Personalet i butikken er meget søde Dog havde jeg booket en tid hos dem, da de kørte tilbud (den fulde pakke). På dagen ringer de en time inden og aflyser tiden, men fortæller at de vil kontakt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Curls by M kan kun anbefales. Både som frisør, webshop og den fysiske butik. Man bliver mødt med nærværende service. Da jeg fik en krølleklip (som i øvrigt er helt genial), lyttede jeg med, mens kunde... Leggi di più
Curls by M gav mig for nogle år siden personlige anbefalinger til mine krøller, og det er den bedste rådgivning, jeg nogensinde har fået. Tag den frisører :) Jeg sætter derfor stor pris på at Curl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Curls by M
Scritti dall'azienda
Alle vores produkter er baseret på Curly Girl Metoden, og du kan derfor trygt handle hos os uden at skulle nærstudere ingredienslisterne, da vi har gjort arbejdet for dig!
Alt salg foregår udelukkende online og fysisk i vores butik i Aarhus.
Vejledning og kundeservice foregår gennem vores sociale medier og man er altid velkommen til at komme forbi butikken for en mere personlig vejledning.
Følg os på de sociale medier og hold dig opdateret.
Informazioni di contatto
Guldsmedgade 23, 8000, Aarhus C, Danimarca
- curlsbym@gmail.com
- curlsbym.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Personalet i butikken er meget søde
Personalet i butikken er meget søde
Dog havde jeg booket en tid hos dem, da de kørte tilbud (den fulde pakke). På dagen ringer de en time inden og aflyser tiden, men fortæller at de vil kontakte mig så snart de har en ny - så jeg stadig for gavn af tilbuddet på 50%
Dog kontaktede de mig aldrig igen, da jeg henvendte mig i butikken 3 uger efter, sagde de at de ikke kunne gøre noget
Rent juridisk er det ikke lovligt, da det er dem der aflyser - samt synes jeg ikke at det er særlig god kundeservice
Jeg er så ked af min klip
Jeg er så ked af min klip! Det er tungt bagpå og slet ikke harmonisk. Det virker til, at der er stor udskiftning af frisørerne og jeg er blevet usikker på om de er uddannet curlyfrisør.
Modtog varen, men ingen respons fra virksomheden
Jeg modtog produktet, men leveringen tog lang tid. Da jeg opdagede, at jeg havde bestilt forkert, kontaktede jeg virksomheden samme dag (6. januar). Jeg har siden skrevet flere mails og kontaktet dem via Facebook, men har endnu ikke fået noget svar. Meget skuffende kundeservice.”
Skønt produkt
Curlsmith Spray er blevet min nye go to. Fantastisk produkt. Pakker pænt ind ved afsendelse. 5 🌟
Meget dårlig oplevelse – levering, kundeservice og ansvar
Jeg bestilte hos Curls by M med oplyst leveringstid på 1–5 hverdage og betalte ekstra for hjemmelevering, da jeg skulle rejse kort tid efter.
Ordren blev ikke afsendt inden for den oplyste leveringstid. Jeg ringede selv for at rykke for pakken og fik her oplyst, at den først blev sendt den dag – altså efter udløbet af leveringstiden. Jeg gjorde samtidig tydeligt opmærksom på, at jeg ønskede at ophæve købet, hvis levering ikke kunne ske rettidigt.
Pakken blev herefter sendt for sent, forsøgt leveret mens jeg allerede var bortrejst og derefter placeret i pakkeshop. Da jeg naturligvis ikke kunne afhente den, blev den returneret.
I den efterfølgende korrespondance har Curls by M begrundet forløbet med Black Week/udsalg og øget ordrevolumen. Jeg kan dog ikke genkende, at der ved bestillingstidspunktet fremgik nogen konkret forlænget leveringstid, hverken i handelsbetingelserne eller i den ordrebekræftelse, jeg modtog, hvor leveringstiden fortsat var angivet som 1–5 hverdage.
Curls by M har efterfølgende valgt at refundere varens pris, men nægter fortsat at refundere leveringsomkostningerne, selv om leveringen aldrig blev korrekt gennemført. Det mest frustrerende har været den manglende vilje til at tage ansvar og den meget defensive kundeservice, hvor sagen ensidigt erklæres afsluttet.
Jeg kan desværre ikke anbefale Curls by M, hvis man forventer klar information om levering, ordentlig kundeservice og respekt for forbrugerrettigheder.
Cute gave
Fik en mega cute taske med som gave, da jeg bestilte min curly secret repairing hair mask!
Tak fra mig og krøllerne.
Varme hilsner
Dounia <3
Gode produkter og leveringstider.
Gode produkter og leveringstider.
Bestiller altid derfra, de har også et stort udvalg. Anbefaler 100%
Dårlig leveringsservice
Fatter ikke hvordan det kan tage så lang tid og sende en ordre når hjemmesiden er dansk og jeg bor i DK. Jeg bestilt D.1 December i dag er det D.6 og har stadigvæk ik engang modtaget en mail på at den er på vej.
Fantastisk forretning!
De søde medarbejdere er altid helt vildt gode til at hjælpe med ALT indenfor krøllerverdenen! Og man føler sig slet ikke presset til at købe alt, hvad de anbefaler, og de er meget ærlige ift. hvad der (ikke) ville fungere.
Jeg kan til enhver tid anbefale Curls By M - jeg har selv handlet ved dem i over 1,5 år nu, og jeg har altid været tilfreds med både vejledning, klip og produkter!
Skønt sted med god hjælp og service
Elsker jeres krøller
Jeg er kan varmt anbefale at handle hos curls by m. Er rigtig glad for de forskellige produkter jeg har bestilt igennem 2 år. (fast kunde). Og lige netop til det koncept at være fast kunde - Jeg synes, det er en stort beløb man skal shoppe for, for at få gratis fragt. Den synes jeg godt enten kunne være lavere eller man satte det andet beløb ned. Fordi jeg bor i storkøbenhavn, så kan desværre ikke komme forbi butikken, som jeg ellers nok havde besøgt alt for tit hvis jeg boede tættere på.
Måske kunde point system?
Fine produktet og hurtig modtagelse
Fine produkter og hurtig modtagelse. Dog har jeg intet svar modtaget retur på mine spørgsmål på hverken Messenger eller mail, hvilket er lidt ærgerligt (sendt for over 10 dage siden)

Risposta di Curls by M
Fra permanent til sundt hår
Jeg var inde i dag fordi jeg gerne ville have permanent noget af mit hår. Efter en virkelig go vejledning fandt vi ud af at mit hår ikke var stærkt nok.. jeg fik en treatment istedet og er gået derfra med de smukkeste krøller og det sundeste hår! Så venlig betjening skal man lede længe efter! 10 ud af 10 oplevelse! ❤️
It was really fast—I received my items…
It was really fast—I received my items in just one day! I’m very happy with the products and the packaging. I really recommend this store.
Bedste krøllebiks i dk!
Altid den bedste kundeservice til produkter der passer til netop mig og mine krøller. Nadia er professionel og sød. Gode priser og hurtig levering fra hjemmesiden!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.