Banner for Feriepartner Danmark

Feriepartner Danmark Recensioni 2.624

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi lejede et skønt sommerhus ved Rude Strand. Alt var rent og pænt og i god stand. Foretrækker Feriepartner da rengøring er inklusiv hvilket sikrer at man ankommer til et rent hus og ikke får ekstra u... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vi ankom til et gammel misvedligeholdt, slidt og beskidt sommerhus. Der kom efter noget tid rengøring af huset. Men flere ting blev ikke udbedret såsom stoppede afløb og en køkkensokkel der lå på gulv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Feriepartner har et overskueligt og godt udvalg af sommerhuse giver hurtige til at svare på mail eller telefonisk henvendelse. Ind- og udtjekning fungerer nemt og man følges op med både sms inden anko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille sommerhuset, nemt at låse sig ind og nemt at oplyse forbrug og aflevere nøgle igen. I det hele taget en god oplevelse i det pæne, rene sommerhus.

Dettagli dell'azienda

5. Agenzia di affitto di case vacanze
  6. Noleggio vacanze

Informazioni su Feriepartner Danmark

Scritti dall'azienda

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale selvstændige udlejningsbureauer. Du finder 39 lokale bureauer over hele landet, og vores huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark; ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Sommerhusferie er frihed i grønne og rolige omgivelser, tæt på havet, stranden og naturen. Den ideelle familieferie. Tid til at slappe af og plads til børn og udfoldelser – både indendørs og udendørs. Feriepartner Danmark formidler sommerhuse direkte mellem husejer og feriegæster. Feriepartner er organiseret lokalt. Derfor får du en bedre afregning som husejer og en billigere leje på et sommerhus, når du er feriegæst end hos andre udlejningsbureauer. Med mere end 8.000 kvalitetssommerhus fordelt i hele Danmark, så finder du altid det perfekte sommerhus til dig og din familie.

• Blokhus

• Vedersø Klit

• Vestsjælland

• Ærø

• Ålbæk

• I er altid velkomne til at kigge forbi på et af vores bureauer!

Feriepartner Danmark

Scritti dall'azienda

Hos Feriepartner får du en bedre ferieoplevelse
    Hos Feriepartner Danmark vil vi gerne give dig en bedre ferieoplevelse. Når du booker din sommerhusferie gennem os, er du derfor ikke blot sikret et dejligt sommerhus. Du får også adgang til de bedste lokale oplevelser, som sommerhuset er omgivet af. Vi er placeret rundt omkring i det danske sommerlandskab, hvor vores lokale bureauer – hver og et – er drevet af dedikerede medarbejdere, der alle kender deres lokalområde fra inderst til yderst. Sammen står vi klar til at guide dig til de lokale skjulesteder, vise dig smutvejene til de lokale favoritspots, og ikke mindst give dig en masse lokal viden om lige præcis det område, hvor du skal holde din næste sommerhusferie. Hos Feriepartner er du garanteret rammerne for at skabe de bedste ferieminder.

Informazioni di contatto

2 stelle
    1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

God kommunikation

God kommunikation om vores ophold.

14 aprile 2026

Kære Connie

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god kommunikation omkring jeres ophold. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig godt informeret hele vejen.

Valutata 5 stelle su 5

Dejligt hus- ved problem blev der…

Dejligt hus- ved problem blev der hurtigt reageret.
    Så fin behandling

11 aprile 2026

Kære Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft et godt ophold, og at I oplevede hurtig hjælp, da der opstod et problem.

Hvor er det også dejligt at høre, at I følte jer godt behandlet – det betyder meget for os.

God oplevelse!

9 aprile 2026

Kære Mogens

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse.

Dejligt, stort sommerhus

5 aprile 2026

Kære Anita

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen – fra booking til ind- og udtjekning.

Hvor er det også skønt, at sommerhuset fremstod pænt og rent, og at det hele fungerede nemt og enkelt 🌿

Valutata 5 stelle su 5

Tak til feriepartner for en helt…

Tak til feriepartner for en helt perfekt sommerferie og sommerhuset var så lækkert vi kommer helt sikkert igen til samme sommerhus

4 aprile 2026

Kære Mike

Tusind tak for din skønne anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en helt perfekt sommerferie, og at sommerhuset levede op til jeres forventninger.

Hvor er det dejligt, at I allerede har lyst til at vende tilbage til samme hus – det betyder meget for os 🌿

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Valutata 5 stelle su 5

Pragtfuldt hus i et skønt område.

Pragtfuldt hus i et skønt område.

12 aprile 2026

Kære Merete

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har nydt opholdet i det pragtfulde hus og det skønne område.

Valutata 5 stelle su 5

Altid venligt og hjælpsomt personale

Altid venligt og hjælpsomt personale, rengøring til fuld tilfredshed, praktik fungerer

8 aprile 2026

Kære Kate

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever vores personale som venlige og hjælpsomme, og at både rengøring og det praktiske fungerer til din fulde tilfredshed.

Valutata 5 stelle su 5

At leje sommerhus ved Feriepartner…

At leje sommerhus ved Feriepartner fungerer bare altid! Det er trygt og professionelt.

11 aprile 2026

Kære Dorte

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever det som trygt og professionelt at leje sommerhus gennem Feriepartner – og at det altid fungerer. Det betyder utrolig meget for os.

super god ferie

9 aprile 2026

Kære Erik

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en super god ferie.

Valutata 5 stelle su 5

En god påskeferie i et dejlig sommerhus

Kære Ivan

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god påskeferie i et dejligt sommerhus.

levede op til beskrivelse

levede op til beskrivelse

Kære Margit

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Det glæder os meget at høre, at opholdet levede op til beskrivelsen. Det er vigtigt for os, at forventninger og oplevelse stemmer overens.

Super beliggenhed, gode faciliteter

Et hus med høj kvalitet, et sikkert sted for et vellykket familie ophold.

Kære Per

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede huset som et sted med høj kvalitet og gode faciliteter – og at det dannede rammen om et vellykket familie ophold.

Den gode beliggenhed er også noget helt særligt, så det er dejligt, at I har nydt det 🌿

Valutata 5 stelle su 5

Vi havde en dejlig påske i et dejligt…

Vi havde en dejlig påske i et dejligt hus. Et flot rengjort hus da vi kom. Informationen fra ferieplaner var rigtig god, både før og efter opholdet. Flot natur. Rolig område.

Kære Edith

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en skøn påske i et dejligt hus, og at det var flot rengjort ved ankomst.

Hvor er det også dejligt, at I oplevede god information både før og efter opholdet – og nød den smukke natur og rolige omgivelser.

Vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner 💛

Valutata 5 stelle su 5

Der var dejlig med plads til 10…

Der var dejlig med plads til 10 mennesker
    Gode aktiviteter til børnene

Kære Britta

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at der var god plads til jer alle, og at børnene havde glæde af aktiviteterne. Det er netop med til at skabe gode ferieoplevelser for hele familien 🌿

Valutata 5 stelle su 5

Feriepartner kan jeg kun anbefale uden…

Feriepartner kan jeg kun anbefale uden forbehold

Kære Claus

Tusind tak for din fine anmeldelse og din anbefaling ⭐️

Det glæder os rigtig meget at høre, at du kan anbefale Feriepartner uden forbehold – det betyder utrolig meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har været meget uheldig med et…

Vi har været meget uheldig med et sommerhus vi har lejet 😁 men takket været Anita og Karen som vi ringede til flere gange de var hurtig venlig og meget hjælpsomme kan varm anbefale at leje hos dem.

14 marzo 2026

Kære Laila

Tusind tak for din anmeldelse ⭐️

Vi er kede af at høre, at I havde en uheldig oplevelse med sommerhuset, men det glæder os rigtig meget, at Anita og Karen kunne hjælpe jer godt videre.

Hvor er det dejligt at høre, at I oplevede hurtig, venlig og hjælpsom service – det betyder meget for os 💛

Tak for din anbefaling, og vi håber at byde jer velkommen igen hos Feriepartner.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più