Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Internet point
  3. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Dejlige produkter!

Super kundeservice, perfekte produkter, og ikke sidste gang jeg handler her! 👌
Tusind tak og rigtig god jul! 🎄

6 dicembre 2024

Kære Søren Emil,

Tusind tak for din varme anmeldelse! 😊 Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og kundeservice. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du vil handle hos os igen.

Vi ønsker også dig en rigtig glædelig jul og mange hyggelige stunder 🎄✨

Hurtig levering. Super lækkert sengetøj. 👍🏻😊

28 novembre 2024

Kære Susanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af sengetøjet. Vi håber, det bringer dig mange gode og afslappende nætter.

Valutata 5 stelle su 5

Det lækreste sengetøj og lynhurtig…

Det lækreste sengetøj og lynhurtig levering

22 novembre 2024

Kære Rikke,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Vi er så glade for, at du synes om vores sengetøj, og at leveringen gik som forventet. Det betyder meget for os at give vores kunder en topoplevelse hele vejen rundt.

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og effektiv levering – præcis som det skal være. Vi håber, at du også nyder dit nye sengetøj!

Top quality

I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the entire family loves your products, so much my teenage daughter wanted the cornblue pin stribed set for Christmas, to match her Poplin pin stribed pyjamas :-)

3 dicembre 2024

Hi you,

Thank you so much for your review! 🌟 It truly warms our hearts to know that our bed linen has become a favorite in your household – and that your cupboard is now brimming with DAWN sets! 😊 We love hearing how much your entire family enjoys our designs, and it’s especially sweet that your daughter is matching her bedding to her pajamas 🛏️🎄

We can’t wait to bring you even more designs and colors to love in the future!

Sleep tight 💤

Best regards,
Thomas from DAWN

Valutata 5 stelle su 5

Jeg mærkede første gang sengetøj fra…

Jeg mærkede første gang sengetøj fra dawn på en designer messe i København i foråret. Jeg vidste at næste gang jeg skulle have nyt sengetøj skulle det være fra det mærke, og nu har jeg lige fået mit nye sengetøj hjem. Det er SÅ lækkert - både blødt og fast på samme tid. Jeg er vild med det!

3 dicembre 2024

Kære Ida Louise,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du første gang stødte på vores sengetøj på Finders Keepers, og at det gjorde så stort indtryk, at du tænkte på os, da det var tid til nyt sengetøj.

Vi er glade for, at du oplever den perfekte kombination af blødhed og fasthed – det er præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Elsker mit nye DAWN sengetøj!

Elsker mit nye DAWN sengetøj!

Simpelt og lækkert design i den skønneste kvalitet. Glæder mig til at komme i seng hver aften 🫶🏼

Derudover også hurtig ekspedition og levering - selv under Black Friday. Kommer helt sikkert til at anbefale DAWN til alle der gider at høre på det 😉

22 novembre 2024

Kære Linea,

Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse! 🥰 Det gør os så glade, at du elsker dit nye sengetøj og glæder dig til at hoppe i seng hver aften – det er en fantastisk følelse!

... Og at vi også kunne levere hurtigt under Black Friday, gør det hele endnu bedre 🙌

Tusind tak for anbefalingen – det betyder alverden for os! 😊

Så fine produkter

Så fine produkter! Hurtig levering og virkelig lækker kvalitet på sengetøjet!

1 novembre 2024

Kære Mie,

Mange tak for din søde anmeldelse! ✨ Det er fantastisk at høre, at du er glad for kvaliteten på sengetøjet og oplevede hurtig levering. Vi gør vores bedste for at levere både gode produkter og en god købsoplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Vildt lækkert og flot sengetøj!

Vildt lækkert og flot sengetøj!! Hurtig levering og sindssygt god kundeservice

22 ottobre 2024

Kære Fie,

Hvor er det dejligt at høre! 🙌 Tusind tak for de rosende ord om både sengetøjet, leveringen og vores kundeservice.

Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse hele vejen rundt, så din feedback er virkelig værdsat! 🙏

Nemt, bekvemt og lækker kvalitet

Nemt, bekvemt og lækker kvalitet

2 ottobre 2024

Kære Kristina,

Tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede en nem og bekvem købsproces, samt at du er tilfreds med kvaliteten af dit sengetøj. Det betyder meget for os, at du gider dele din anmeldelse 🫶

Varm anbefaling herfra

Jeg er utrolig tilfreds med mine dyne- og pudebetræk fra DAWN! Kvaliteten er god, og stoffet er en fornøjelse at sove med. Bestillingsprocessen var nem, og leveringen var hurtig. Farven er ligesom den kan ses på hjemmesiden. Jeg kan varmt anbefale DAWN.

15 settembre 2024

Kære Thomas,

Tusind tak for din varme anbefaling! 🌞 Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af dit sengetøj og hele købsoplevelsen hos os. Vi sætter stor pris på, at du deler dine positive erfaringer – og hvor er det dejligt, at farven levede op til dine forventninger!

⭐️ Fuldstændig fantastisk sengetøj ⭐️

Min kæreste og jeg bestilte to sæt sengetøj fra DAWN og nu er alt vores gamle sengetøj lige til skraldespanden.
Vi skal uden tvivl have fat i nogle flere sæt! Kvaliteten er noget af det lækreste vi har oplevet og det føles simpelthen så lækkert at sove i! 5 stjerner - og intet mindre 🌟🌟🌟🌟🌟

15 settembre 2024

Kære Nadia,

Wow, sikke en fantastisk anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tusind tak fordi du deler din oplevelse med os!

Det glæder os virkelig meget at høre, at både du og din kæreste er så begejstrede for jeres nye sengetøj, at det gamle er blevet sendt på pension 😄 Vi ser frem til at sende jer flere sæt, så I kan fortsætte med at sove godt i DAWN.

Kære Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Hvor er det skønt at høre, at du elsker alt dit DAWN sengetøj! Vi bliver altid så glade, når vores produkter bringer glæde hos vores kunder 🙏

GOD KVALITET og virkelig blødt

GOD KVALITET og virkelig blødt

13 settembre 2024

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse! 🤩 Det er fantastisk at høre, at du er glad for kvaliteten og følelsen af vores sengetøj.

Vi sætter en ære i at levere produkter, som gør en forskel for vores kunders søvnoplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super god kvalitet og levering som…

Super god kvalitet og levering som aftalt👍🏻👍🏻

12 settembre 2024

Kære Jane,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og leveringen. Det betyder meget for os, at alt forløb som forventet.

Vi håber, at du nyder dit nye sengetøj.

Super god service.

Super god service.
Meget imødekommende overfor min forespørgsel.

9 settembre 2024

Kære Lone,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service hos os 😊🙏

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så din feedback betyder meget for os.

Det fedeste sengetøj

Det fedeste sengetøj - køligt og mega lækkert. Kan ikke sove i andet nu🤗

2 settembre 2024

Kære Ane,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for vores sengetøj og finder det både køligt og lækkert 🤩

At du ikke kan sove i andet nu, er den bedste ros, vi kunne få! 🤗

Vi håber, at vores sengetøj fortsat vil give dig mange skønne nætter fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste sengetøj på markedet

Det bedste sengetøj på markedet! Jeg har nu haft DAWN sengetøj i nogle måneder, og jeg bruger simplethen ikke andet nu. Det er i et meget let materiale, føles helt crispy og hjælper mig til en bedre søvn. Har anbefalet det til flere, som vender tilbage med samme oplevelse :-)

29 agosto 2024

Kære Julie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du mener, vores sengetøj er det bedste på markedet og, at det har hjulpet dig til en bedre søvn. At du kun bruger DAWN sengetøj nu, er den bedste ros, vi kunne ønske os! 🙏🙏

Vi er meget taknemmelige for, at du har anbefalet os til andre, og det er dejligt at høre, at de har haft samme positive oplevelse. Din feedback er en stor motivation for os, så igen, tak for at dele din oplevelse med os og alle andre 🥰

Hurtig eksekvering

Hurtig eksekvering

17 agosto 2024

Kære Leon,

Tak for din korte og præcise anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige eksekvering af din ordre ✨

Vi stræber altid efter at levere effektiv service, der møder vores kunders forventninger. Det glæder mig derfor at høre, at vi har imødekommet dine forventninger.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più