Echt goeie koffie in verschillende sterktes en smaken. De lege cupjes kunnen in de groene bak en worden gerecycled waardoor het ook nog duurzaam is. Het abonnement waarbij je elke maand 6 doosjes van... Leggi di più
We hebben nu al een halfjaar een abonnement bij de Koffiejongens met de koffiecups. Het is heerlijk. We hebben inmiddels alle sterktes en smaaktonen al gehad en zijn enorm fan van de sterkere smaken,... Leggi di più
Prima koffie. Bio én de cups kunnen bij het gft afval. Een belangrijk pluspunt ! De maatschappelijke betrokkenheid van de koffiejongens geeft een goed gevoel. Altijd voorraad in huis met het co... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heerlijke koffie, fantastische klantenservice! Jammer dat verzenden met PostNL zoveel problemen geeft. Nooit op de aangegeven dag en soms helemaal niet bezorgd. Ik koop gewoon weer in de winkel…
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.
Brediusweg 25, 1401AB, Bussum , Paesi Bassi
- 085-2083525
- info@dekoffiejongens.nl
- dekoffiejongens.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Klantenservice
Koffiejongens had een aantrekkelijke kennismakingsactie in NRC. Ik heb om die reden twee pakken van 250gr besteld. Om te proberen. Mijn bestelling voldeed kennelijk niet aan de voorwaarden van de actie, hoewel die voorwaarden voor mij als NRC-lezer en iphone gebruiker niet zichtbaar en niet duidelijk waren. Een eerste klacht daarover leverde niet heel veel op. Dat heb ik laten weten en nogmaals uitgelegd wat er onduidelijk was aan de actie en waarom de eerste reactie per mail voor mij geen goede oplossing was. Ik ben daarna direct gebeld door de Koffiejongens en na een goed en begripvol gesprek bood men alsnog een prima oplossing. Een men zou de voorwaarden beter zichtbaar maken. De klantenservice verdient daarvoor alsnog een compliment.

Risposta di De Koffiejongens
Heerlijke koffie voor wen goede prijs!!
Ik heb altijd een mix box van jullie en ben daar super blij mee!! De koffie smaakt goed en ik vind de afwisseling erg lekker. Ook de prijs is goed ten opzichte van die cups van N dus ik raad het zeker aan!!

Niet mijn smaak
Heb de drie sterkste varianten cups.geprobeerd, vond alleen de extra strong forte redelijk .
Maar smaken zijn persoonlijk
[update nav reactie]
Bedankt voor jullie reactie en tips.
Aparaat was een week voor ik jullie koffie kreeg al ontkalkt .
De hoeveelheid water check ik om e 2/3 maanden en heb ik.nog niet hoeven.aan te passen sinds ik dit alparaat een jaar geleden aanschafte.
Kennissen zij wel dol op jullie koffie gelukkig (maar die hebben natuurlijk niet mijn verfijnde smaak 😉)

Gewoon helemaal prima!
Gewoon helemaal prima, de koffie, het verhaal, de centen, de service.

Heerlijke koffie
Heerlijke koffie, topservice en het beste duurzame alternatief!

Risposta di De Koffiejongens
Jullie koffie is niet allen ' by far'(…
Jullie koffie is niet allen ' by far'( lungo extra forte) de lekkerste maar alles klopt , met respect voor de koffieboeren en het milieu. En dan heb ik het nog niet eens over de super service!!

Risposta di De Koffiejongens
Heerlijke koffie uit een cupje.
Deze heerlijke koffie had ik op een terrasje gehad. Bleek dat er ook cups van waren. Meteen abonnement genomen. Past makkelijk in je brievenbus. En mocht je even willen pauzeren of aanpassen dan kan dat heel makkelijk.

Lekkere koffiebonen
Lekkere koffiebonen! Snel geleverd via de brievenpost. Geeft heerlijke espresso. Abonnement is ook wel handig. Wel even opletten dat je op tijd nieuwe bestelt want je wilt er niet vrijdagmiddag achter komen dat je niet genoeg bonen hebt voor het weekend.
Sinds een paar weken de koffie
Sinds een paar weken de koffie
van de koffiejongens. Lekker makkelijk vua de brievenbus.
Wat een heerlijke koffie.
Geniet van elk bakkie koffie 😀
Biologische eerlijke! koffie.

Risposta di De Koffiejongens
sinds kort hebben wij een koffie…
sinds kort hebben wij een koffie abonnement en dat bevalt prima,verder is de koffie heerlijk

Superlekkere koffie
Superlekkere koffie, biologisch, van een mooi bedrijf. Wordt lekker door de brievenbus geleverd, dus de koffie is bijna nooit op ! En als je in paniek bent omdat het toch bijna op is kan je een noodbestelling doen. Ik vind het ideaal

Heerlijke en eerlijke koffie
Heerlijke en eerlijke koffie, gewoon thuisbezorgd in een brievenbuspakketje.
Ik wil niet anders meer.

De koffie is heerlijk!
Het allerbelangrijkste, de koffie is heerlijk! De service is top. Iedere 5 weken wordt de koffie geleverd met een kaartje erbij. Ik kijk er altijd naar uit wanneer de koffiejongens weer leveren!

Risposta di De Koffiejongens
Buitengewoon fantastische klantenservice! Én de koffie is heerlijk👍🏻 Bovendien is alles biologisch wat ik heel belangrijk vind.
Superattente klantenservice

Risposta di De Koffiejongens
Deze lekkere koffie is een aanrader
Super makkelijk en regelmatig thuisbezorgd. De koffie is erg lekker, duurzaam en biologisch. Ik kan het echt aanrader en leuk dat je verschillende keuze opties hebt zoals lungo en espresso.

Risposta di De Koffiejongens
Heeerlijke koffie en heel makkelijk…
Heeerlijke koffie en heel makkelijk systeem met de vaste leveringen! Je kan ook makkelijk een levering wat vroeger of later laten komen afhankelijk van hoe snel je door je voorraad zit, of de soort koffiecapsules aanpassen.
Plasticvrije verpakking. Ook fijn dat ze mensen met een beperking tewerkstellen.
Ik ben fan!

Risposta di De Koffiejongens
Heerlijke koffie in een duurzaam jasje
De Koffiejongens leveren heerlijke koffie in een duurzaam jasje. Ik hou zelf van een sterke bak, dus gebruik de Lungo Extra Forte.
De gebruikte cups kunnen bij het GFT afval. Ze zijn dus veel minder belastend voor het milieu als de aluminium varianten.
Met een abonnement word je voorraad vanzelf weer aangevuld. Gemak dient de mens.