Efter at have bestilt og betalt varer fra Salon Total tjekkede jeg trustpilot og puha jeg blev hed om ørene. Bestilte mine varer onsdag aften efter kl 22 og vidste det var for sent til at de blev afse... Leggi di più

Gode produkter som blev sendt i løbet af få dage (fra Holland). Har købt der flere gange uden problemer!

1. Negozio di prodotti di bellezza

Professionelle hår-, hud- og skønhedsprodukter ✓ Bestilt inden kl. 22, afsendt i dag ✓ Fair priser

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

not the same product and will not send…

not the same product and will not send me my money or a return label back. I ordered something and didnt get the same, got a product who is not the same colour as i orderen and doesnt function. I wrote to their customer care cus i wanted my money back but they are not answering when i ask for my money or an return label, but only ask me questions about their poorly bad product. Worst customer care i ever experienced !! give me back my money !!

16 aprile 2026

Godt udvalg

Gode produkter som blev sendt i løbet af få dage (fra Holland).
Har købt der flere gange uden problemer!

7 aprile 2026

Rasende

Bestilte pakke for 2 uger siden de har stadig ikke sendt den bestilte et produkt som var på lager da jeg købte det og en dag efter er den ikke på lage that kontaktet kundeservice som ikke var til stor hjælp kan ikke anbefales😡

13 aprile 2026

Professionelle produkter . Kan absolut anbefales.

Jeg har handlet hos Salontotal mindst otte gange. De har mange serier,, der bliver brugt professionelt hos frisører. Eksempelvis OlaPlex, Redken, Bumble & Bumble alle Schwarzkopfs Igora linjer og BlondME serien osv. Derudover levere de altid som aftalt. For min bedste anbefaling.

30 marzo 2026

Meget dårlig håndtering af beskadiget…

Meget dårlig håndtering af beskadiget forsendelse og manglende respons

På nuværende tidspunkt har jeg hverken modtaget den vare, jeg har betalt for, eller fået mit beløb refunderet.
Jeg har tidligere handlet hos Salontotal.dk uden problemer, hvilket gør denne oplevelse ekstra skuffende.

Den 3. januar kontaktede jeg kundeservice, efter at min pakke viste sig at være alvorligt beskadiget under transport. PostNord frarådede mig at afhente pakken og oplyste, at den ville blive returneret til Salontotal.dk som afsender.

Jeg blev den 6. januar lovet opfølgning, men herefter skete der intet. Tracking viser, at pakken blev modtaget hos Salontotal.dk den 13. januar.
Den 20. januar anmodede jeg om refundering uden at modtage svar. Den 28. januar forsøgte jeg at kontakte kundeservice telefonisk, men sad i kø i over en time uden at komme igennem.

Samlet set har jeg oplevet manglende kommunikation og meget utilfredsstillende kundeservice i en sag, der tydeligvis ligger uden for kundens kontrol. Jeg kan desværre ikke anbefale Salontotal.dk.

28 gennaio 2026

Tak for din anmeldelse!

Det er selvfølgelig slet ikke meningen, og vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemet. Vil du venligst sende os en e-mail herom på service@salontotal.dk? Så vil vi se på en passende løsning.

Varer ikke modtaget

Jeg bestilte mine varer d. 12 december 2025, og har stadig ikke modtaget dem.

På Budbees hjemmeside står der, at pakken fra salontotal “ikke kan lokaliseres”. Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med salontotal, og man kan kun ringe til dem på et hollandsk nummer (hvor de ikke svarer).

Pengene er trukket fra min konto - jeg vil ingen gang råde min værste fjende til at handle fra salontotal.

27 gennaio 2026

Tak for din anmeldelse!

Det er selvfølgelig slet ikke meningen, og vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemet. Pakkesager behandles altid via e-mail. Vil du venligst kontakte os på e-mailadressen service@salontotal.dk? Så vil vi se på, om vi kan finde en passende løsning.

Team Salontotal

Kan ikke komme i kontakt med Salontotal

Jeg har flere gange forsøgt at kontakte Salontotal da min pakke ikke var i den pakkeboks jeg havde fået besked om. Har også kontaktet PostNord som vil efterlyse pakken men siger også jeg skal bede Salontotal lave en reklamation til PostNord. Bare ikke nemt når jeg ikke kan få kontakt til dem. De lover ellers en svartid på max. 5 timer. Har også ringet uden at komme igennem.
Så ingen varer og pengene er trukket. Er meget utilfreds!!

22 gennaio 2026

Meget fin hjemmeside

Meget fin hjemmeside, jeg blev glædeligt overrasket over, at min favorit shampoo Keune kunne købes her. Og i en helt ny forbedret version, den er fantastisk. Levering gik hurtigt, med god information om hvornår jeg kunne afhente. Kan kun anbefale dette firma, ikke sidste gang jeg handler her.

17 gennaio 2026

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag.
De trækker pengene uden og sende varen.
Deres kundeservice er i Tyskland og de skriver koldt og kynisk uden tegn på at hjælpe når nu man har brugt mange penge på vare der ikke bliver modtaget

Jeg købte en julekalender men efter en kamp måtte vi få pengene tilbage og den 9. December stod vi stadig uden julekaldener.. og ikke så meget som en undskyldning eller forklaring men blot “tak for din besked” dine penge bliver sendt retur..

9 dicembre 2025

Tak for din anmeldelse!
Det er kedeligt at høre, at du ikke er tilfreds med vores service.
Jeg kan se, at vi har lovet at tilbagebetale det betalte beløb, hvilket vil ske inden for 7 hverdage.
Jeg forventer derfor, at vi nu har løst problemet tilfredsstillende.
Hvis du stadig oplever problemer, hører vi gerne fra dig. Du kan kontakte os via e-mail på service@salontotal.dk.

Team Salontotal.

Er vitterlig ikke tilfreds med jeres…

Er vitterlig ikke tilfreds med jeres levering. Jeg bestilte den 01/12 og i lover tingene bliver sendt samme dag.
Nu skriver vi den 09/12 og i har ikke engang sendt pakken . Synes virkelig det useriøst og dårlig stil overfor jeres kunder .
Har endda skrevet til jer og ringet men intet svar eller folk der tager telefonen .

9 dicembre 2025

Tak for din anmeldelse!

Det er kedeligt at høre, at din pakke endnu ikke er leveret. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket.
Du kan bedst gøre dette ved at sende en e-mail til service@salontotal.dk, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at finde ud af, hvor din pakke er.

Team Salontotal.

Do NOT trust this company, SCAM!

Do NOT trust this company! Their business practices are fraudulent and misleading.
​Fake Delivery Promise: They advertise "shipment today for orders before 10 PM," yet they do not provide an actual delivery date during the order process. This is a deliberate tactic to deceive customers.
​Failed Delivery and Tracking: Despite customer service confirming delivery within "4-5 working days," my package has not arrived after 9 days. Worse, the DPD tracking has not updated, suggesting the item may be stuck indefinitely. It's clear from other reports that this issue lies with Salontotal, not the carriers (DPD, PostNord, etc.).
​Customer Service Scam Attempt: When I requested to cancel the order because I was misled and am traveling, their customer service refused and instead sent me a return link, demanding I return the package at my own cost! I literally DO NOT HAVE THE PACKAGE to return. This is an absolutely appalling and unethical attempt to make the customer pay for their failure.
​Unprofessional Response: After multiple follow-ups about my urgent travel plans, their final response was the dismissive and unhelpful, "We will inform you as soon as possible!"
​This is definitively a scam.
Customers should report this online shop to consumer protection agencies for misleading and deceiving the public. AVOID!

8 dicembre 2025

Risposta di Salontotal

Thank you for your review.

We are sorry to hear that you had this experience. We would like to assure you that we are absolutely not scammers and do our utmost to help every customer quickly and effectively. We apologise that your order will be delivered later than expected. We are doing everything we can to resolve this for you as best we can.

We have contacted the carrier to find out where the package is. We have also submitted a return request so that the package can be returned to us. As soon as we receive confirmation of this, we will immediately credit your order.

Do you have any further questions? We are happy to help you via service@salontotal.dk.

Kind regards,
Team Salontotal

Jeg har lavet en bestilling og mine…

Jeg har lavet en bestilling og mine ting lå i kurven.
Samme dag bliver pengene trukket men stadigvæk ingen varer modtaget og de kan heller ikke spores så de er ikke afsendt endnu.
Jeg skriver til firmaet om pakken kommer inden jul da det er en julegave og det kan de ikke svare på.

18 novembre 2025

Tak for din anmeldelse!

Det er kedeligt at høre, at du endnu ikke har modtaget din ordre, det er selvfølgelig ikke meningen.

Vi forventer, at en eller flere varer i din ordre ikke har været på lager, hvorfor ordren endnu ikke kunne sendes. På vores hjemmeside angives dette altid tydeligt ved den pågældende vare, men vi forstår, at det alligevel kan være forvirrende eller frustrerende.

Vil du sende os en e-mail med dit ordrenummer til service@salontotal.dk? Så kan vi straks undersøge, hvad der er galt, og sørge for, at din ordre eller refusion bliver ordnet.

God info.

Der kan man roligt handle. God respons og god information undervejs. Kan anbefales. Levering en anelse lang men kan se produktet er fra Tyskland.

4 novembre 2025

Forsendelsesproblemer…

Jeg fik afvide at hvis jeg bestilte mit produkt inden kl. 22 blev det afsendt samme dag. Nu har jeg bestilt d. 13 oktober og har stadigvæk ikke modtaget den. Hvis man sporer den så står der d. 17 oktober: “in transit, A loading error has ocurred”. Jeg håber snart at kunne få den. Skulle bruge den til en stor forsamling, men har stadig ikke modtaget…

20 ottobre 2025

Tak for din anmeldelse.
Det er kedeligt at høre, at din pakke endnu ikke er leveret, det er selvfølgelig ikke meningen.
Jeg kan se, at vi har afsendt din ordre samme dag, men at transportøren muligvis har problemer med at levere din pakke.
Kan du kontakte os på service@salontotal.dk? Så vil vi selvfølgelig gerne se på sagen og løse problemet så hurtigt som muligt.