Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Internet point
  3. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk kundeservice

Jeg har oplevet en meget fin kundeservice fra jeres side. I har både været hurtige til at vende retur, og meget imødekommende. Derudover er jeres produkt bare super fint - en fair pris, og lever i den grad op til forventningerne.

19 agosto 2024

Kære Marie Louise,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice.

Vi sætter en ære i at være hurtige og imødekommende, så det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger 😇🙏

Vi er også glade for, at du synes om vores produkter, og at prisen matcher. Din tilfredshed er vores største motivation, så vi ser frem til (forhåbentligt) at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Vi købte to sæt på Finders

Vi købte to sæt på Finders. Fedt at farverne kan mixes, da det kan være svært at vælge bare en. Fik god rådgivning og modtog hurtigt sættene med posten. Sengetøjet er dejligt at ligge i og er klart blevet vores favoritter.

25 marzo 2024

Kære Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I har haft en positiv oplevelse med at købe sengetøj hos os på Finders Keepers. Vi er glade for, at I sætter pris på muligheden for at mixe farverne, så I kan få præcis det look, I ønsker. Det er også fantastisk at høre, at I har modtaget god rådgivning og hurtigt modtog jeres sæt med posten, da vi nu ikke kunne medbringe det hele på standen 😇

Det betyder meget for os, at sengetøjet er blevet jeres favoritter, og vi håber, at det vil give jer mange behagelige nætter fremover.

Valutata 4 stelle su 5

5/5 for lækkerhed, kvalitet og hurtig levering

Virker som super god kvalitet. Derfor 5/5 for lækkerhed, kvalitet og hurtig levering uden problemer!

Ikke en wow-oplevelse udover det sædvanlige, men omvendt er det jo også “bare” sengetøj. Når det er sagt, er det som om stoffet bliver blødere efter at være brugt i lidt tid, hvilket jo kun er positivt.

Jeg har købt et hvidt sæt sengetøj, som virker lidt mere “gennemsigtigt” end forventet, selvom det jo er hvidt. Derfor en blandet karakter, men også mit eneste kritikpunkt :)

16 agosto 2024

Kære Simon,

Tusind tak for din detaljerede anmeldelse og for at pointere "lækkerheden", kvalitet og hurtig levering!😉🙏 Vi er glade for, at du sætter pris på kvaliteten af vores sengetøj, og at det bliver endnu blødere efter brug. Det er nemlig det gode ved bomuld - det bliver næsten kun bedre med tiden ✨

Du siger det meget godt. Det er "bare" sengetøj. Det er helt enkelt også det vi er. Sengetøj, men bedre end det meste 😇😅

Vi forstår dit punkt om det hvide sengetøj, og vi værdsætter din ærlige feedback. Jeg vil gerne give en forklaring, som man også kan læse i vores FAQ: "Vi arbejder med en letvægtsbomuld, som godt kan virke gennemsigtig - særligt i de lyse farver og hvis dynen/puden har en anden farve eller har mønstre. Det vil de fleste dynebetræk være medmindre man kommer op i en meget tyk og ikke åndbar kvalitet."

Vi sætter stor pris på din vurdering, og vi håber, at du fortsat vil nyde dit sengetøj.

Hurtig og imødekommende kundeservice

Tusind tak for rigtig god service og betjening. Jeg har flere af jeres sengesæt og det er enormt lækkert. Jeg havde en reklamation på noget jeg havde købt på tilbud. Hurtig og meget venlig medarbejder, som jeg talte med.
Mine allerbedste anbefalinger, både på sengetøj og medarbejdere

14 agosto 2024

Kære Lene,

Tusind tak for din varme og positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, og at du er tilfreds med både vores produkter og den service, du har modtaget ✨

Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet, selv ved reklamationer, og vi er glade for, at vi hurtigt fandt en løsning til dig. Dine anbefalinger varmer virkelig, og vi sætter stor pris på, at du gad dele den med andre.

Bestilte lækkert sengetøj

Bestilte lækkert sengetøj, men fortrød dagen efter og skrev til kundesupport om de kunne stoppe afsendelse. Da kundesupport først så mailen et par dage efter, var pakken sendt afsted. De ydede stor service og betalte for returfragt. Let og smidigt

14 agosto 2024

Kære Anette,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er glade for at høre, at du fandt vores kundeservice god 🙏

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service, der individuelt passer bedst til den kunde, vi skal hjælpe. I denne situation havde du skrevet i god nok tid, men da vores kundeservice havde overset mailen, så måtte vi finde en ekstraordinær løsning - som du heldigvis tog godt imod 😇

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi håber at kunne betjene dig igen i fremtiden, når du er klar til at købe sengetøj.

Mega lækkert sengetøj!

13 agosto 2024

Kære Sofie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du synes, vores sengetøj er mega lækkert 😉😇 Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at kunne levere produkter, som du elsker.

God kvalitet

Dejlig kvalitet, hurtig afsendelse

7 agosto 2024

Kære Nini,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og den hurtige afsendelse. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse 🙏

Vi ser frem til, forhåbentlig, at betjene dig igen i fremtiden.

