Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.
Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più
Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden... Leggi di più
DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.
Egå Havvej 25C, 1. mf., 8250, Egå, Danimarca
- kontakt@dawndesigns.dk
- dawndesigns.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service og skønne produkter
Fantastisk service og skønne produkter! Masser anbefalinger herfra
Dejlige produkter!
Super kundeservice, perfekte produkter, og ikke sidste gang jeg handler her! 👌
Tusind tak og rigtig god jul! 🎄

Risposta di DAWN DESIGNS
Det lækreste sengetøj og lynhurtig…
Det lækreste sengetøj og lynhurtig levering

Top quality
I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the entire family loves your products, so much my teenage daughter wanted the cornblue pin stribed set for Christmas, to match her Poplin pin stribed pyjamas :-)

Risposta di DAWN DESIGNS
Jeg mærkede første gang sengetøj fra…
Jeg mærkede første gang sengetøj fra dawn på en designer messe i København i foråret. Jeg vidste at næste gang jeg skulle have nyt sengetøj skulle det være fra det mærke, og nu har jeg lige fået mit nye sengetøj hjem. Det er SÅ lækkert - både blødt og fast på samme tid. Jeg er vild med det!

Risposta di DAWN DESIGNS
Elsker mit nye DAWN sengetøj!
Elsker mit nye DAWN sengetøj!
Simpelt og lækkert design i den skønneste kvalitet. Glæder mig til at komme i seng hver aften 🫶🏼
Derudover også hurtig ekspedition og levering - selv under Black Friday. Kommer helt sikkert til at anbefale DAWN til alle der gider at høre på det 😉

Så fine produkter
Så fine produkter! Hurtig levering og virkelig lækker kvalitet på sengetøjet!

Risposta di DAWN DESIGNS
Vildt lækkert og flot sengetøj!
Vildt lækkert og flot sengetøj!! Hurtig levering og sindssygt god kundeservice

Varm anbefaling herfra
Jeg er utrolig tilfreds med mine dyne- og pudebetræk fra DAWN! Kvaliteten er god, og stoffet er en fornøjelse at sove med. Bestillingsprocessen var nem, og leveringen var hurtig. Farven er ligesom den kan ses på hjemmesiden. Jeg kan varmt anbefale DAWN.

⭐️ Fuldstændig fantastisk sengetøj ⭐️
Min kæreste og jeg bestilte to sæt sengetøj fra DAWN og nu er alt vores gamle sengetøj lige til skraldespanden.
Vi skal uden tvivl have fat i nogle flere sæt! Kvaliteten er noget af det lækreste vi har oplevet og det føles simpelthen så lækkert at sove i! 5 stjerner - og intet mindre 🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di DAWN DESIGNS
Super god kvalitet og levering som…
Super god kvalitet og levering som aftalt👍🏻👍🏻

Super god service.
Super god service.
Meget imødekommende overfor min forespørgsel.

Det fedeste sengetøj
Det fedeste sengetøj - køligt og mega lækkert. Kan ikke sove i andet nu🤗

Risposta di DAWN DESIGNS
Det bedste sengetøj på markedet
Det bedste sengetøj på markedet! Jeg har nu haft DAWN sengetøj i nogle måneder, og jeg bruger simplethen ikke andet nu. Det er i et meget let materiale, føles helt crispy og hjælper mig til en bedre søvn. Har anbefalet det til flere, som vender tilbage med samme oplevelse :-)