Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Lej aldrig et sommerhus hos DanCenter. Booking nr. 617411. Vi har været i et dejligt sommerhus på Enø bortset fra popcorn mange steder og stegepander der ikke var rengjort. Vi efterlod huset rent... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ophold Lejlighed Fanø 21-25 dec.25 Betalt fór slutrengøring forbrug og hund. Modtager 2 mdr.senere regning for rengøring. 1. Skulle ha tisset i begge senge! Hvilket IKKE er sket, i øvr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolut katastrophal – nie wieder! Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Kon... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Viaggi e vacanze

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danmark erbjuder 5.000 sommarstugor vid de vackraste stränderna runt Nordsjön och Östersjön. Sortimentet sträcker sig från klassiska stugor till lyxiga villor med egen pool. Välj mellan havsutsikt, öppen spis, bastu, bubbelbad och gratis Wi-Fi här finns alla bekvämligheter man kan önska för sin semester. Den aktive gillar stugorna med Biljard, Bordtennis, Airhockey, Bordsfotboll eller Nintendo Wii

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Lej aldrig et sommerhus hos DanCenter

Lej aldrig et sommerhus hos DanCenter.
Booking nr. 617411.
Vi har været i et dejligt sommerhus på Enø bortset fra popcorn mange steder og stegepander der ikke var rengjort. Vi efterlod huset rent og pænt.
Men nu har vi fået en regning på rengøring og en masse utydelige billeder tilsendt. Vi har skrevet frem og tilbage. Vi er blevet tilbudt 15 % rabat på regningen. Men vi vil ikke betale, når vi har gjort ordentligt rent.

5 marzo 2026

Ophold Lejlighed Fanø 21-25 dec.25

Ophold Lejlighed Fanø 21-25 dec.25

Betalt fór slutrengøring forbrug og hund.
Modtager 2 mdr.senere regning for rengøring.
1. Skulle ha tisset i begge senge!
Hvilket IKKE er sket, i øvrigt kun benyttet en seng!
2. Skulle ha badet min hund i badekarret!
Brugte slet ikke badekarret, brugte badefaciliteter ved indendørs svimmingpool!
3. Anklaget for at efterlade lange hvide hundehår i sofaen!
Min hund er kulsort og korthåret!
4. Fedtplet i bund af ovn ikke fjernet!
Den står jeg ved.
Har nøje fulgt regler ang.oprydning.
Har lejet sommerhus/ferielejlighed 2-3 gange årligt de sidste 20 år. Har aldrig oplevet noget så lavt og tarveligt.

I sender rykkere med trusler, men som jeg har meddelt jer kommer jeg ALDRIG til at betale! Men ser frem til at møde jer i retten!

19 febbraio 2026

Tålmodighed……

……tålmodighed er en dyd for dem der har det!
Min tålmodighed med jeres “fup” booking af et sommer hus på Bjarkes Grund 8 er ved at udløbe…..jeg var i huset 1/2 time - det var fyldt med skimmelsvamp i soveværelset 🥵

28 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jeg er også blevet snydt…

Som så mange andre er jeg blevet snydt i forbindelse med rengøring. De havde lovet mig 887 kroner pga manglende varmt vand. Da jeg gentagne gange havde rykket for pengene, opfandt de pludselig noget slutningrengøring til de nette sum af 950 kroner (vi havde været i huset mindre end 48 timer). Efter en del skriverier frem og tilbage, bliver deres mails mere og mere ubehagelige. De beder mig simpelthen om ikke at skrive mere til dem. Nu vil de have 63 kroner fra mig.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DANCENTER

7 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

UNDER ALT KRITIK!! Hold jer langt væk!!

