Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Samme høje kvalitet som altid. Vi udskifter løbende vores sengetøj til Dawns produkter og er hver gang fuldt tilfredse med både kvalitet og service.

Valutata 5 stelle su 5

Har købt sengetøj fra DAWN- og er intet mindre end henrykt 🤩🤩. Har igennem mange år kun brugt sengetøj fra George Jensen- og har af flere omgange forsøgt mig med sengetøj fra andre mærker, uden do... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I keep coming back to purchase this lovely crisp bedlinnen. I have never had so much bedlinnen, my cupboard is full! But I cann't help stocking up when you have new designs/colours coming out, the ent... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria da letto
  2. Internet point
  3. Negozio di lenzuola

Scritti dall'azienda

DAWN er et dansk brand grundlagt på en fælles passion for at innovere og udfordre branchen for essentielle boligtekstiler. Vores mål er at skabe rammerne for en nemmere hverdag uden at det er på bekostning af den verden, vi har et ansvar for at passe på. Som et værdidrevet brand skaber vi meningsfulde produkter med fokus på komfort, funktionalitet og ansvarlighed.

Informazioni di contatto

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj. Har netop købt 2 sæt, det bliver nok ikke de sidste😊

7 giugno 2024

Kære Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med sengetøjet og vi er glade for, at du overvejer at købe flere i fremtiden.

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter, som du elsker.

Mega lækkert sengetøj

Mega lækkert sengetøj, der helt svarer til produkt beskrivelsen.
Dejlig hurtig levering.
Uden tvivl 5 stjerner
Lotte Masood

Kære Lotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det glæder os meget at høre, at vores sengetøj lever fuldt op til produktbeskrivelsen og at du er tilfreds med den hurtige levering.

Vi stræber efter at levere produkter og service, der matcher/overstiger vores kunders forventninger, og din feedback bekræfter, at vi gør noget rigtigt 😉

Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig service og fantastiske priser…

Hurtig service og fantastiske priser Mvh Kenneth

Kære Kenneth,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet hurtig service og finder vores priser fornuftige ✨

Vi bestræber os på at levere den bedste værdi for vores kunder, både i form af service og produkter. Din tilfredshed er derfor utrolig vigtig for os 🙏

Forrygende kundeservice

Det er absolut det lækreste sengetøj jeg indtil videre har købt … kvaliteten er så fantastisk 😉 også til prisen 👍 Derudover er deres kundeservice så venlig, imødekommende og løsningsorienteret Tak for jer I får mine varmeste anbefalinger

Kære Stine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du værdsætter kvaliteten til prisen, samt at det er det bedste sengetøj du har købt - det betyder virkelig meget 🙏

Din ros af vores kundeservice (mig 😇) betyder meget for os, og vi er glade for at høre, at du har oplevet os som venlige, imødekommende og løsningsorienterede. Det giver god grund til fortsat at yde ekstraordinær service ✨

Din varme anbefaling er en stor ære for os, og vi takker dig for din støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til vores kunders forventninger.

God service - hurtig levering

17 maggio 2024

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og hurtig levering. Vi bestræber os på at give vores kunder den bedste oplevelse, både hvad angår service og leveringstid.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Super lækkert og hurtig levering

18 maggio 2024

Kære Hanne,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores produkter super lækre og er tilfreds med den hurtige levering. Vi bestræber os på at levere både kvalitet og effektiv service, og din feedback betyder meget for os ✨

Valutata 5 stelle su 5

Er vild med jeres farveudvalg og var…

Er vild med jeres farveudvalg og var grund til at jeg har skiftet til jeres udvalg. Den gode bomuld er i top og elsker at de flotte kantsyninger. Tak. Kommer igen…!

24 maggio 2024

Kære Pernille,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ✨ Det glæder os meget at høre, at du er vild med vores farveudvalg og har valgt at skifte til vores sengetøj på grund af det - der er nyheder på vej 👀🤫

Vi er også glade for, at du værdsætter kvaliteten af vores bomuld og vores designvalg i form af kantsyninger. Din tilfredshed og positive feedback er en stor motivation for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og fortsætte med at levere produkter, der lever op til dine forventninger.

Valutata 4 stelle su 5

Super lækkert

Super lækkert , blødt og sprødt på samme tid.

20 maggio 2024

Kære Nanna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du finder vores sengetøj lækkert, blødt og sprødt på samme tid. Vi stræber altid efter at levere produkter, der kombinerer komfort og kvalitet, og det lyder til, at vi har ramt plet med dit sengetøj ✨

Din positive feedback betyder meget for os, og vi ser frem til fortsat at tilbyde produkter, der lever op til din og vores kunders forventninger.

Alt godt herfra

Alt godt herfra. 10/10

6 maggio 2024

Kære Yasemin,

Tusind tak for din perfekte bedømmelse, der springer skalaen ✨ Vi er utroligt glade for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med din oplevelse hos os.

Det skønneste sengetøj

Det skønneste sengetøj. Hurtig og effektiv levering.

6 maggio 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du finder vores sengetøj skønt og er tilfreds med den hurtige og effektive levering. Vi bestræber os på at sikre, at hver del af din oplevelse med os er lige så behagelig som kvaliteten af vores sengetøj 🥰

Din positive feedback er meget værdsat, og vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig og alle vores kunder fremragende produkter og service.

Valutata 5 stelle su 5

Dawns produkter er bare lækre

Dawns produkter er bare lækre! Jeg ville gerne bytte til en anden farve, hvilket drillede lidt, og jeg fik meget venlig og hurtig hjælp fra kundeservice. Stor anbefaling herfra.

2 maggio 2024

Kære Urd,

Tak for din positive anmeldelse og dine venlige ord om vores produkter og kundeservice! Vi er glade for at høre, at du finder vores produkter lækre og at vores kundeservice var i stand til at hjælpe dig med at bytte til en anden farve. Vi bestræber os altid på at levere en service, der er både effektiv og imødekommende ✨

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din støtte. Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig produkter og service, der lever op til dine forventninger.

fresh and crisp

congrats and thanks for some amazing products. the material just feels amazing and stays fresh for so long. i have definitely experienced better sleep after using your products, im a big fan and a very happy customer:)

3 aprile 2024

Dear Erhan,

Thank you so much for your enthusiastic review and kind words about our products! We are thrilled to hear that the StayFresh collection feels amazing and stays fresh for a long time.

Knowing that our products have contributed to improved sleep quality for you is the best feedback we could hope for. Your satisfaction and support as a "big fan" and very happy customer mean everything to us - thanks! 🙏

Sleep well 💤

Best regards,
Thomas from DAWN

God handel

God handel, hurtig levering.

15 aprile 2024

Kære "konen fra landet" 😉

Tak for din positive anmeldelse og for at understrege den gode handel samt hurtige levering.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at levere vores produkter hurtigt og effektivt for at sikre en god købsoplevelse for alle vores kunder. Det betyder derfor meget, at det bliver taget godt imod ✨

Valutata 5 stelle su 5

Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og…

Meget hurtig levering👍🏼 Meget lækker og høj kvalitet🤩🤩

15 aprile 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at fremhæve både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkter! 🙏

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse. Vi bestræber os på at levere ikke kun produkter af høj kvalitet, men også service, der møder vores kunders behov hurtigt og effektivt.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Skønne produkter, skøn service

Lækkert fra første syn på hjemmesiden til hver gang dynen er heldig at få et af betrækkene på. Opdagede desværre et lille hul i det ene efter få ganges brug og tog fat i kundeservice, hvor Thomas uden videre og på fineste vis fixede problemet med produktionsfejlen og gav os flere mulige løsninger, så vi nu kan ligge i et nyt sæt, mens det andet genbruges i et fint samarbejdsprojekt ml. Dawn og en lokal systue. Dawn har vores blødeste anbefalinger.

19 aprile 2024

Kære Elisabeth,

Tak for din skønne og detaljerede anmeldelse 🙏 Det er fantastisk at høre, at du har nydt hele oplevelsen fra vores hjemmeside til hvert øjeblik under dynen.

Vi sætter stor pris på din forståelse og fleksibilitet i forbindelse med løsningen af problemet, og det glæder os, at du er tilfreds med den måde, vi har håndteret situationen på, samt vores samarbejde med den lokale systue.

Tusind tak for din støtte og de bløde anbefalinger 😉 Vi ser frem til at fortsætte med at tilbyde dig og alle vores kunder produkter og service af højeste kvalitet.

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj , hurtig levering
Anbefalinger herfra 🤩🤩🤩🤩

2 aprile 2024

Kære Helle,

Tusind tak for din skønne anbefalinge og for at dele din begejstring over vores sengetøj og hurtige levering! 🤩🤩

Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen. Din positive feedback er en stor motivation for os, og vi værdsætter din anbefaling højt. Vi ser frem til at fortsætte med at levere produkter og service, der lever op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

En utrolig kompetent service.

En utrolig kompetent service.
Tror aldrig jeg har oplevet en sådan venlighed via både mail og tlf samtale med Thomas..

5 aprile 2024

Kære Vita,

Tusind tak din fantastiske anmeldelse 🙏 Jeg sætter stor pris på, at du fremhæver den interaktion du havde med mig både på mail og telefon. Jeg kan sige, at taknemmeligheden er gengældt 😇

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse - særligt når du sidder på Bali. Jeg ønsker dig en fortsat god ferie ☀️

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig lækker kvalitet til en god pris!

Rig lækker kvalitet til en god pris!

24 marzo 2024

Kære Clara,

Tusind tak for din! Vi er utroligt glade for at høre, at du synes, kvaliteten lever op til prisen. Det er vores mål at tilbyde høj kvalitet til en pris, der er tilgængelig for alle, så at høre, at du værdsætter dette, betyder meget for os 🙏

Vi håber, at vi kan få lov til at ekspedere dig igen en anden gang - måske næste gang til Finders Keepers 😊✨

Valutata 5 stelle su 5

God service over hele linjen

God service over hele linjen. Dygtige medarbejder og kvalitets sengetøj.

25 marzo 2024

Kære Charlotte,

Tusind tak for besøget på Finders Keepers og tak for din varme anerkendelse af vores service, medarbejdere og kvaliteten af vores sengetøj 🙏

Vi er utroligt stolte over at kunne tilbyde en oplevelse, der imødekommer dine forventninger på alle parametre.

Vi bestræber at sikre, at hvert enkelt produkt og hver eneste interaktion med os er af højeste standard. Din feedback er derfor utrolig værdifuld for os 😇

Hurtigt og effektivt

Hurtigt og effektivt

25 marzo 2024

Kære Gert,

Tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som hurtig og effektiv.

Vi bestræber os på altid at levere en service, der møder/overgår vores kunders forventninger med både hastighed og kvalitet ✨

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più