Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster

Jeg kan ikke få lov til at booke til en test. “Du har ingen prøver, du kan bestille tid til...Hvis du ikke kan booke tider på denne side, er det, fordi du ikke skal have taget en prøve” Jeg kan god... Leggi di più

Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Leggi di più

Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Leggi di più

1,3

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,3

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

COVID-19 test

COVID-19 test center Gadstrup
Sidder her 70 timer efter min kone og jeg i lørdags blev testet i testcenter Gadstrup ved Roskilde,- og har stadigvæk ikke fået svar.
Efterfølgende:
Har nu fået svar over 3 døgn efter test.

27 giugno 2022

Stadig ikke fixet

2. døgn hvor man ikke kan logge på! Er rimelig afhængig af at kunne blive testet, nu hvor hele familien har samme symptomer som ved sidste smitte omgang. Tager i det seriøst, eller er det bare øøhhhbøøhhh?!?

24 giugno 2022

Helt håbløst..

Helt håbløst! Nu har siden igen været nede, foreløbig i 24 timer, hvor man ikke har kunnet booke tid. Man får en sludder for en sladder af deres support, men problemet bliver ikke ordnet...

23 giugno 2022

Man kan ikke login!

Hjemmesiden ikke virker, og man kan ikke logge ind, det har være flere timer endnu, og så man kan ikke få bestilt sin test selvom man har straks bruge for at blive testet.

22 giugno 2022

Føler mig gjort til grin

På log- in siden mødes jeg af denne besked:
"Der er et teknisk problem. Log på via den selvbetjeningsløsning, du ønsker at anvende."
Jeg ved ikke om det giver mening for nogen - i hvert fald ikke for mig.
Tekniske problemer kan selvfølgelig opstå - men beskeder, som direkte får en til at føle, at de gør grin med en, burde kunne undgås.

Umuligt at booke tid

Har prøvet siden kl. 7.30 imorges at logge ind (dvs 6 timer) på 2 forskellige computere, 2 separate browsere samt mobil - intet fungerer. Hverken Nem-ID eller Mit-ID fungerer... og heller ingen driftstatus at finde nogetsteds.

Hjemmeside nede

Har nu i 2 timer forsøgt at bestille tid på coronaprøver.dk, men siden fungerer ikke - adressen er ikke korrekt (der har den ellers været alle de andre gange der er bestilt tid). Smitteopsporingen er klar over problemet så skal prøve om 20 min, derefter om 1 time - problemet er meldt videre - og nu får jeg tlf. til region H hvor jeg så først kan ringe i morgen. Det viser sig nemlig at smitteopsporingen ikke ved noget om at siden ikke fungerer.

6 marzo 2022

Dårligt fungerende hjemmeside

Virkelig dårligt fungerende hjemmeside. Har i dag forsøgt gennem fire timer at booke tid, men linket fungerer ikke, der sker intet, når man klikker på det. Det er for dårligt med så ringe et it system.

12 febbraio 2022

Så sad jeg i kø 50 min for at komme…

Så sad jeg i kø 50 min for at komme igennem og derefter får beskeden at systemet er nede for f...... Det går sgu da meget godt iforholdtil at det er første gang de oplever at folk vil booke tid 🤬🤬🤬det er en ommer bare ikke godt nok

24 gennaio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito