Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har fra andre udbydere afprøvet adskillige lign. vippeløsninger (Helt nøjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic førertrøjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blødeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortælle hvor de kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt på samme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg åbner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg så til kunde”service” for at få hjælp til at returnere de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti di bellezza
  2. Negozio di prodotti di bellezza
  3. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig levering. Ingen problemer.
Vipper er supernemme at påføre…..

1 ottobre 2025

Risposta di Cosnetic

Tak for din anmeldelse og fordi du handlede hos os 🤍
Godt at høre, at alt gik som det skulle med både levering og ordre! Vi håber, vi kan gøre os fortjent til den sidste ⭐ næste gang – du er altid velkommen, hvis vi kan hjælpe med noget.

Valutata 3 stelle su 5

Altså vipperne er super flotte og…

Altså vipperne er super flotte og sidder godt. Men når man tager dem af, så kan limen ikke fjernes og alle mine egne vipper falder af..

15 settembre 2025

Risposta di Cosnetic

Når man fjerner cluster vipper, kan det se ud som om ens egne vipper falder af – men i langt de fleste tilfælde er det helt naturlige vipper, som alligevel ville have faldet af den dag. Vi mister 2–5 naturlige vipper om dagen helt automatisk (det er bare en del af vippecyklussen), og de kan ofte sætte sig fast i limen ved afmontering – og så ser det mere dramatisk ud end det er.

For at beskytte de naturlige vipper anbefaler vi:
✅ Brug altid remover og lad den virke 30–60 sek.
✅ Undgå at trække – løft i stedet segmenterne forsigtigt af
✅ Rens vippekanten bagefter, så hårsækkene holdes sunde

Hurtig afsendelse

Jeg kender vipperne og brugt dem et stykke tid. Aæt er altid i orden, og hurtig afsendelse.

10 settembre 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor er det fedt at høre fra en fast Cosnetic-bruger! Vi sætter kæmpe pris på din støtte – kunder som dig gør det muligt for os at blive ved med at udvikle og forbedre vores produkter. Tak fordi du er en del af rejsen 🤍

Bundle sæt

Jeg bestilte et sæt med alt inkluderet og det hele var virkelig godt, der manglede en lash grip, men den blev sendt efterfølgende uden beregning, så rigtig god oplevelse. Vipperne er så flotte, og det er nemt at påføre

1 maggio 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – selvom der manglede en lash grab i første omgang, er vi glade for, at vi hurtigt kunne få det løst for dig 💕 Din tilfredshed og tillid betyder virkelig meget for os!

Dejligt at høre, at du synes vipperne er flotte og nemme at påføre – præcis sådan ønsker vi, det skal være 😍

God kvalitet

God kvalitet, meget tilfreds😊

22 agosto 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det gør os virkelig glade at høre, at du er tilfreds og synes, vores produkter er af god kvalitet 😍 Din tilfredshed betyder alverden for os!

Hurtig levering og let at bestille

Hurtig levering og let at bestille

22 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringstiden og bestillingsprocessen – det er præcis sådan, det skal være! 🚚🛍️

Vi håber, vi kan gøre os fortjent til den femte stjerne næste gang og give dig en endnu bedre oplevelse 💫

Bedste lim til clusters!

28 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er virkelig glade for, at du synes, vores lim er den bedste til clusters – det betyder meget for os! 🙌

Vi håber, vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne næste gang og fortsat leve op til dine forventninger 💫

Meget tilfreds

Hurtig levering, god pris og flotte vipper

20 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er så glade for, at du er tilfreds med både leveringstiden, prisen og ikke mindst vores vipper! 💕 Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at sende din næste ordre afsted og håber, du bliver lige så glad hver gang 💌

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har været rigtig glad for vipperne…

Jeg har været rigtig glad for vipperne fra Cosnetic! De er nemme at påføre og sidder virkelig flot – looket minder meget om eyelash extensions, bare uden besværet og prisen 💁‍♀️
En ekstra bonus er, at de holder meget længere end beskrevet – jeg blev positivt overrasket over holdbarheden og kvaliteten.
Har ikke oplevet problemer med hverken ordre eller påføring – alt fungerede, som det skulle.
Kan kun anbefale produktet, hvis man ønsker et smukt, naturligt vippe-look med god holdbarhed.

21 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din detaljerede og flotte anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores vipper – både i forhold til looket, påføringen og holdbarheden 😍 Det betyder meget for os, at du føler, du får kvalitet og et eyelash extension-look uden besværet!

