigenaren van de laatste aai...dikke pluim voor jullie
Het is super mooi
Dit had ik niet verwacht zo mooi hangertje te mogen ontvangen heb er as in gedaan voor mijn geliefde kater felix en daarom hebben ze deze sterren verdient
Wij hebben onze bestelling snel…
Wij hebben onze bestelling snel gekregen. De afwerking was mooi gedaan. Wij zijn echt tevreden.
Dankbaar
Mijn hond gaat binnen nu en een paar weken helaas naar de hemel, we zijn aan het bekijken waar we alle herinneringen in gaan doen etc. De laatste aai heb ik via bol.com besteld, heeft snelle levering, op het pakketje staat dat ze het met liefde moeten behandelen en het kaartje erbij betekend echt veel. Al met al, een hele fijne ervaring om hier iets besteld te hebben en het voelt heel dankbaar en dat ze alles met liefde behandelen.
Mooie urn en een leuk aandenken!
Ben echt enorm blij dat ik bij 'de laatste aai' mijn hondenurn heb besteld! Super snelle levering. De urn zelf zag er mooi uit en was netjes en goed ingepakt. Ook zat er een ontzettend lief en empathisch kaartje bij, wat het verlies iets verzachte. Geheel onverwachts zat er ook nog een klein mini flesje bij om de as in te kunnen doen.
De flesjes die we besteld hebben zien er heel mooi uit, geheel volgens onze wens.Ook goede communicatie en support over onze vraag. Alles zorgvuldig en netjes ingepakt hebben we het pakketje ontvangen.
Raycko , otcho …
Wel ik was totaal verast door de schoonheid van de herdenkings amulletjes.het zal voor altijd de herinnering met warmte vasthouden. Ook de verrassing van het glazen mini potje met amellet voor beide hondjes was een streling naar men hart! Waar ik ontzettend blij mee ben . Alles was netjes verpakt en gedrukt en geleverd zoals er staat bij de site van DE LAATSTE AAI. Een aanrader voor wie een herinnering wil voor zen diertjes .. DANK U VAN HARTE .VAN RITA
Het is een heel mooi urntje
Het is een heel mooi urntje
En ook heel snel .mooie herinnering voor mijn lieve Ozzy ,voor altijd in mijn Hart .❤️❤️
Begaand en een persoonlijke touch
Supersnelle verzending. Goed verpakt. Begaand en met een persoonlijke touch.
Heel fijn.