Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Vaiva er utrolig dygtig, professionel og meget opmærksom. Hun ser hele mennesket og tager sig virkelig tid til at forstå både kroppen og det bagvedligg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg tog til CPH Osteopati i Ballerup og blev behandlet af Joel Rosenfeldt, da jeg havde fået et hold i nakken der ikke ville gå væk af sig selv. Joel var meget rolig og spurgte grundigt ind til min... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Chantal har været min behandler ifm en skævhed nederst i min ryg/i lænden. Chantal har været virkelig god, har roligt og sikkert fundet frem til det reelle problem og har fikset det. Chantal er be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kom ind med hjernerystelse og Mikas var både dygtig og professionel i hans måde at behandle på. Fandt hurtigt ud af hvad der skulle arbejdes på for at jeg slap min hovedpine :)) og nu efter 10 behandl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Osteopata

Scritti dall'azienda

Osteopatisk klinik med speciale i behandling af smerter i kroppen. Vi behandler mennesker i alle aldre lige fra spædbørn til voksne. Vi fokuserer på at behandle den bagvedliggende årsag til smerter eller problemer i din krop. Få tilskud til din vi behandling fra danmark og andre private sundhedsforsikringer. Fordi er færdiguddannede og autoriserede Osteopater samt medlem af 'Danske Osteopater', du kan bruge din private sundhedsforsikring hos os og få helt eller delvist dækket din behandling. Vi arbejder udenfor den offentlige sygesikring. CPH Osteopati har 6 klinikker fordelt på Sjælland. Vi er en professionel kæde af klinikker der tilbyder Osteopati & Fysioterapi - Vi glæder os til at byde dig velkommen

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste behandling min datter har…

Den bedste behandling min datter har fået af THEIS KISZKA. Han er meget dygtig og forsigtig. Hjælper hende med vejr træknings øvelser. Vi var meget tilfredse.

13 marzo 2025

Risposta di CPH Osteopati

Det er dejligt at høre, at du og din datter har haft så god en oplevelse med behandlingen 💙 Når man bliver mødt med både faglighed og forsigtighed, skaber det tryghed – især når der også bliver givet gode redskaber som vejrtrækningsøvelser med på vejen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os over, at I er tilfredse.

Kan kun anbefale CPH Osteopati

Kan kun anbefale CPH Osteopati, og Vaiva som er en kanon behandler. Min krop takker mig hver gang jeg har været der.

13 marzo 2025

Risposta di CPH Osteopati

Hvor er det fantastisk at høre, at din krop reagerer så positivt på behandlingerne, Anders 🙏 Det gør os rigtig glade, at du oplever så stor forskel efter dine besøg hos os. Din anbefaling betyder meget, og vi værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Godt forløb med Lennart Beckwith

Jeg havde et rigtig godt forløb med Lennart Beckwith fra Birkerød afdelingen over en længere periode, da jeg havde et stress issue som satte sig i både krop og sind. Sammen fik vi løst de rent fysiologisk symptomer på vejrtrækning mv. og øget min modstandskraft mod stress med flere forskellige tiltag, hvor jeg selv også gjorde en stor indsat. Et godt forløb afhænger altid af en god kemi mellem behandler og klient, hvor man selv er ret aktiv, for at få en langvarig holdbar effekt.
Jeg har det rigtig godt nu, og vil gerne anbefale Lennart Beckwith, som også er rigtig god snakke med.

10 marzo 2025

Risposta di CPH Osteopati

Henrik, tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏 Det er en fornøjelse at høre, at dit længerevarende forløb hos Lennart Beckwith i Birkerød har givet dig så gode resultater. Når behandling kombineres med egen indsats og et godt samarbejde, kan det netop skabe en varig effekt – og det glæder os meget, at du oplever større ro i både krop og sind. Din anbefaling af Lennart og CPH Osteopati betyder rigtig meget for os.

Fantastisk oplevelse!

Vi havde en fantastisk oplevelse på Amager, hvor Dzenis tjekkede vores baby på 6 måneder igennem for spændinger. Han var blid, grundig og virkelig god til at håndtere vores baby. Det er meget tydeligt, at han er vant til at arbejde med små børn.
Vi fik en masse gode råd og vejledning med på vejen. Den varmeste anbefaling herfra!

