Heb veel ervaring met leasebedrijven, maar dit is voor mij echt het Ultieme voorbeeld van hoe het hoort te gaan. Binnen 1 dag van 1ste contact, naar getekend leasecontract. Complimenten voor Henry. Oo... Leggi di più
Ruim 6 haar hier klant geweest Uiteindelijk de auto ingeleverd Hier waren bij mij bij het inleveren onduidelijkheden. Maar goed ben door noa en Thomas zeer goed geholpen Zijn in contact geblev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb hier nu voor de 3e keer een bus geleasd, topservice! In het verleden heb ik wegens veranderen van mijn bedrijfsactiviteiten een grotere bus nodig gehad, dit was binnen no time geregeld. Ook dez... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag weer een extra auto geleased bij dealerleasing , wij zijn al jaren zeer tevreden klant. Ze beschikken over een zeer ruim assortiment en des te fijner en knapper dat ze super snel kunnen schake... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Dealerleasing is Nederlands grootste shortleasemaatschappij. Dealerleasing combineert feitelijk alle voordelen van full-operational leasing met de flexibiliteit van een huurauto en ook nog goedkoper dan de gevestigde leasemaatschappijen.
Emopad 29, 5663 PA, Geldrop, Paesi Bassi
- 0887001818
- info@dealerleasing.nl
- dealerleasing.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di Dealerleasing
Zeer vriendelijk en snel geholpen
Zeer vriendelijk en snel geholpen!
Top auto waar we echt blij mee zijn!

Risposta di Dealerleasing
Ik ben zeer tevreden over dit…
Ik ben zeer tevreden over dit leasebedrijf. De service is uitstekend, vriendelijk, snel en altijd bereid om mee te denken. Daarnaast beschikken ze over een ruim aanbod aan mooie, moderne auto’s. Het complete proces van aanvraag tot levering verliep soepel en professioneel. Absoluut een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil leasen!

Blij met de aankoop
De auto is precies als beschreven, we werden erg vriendelijk ontvangen. De deal met inruil van de oude auto was snel geregeld. Wij zijn zeer tevreden aan de terugreis begonnen!

Risposta di Dealerleasing
Fijn geholpen met de aanschaf van mijn…
Fijn geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Het inruilen van mijn oude auto was ook mogelijk. Ze denken mee met de klant.

Super super
Super super.
Goede communicatie , samen duidelijke afspraken maken.
Klantvriendelijkheid.
Helemaal top 😎

Goed geholpen
Goed geholpen , goede service ,vriendelijke mensen

Uitstekende service
Uitstekende service. Denken goed mee met de klant. Hebben ons echt goed geholpen. Verbazend goed zelfs

Snel en goede service
Snel geregeld, goed meegedacht en vriendelijk contact

Risposta di Dealerleasing
Voor het eind van de contractperiode…
Voor het eind van de contractperiode kunnen overstappen naar een luxere auto. Zeer snel en vakkundig geholpen.

Risposta di Dealerleasing
Snelle reactie en komen afspraken na
Snelle reactie en komen afspraken na! Vraag naar Henry als je snel een auto nodig hebt!

Risposta di Dealerleasing
Fantastische service fijne mensen hoog…
Fantastische service fijne mensen hoog servicegehalte Henry top. Ga bijna aan mijn 7e auto beginnen bij ze..komen hun afspraken na ze zijn zeer flexibel... aanbevelen waard...afz harald maarschalkerweerd alegre advies

Risposta di Dealerleasing
Ze zijn heel duidelijk en behulpzaam
Ze zijn heel duidelijk en behulpzaam, nemen de tijd ervoor om een goede auto te kiezen

Risposta di Dealerleasing
Fijne leasemaatschappij die altijd goed…
Fijne leasemaatschappij die altijd goed meedenkt. Prima prijs/kwaliteitverhouding en goede service!

Risposta di Dealerleasing
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.