En fantastisk oplevelse

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Thomas fra Dawn designs.
Jeg havde modtaget et for kort dynebetræk og opdagede det først efter vask.
Jeg skrev til Dawns og forklarede situationen -jeg modtog en meget personlig mail hvor de beklagede og der blev sendt en QR kode så jeg kunne returnere betrækket på deres regning.
Der var lidt skriv frem og tilbage -med yderst behagelig korrespondance og der gik ikke mange dage - så modtog jeg et nyt dynebetræk i den rigtige størrelse✌🏻
Det er den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet - det var der mange firmaer der kunne lære noget af.
Jeg kan varmt anbefale Dawns deres sengetøj er bare superlækkert☺️

3 luglio 2024

Kære Susanne,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg er utrolig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice (mig 😇), og at vi kunne hjælpe dig med at få det rigtige dynebetræk. Det betyder meget for os at høre, at vores indsats bliver værdsat, og vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Vi stræber altid efter at give den bedste service og sikre, at vores kunder er tilfredse, så det er dejligt at høre, at vi har overgået dine forventninger ✨

Tak fordi du tog dig tid til at dele din anmeldelse!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er vild med jeres sengetøj

Jeg er vild med jeres sengetøj. Vi har lavet nyt soveværelse og har allerede købt to forskellige sæt. Wauw. Vi elsker den lækre knitrende fornemmelse og de smukke farver. Jeg er så klar til at købe endnu et sæt.

19 luglio 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er vild med vores sengetøj og har haft en god oplevelse med dine køb 🙏

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage til endnu et køb (der er nye farver på vej🤫), og vi håber, at du vil nyde dit nye soveværelse med vores sengetøj i mange år fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er dybt forelsket i det her…

Jeg er dybt forelsket i det her sengebetræk! Det er luksus at ligge i. Hurtig levering derudover.

8 luglio 2024

Kære Mathilde,

Vi er utroligt glade for at høre, at du er forelsket i vores sengetøj og føler dets luksus ✨ Tusinde tak for at dele din oplevelse!

Det er også dejligt at vide, at leveringen var hurtig og effektiv.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du vil fortsætte med at nyde dit sengetøj.

Super lækkert sengetøj!

15 luglio 2024

Kære Ditte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder vores sengetøj super lækkert ✨

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for at kunne levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Simply amazing bed clothes ☀️

8 luglio 2024

Dear Jane,

Thank you so much for your wonderful review! We're thrilled to hear that you find our bed clothes amazing. Your satisfaction is incredibly important to us, and your positive feedback is truly appreciated.

Sleep well 💤

Best regards,
Thomas from DAWN

Elsker sengetøjet

Elsker sengetøjet. Har efterhånden flere sæt. Sprødt og lækkert

12 luglio 2024

Kære Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du elsker vores sengetøj og har flere sæt. Din loyalitet som kunde betyder meget for os 🙏

Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter, der giver dig mange gode nætter fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Sengetøjet, der reddede vores søvn!

Efter et år med søvnløse nætter (læs: baby med mange opvågninger) besluttede vi os for at gøre noget for at forbedre den smule søvn, vi alligevel får. Her har Dawn Design virkelig gjort en forskel med deres sengetøj. Det er så behageligt og af så høj kvalitet, at vi nu føler, at vi får meget mere ud af vores søvn. Det er en hverdagsluksus, som alle småbørnsforældre fortjener. Vi kan varmt anbefale det til alle, der ønsker bedre søvnkvalitet!

10 luglio 2024

Kære Maria,

Tusind tak for din rørende anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at vores sengetøj har gjort en positiv forskel for jeres søvn, især i en periode med mange opvågninger.

Vi ved, hvor vigtigt det er at få den bedst mulige søvn, selv når det er begrænset, og vi er stolte over at kunne bidrage til at forbedre jeres søvnkvalitet 😇✨

Vi takker for din varme anbefaling og håber, at I fortsat vil nyde mange behagelige nætter med vores sengetøj.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. God pris. Hurtig levering.

3 luglio 2024

Kære Christian,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet til gode priser, og din feedback bekræfter, at vi gør noget rigtigt 😇

Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Luksus

Som altid super lækker sengelinned😚

21 giugno 2024

Kære Annette,

Tak for din anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du finder vores sengelinned super lækkert og luksuriøst.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sætter stor pris på, at du deler din positive oplevelse med os 🙏

Mega lækker kvalitet

Mega lækker kvalitet! Vi handler klart her igen

24 giugno 2024

Kære Frederik,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er begejstret for kvaliteten af vores produkter. Din tilfredshed er utrolig vigtig for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage som kunde 🙏

Valutata 5 stelle su 5

Bedre kundeservice skal man altså lede…

Bedre kundeservice skal man altså lede længe efter.

Jeg købte det skønneste sæt sengetøj i 2023. Desværre var dynebetrækket for langt, men jeg fik ikke gjort noget ved det🙈
Først da betrækket var på vej i affaldsspanden, tog jeg mig sammen til at reklamere - alt for sent😅
Thomas var 100% løsningsorienteret, og vi fandt den perfekte løsning.

Virkelig en god oplevelse👏

21 giugno 2024

Kære Susan,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Trods din reklamation kom lidt sent, så stræber vi altid efter at være løsningsorienterede og sikre, at vores kunder får en god oplevelse.

Det er skønt at høre, at vi fandt den perfekte løsning sammen, og at du værdsætter vores indsats. Din positive oplevelse og ros betyder meget for os 🙏⭐

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Kære Liva,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og finder vores pudebetræk lækre 🙏

Vi håber, at du fortsat vil nyde dit nye pudebetræk og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundeservice og super lækkert sengetøj

Skulle have hjælp til en bestilling, og kontaktede kundeservice. Fik en service ud over det sædvanlige med meget venlige og velskrevne mails, som gav svar på mine spørgsmål. DAWN sengetøj er super lækkert og i en rigtig god kvalitet, der holder vask efter vask. Lynhurtig levering. Jeg kommer ikke til at sove i andet fremover!

11 giugno 2024

Kære Lene,

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at du fandt vores mails både venlige og informative.

Vi er også meget glade for, at du sætter pris på kvaliteten af vores sengetøj og den hurtige levering 🚚⭐

Det er en ære at høre, at du ikke ønsker at sove i andet fremover. Din tilfredshed og støtte betyder verden for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più