Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster
Jeg kan ikke få lov til at booke til en test. “Du har ingen prøver, du kan bestille tid til...Hvis du ikke kan booke tider på denne side, er det, fordi du ikke skal have taget en prøve” Jeg kan god... Leggi di più
Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Leggi di più
Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Undergraver teststrategi!!
Har prøvet at booke tid de sidste to dage, men kan ikke komme ind og booke tid, når skal vælge prøvetagningssted. Det er for ringe og undergraver pligtfølelsen til test, som har båret os igennem krisen. Øv
ubruelig side få det nu fixet
Jeg har nu forsøgt med passende mellemrum siden i formiddags at bestille tid til en test, desværre kan man ikke få lov til at klikke på et sted man vil testes, og det er langt fra første gang jeg har denne oplevelse
få det nu fixet, eller er det fordi i ikke ønsker man tager disse test længere og alt fremover skal være quick test ?
Kan ikke vælge teststed
Jeg kan nemt logge ind på coronaprøver.dk men når jeg så kommer til at vælge test-sted, kan dette ikke vælges. Det virker ikke, når man trykker på teststedet. Det har været sådan i mindst en måned nu. Venligst, ret denne bug.
Bestilling af flere test tider
Har tid til test i morgen, men skal også bruge en test om 14 dag. Den kan jeg ikke bestille nu?!?
Hvor tåbeligt er det lige. Dårlig bruger oplevelse.
Ville gerne give minus stjerner, eller blot 0 stjerner (trust pilot - det må I kunne gøre bedre)
Jeg kan ikke få lov til at bestille en…
Jeg kan ikke få lov til at bestille en tid til test. Der står bare på hjemmesiden: "Du har ingen prøver du kan bestille tid til".
Nemt og lige til
Nemt, hurtigt og lige til. Eneste men må være, at man kun kan bestille én tid ad gangen.
Kan ikke vælge teststed??
Har forsøgt nu i flere dage at bestille tid til en Test på coronaprover.dk
Men kan ikke få lov at vælge teststed??
Meget frusterende.
kan ikke bestille ny tid til test
kan ikke bestille ny tid til test, er lige testet, plejer at kunne bestille ny tid straks jeg kommer hjem, men der skrives at jeg kun kan bestille tid men henvisning fra lægen. HVAD POKKER ER NU DET FOR NOGET
Ret dårlig stil
Ret dårlig stil, en ting er det her coronapas der ikke er mere værd end hvad det er. Venstrefløjens måde at gøre sig relevant og få folk til at tro at de gør noget for folkesundheden selv om værdien af indsatsen er så latterligt lav, hvis man tænker logisk og selvstændigt over det selv i stedet for at æde deres BS. Men derefter kommer det til jer bestilte i Horsens kl 16.40 igår der gik næsten en time i køen, hvad bilder i jer ind og overbooke på den måde? Uforskammet og hvad sker der samtidigt for at telt 3 er lukket? Dobbelt uforskammet. Og her i dag over 26 timer ud af mine 72 timer fra testen, har jeg stadig ikke fået noget svar? Altså i er lade og uforskammede på alle parametre mens i lader som om i kan løfte en samfundsopgave som tydeligvis går over jeres evne. Skam jer.
Kan ikke vælge teststed på…
Kan ikke vælge teststed på coronaprover. Har haft dette problem andre gange . Kan det ikke blive lavet
Kan ikke vælge prøvested
Kan ikke vælge prøvested, har prøvet i tre dage. MEGA frusterende
Corona loggen virker ikke
Corona loggen virker ikke.
Kan lisom andre ikke vælge et corona test center, det virker simpelthen ikke. Har prøvet i 3 dage nu, uden held..
Jeg kan ikke vælge teststed
Jeg kan ikke vælge teststed. Jeg troede at det bare var min mobil den var gal med, men ser nu at rigtig mange skriver det samme. Der må altså være tale om
En generel fejl. Hvorfor fremgår dette ingen steder?! Det er da for dårligt
Kan stadig ikke vælge teststed
Det kan ikke passe at det tager så lang tid at få rettet fejlen med at man ikke kan vælge teststed.Valg af teststed er en forudsætning for bestilling af tid, så ikke acceptabelt, at det ikke fungerer i en tid, hvor rigtig mange har brug for tests/coronapas.
Jeg har de sidste to uger ikke kunne få…
Jeg har de sidste to uger ikke kunne få lov til at vælge teststed når jeg logger ind på coronaproever for at bestille tid. Jeg har skrevet til deres support, som svarede tilbage, at de regnede med at have løst problemet inden for et par dage. Dette er ikke tilfældet kan ieg konstatere. Kan fortsat ikke få lov til at vælge teststed og har skiftet mellem flere forskellige browsere.
Har de sidste 2 dag prøvet at bestille…
Har de sidste 2 dag prøvet at bestille men kan slet ikke vælge test stederne bliver bare grå når jeg trykker på dem🤔
Plejer at være godt tilfreds på trods…
Plejer at være godt tilfreds på trods af lange køer. Men nu kan jeg ikke engang få lov til at vælge teststed og har forsøgt i forskellige browsere. Altså tænker jeg at coronaprøver.dk er nede. Kunne i evt. skrive det et sted (evt. banner) så man ikke spilder tiden på at forsøge all mulige krumspring?
Kan ikke vælge teststed.
Har gentagne gange oplevet, at jeg ikke kan vælge teststed. Uanset om jeg bruger Chome eller Firefox som browser
Får en tid kl
Får en tid kl. 900 i Silkeborg og skal vente 45 min,, ikke i orden