4 marzo 2025

Risposta di CPH Osteopati

Emma, hvor er det dejligt at høre, at I har haft så god en oplevelse på vores afdeling på Amager 🍼✨ Det betyder meget for os, at jeres baby blev mødt med både ro, omsorg og faglighed, og at I samtidig fik gode råd med hjem. Vi er rigtig glade for jeres anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Vores datter på 2 mdr har fået…

Vores datter på 2 mdr har fået behandling af Henriette Tomassen. Henriette er gået professionelt til værks og rigtig god til børn. Allerede efter første behandling var der kæmpe forskel på vores datters nakke. Vores datter synes det var så hyggeligt at ligge på briksen og blive behandlet :-)

27 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Sikke en dejlig oplevelse at læse 🌟 At jeres lille datter allerede efter første behandling hos Henriette Tomassen fik så tydelig bedring i nakken, er fantastisk. Det gør os glade at høre, at behandlingen både blev oplevet som tryg og hyggelig for hende – præcis sådan vi ønsker, at det skal være for familier hos os.

Bedste behandler i København

Bedste behandler i København. Kan simpelthen ikke anbefales nok!

24 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Hvor er det fedt at høre, Kamil 🚀 Din anmeldelse gør os virkelig glade, og vi sætter stor pris på, at du oplever behandlingen i København som så god, at den ikke kan anbefales nok. Tak fordi du deler din oplevelse med os – det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Sara Mohr er intet mindre end fantastisk!

Har været ved Sara Mohr med vores lille søn, og hun er intet mindre end fantastisk! Kæmpe børne-tække og virkelig professionel - hun gav os øvelser med hjem til hans spændinger og behandlede ham nogle gange efterfølgende, hvilket gør, at han nu ikke har ondt eller har fastlåst side længere.
Vi skal helt klart til baby-tjek for nyfødte hos Sara næste gang, så vi kan komme en masse i forkøbet :)

20 dicembre 2024

Risposta di CPH Osteopati

Anne, det glæder os utrolig meget at høre, at jeres søn har fået så god hjælp og nu er helt fri for spændinger 🌸 Det betyder meget for os, at I har oplevet både faglighed og tryghed i behandlingen, og at I samtidig fik redskaber med hjem til hverdagen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at tage godt imod jer igen.

Meget betryggende forløb

Meget betryggende forløb. Hvis Matti siger jeg godt må løbe selvom knæene er ømme har han ret. Det er dyrt, så jeg ville ikke gå hos Matti i årevis, men for et begrænset forløb, for at få styr på dit og dat var det helt fint.

13 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Tusind tak for din ærlige tilbagemelding, Ane 🌟 Det er godt at høre, at du har haft et trygt og betryggende forløb hos Matti, og at du har fået konkrete redskaber til at komme videre. Vi er glade for, at du oplevede behandlingen som effektiv til et målrettet forløb, og vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring her.

Valutata 5 stelle su 5

I had a wonderful experience with Matti

I had a wonderful experience with Matti. I arrived at his clinic with chronic pain in my lower back and tension in my pelvic area, and I’m so grateful that the pain is now gone. Throughout the sessions, Matti took great care of me and provided valuable advice on how to maintain my well-being. He is incredibly kind and down-to-earth, making the entire experience a pleasure.

6 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Dom, we’re so pleased to hear about your positive experience 🙏 It’s wonderful that your back pain and pelvic tension have eased, and that the sessions gave you both relief and useful tools for everyday well-being. We truly value your kind words about Matti and are grateful for your recommendation.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Særdeles kompetent diagnosticering og…

Særdeles kompetent diagnosticering og behandling i behagelige omgivelser. Matti er desuden varm og omsorgsfuld.

4 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Hilde, hvor er det skønt at høre, at du har oplevet både kompetent behandling og en varm atmosfære 🌿 Det betyder meget for os, at du har følt dig godt taget imod af Matti og samtidig mærket omsorg i forløbet. Tak fordi du deler din oplevelse – vi sætter stor pris på din anbefaling.

Professionel og meget dygtig

Jeg har haft et fantastisk forløb hos Matti. Professionel og meget dygtig. Vidste hvad problemet var pga af min historie, hvilket blev bekræftet, da behandlingen startede. Meget kompetent. Forløbet var effektivt med tydelig forbedring fra gang til gang. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale CPH Osteopati.

