Hej Nanna,
Tak for din ærlige anmeldelse og for at dele din oplevelse. Jeg er oprigtigt ked af, at du har haft en skuffende oplevelse hos mig, og at min svartid har været for lang. Jeg modtog din mail den 16. juni og din anmeldelse her på Trustpilot den 27. juni. Det lever bestemt ikke op til de standarder, vi ønsker at stå for.
Vi arbejder målrettet på at give hver patient en tryg og professionel oplevelse. Jeg kan se, at jeg i dit tilfælde ikke har fået afstemt forventningerne omkring forløbet og tidsfordelingen ved første konsultation godt nok. Forløbet tilrettelægges altid individuelt, og tiden fordeles ud fra din konkrete problemstilling, så vi kan sikre både grundig samtale, vurdering og behandling. I nogle tilfælde fylder samtalen mere, fordi behandlingen i realiteten starter her. Jeg kan høre, at dette i dit tilfælde ikke blev afstemt godt nok – og det tager jeg til mig.
Din oplevelse af ikke at have fået tilstrækkelig behandling eller oplevet den faglige kvalitet som utilstrækkelig, tager jeg meget alvorligt. Selvom jeg ikke tidligere har modtaget lignende kritik, bruger jeg din tilbagemelding konstruktivt til at forbedre mit arbejde.
Forsinkelser er bestemt ikke ønskværdige, og jeg gør, hvad jeg kan for at undgå dem. Skulle de opstå, forsøger jeg at tage højde for det i efterfølgende behandlinger, hvis der er behov.
Tak fordi du tager dig tid til at dele din erfaring. Vi værdsætter al feedback, da det hjælper os til hele tiden at blive bedre.
Morten Vind-Visby
Nordisk Osteopati