Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster

Jeg kan ikke få lov til at booke til en test. “Du har ingen prøver, du kan bestille tid til...Hvis du ikke kan booke tider på denne side, er det, fordi du ikke skal have taget en prøve” Jeg kan god... Leggi di più

Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Leggi di più

Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Leggi di più

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Et system der ikke fungerer

Jeg vælger at tilslutte mig resten af flokken af frustrerede bruger. Jeg skriver igen stort set aldrig dårlige anmeldelser på trustpilot, da jeg har bedre ting at tage mig til, men dette var simpelt hen så frustrerende at være vidne til. Jeg sad i går i kø i 2 en halv time, for at få adgang til at bestille. Det fungerer derfor ikke optimalt, er vidst tydeligt for alle og en hver.
Skulle egentlig bare til frisør, men eftersom at mange af disse daglige akviteter kræver coronapas eller en gyldig test er livet kun blevet mere besværligt for os alle. Jeg ser dog ikke på jeres hjemmeside som roden til problemet, men nærmere et større samfundsproblem, hvor der desværre ikke er kapacitet til det der bliver krævet fra samfundet og borgerne i disse tider. Men der bliver nød til at ske en ændring hvis det her nye system skal fungere. Det dejlige var at efter jeg endelig kom igennem fungerede det som det skulle, men der var ingen testmuligheder til rådighed inden på tirsdag hvor jeg skulle klippes, og derfor var den tid jeg brugte på at sidde i kø ligegyldigt. Derfor 1 stjerne.

9 aprile 2021

Oldnordisk IT uden server kapacitet

Hvor mange timer mon vi danskere sammenlagt spilder dagligt på at vente på adgang til en tidsbestilling. Det kan simpelthen ikke passe at I ikke kan gøre det bedre. Vi lever i 2021. Kom nu ind i kampen og vis os at vi er et af de bedste lande verden når det handler om IT infrastruktur.

Som en anden skriver længere ned, har Pornhub langt flere samtidige brugere, og der er ingen kø.

9 aprile 2021

Laaang ventetid og så dur det ikke!!!!

Jeg har ventet i kø i sammenlagt over 7 timer. De to gange hvor jeg faktisk er kommet igennem til hjemmesiden (dvs. hvor jeg ikke mistede min plads, fordi jeg ikke sad og stirrede på min skærm i over en time for ikke at misse mit 10 minutters vindue), kan jeg ikke vælge teststed. Jeg har genindlæst siden flere gange, men man kan simplethen ikke klikke på de enkelte lokationer. Amatør-agtigt.

Uacceptabelt og latterligt.....

Ligesom alle andre skriver, så er det da i dén grad for dårligt, at man ikke kan komme ind og bestille tid til coronatest. Både fordi PCR-testen er mere nøjagtig og rigtig end lyntest, og fordi vi alle SKAL testes jævnligt for overhovedet at få lov til at begå os rundt omkring, om det er på uddannelse, til frisør eller andet. Så - KOM NU IND I KAMPEN OG FÅR STYR PÅ PLATFORMEN!!!!!

8 aprile 2021

Jeg er så træt af coronaprøver.dk

Jeg har ventet i kø i laaaanngg tid af flere omgange i dag. Først kunne jeg ikke komme ind fordi Nem-Id ikke ville logge på. Da jeg så endelig kommer ind, er det blot for at finde ud af at jeg ikke kan bestille en tid, da jeg ikke har en henvisning.
Og kan man ringe til nogen?? Nej selvfølgelig ikke, de er gået hjem til 15.

Elendigt

Elendigt, har siden søndag prøvet at bestille tid men kan ikke vælge teststed....hvad sker der lige for coronaprover.dk????? Amatøragtigt

latterligt ringe og ubrugeligt

Det er jo nærmest komisk at man skal venter i flere timer for at bestille en tid til at blive corona testet og når man så endelig kommer igennem så virker det ikke. Man ved ikke om man skal grine eller græde, det er SÅ amatør agtigt at det skriger til himlen.
De fleste pornosites kan håndtere millioner af besøgende hver dag uden problemer og vente tider, hvorfor skal det så være så besværligt her???

7 aprile 2021

Jeg kan ikke vælge teststed

Jeg kan ikke vælge teststed, når jeg endelig er kommet igennem den endeløse kø på op til en time. Jeg har prøvet de seneste tre dage og det fungerer stadig ikke. Jeg skrev til support for at få hjælp, men der er 7 dages ventetid på svar😂😂😂.

7 aprile 2021

Har ventet forgæves i kø

Har ventet forgæves i kø. Kan ikke logge ind, når jeg det bliver min tur, hverken på dansk eller engelsk (!). Får en fejlmeddelese om NemID serverfejl og noget error while connecting to SQL Server. Ikke i orden med et krav om test og vaccinepas, hvis ikke logistikken kan følge med. Lidt som at kræve elbiler uden tilstrækkelige ladefaciliteter....

Helt ærligt!

Helt ærligt!! Vi skal testes for at komme ud i samfundet og så crasher systemet efter en times ventetid. Det er bare for dårligt.

6 aprile 2021

Har ventet over en time i køen - login mislykkes

Har ventet over en time i køen. Så når man kommer frem til at logge ind, står der det er mislykket login - har ny prøvet 12 gange, det samme sker hver gang både på dansk og engelsk, den vil stadigvæk ikke logge mig ind. Det samme gælder min kone, fra min plads i køen.

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
jeg ventede i kø over 1 time og kunne så ikke logge ind via nem-ide da siden syntes nede. Spild af min tid !!
hvad med lidt information om at siden er nede så man kan bruge tid mere fornuftigt?????

6 aprile 2021

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito