Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vaiva er utrolig dygtig, professionel og meget opmærksom. Hun ser hele mennesket og tager sig virkelig tid til at forstå både kroppen og det bagvedligg... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg tog til CPH Osteopati i Ballerup og blev behandlet af Joel Rosenfeldt, da jeg havde fået et hold i nakken der ikke ville gå væk af sig selv. Joel var meget rolig og spurgte grundigt ind til min... Leggi di più
Chantal har været min behandler ifm en skævhed nederst i min ryg/i lænden. Chantal har været virkelig god, har roligt og sikkert fundet frem til det reelle problem og har fikset det. Chantal er be... Leggi di più
Kom ind med hjernerystelse og Mikas var både dygtig og professionel i hans måde at behandle på. Fandt hurtigt ud af hvad der skulle arbejdes på for at jeg slap min hovedpine :)) og nu efter 10 behandl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Osteopatisk klinik med speciale i behandling af smerter i kroppen. Vi behandler mennesker i alle aldre lige fra spædbørn til voksne. Vi fokuserer på at behandle den bagvedliggende årsag til smerter eller problemer i din krop. Få tilskud til din vi behandling fra danmark og andre private sundhedsforsikringer. Fordi er færdiguddannede og autoriserede Osteopater samt medlem af 'Danske Osteopater', du kan bruge din private sundhedsforsikring hos os og få helt eller delvist dækket din behandling. Vi arbejder udenfor den offentlige sygesikring. CPH Osteopati har 6 klinikker fordelt på Sjælland. Vi er en professionel kæde af klinikker der tilbyder Osteopati & Fysioterapi - Vi glæder os til at byde dig velkommen
Informazioni di contatto
Strandlodsvej 12, 2300, København S, Danimarca
- 93 88 83 03
- kontakt@cphosteopati.com
- cphosteopati.com
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Top professionel og empatisk behandler
Top professionel og empatisk behandler. Vaiva ser mennesket og sammenhængen mellem krop og psyke. Mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk dygtig osteopat
Fantastisk dygtig osteopat! Grundig undersøgelse, effektiv behandling og gode råd til øvelser derhjemme. Jeg er gået derfra med en krop i langt bedre balance hver gang. Kan kun anbefales!
Jesper Lundsteen
Jeg startede hos Jesper Lundsteen i Ballerup pga rygsmerter - havde ligget forkert på et hotel, så kendte “årsagen”. Havde også lidt sovende fornemmelse i skulderen som jeg havde før rygsmerterne, nu var jeg har og fik tjekket begge problemer. Fik lidt massage og blev knækket, efter et par behandlinger var ryggen fin. Den sovende fornemmelse tog lidt længere tid, men Jesper fik det på plads efter 5-6 behandlinger i alt. Han lytter til hvad du siger, og kører et individuelt “ program” på dine problemer ikke en standard behandling. Anbefaling herfra.
Vaiva er helt fantastisk
Vaiva er helt fantastisk, empatisk, og dygtig, og har hjulpet mig rigtig meget med mine hovedpiner og endometriose spændinger. Kan klart anbefale CPH osteopati, især Vaiva :-)
Super struktureret og professionelt forløb
Jeg har været i et ostepati forløb hos Matti Kellman, og jeg kan varmt anbefale ham. Fra første konsultation oplevede jeg en meget professionel og grundig tilgang, hvor der blev lyttet nøje til mine udfordringer, og hvor behandlingen tydeligt var tilpasset mine behov.
Alt i alt et meget god oplevelse hos CPH Osteopati med en dygtig, engageret og imødekommende osteopat, som jeg uden tøven vil anbefale til andre.
Mikas – ekstremt dygtig og helhedsorienteret osteopat
Mikas er en virkelig dygtig osteopat med en stærk forståelse for både kroppen og psyken – og hvordan det hele hænger sammen. Han tager altid udgangspunkt i hele mennesket og ikke kun symptomerne, hvilket gør en stor forskel.
Jeg har fået en langt bedre forståelse for min egen krop og hvordan den fungerer, og jeg føler mig både set, hørt og forstået ved hver behandling. Atmosfæren er rolig og behagelig, og man mærker tydeligt hans faglige kompetence og menneskelige tilgang.
Kan varmt anbefales til alle, der ønsker en grundig, professionel og tryg behandling.
Osteopat behandler i topklasse
De varmeste anbefalinger til aut. osteopat Vaiva Petrenaite, hvis behandlinger har hjulpet på komplekse rygproblemer, migræner og effektiv smertelindring. Vaivas solide baggrund som speciallæge i neurologi, kombineret med en målrettet og konstant opdatering af ny viden, giver behandlinger med effektive resultater.
Matthias er en helt fantastisk…
Matthias er en helt fantastisk behandler. Han har en dybdegående forståelse for kroppens fysiologi og samspil.
Jeg har haft smerter i skulderen i 5 år og gået til utallige behandlinger, kropsterapi mm - og det har Matthias nu løst på en måned!
Osteopati hos Matti
Jeg har været hos Matti 4 gange med ryg og nakke problemer og han er alle pengene værd. Der bliver lyttet til ens problemer, og der bliver kigget på kroppen som helhed, og ikke kun der hvor ens problem er.
Anmeldelse af CPH Osteopati – og især Matti Kelmann
Jeg vil gerne dele min oplevelse med CPH Osteopati, og især Matti Kelmann, fordi det i bund og grund har ændret mit liv.
Da jeg første gang kontaktede klinikken, var jeg et rigtigt mørkt sted. Jeg havde et brækket haleben og diskusprolapser, og jeg stod i kø til operation på begge dele – men ventetiden var lang, og smerterne blev bare værre og værre. Jeg tilbragte det meste af min vågne tid i fosterstilling i min seng, og selv morfinpræparater hjalp næsten ikke.
Jeg havde været forbi både Rigshospitalets neurokirurgiske fysioterapeuter og flere lokale fysser. Ingen kunne hjælpe. Til sidst røg jeg i psykiatrien, fordi jeg simpelthen ikke kunne se en vej frem, hvis det liv jeg levede, skulle fortsætte.
I ren desperation ringede jeg til CPH Osteopati og bad om deres dygtigste behandler.
Det blev Matti.
Og allerede her skete der noget vigtigt:
Allerede ved den første konsultation sagde han meget tydeligt til mig, at jeg ikke måtte sige ja til en operation – heller ikke selvom de ringede med et afbud.
Han ville først forsøge at fjerne mine smerter uden operation.
Det var første gang nogen overhovedet sagde det til mig - Og jeg havde sagt ja til en operation på stedet hvis det blev tilbudt!
Han undersøgte mig, behandlede mig på briksen og gav mig to simple øvelser, jeg skulle lave tre gange om dagen. Ikke 40 øvelser, ikke et langt træningsprogram – bare to. Og så bad han mig om at stole på processen.
En uge senere var mine smerter reduceret med omkring 90%.
Det føltes helt surrealistisk.
Resten af forløbet handlede ikke kun om behandling. Vi talte om kost, søvn, stress, aktivitet, vaner – hele pakken. Det gav mening, og det virkede. Jeg tog det til mig og arbejdede videre derhjemme.
I dag, cirka 10 måneder senere, er jeg:
• 100% medicinfri (fra 17 præparater, inkl. morfin, blodtryk, kolesterol osv.)
• aldrig blevet opereret – og der er heller ikke længere nogen årsag til det
• fysisk aktiv hver dag
• smertefri i 99% af tiden
• sund, rask og med energi som en 25-årig
Mine problemer er løst med nye vaner, kostomlægning, træning og den retning Matti satte mig i. Han har ikke “fikset” alt alene – det er et samarbejde.
Men uden ham havde jeg stadig været fastlåst i et liv, jeg ikke kunne holde ud.
At gå fra at være sengeliggende, opiat-afhængig og på vej mod operation – til at være her, hvor jeg er nu – det skylder jeg i høj grad Matti.
Derfor kan jeg kun sige:
Hvis du overvejer hjælp til noget komplekst, kronisk eller noget, som systemet ikke har givet dig en løsning på – så giv CPH Osteopati (og især Matti) en chance.
Det kan være præcis det, der vender det hele.
Tak, Matti. For retningen, håbet og livet tilbage. 🙏

Behagelig og effektiv oplevelse
Jeg havde min 6 uger gamle datter til et par behandlinger hos Joel, fordi hun døjede en del med ondt i maven.
Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse. Joel er meget nede på jorden og behagelig at være til behandling hos. Tre gange og så havde han hjulpet vores datter.

Mathias Molter har hjulpet mig
Mathias Molter har været meget imødekommende og interesseret i de problemstillinger jeg er kommet med. Han har undersøgt det hele nøje og jeg har altid følt mig i gode hænder.
Allerede efter et par behandlinger blev mange af mine problemer bedre.
Kan varmt anbefale ham.
Klinikken er også rigtig fint indrettet.

Risposta di CPH Osteopati
Kan anbefales til alle med et nyfødt barn
Vi fik et babycheck hos Emilie ved CPH Osteopati Amager. Det har vi ikke fortrudt et eneste sekund. Efterfølgende fik vi nogle flere behandlinger til vores lille pige, som nu har fået et dejligt afsæt til livet
Jo før mand kommer forbi desto bedre. Det er hårdt nok at være forældre i sig selv, så giv dig selv og dit barn denne mulighed
Emilie er dygtig fagligt og ser dig samtidig på et menneskeligt plan. Alt i alt en positiv oplevelse og kan klart anbefales til alle med et nyfødt barn

Risposta di CPH Osteopati
Tusinde tak for at hjælpe min mor på 89…
Tusinde tak for at hjælpe min mor på 89 år tilbage til hendes sædvanlige aktivitetsniveau med massere af sport og livsglæde. Hun kom med svimmelhed, som var ved at tage pippet fra hende. Vaiva både lytter og finder frem til årsagen og jeg fik en næsten “ny” mor med hjem igen. Vaiva er bare virkelig dygtig.

Risposta di CPH Osteopati
God og engageret behandling hos CPH Osteopati…
Super god oplevelse hos CPH Osteopati v/ Matti Kelmann. Matti er både professionel, kyndig og nærværende, og man kan tydeligt mærke, at han ser på hele billedet – ikke kun symptomerne. Behandlingen err målrettet, og jeg føler jeg og mit problem bliver taget meget seriøst, hvilket har givet mit forløb meget tryghed. Kan helt klart anbefales!
Baby med silent refluks udfordringer
Behandlingerne hos Emilie hos CPH Osteopati Amager har været guld værd for vores lille søn!
Ved hver behandling er vi gået opløftede derfra med en baby der var blød som smør og med tydelig bedring i dagene efter samt fra gang til gang. Vi fik også øvelser “med hjem” som nemt kunne laves på puslebordet eller sofaen.
Hurra for gode kropsbehandlere! Emilie er en af dem og får vores varmeste anbefalinger for sin grundighed og evne til at skabe en god og rolig atmosfære plus tiltro til, at “det hele bliver så fint om lidt” (Hun havde ret, det blev det!) :)
Matti forstår hele kroppen og fik styr…
Matti forstår hele kroppen og fik styr på alle mine skavanker, med sin behagelige og professionelle behandling. Tak 🙏
Ser på helheden og sikrer langsigtede forbedring
Jeg har gået hos Matti over en hel del måneder, startende med at jeg skulle tilbage og kunne løbe… problemet var ikke blot benene, igennem en holistisk behandling kom der mere styr på helheden og jeg er nu oppe og løbe langt og godt - Tak Matti!
Fik hjælp af Joel Rosenfelt med en…
Fik hjælp af Joel Rosenfelt med en genstridig spændingshovedpine. Super effektiv behandling, som stort set fjernede hovedpinen efter behandlingen.

Risposta di CPH Osteopati
Osteopat var løsningen for mig! Andet havde ikke hjulpet.
Jeg kom med ondt i nakken. René i Køge fandt andre ting, bl.a. min ømhed i lænden, som jeg efterhånden ikke regnede for noget, men han fik det helt væk. Det lykkedes ikke hos en fysioterapeut. Efter at have fået behandlinger hos René føler jeg mig som et helt menneske igen. René forklarede, at en osteopat ikke kun kigger på en ting, men hele kroppen, og det, at jeg havde haft problemer i den samme side, kunne sagtens hænge sammen, hvilket min læge havde nægtet. Nu 2 måneder senere har jeg stadig ingen ømhed eller ondt i nakke, lænd eller ryg. René kan varmt anbefales. Det var alle pengene værd.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.