At du ikke har oplevet problemer med hverken ordre eller påføring, gør os ekstra glade – sådan skal det være! 🙌

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi kan gøre os fortjent til den femte stjerne næste gang 💖

Valutata 5 stelle su 5

Jeg begyndte at bruge disse vipper for…

Jeg begyndte at bruge disse vipper for et par måneder siden & nu bruger jeg ikke andre! Jeg elsker kvaliteten & hvor nemt det er, at påsætte dem selv, da jeg endda var helt ny i denne verden! 😍
Der er også til lang tid’s brug i en kasse, hvis man renser dem ordentligt & de kan derfor også genbruges ☺️
Kæmpe anbefaling herfra! 🫶🏼

2 giugno 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er så glade for at høre, at du har forelsket dig i vores vipper – og hvor sejt, at du som ny i vippeverdenen hurtigt fandt dem nemme at bruge! 💖 Det betyder virkelig meget for os at høre, at kvalitet og brugervenlighed går hånd i hånd, og at du får så meget ud af hver æske med lidt kærlig pleje 💫

Din anbefaling varmer – tusind tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi glæder os allerede til at sende dig flere favoritter 🫶🏼

Risposta di Cosnetic

Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af vores produkt. Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi håber at se dig hos Cosnetic.dk igen snart! 💖

Valutata 5 stelle su 5

De vipper som er mest naturlige

De vipper som er mest naturlige. Det er også dem som er bedst ift. Vægten. Jeg har prøvet forskellige mærker og disse er bedst til mig.

10 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor er det dejligt at høre ❤️
Det betyder meget for os, at du både synes vores vipper ser naturlige ud og føles lette at have på. Tak fordi du deler din oplevelse – vi er så glade for, at de er blevet din favorit 👩‍🦰

Anbefales bestemt

Vipperne er fantastiske og holde længe.

7 aprile 2025

Tusind tak ❤️
Vi er så glade for at høre, at du synes vipperne er fantastiske og holder længe – det er lige præcis det, vi stræber efter 👩‍🦰

Holdbart og smukt

Altid vipper som holder minimum 5 dage og sidder super behageligt👌👌

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for at dele din oplevelse – vi elsker, at dine vipper både holder længe og føles behagelige. Præcis sådan skal det være 👩‍🦰

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har ikke prøvet dem endnu

Jeg har ikke prøvet dem endnu, men de kom meget hurtigt (2-3 dage), de ser virkelig kvalitetsmæssigt godt ud, og indpakningen er så sød! Har kun hørt godt om dette produkt, så jeg anbefaler det.

Risposta di Cosnetic

Vi er så glade for, at du er imponeret over kvaliteten, den hurtige levering og den fine indpakning. Vi håber, at når du får prøvet dem, bliver oplevelsen helt til 5 stjerner 👩‍🦳❤️

Valutata 3 stelle su 5

Hævede penge, ingen pakke

Bestilte tirsdag, mandag er pakken endnu ikke kommet (skulle bruge den fredag) . Har skrevet til dem 3 gange, to gange på deres kundeservice mail og en gang via kontakt formular på hjemmesiden, uden svar. Bedte dem annullere min ordre da den ikke ville nå frem i tide, selvom de reklamere med dag-til-dag levering (og i betingelserne 1-3 hverdage). De har hævet pengene, men har intet hørt og pakken er ikke engang sendt. Vil egentlig bare have mine penge retur.

Opdatering: efter anmeldelse på trustpilet er der kommet hul igennem, og jeg har fået refunderet min betaling uden problemer 🙂

Risposta di Cosnetic

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – og samtidig give os muligheden for at rette op på det. 💬

Vi er oprigtigt kede af, at din ordre ikke nåede frem som forventet, og at du i første omgang havde svært ved at få kontakt med os. Det lever på ingen måde op til vores standard for kundeservice, og vi forstår fuldt ud din frustration — især når du stod og skulle bruge produkterne til en bestemt dag.

Vi er glade for, at der er kommet hul igennem, og at din sag er blevet løst med en tilbagebetaling, som den skulle. Men vi er også bevidste om, at det ikke ændrer oplevelsen – og vi arbejder konstant på at styrke både vores kommunikation og levering, så det her ikke sker i fremtiden.

Tak igen for din tålmodighed, og for at give os en chance for at rette op. Vi håber oprigtigt, du måske vil overveje at give os en ny mulighed en anden gang. 💖

Valutata 4 stelle su 5

Lækre produkter og hurtig levering

Lækre produkter og hurtig levering. Er viiildt glad for mine cluster vipper.

2 giugno 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨
Vi er så glade for, at du elsker dine cluster vipper og har fået dem hurtigt. Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt perfekt, vil vi meget gerne høre fra dig – vi stræber altid efter den lille ekstra detalje, der gør forskellen

Valutata 5 stelle su 5

Det er nogle lækre vipper og nemme at…

Det er nogle lækre vipper og nemme at sætte på❤️

25 luglio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for de søde ord ❤️
Vi er så glade for, at du synes vipperne både er lækre og nemme at sætte på – præcis sådan skal det være! Vi glæder os til at se dig igen

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har ikke noget dårligt at sige om…

Jeg har ikke noget dårligt at sige om dem

5 marzo 2025

Risposta di Cosnetic

Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder alverden for hele vores team. Vi glæder os til at forkæle dig igen med produkter, du bliver lige så glad for næste gang ✨"

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più