Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Har fra andre udbydere afprøvet adskillige lign. vippeløsninger (Helt nøjagtigt 6) Utvivlsomt har Cosnetic førertrøjen! Hvorfor ? 1.Smukkeste,blødeste mest naturtro clusters. 2.Flest clusters p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Disse vipper har givet mig ros selvtillid, ikke nok med at de bliver siddende-produktet er helt fantastisk, og professionelt. Mange har spurgt til mine vipper, der var stolt af at fortælle hvor de kom... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af disse vipper. Jeg har tidligere brugt vipper fra Duff, som ligger i en dyrere prisklasse, men de kunne slet ikke holde til at blive genbrugt på samme... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg bestilte 3 pakker vipper den 5/3, til 500,- + porto. Jeg åbner den ene pakke og finder ud af at de ikke lige er mig. Herefter skriver jeg så til kunde”service” for at få hjælp til at returnere de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti di bellezza
  2. Negozio di prodotti di bellezza
  3. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

Cosmetics. Redefined. Innovating cosmetics since 2019.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har i over en mdr skrevet med…

Jeg har i over en mdr skrevet med dette…
Jeg har i over en mdr skrevet med dette firma og de svare først tilbage efter tre uger jeg har skrevet at jeg har returneret min pakke inde for de 14 dage fortydelse ret og har post nord track and trace som jeg har sendt med så de kan se at det er rigtig jeg har stadig ikke modtaget mine penge på 500kr det er for dårligt jeg har adviseret dem om at jeg ville skrive denne anmeldelse men intet svar jeg køber ikke hos dem mere ærgeligt for deres produkter har jeg været tilfredse med det var blot et forkert produkt jeg fik derfor jeg sendte det retur

5 gennaio 2026

Gode produkter - dårlig service

Jeg er tilfreds med jeres produkter, men jeres kundeservice er ringe. Man kan ikke finde særlig meget info på jeres hjemmeside, og I er meget lang tid om at svare. Jeg afventer stadig en kreditering og kan ikke få svar på hvornår jeg kan forvente retur, selvom jeg kan se I har modtaget returneringen.

15 ottobre 2025

Farvorit brand

Bedste vipper jeg har prøvet. Kan ikke mærke jeg har dem på, til forskel for mange andre mærker jeg har prøvet.
Limen er uden tvivl min yndlings, mange andre er prøvet men vender altid tilbage ! ♥️

30 dicembre 2025

Flotte vipper, men

Rigtig flotte vipper, men deres kundeservice-svartid er virkelig lang.

Jeg har oplevet problemer med vipperne af nogle omgange.
Hver gang man skriver til kundeservice, er man nødt til at rykke for svar. Der går ca. en hel uge eller mere, før man får svar - hvis man da overhovedet får svar.
(Jeg kontaktede dem i sommer og nu her igen i nov.) samme oplevelse.

Skønne vipper, rigtig godt produkt, men servicen er virkelig ikke den bedste.

2 dicembre 2025

Delicate clusters

Jeg havde modtaget et sæt clusters med noget underligt grums i pakken.
Efter jeg skrev her på trustpilot, var Cosnetics hurtige til at række ud og sende mig en ny pakke.
Jeg sætter stor pris på at blive hørt, og det ændrede en dårlig oplevelse til en god!

14 novembre 2025

Risposta di Cosnetic

Tak fordi du gjorde os opmærksom på det her 💗

Vi forstår godt, at det har været en ubehagelig oplevelse — og selvom vi aldrig før har set noget lignende i alle de år og tusindevis af ordrer, vi har sendt ud, så tager vi det naturligvis meget alvorligt.

Vi har allerede sendt et helt nyt sæt afsted til dig samt kompensation, og vi vil meget gerne modtage det oprindelige sæt retur, så vi kan undersøge det grundigt. Din sikkerhed og tryghed betyder alt for os.

Tak fordi du gav os mulighed for at løse det hurtigt 💗✨

Skønt sted at handle

Overskuelig hjemmeside, gode produkter og fine billeder.
Lever 100% op til mine forventninger.

4 novembre 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din fine anmeldelse 💗
Det betyder virkelig meget for os, at du både synes hjemmesiden, produkterne og billederne lever op til forventningerne.
Præcis den oplevelse vi ønsker at give ✨

Valutata 3 stelle su 5

Lækre vipper, men virkelig lange svartider fra deres kundeservice

Deres vipper er super lækre, og de kan nemt genbruges. Deres bond&seal kan jeg ikke få meget holdbarhed med, så jeg benytter fra et andet mærke.
Det er dog forholdsvis umuligt at få kontakt med dem.. Jeg har et gavekort, der ikke virker - og nu har jeg skrevet tre mails uden svar. Jeg har ventet to uger på svar, og det er ikke første gang, det tager ualmindeligt lang tid for dem at svare. Det dur bare ikke rigtig. Derfor har jeg ikke gang prøvet på at få vejledning om bond&seal og holdbarhed.

Opdatering: jeg har fået svar, og det er helt fair med gavekortet ikke kan bruges på kampagner. Dog er det stadig utrolig frusterende med så lang svartid, så jeg kan ikke give mere end 3 stjerner.

28 ottobre 2025

Risposta di Cosnetic

Tak for din anmeldelse og ærlige feedback.

Der er rigtig meget aktivitet hos os denne måned, og det har desværre påvirket svartiden på kundeservice – det beklager vi. Det er selvfølgelig ikke sådan det normalt skal være.

Vedr. dit gavekort: Vores system kan ikke kombinere gavekort med kampagner som f.eks. 3 for 2 – og derfor oplever du at det ikke virker i kurven. Det er ikke fordi gavekortet er defekt.

Vi gav dig 200 kr. ekstra som en gestus, fordi du havde købt før kampagnen – det er ikke en selvfølge, men noget vi gør for at være fair og gøre oplevelsen bedre.

Derfor synes vi også at en 2-stjernet anmeldelse er lidt hård i forhold til situationen – men vi håber selvfølgelig du bliver glad for både vipperne og gavekortet, og at du giver os en chance for at vise dig den service vi normalt leverer 💜

De smukkeste vipper

De smukkeste vipper. De er så nemme at påføre!

1 settembre 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor bliver vi glade af at høre det 💗
Tusind tak for din anmeldelse – og fantastisk at vipperne både er smukke og nemme at påføre. Præcis sådan det skal være! ✨

Godt

Rigtigt gode vipper jeg købte og nemme og sætte på.

31 ottobre 2025

Så skønt at høre! 💗
Vi bliver virkelig glade for, at du synes vipperne er både gode og nemme at sætte på – præcis sådan skal oplevelsen være ✨

Valutata 1 stelle su 5

Umulig kundeservice man ikke kan få fat i…

Jeg bestilte en startpakke med mixed størrelse vipper og en ekstra pakke mixed størrelse vipper. Modtog hurtigt startpakken men den ekstra pakke vipper som skulle være mixed størrelse var alle 8 mm. Jeg kontakter firmaet på mail fredag, tirsdag har jeg stadig ikke svar. Jeg har siden forsøgt at mail 5 gange yderligere, både via formularen på hjemmesiden og den mail de oplyser. Jeg har også forsøgt at ringe 10-12 gange uden held, til trods for jeg har lagt en besked om jeg gerne vil kontaktes. Med så dårlig og komplet umulig kundeservice har jeg set mig nødsaget at returnere det, når nu den forkerte vare ikke var mulig at kommunikere med dem omkring, så det kunne have været løst. SUPER DÅRLIG oplevelse👎🏼 Nu er jeg spændt på om jeg får mine penge retur. Det er i øvrigt heller ikke muligt at købe en retur label via hjemmesiden.

17 ottobre 2025

Hej ⭐️

Det lyder som en virkelig frustrerende oplevelse, og det er vi oprigtigt kede af at høre. Det skal selvfølgelig være nemt og hurtigt at få hjælp hos os – især hvis man har modtaget en forkert vare.

Jeg har netop tjekket sagen, og din ordre er allerede fuldt refunderet, så du behøver ikke gøre mere.
Vi beklager meget, hvis vores svartid har trukket ud – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give nogen.