Vi havde booket et lille sommerhus i februar og skulle have 2 overnatninger.
Da vi ankommer til huset hænger nøglen i døren og er ikke i nøgleboksen - vi tænker at det selvf kan være en lille menneskelig fejl. Vi ankommer til et hus der er hyggeligt, men bestemt ikke et super rent hus. Redskaber i køkkenet er beskidt ved ankomst, men vi gør ikke mere ved det da det er redskaber vi ikke skal bruge (som f.eks. kaffemaskine).
Det er fuldstændig umuligt at finde vandmåler og der er ingen guidning i huset til hvor denne skal findes. Der aftales at Dancenter afregner dette når vi forlader huset.
Da vi når sidste dag og skal gøre rent, opdager vi at støvsugeren, som ligger i et rum vi slet ikke har benyttet, er smeltet fordi den ligger op ad radiatoren. Vi ringer derfor igen til dancenter og oplyser dette og fortæller at vi har svært ved at gøre gulvet rent grundet manglende og ødelagte redskaber - dette vil de notere.

Da vi kører fra huset sidste dag, ringer dancenter og efterspørger nøglen til huset. Vi ser til vores overraskelse at vi har glemt at ligge den i nøgleboksen. Vi beklager meget og spørger om vi kan komme tilbage med denne. Manden vi taler med er flink og siger at vi ikke skulle stresse, men blot sende den med posten når vi engang havde tid (og det kunne sagtens vente til dagen efter). Vi sender selvf nøglen med det samme da vi kommer retur hjem.
Da vi får vores efterregning står der herpå at vi både skal betale for fuld rengøring samt 500kr (!!!!) fordi nøglen ikke lå i nøgleboksen. Vi undrer os over det høje beløb da vi INTET havde fået afvide om dette gebyr og ej heller står noget på lejebevis eller hjemmeside om sådan et gebyr. Vi har lange mails korrespondancer og alt kommunikation er fuldstændig under alt kritik.
Dancenter kan på INGEN måde redegøre for hvor der står noget om det gebyr, men skriver kun “den lå ikke i nøgleboksen, derfor gebyr”. Efter adskillige mails hvor jeg forsøger at blive klogere på HVOR det står og hvorfor manden i telefonen INTET nævner (fordi så havde vi jo vendt om?), bliver jeg simpelhen blokeret fra dancenter Blåvand og får derfra ingen yderligere svar.
Jeg er simpelhen forarget over måden man behandler sine lejere på med fuldstændig uigennemsigtige agendaer med høje gebyr som der intet bliver orienteret om.
Og så vælge at blokere en lejer man har en korrespondance med hvor der ikke er noget til enighed om hvad der skal ske, jeg er chokeret over denne behandling.
Kan på alle måder kun opfordrer til at ALLE holder sig LANGT VÆK fra det her firma.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice.

Vi har gjort indsigelse og får det mest vattede svar tilbage som intet svare på hvor man kan finde oplysninger om pludselige gebyr man ikke er blevet orienteret om. Derimod bliver vi bare bedt om at betale de gebyr de pludselig har bestemt. Sikke en opførsel og dårlig måde at køre forretning på.

Abzocke

Abzocke! Wir haben das Haus in einem abgewohnten nicht besonders sauberem Zustand erhalten mit nicht funktionierenden Reinigungsgegenständen. Wir haben unseren eigenen Staubsauger mitgebracht, haben am Ende viel Zeit damit verbracht zu reinigen und mussten dann 150€! Für die einreinigung für zwei gebuchte Nächte bezahlen. Es war vereinbart das eine eigen Reinigung möglich ist. Diese wurde von dancenter als mangelhaft dokumentiert obwohl wir das Haus sauberer hinterlassen haben als zuvor ! Das ist richtig groß abzocke

18 gennaio 2026

Absolut katastrophal

Absolut katastrophal – nie wieder!

Das Haus war bei Ankunft extrem dreckig und unbewohnbar: Schimmel an den Wänden, loses Waschbecken, Flecken in den Betten, überall Staub und sogar altes Konfetti vom Silvester(!). Eine Frechheit.

