cubestores.nlRecensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag naar de winkel in Joure geweest, zeer goed ontvangen en geholpen! Toen kwam de vraag kunnen we hem gelijk meenemen, normaal gesproken niet maar omdat jij op de camping staat en gelijk wil fiet... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vandaag in Assen in de winkel geweest. Na meerdere blikken richting de medewerkers en ongeveer 10 minuten genegeerd te zijn komt er een andere klant binnen welke direct koffie aangeboden kreeg en geho... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het is een groot voorrecht om klant bij jullie te zijn. Jullie vinden direct oplossingen voor de problemen van jullie klanten. Dat jullie bereid zijn geld te verliezen om klanten te winnen, laat zien... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een zadel probeem. Dit is heel sportief opgelost door de werkplaats monteurs van CUBESTORE VLAARDINGEN. Toen ik op mijn fiets terug reed naar Den Haag had ik een zeer tevreden gevoel en dach... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette

Scritti dall'azienda

CUBE Stores Nederland is jouw specialist in CUBE fietsen, e-bikes, kleding en een breed assortiment andere producten van het toonaangevende merk CUBE. Bezoek onze online winkel op cubestores.nl en ontdek alles wat je nodig hebt voor je volgende fietsavontuur. Of je nu een mountainbike, trekkingfiets of e-bike zoekt, bij CUBE Stores ben je aan het juiste adres. Onze webshop biedt een ruim aanbod aan fietsen, onderdelen en accessoires die je 24/7 kunt bestellen, het hele jaar door. Let op: de beoordelingen op Trustpilot zijn uitsluitend bedoeld voor onze online webshop en niet voor onze fysieke winkels.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

278 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 89% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

109 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Verwarrend, maar goed geholpen

Cube heeft op hun website een fiets die ik graag wilde. Maar eigenlijk via de lease-fiets regeling.
Via Cubestores.nl kan online alleen direct aan de consument verkocht worden terwijl er wel info staat over de leasregelingen. Cubestores.nl blijkt ook onafhankelijk te werken van de Cube Stores fysieke winkels.
Wel even iets om rekening mee te houden.
Aangepaste review:
Uiteindelijk is alles goed gekomen en fietst mijn nieuwe Kathmandu super lekker.
Goede service en vriendelijke mensen in de winkel die echt veel verstand hebben van de fietsen.
Heel goed geholpen (Cubstore in Vlaardingen)

7 agosto 2025

Hi Sjoerd,

Bedankt voor je review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs en uitstekende service

Ik heb mijn fiets aan een heel erg goede prijs hier kunnen bestellen (met een flinke korting) en bij het leveren waren mijn bestelde accessoires er al mee op gemonteerd.

14 luglio 2025

Hi Brent,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je de fiets met een mooie korting hebt kunnen bestellen en dat de accessoires al netjes gemonteerd waren bij levering.

Vriendelijke man,fiets zonder…

Vriendelijke man,fiets zonder beschadiging afgeleverd

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de fiets netjes en schadevrij is afgeleverd. En dat je tevreden bent over de bezorging!

Top!

Top!
Alles ging snel en werd netjes bezorgd.

24 giugno 2025

Hi Luuk,

Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat alles snel en netjes is verlopen. Top dat je zo tevreden bent!

Valutata 5 stelle su 5

Alles snel en goed verpakt aangekomen

Alles snel en goed verpakt aangekomen, precies wat ik besteld had. Top

Hi Cindy,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles snel, netjes en precies volgens verwachting is geleverd. Top dat je zo tevreden bent!

Valutata 3 stelle su 5

okee

De bestelde stuurtas werd snel geleverd, maar de instructie voor de montage was niet erg uitgebreid en duidelijk. De kabels voor versnelling en remmen lijken in de weg te zitten, ook het display. Met wat buigen en duwen en verplaatsen zit de tas er nu wel op.

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel was. Jammer dat de montage-instructie niet duidelijk genoeg was en het bevestigen van de stuurtas daardoor wat lastig ging. We nemen je feedback mee om onze informatie verder te verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens weekendje weg erachter gekomen…

Tijdens weekendje weg erachter gekomen dat mijn derailleur scheef stond. Even langs de winkel gegaan en het werd gelijk gerepareerd. Top winkel!

10 luglio 2025

Hi Don,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat we je direct konden helpen tijdens je weekendje weg en super dat je zo tevreden bent over onze service!

Top Fiets

Uitstekend behandeld door de klantenservice.

24 giugno 2025

Hi Franz,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice. Veel fietsplezier gewenst!

Spare parts

After I've lost different parts of my ordered Carrier SIC RAIL, "Cubestores.nl" helped me out quickly with a spare set of the related parts. Extremely professional and helpful staff! Special thanks to Lucas.

8 luglio 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat je zo snel en professioneel bent geholpen door ons team!

Valutata 5 stelle su 5

Bij het verzenden van mijn bestelling…

Bij het verzenden van mijn bestelling was er ergens iets niet goed gegaan waardoor er een artikel ontbrak. Na een mailtje aan de klantenservice was dit zeer snel opgelost, binnen de twee dagen na antwoord van de klantenservice werd het ontbrekend artikel alsnog geleverd.
Zeer tevreden over de producten en snelle reactie. Top service 👍

25 giugno 2025

Hi Joachim,

Bedankt voor je positieve review. Jammer dat er iets misging bij de verzending, maar fijn om te horen dat het zo snel is opgelost. Mooi dat je tevreden bent over de producten én onze service, daar doen we het voor!

Beloftes niet nakomen

Ik bestel een fiets uit voorraad en krijg de bevestiging dat hij geleverd zal worden. Na 5 dagen krijg ik een mail dat mijn fiets reeds aan iemand anders beloofd was. 0 service, ik raad het iedereen af, zo ga je niet om met klanten die reeds alles betaald hebben en waarvan je de bevestiging krijgt dat de fiets door jou gekocht is. Mij zien ze niet meer terug

27 giugno 2025

Hi Jona,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet wat je mag verwachten.

Door drukte en vakantieperiode in onze werkplaats is jouw bestelling helaas niet snel genoeg opgepakt, waardoor we er na enkele dagen pas achter kwamen dat de fiets toch niet meer op voorraad was.

We begrijpen dat dit ontzettend teleurstellend is, zeker na betaling en bevestiging. Onze excuses voor het ongemak.

Super fiets

Mooie fiets die heel fijn fietst en ook nog eens een perfecte aflevering.

Hi Irma,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de fiets én de aflevering. Veel fietsplezier gewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Twee Cube Nature fietsen besteld, waarvan 1 heel slecht afgeleverd…, vervolg.

Twee Cube Nature fietsen besteld waarvan een van de fietsen bijzonder slecht werd afgeleverd. Viel niet op te fietsen, Versnellingen werkten niet goed, trapte door etc.

Oplossing van Cube, wij halen de fiets op en reparen hem. Laten de fiets daarna weer bezorgen.

Ik koop geen nieuwe fiets om gelijk weer tel aten repareren. Daarnaast is dit een omslachtig traject waardoor we de fiets geruime tijd keijt zijn.

Mijn voorstel, haal de fiets op Neem gelijk een nieuwe mee en ruil de fietsen om. Zouden wij heel blij mee zijn, maar daar werd helaas geen gehoor aan gegeven. Geboden oplossing; reparen.
Gevolg; fiets ruim een week kwijt.

Inmiddels een paar weken verder het volgende probleem. Een piepend geluid aan de achterkant, waarschijnlijk loopt de schijfrem aan.
Fiets weer opgehaald, een week later nog geen enkel bericht van Cube. Maar even bellen want we willen toch graag eens een keer gaan fietsen. Eindelijk telefonisch contact. Nee, ik kan even geen info over uw fiets vinden. Moet het navragen bij de werkplaats. Inmiddels weer een dag verder zonder enig bericht van Cube. Gaat lekker zo. Nou, dan maar weer even naar Cube bellen. Helaas, niet te pakken te krijgen. Kortom, ik word hier een beetje triest van hoe er met klanten om wordt gegaan. De fietsen hebben inmiddels langer voor reparatie bij Cube gestaan dan bij ons in de berging. Niet wat je mag verwachten als je 2 nieuwe Cube fietsen koopt. Eens maar nooit meer !!

28 maggio 2025

Hi Peter,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat een van de fietsen niet naar behoren was afgeleverd, dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen dat het voorstel om te ruilen prettiger voor je zou zijn geweest. Tegelijkertijd hanteren we standaard de werkwijze om de fiets op te halen, te herstellen en weer rijklaar terug te bezorgen.

We hopen dat de fiets na reparatie alsnog naar volle tevredenheid functioneert.

Snel verzonden!

Helaas was er een onderdeel van onze Cube mountainbike gestolen. Het nieuwe onderdeel was zo besteld en ontvangen. Vanwege de (relatief) hoge verzendkosten een ster minder. De service was verder echter prima!

Hi Helen,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat er een onderdeel was gestolen, maar goed dat je het snel en eenvoudig kon nabestellen. Fijn dat je verder tevreden bent over onze service!

Fiets van kwaliteit

Fiets van kwaliteit. Alles erop en eraan.

Hi Inez,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van de fiets. Veel fietsplezier gewenst!

Prima geregeld

Prima geregeld, snel geleverd en precies wat ik nodig heb.

Hi Annemieke,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen, daar doen we het voor!

Valutata 5 stelle su 5

Gister deed ik mee met Limburgs…

Gister deed ik mee met Limburgs mooiste. Echter bij de start deed mijn schakelsysteem het niet meer en dan gaat 150 kilometer door het Limburgse heuvellandschap lastig worden. Op zoek naar een fietsenwinkel beland in Schimmert. Echt top geholpen door zeer vriendelijk maar vooral zeer deskundig personeel. Alle tijd nemen ze voor je om je te helpen met een fietsprobleem. Maar ook is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Ik raad dan ook zeer deze winkel aan!! Dank voor de hulp!!

24 maggio 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve review. Wat mooi om te lezen dat je zo goed geholpen bent tijdens Limburgs Mooiste en dat precies op het juiste moment! We geven je complimenten met plezier door aan het team in Schimmert. Fijn dat hun deskundigheid en persoonlijke aandacht zo gewaardeerd wordt.

Zeer klantvriendelijke geste!

De bidonhouder die ik besteld had was een andere uitvoering dan ik besteld had volgens de afbeelding.
Ik heb deze retour gezonden en nogmaals een houder besteld. Omdat ik weer "de verkeerde" kreeg heb ik hierover gebeld. Het artikel bleek gewijzigd (maar niet de afbeelding op de site). Kort na het telefoongesprek kreeg ik bericht dat als dank voor mijn melding (en ter compensatie van het ongemak?)
de tweede bestelling (die ik gehouden heb) gratis is. Enkele uren later stond het bedrag op mijn rekening.
Dat is dus weer 1 trouwe klant erbij!

21 maggio 2025

Hi Eric,

Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat we je ondanks de verwarring rondom het product goed hebben kunnen helpen. Veel plezier met de bidonhouder en leuk om te horen dat we er een tevreden klant bij hebben!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en alle accessoires…

Snelle levering en alle accessoires waren netjes afgemonteerd op de roadbike.

24 aprile 2025

Hi Niels,

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de levering snel was en alle accessoires netjes zijn afgemonteerd. Veel fietsplezier gewenst!

Aanbevolen

Alles voldoet perfect aan de verwachtingen, de fiets is perfect en de levertijd werd perfect nageleefd. Bovendien wordt de fiets gemonteerd geleverd.

24 aprile 2025

Hi Karim,

Bedankt voor je positieve review. Wat geweldig om te horen dat alles aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent over de fiets, de levertijd én de rijklare levering. Veel fietsplezier gewenst!

Team CUBE Stores Nederland

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più