Hvis der stadig er noget vi kan hjælpe med, eller du mangler en ny mixed-pakke i den rigtige længde, så skriv endelig direkte til os – så løser vi det

Valutata 3 stelle su 5

Virkelig flotte vipper men oplever dsv…

Virkelig flotte vipper men oplever dsv at mine falder af efter 4 dages tid...
Jeg syntes de skal prøve at lave lash limen bedre så vipperne sidder på i længere tid
Derudover kunne der i deres lash kits, medfølge en form for vippeclenser ligesom i lash lift kits da jeg tror der er mange som bruger olie makeup fjerner:)
Ud over det er jeg utrolig grad for Cosnetic fordi det ikke giver allergi eller rødme omkring mine øjne

10 luglio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din ærlige feedback 💗

Vi er virkelig glade for, at du elsker looket på vipperne, og at du kan bruge dem uden allergi eller rødme – det er utrolig vigtigt for os.

Mht. holdbarheden: vores kunder oplever typisk 7–14 dages hold, så 4 dage er kortere end normalt. Det skyldes ofte olieholdige produkter eller makeupfjernere, som stille og roligt opløser limen. En cleanser er faktisk en rigtig god idé, og vi tager den med i vores produktudvikling – tak for input!

Tak fordi du hjælper os med at blive endnu bedre ✨💗

Valutata 5 stelle su 5

God kvalitet til en god pris

Fedt koncept og gode produkter, en god pris og rigtig god kvalitet

2 gennaio 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for de søde ord 💗
Vi elsker at høre, at du synes både konceptet, kvaliteten og prisen spiller.
Det er præcis sådan, vi ønsker oplevelsen skal være! ✨

Valutata 5 stelle su 5

Gode produkter og leveringen er ALTID…

Gode produkter og leveringen er ALTID super hurtig

10 ottobre 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor er det dejligt at høre! 💗
Tusind tak for din anmeldelse – det betyder mere end du tror.
Og ja, hurtig levering er noget vi går virkelig højt op i, så fantastisk at du oplever det hver gang ✨

Super flot vipper

Jeg elsker deres vipper , og det kommer hurtigt, det er anden gang jeg køber hos jer og vil gør det igen.

14 agosto 2025

Risposta di Cosnetic

Hvor bliver vi glade af at læse det her 💗
Tusind tak for din støtte – og for at komme igen!
Det betyder virkelig meget for os, at du elsker vores vipper, og at leveringstiden også spiller.
Vi glæder os til at sende dine næste vipper afsted ✨

Valutata 5 stelle su 5

Første jeg gang jeg har bestilt fra…

Første jeg gang jeg har bestilt fra cosmetic og er meget tilfreds. Mine vipper kom hurtigt og sammenlignet med andre produkter så er vipperne af rigtig god kvalitet og er nemme af påsætte. Indtil videre har de holdt 4 dage og virker stadigvæk godt vedhæftede . Vil klart bestille fra dem uge

15 ottobre 2025

Risposta di Cosnetic

Tusind tak for din søde anmeldelse 💗
Vi bliver så glade for at høre, at din første oplevelse hos os har været helt i top!
At vipperne både var nemme at påsætte og stadig sidder perfekt efter 4 dage – præcis sådan skal det være ✨

Glæder os allerede til at pakke din næste ordre!

Valutata 2 stelle su 5

Smukke press on vipper, limen holder dårligt

Super smukke press on vipper, der ser fantastiske ud. Desværre holder limen på dem meget dårligt i forhold til andre press on vipper, jeg har prøvet. Jeg går nok tilbage til konkurrenten, hvor jeg ikke skal sætte nye vipper på alt for tit.

For lige at supplere efter Cosnetics svar, så er det en konkurrent med press on lashes, jeg hopper tilbage til, da de der holder mellem 1-2 uger for mig, hvor Cosnetics holder 1-3 dage og oftere 1 end 3.

27 settembre 2025

Risposta di Cosnetic

Tak fordi du skriver – fair pointe. Pre-glued vipper ER simple og hurtige, men de kan ikke matche holdbarheden fra vores lash clusters. Hvis du vil have noget der virkelig holder, så hjælper vi dig gerne over på det system i stedet ✨

Tak for din opdateringen! Vi er ikke enige i din oplevelse af holdbarheden, og det er ikke den generelle feedback vi får fra vores kunder – men vi respekterer selvfølgelig, at du føler anderledes. Hvis du oplever bedre resultat med et andet brand, giver det god mening for dig at fortsætte dér selvfølgelig :-D

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più