Vor Ort war niemand erreichbar, da das Büro schon geschlossen hatte. Telefonisch ebenfalls keine Hilfe – komplett im Stich gelassen.

Wir mussten unseren Urlaub damit verbringen, das Haus selbst zu putzen und sollten am Ende trotzdem für die Reinigung bezahlen.

Wir reisen seit Jahren nach Dänemark – so etwas haben wir noch nie erlebt. Nie wieder DanCenter!

Valutata 1 stelle su 5

Stadigvæk ingen kommentarer fra…

Stadigvæk ingen kommentarer fra Dancenter 😤😤😤😤

Har haft min sommerhus til udlejning
Har haft min sommerhus til udlejning
Dette firma kan Ikke anbefales
Vores sommerhus bliver ikke lejet ud længere , og jeg har derfor bedt om mine nøgler , som er brugt ifb udlejning
De er afsendt 26.1 2026 , og stadig ikke modtaget dem endnu 😤
Der en ingen service fra lokalkontoret i Blokhus
De svarer ikke på mine henvendelser når jeg skriver på mail
DET ER BARE DÅRLIGT , brug aldrig dette firma til sommerudlejning , eller leje af sommerhus

10 marzo 2026

Skitigt hus

Skitigt hus, inget varmvatten och nonchalans. Skulle fira en födelsedag på Lolland. Ankommer till ett ostädat hus utan varmvatten. Skulle bo där fredag 16,00 till söndag 10,00 de ville städa under lördaageftermiddagen. Ingen kom och ordnade så vi kunde duscha. BOKA INTE VIA DANCENTER!!!!

Valutata 1 stelle su 5

beskidte og uhygiejniske. Der lå brugte håndklæder og snavset sengetøj

Vores ophold hos Dancenter levede desværre på ingen måde op til den forventede standard. Ferieboligen var ikke gjort ordentligt rent ved ankomst, og både køkken, badeværelse, stue og soveværelse fremstod beskidte og uhygiejniske.
Der lå brugte håndklæder og snavset sengetøj tilbage fra tidligere gæster. Endvidere fandt vi skrald under sengen og bag sengebordene, herunder hår og tomme slikposer. Skraldespanden i køkkenet var ikke tømt, der var støv overalt, og der lugtede kraftigt af tobaksrøg i hele boligen.
På grund af den mangelfulde rengøring var vi nødt til selv at foretage en grundig rengøring, før boligen kunne benyttes. To personer brugte cirka to timer på dette, hvilket ikke bør være nødvendigt ved ankomst til en feriebolig, der er udlejet professionelt.
Samlet set fremstod boligen misligholdt og uhygiejnisk og levede ikke op til de krav og forventninger, man med rimelighed kan have. Dette påvirkede vores ophold negativt og er efter vores opfattelse helt uacceptabelt.
Vi kan derfor ikke anbefale denne feriebolig og forventer, at Dancenter tager ansvar for den mangelfulde rengøring og den utilfredsstillende oplevelse. 26/2-2026

[cid:img-0-1771917375486] Bookingnr. 2026-172733
[cid:img-1-1771917375503]

Hyllingeriis 17
Hyllingeriis
4050 Skibby

26 febbraio 2026

Betrug - angeblich Schaden verursacht

Wir haben vom 15.11. - 23.11.2025 ein Haus in Hejlsminde Strand über fejo.dk gebucht, welches von DanCenter vermietet wird. Aus persönlichen Gründen sind wir bereits am 22.11. abgereist. Vor Anreise wurde von DanCenter plötzlich eine Kaution verlangt, welche wir bezahlt haben. Gebucht haben wir inklusive Endreinigung. Diese war bereits im Angebot bei fejo.dk enthalten. Wir haben bei Abreise den Zählerstand übermittelt und ein paar Wochen später die Differenz zwischen Kaution und Nebenkosten auf unser Konto erstattet bekommen.