29 gennaio 2025

Tusind tak for din anmeldelse og varme anbefaling Kasper 🤩

Valutata 5 stelle su 5

God behandling med fantastiske resultater

Vi havde et super godt 4 måneders forløb hos Theis i Ballerup afdelingen, med vores 2 måneder gamle datter. Vores datter var født med hoftedysplasi, samt spændinger/låsninger flere steder i kroppen bl.a. bækken, nakke, brystkasse og skuldre samt skævt hoved som følge af ovenstående. Vores datter var smertepræget og græd ofte heraf. Hun fik en fantastisk god behandling hos Theis. Vi så resultater allerede efter få behandlinger, samt de hjemmeøvelser vi fik anbefalet og vi kunne hurtigt mærke en bedring på hendes humør og motorik. Theis er en virkelig dygtig behandler, og han havde en fantastisk god kontakt til vores datter. Han har gjort en kæmpe forskel for hende og hun er nu den gladeste lille pige og har ikke længere nogle smerter eller spændinger tilbage.

Vi er dybt taknemlige for behandlingerne og alt det han har gjort for vores datter. Vi kan på det varmeste anbefale Theis til andre der måtte stå i lignende situation.

1 febbraio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Vi er så glade for jeres datter har det godt. Tak for anmeldelsen 👼

Virkelig god behandling

Jeg havde et forløb med osteopati og fysioterapi hos Theis i Ballerup afdelingen over en længere periode. Theis har været meget lyttende og forstående omkring min skade og tilrettelagde derudfra et rigtigt godt og fleksibelt forløb, som gjorde jeg var i stand til gradvist at komme mig helt.
Jeg kan varmt anbefale Theis til andre, der kommer ud for en fysisk skade, eller bare kæmper med spændinger generelt.

1 gennaio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Tak for anbefalingen, Asgar! Mvh Frederikke, CPH Osteopati.

Valutata 4 stelle su 5

Osteopat Martin Lauridsen fra CPH…

Osteopat Martin Lauridsen fra CPH osteopati i Ballerup har gjort en kæmpe forskel for mig og mine hofte-balde problematik, som jeg har døjet med og fået behandling af igennem de sidste 5 år.
Først efter behandling hos osteopat Martin Lauridsen løsnede det endelig op, og det er bedre end nogensinde. Og det holder stadig her flere måneder efter endt behandling. Martin Lauridsen er en stor mand, der lægger kræfter i behandlingen - og det har været nødvendigt med de dybereliggende problemer, som jeg havde. Gode forklaringer og vejledning i øvelser. Varme anbefalinger herfra.

11 settembre 2024

Risposta di CPH Osteopati

Vi er glade for du har det bedre end nogensinde Anja. Tak for din anmeldelse. Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Osteopat Martin Lauridsen

Præcis diagnosticering med konkret behandling til følge. Behagelig kommunikation med osteopat Martin Lauridsen.

28 novembre 2024

Tak for anmeldelsen Rasmus, Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Fantastisk forløb hos Sara Mohr

Vores datter døjede med motorisk uro så vi besøgte cph osteopati, efter en kort samtale med en sekretær blev vi anbefalet at booke tid hos Sara Mohr.

Vi fik uden tvivl den hjælp der skulle til, vores datter blev mere rolig og udviklede sig hurtigere end vi forventede. Vi fik endda også gode råd og hjælp til andre problemer i familien. Det krævede kun 4 behandlinger og her efter sagde Sara selv at hun mente der var styr på sagerne. Vi har tidligere erfaringer fra andre behandler hvor det virker til de trækker behandlerne i langdrag for at få flere penge i kassen.
Kæmpe plus.

En klar anbefaling!

19 gennaio 2025

Risposta di CPH Osteopati

Tak for anbefalingen Christine. Vi er så glade for at I kom til den helt rette osteopat for jeres lille datter 💕 Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Magisk

Helt magisk at opleve at en skade andre ikke kunne gøre noget ved igennem 1,5 år krævede få behandlinger hos Martin Laursen for at blive markant bedre.

20 dicembre 2024

Tusind tak Marina ✨ Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Martin Lauridsen - MEGA dygtig MEGA behagelig

Martin er virkelig dygtig og han formåede det som div. hospitaler mm. ikke kunne med mit knæ problem.
I dag er jeg helt uden smerter og er bare SÅ taknemmelig. Samtidig er Martin virkelig en man bare får tillid til med det samme. Jeg kan på det varmeste anbefale Martin - og har gjort det til mange.

18 aprile 2024

Risposta di CPH Osteopati

Ej, Tusind tak for de fine ord om Martin. Vi er så glade for du er smertefri. Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Kompetent og effektiv

Martin er virkelig dygtig og god til at instruere i nemme brugbare øvelser.

18 dicembre 2024

Mange tak Lars! Mvh Frederikke, CPH Osteopati 🌸

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più