De energie app werkt uitstekend en de jaarafrekening was correct qua energie- en gas verbruik. Een grote min was dat de loyaliteitsbonus niet was verwerkt in de jaarafrekening en ik er zelf achteraa... Leggi di più
Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Leggi di più
Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Leggi di più
Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Paesi Bassi
- 088 888 04 03
- klantenservice@coolblue-energie.nl
- coolblue.nl/energie
Non risultano inviti alla recensione recenti
Open communicatie !
Duidelijke maandoverzichten met opgaven van energieverbruik en eventuele afwijking(en) van contractuele overeenkomst !

Risposta di Coolblue Energie
Alles netjes afgehandeld volgens…
Alles netjes afgehandeld volgens afspraak.
Fijne communicatie met dit bedrijf.

Risposta di Coolblue Energie
Let op! Een vast contract betekent geen vaste gasprijs!
Helaas was ik mij er niet van bewust dat een vast contract niet betekent dat de gasprijs vast staat, het is nog steeds variabel. Dat had ik niet in de gaten en had beter gecommuniceerd worden bij het afsluiten. Het voelt als misleiding.
Ook is het termijnbedrag per maand in eerste instantie erg laag ingezet (ik had alle gegevens ingevuld om het maandbedrag enigszins te voorspellen), waardoor ik flink moest bij betalen. Tussentijds had ik het termijnbedrag zelf verhoogd omdat ik het gevoel dat het wel erg laag was. Het was destijds berekend door Coolblue op 150 euro voor een 3 personen huishouden in redelijk geïsoleerd appartement. Veel te laag.
Nu heb ik een slimme meter en dat helpt bij het inzichtelijk maken van het verbruik.
Klantenservice ben ik wel tevreden over.

Risposta di Coolblue Energie
Tevreden, en gratis wasmachine(droger) gebruiken.
Wij kopen onze producten al jaren bij cool blue en altijd tevreden. Toen we hadden gezien dat je ook een energiecontract kon afsluiten bij Coolblue hebben we dat meteen gedaan. Je krijgt korting op bepaalde producten. Wat ook heel fijn is dat je tussen bepaalde tijden gratis je wasmachine en droger kan gebruiken.( Volgens mij wel alleen met het merk Samsung). Die hebben we hier dan ook gekocht toen onze droger was gesneuveld.
Ik raad dit enorm aan!

Gewoon heel cool
Heb eigenlijk geen enkele kritiek en vind jullie cool. Daarom ook een tweede contract afgesloten.

Risposta di Coolblue Energie
Ik kan via mijn coolbleu heel vaak niet…
Ik kan via mijn coolbleu heel vaak niet mijn energieverbruik zien. Heb hier ook al over gebeld en de dame aan de telefoon zou mij een email sturen zodat ik een screenshot. email heb ik echter nooit ontvangen!!
Kom wel via mijn Coolblue energie bij " stroom en gas " en als ik daar vervolgens op druk , krijg ik soms mijn energieverbruik overzicht, maar nu alleen informatie over zonnepanelen, laadpalen ,energie bespaartips etc.

Risposta di Coolblue Energie
Ik heb een 3 jaar vast contract met een…
Ik heb een 3 jaar vast contract met een gas prijs van 1.29 maar op de factuur 1.30 ???? Hoe kan dat

Risposta di Coolblue Energie
Redelijk goed online platform met…
Redelijk goed online platform met aardig inzicht. Inzicht in verbruik VS voorschot dat betaald is moet echt wel wat beter.

Risposta di Coolblue Energie
Goede tarieven voor elektrische en…
Goede tarieven voor elektrische en aardgas . Onvolledige presentatie van de verbruikskosten. In de Coolblue energie App ontbreken de kosten van de Netbeheerder terwijl deze wel via Coolblue in rekening worden gebracht.

Risposta di Coolblue Energie
Matige jaaroverzichten in vergelijking…
Matige jaaroverzichten in vergelijking met andere aanbieders.

Loopt allemaal prima
Loopt allemaal prima; alleen wat lastig om de gegevens van de energielevering in de coolblue app te vinden

Risposta di Coolblue Energie
Heel fijn om gratis te wassen en drogen…
Heel fijn om gratis te wassen en drogen tussen 12.00 en 15.00 uur. Je wordt goed geïnformeerd over je energieverbruik.

Risposta di Coolblue Energie
Gaat allemaal goed en is duidelijk
Gaat allemaal goed en is duidelijk. Website zou wel iets beter kunnen.

Risposta di Coolblue Energie
Het dagelijkse vast gastarief is erg hoog
Het dagelijkse gastarief is erg hoog. De app werkt niet altijd.

Helaas teleurstellend
Ik had hoge verwachtingen van de Coolblue app mbt energieverbruik omdat Coolblue bekendstaat als een partij die heldere communicatie hoog in het vaandel heeft staan. Helaas is de app niet duidelijk over het dagelijks/wekelijks verbruik in euro’s. Aan de cijfers gas- en elektraverbruik heb ik niks - het gaat om inzicht in de kosten. Ook het maandoverzicht is zeer onoverzichtelijk. Last but not least laadt de app vaak niet of hij vliegt eruit…
Helaas dus geen goed cijfer voor Coolblue-energie.

Risposta di Coolblue Energie
Let op ! Alles kan en flexibel door telefoon maar lees alles goed na
Door situatie behoefte aan leegstand contract voor circa 3 maanden ivm verbouwing. Vooraf leek alles duidelijk en specifiek tarief afgesproken. Na 6 weken begon het gedoe. Verschillende medewerkers bellen om mij vooral te herinneren aan het tijdelijke contract en of ik niet wilde verlengen. Tot vervelends aan toe. Waarom we hadden toch een duidelijke afspraak. Toen kwam de eindafrekening. Niets speciaal tarief gewoon volle mep betalen. Slechte communicatie en niet duidelijk over voorwaarden. Vermijden deze club tenzij je direct voor 1 jaar of meer wil afsluiten denk ik?

Alles keurig
Alles keurig, overzichtelijk en volgens afspraak. Tot op heden geen klachten!

Risposta di Coolblue Energie
Makkelijk en snel aan te sluiten
Makkelijk en snel aan te sluiten.
Geen gedoe met overstappen gehad.
Duidelijk maandoverzicht in de mail, maar ook met de app is het verbruik goed in te zien