Am 20.02.2026 haben wir eine E-Mail von DanCenter mit folgendem Inhalt erhalten:

Nach Ihrem Aufenthalt wurde ein Schaden an einem Teppich festgestellt. Das Reinigungsteam hat versucht, die Flecken zu entfernen, leider war dies jedoch nicht möglich. Wir bitten Sie freundlich, den beschädigten Teppich über die Rechnung zu bezahlen, die unter der Buchung erstellt wurde und die wir dieser E-Mail beigefügt haben.

Als Anhang befinden sich 3 Fotos in der E-Mail, die einen Ausschnitt eines losen Teppichs zeigen. Es ist nicht erkennbar, wo dieser Teppich im Haus liegt. Darauf ist ein Fleck am Rand zu sehen. Wir sollen nun den gesamten Teppich ersetzen und 537,37 € zahlen.

Wir haben vom kompletten Haus und jedem Raum Fotos gemacht. Auf keinem einzigen Foto ist dieser ausgelegte Teppich zu sehen, den wir beschädigt haben sollen. Dieser hat bei unserem Aufenthalt nicht ausgelegen und kann daher überhaupt nicht von uns beschmutzt worden sein.

Wir haben heute auf die E-Mail geantwortet und warten die Reaktion von DanCenter ab.

Dieses Vorgehen, einfach einen Teppich nachträglich zu platzieren und Monate später zu behaupten, dass wir diesen beschädigt hätten und uns diesen nun in Rechnung zu stellen, ist Betrug.

Sollte DanCenter nicht von dieser Forderung absehen, werden wir das ganze einem Rechtsanwalt übergeben und rechtliche Schritte einleiten.

Wir werden weiterhin über fejo.dk buchen, weil es ein super Vermittler ist und dieser nichts für die Machenschaften von DanCenter kann. Allerdings werden wir in Zukunft auf den Anbieter achten.

20 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

vi havde lejet et sommerhus på fanø og…

vi havde lejet et sommerhus på fanø og måtte betale 2417 kr for strøm og vand inden vi flyttede ind. pengene ville komme retur når vi rejste efter 3 uger minus vores forbrug, her tog de så lige 1395,- for rengøring da vi ikke havde gjort rent mente de, vi har været 22 år på fanø i uge 3 og aldrig oplevet dette, så vi sal aldrig bestille noget gennem dancenter, så derfor de tager 2417 kr så de er dækket ind med rengøring, umuligt a komme i kontakt med dem

12 gennaio 2026

Betrugsmasche Endreinigung

Das Badezimmer imFerienhaus war bei meiner Ankunft nicht sauber.
Ich habe es erstmal selbst gereinigt.

Ich habe es ohne Endreinigung gebucht und am Ende selbst gereinigt.
Bei Rückzahlung ist mir dann aufgefallen das eine komplette Endreinigung berechnet wurde ohne einen Hinweis darauf zu geben.
Auf meine Beschwerde hin wurden mir Bilder von Räumen und Küchengeräten geschickt die ich gar nicht benutzt habe.
Das scheint gängige Masche bei Dancenter zu sein. Leider habe ich mich vorher nicht über Bewertungen informiert.
Selbstverständlich werde ich rechtlich dagegen vorgehen.

Die Heizung hat auch nicht funktioniert.

Ergänzung nach nach der Antwort von DanCenter:
Ich habe nochmals den Fall geschildert, alle geforderten Informationen eingereicht.

Keine Reaktion mehr von DanCenter.
Das deckt sich mit den Erfahrungen anderer Geschädigter.
Ich werde das nicht auf sich beruhen lassen sondern rechtliche Schritte einleiten.

1 novembre 2025

Aldrig mere Dancenter

Har været på ferie i et af dancenets sommerhuse, i år, 10/1-17/1-2026
Mandag morgen 19/1-2026 kan jeg se en hævning på 818,45kr , det var så vand og strøm,normalt får man en regning, så man kan se forbrug og så betale det selv ,da jeg ringer siger de til at jeg har givet lov,selvfølgelig har jeg ikke det🤬 men de kan ikke dokumenter det, har talt med bank og de siger det er ulovligt , så PAS PÅ HVIS I BETALER MED KORT NÅR I BETILLER SOMMERHUS
Har fået 5 forskellige mail adresser fra Dancenter, men de svare ikke, talte med en i går fra Dancenter , hun forstår det heller ikke.
Jeg vil ikke leje sommerhus mere hos dette firma.
Nu vil jeg undlade at fortælle mere været udsat for 🫣🫣

19 gennaio 2026

Nie wieder DanCenter.

Bei der Anreise wurden wir gleich von 2 übervollen Aschenbechern empfangen welche sich auf dem Terrassentisch befanden, für mich als Nichtraucher schon sehr störend. Im Haus die nächste Überraschung, von gründlicher Reinigung keine Spur. Überall Dreck auf den Fußböden, Bad und Dusche mussten wir erstmal reinigen. In der Küche der nächste Schock, Geschirr verdreckt und am Besteck hingen noch die letzten Essensreste vom Vormieter. Da das Haus elektrisch beheizt wird habe ich nach 24h mal den Verbrauch kontrolliert, fast 30 KW/h fand ich schon sehr heftig für einen Tag. Haben dann nur noch mit Holz geheizt. Die Fenster waren auch sehr verschmutzt und sind wohl schon ewig nicht geputzt worden. Am Abreisetag wurde das Haus gründlich gereinigt, trotzdem wurde die Kaution einbehalten wegen angeblicher Reinigungsmängel. Eine Nachfrage brachte keinen Erfolg da die Antwort ausblieb. Wenn man die vielen Negativbewertungen liest geht es wohl sehr vielen so, mal sehen wie lange es noch geht bis zum Ruin..... NIE WIEDER DANCENTER!

10 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vi har lejet et sommerhus med spa…

Vi har lejet et sommerhus med spa udendørs en weekend og ankommer fredag eftermiddag. Jeg har været i dialog mange gange med Dancenter op til ankomst, for at sikre mig at udendørs spa er varm og klar til brug fredag når vi kommer.
Da vi kommer er huset ca 8-10 grader varmt. Vi skynder os at tænde for de to varmepumper der er i huset, men den ene der er i køkken/allrum virker ikke. Den blæser koldt luft ind og kan slet ikke varme. Spaen er iskold og møgbeskidt. Jeg ringer til Dancenter der ikke kan gøre noget ved spaen- de kan først sende en teknikker lørdag og en der kan gøre det rent. Ang manglende varme lover hun at få fat i en der kan lave det. Efter 2 timer ringer jeg og rykker, og der er så ikke givet besked til nogen og den nye dame tager over. Jeg bliver ringet op af en teknikker der åbenlyst ikke gider kører så langt for at komme og se på det en fredag aften. Han siger han først kan køre fra København efter kl 23- jeg siger det ikke er godt nok- så må de komme med nogen varmeblæsere. Han vil vende tilbage. det gør han så kl 21! Vi holder fast på de må gøre noget og er igen i dialog med kontoret Dancenter. Det er så koldt at vi må sidde med dynejakker på og spise. kl 2330 kommer teknikkerne. Han ser på fjernbetjeningerne, og har en lille mini varmeblæser med, men huset er 178 kvm!!! Helt til grin. Han kan ikke gøre andet og kører igen. Kl 8 kommer der en tekninkker til spaen, som er fra Dancenter og han giver os ret i der er koldt og det ikke er ordentligt det vi er udsat for. Han vil gå tilbage til kontoret og vi skal komme derop efter en time. Det gør vi men kontordamen deroppe ved intet om os. Hun bruger en del tid på at ringe rundt og til sidst får hun fat i en der kan se på den varmepumpe og han vil komme inden for en time. Han får så serviceret begge varmepumper, der er SÅ tilstoppede at de aldrig har været serviceret. Der kommer så varme på efterfølgende- og vi kan så hygge os og nyde lidt af den weekend vi har betalt knap 4000kr for. Vi havde varme ca kl 14 og vi skulle tjekke ud kl 10 næste morgen. Vi klager selvfølgelig og her får vi en mail tilbage hvor Dancenter inderligt beklager vores oplevelse, og tilkendegiver at det er meget af vores weekend der er blevet ødelagt- og derfor vil de gerne kompensere med at returnere 550kr, eller et gavekort til Dancenter på 700kr- hvilket er som at joke med folk. Hvad bilder de sig dog ind. Jeg har billeder af alt, og går selvfølgelig videre med denne klage.

16 gennaio 2026

⭐ 1 Stern

⭐ 1 Stern – Abzocke statt FerienhausurlaubWir haben bei Dancenter ein Ferienhaus…

Wir haben bei Dancenter ein Ferienhaus in Pandrup gemietet, das vom Anbieter selbst als „Luxury Dunes Retreat“ beworben wird.
Was uns bei Ankunft (Montag) erwartete, war eine absolute Zumutung:
Innentemperatur ca. 3 Grad
Haus komplett ausgekühlt
Viel zu kleine und teils defekte Heizungen
Schimmel an Wänden, Möbeln und im Schlafbereich
Verschmutzte Bettwäsche und Küchengeräte
Feuchtigkeits- und Rostschäden
Wir reisten mit einem Baby an. Unter diesen Umständen war das Haus nicht bewohnbar.
Kontaktaufnahme am Ankunftstag brachte keine Hilfe:
Der Kundenservice war nur bis 16 Uhr erreichbar, eine Prüfung sollte frühestens am nächsten Tag erfolgen. Wir mussten das Haus verlassen und abends bei Eis, Schnee und Dunkelheit auf eigene Kosten eine Ersatzunterkunft suchen.
Trotz vollständiger Fotodokumentation und Video (alle direkt vor ort in augenschein genommen vom Mitarbeiter), persönlicher Vorsprache im örtlichen Dancenter-Büro und mehrfacher Kontaktaufnahme verweigert Dancenter die Rückerstattung. Stattdessen beruft man sich auf interne Aussagen von Hausmeister und Reinigungskraft, das Haus sei angeblich „bewohnbar“ gewesen.
Für uns ist dieses Vorgehen Abzocke:
Ein objektiv unbewohnbares Haus, keinerlei echte Hilfe und anschließend das Geld behalten.
Keine Empfehlung, besonders nicht im Winter und nicht für Familien mit Kindern.

12 gennaio 2026

unseriöses Geschäftsgebaren von Dancenter

Ein Jahr im Voraus haben wir über Dancenter A/S ein Ferienhaus in Dänemark gebucht. Kurz vor Urlaubsantritt wurde die Restzahlung eingefordert und bezahlt. Anschließend wurde vom Dancenter eine nicht vereinbarte Kaution mit der Bründung „Wir haben vor kurzem unsere Richtlinien geändert“ eingefordert. Da diese Forderung nicht Rechtens ist und auch nicht den AGB von Dancenter entspricht haben wir versucht Kontakt aufzunehmen. Mehrere E-Mails und Einschreiben wurden nicht beantwortet, stattdessen wurde Druck aufgebaut, wenn wir nicht zahlen wird es Probleme bei der Übergabe geben. Wir wurden also erpresst eine nicht vereinbarte Zahlung zu leisten. Wir haben in den letzten Jahrzehnten schon viele Häuser über Dancenter gemietet so etwas ist uns noch nie passiert, vermutlich hat es mit einem Eigentümerwechsel bei Dancenter zu tun, eine Indische Gruppe ist jetzt Eigentümer von Dancenter. Nie wieder Dancenter.

27 dicembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più