Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Leggi di più
Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Leggi di più
De getoonde verbruikscijfers van elektra zijn onjuist. Verbruik en terug levering worden ten onrechte bij elkaar opgeteld. Al 2 maanden (!!!...) bezig om dit te laten aanpassen. Tot nu toe zonder resu... Leggi di più
Prijs 3 jaar vast is concurrerend. Het energie-inzicht via Coolblue app en portaal is voor verbetering vatbaar. Eerst veel foutmeldingen bij opvragen gegevens (inmiddels grotendeels opgelost), nu nog... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.
Weena 664, 3012 CN, Rotterdam, Paesi Bassi
- 088 888 04 03
- klantenservice@coolblue-energie.nl
- coolblue.nl/energie
Non risultano inviti alla recensione recenti
Geen klacht
Jullie leveren keurig de stroom maar…
Jullie leveren keurig de stroom maar jullie rekenen ook teruglever kosten. Dat vind ik diefstal.
Veel beloften voor afsluiten…
Veel beloften voor afsluiten contracten"
Daarna weinig daden .
En dat eeuwige onodige gemaan gebel
Terwijl alles betaald is en geen achterstand bij die zuigers
25 jaar essent gehad niet 1x gemaand!!
Wel wat duurder
De overstap is goed verlopen en…
De overstap is goed verlopen en aanpassen van het bedrag is ook makkelijk. De app is duidelijk en overzichtelijk en de energiezuinige aanbiedingen is een pluspunt.
Goede energie leverancier
Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening. M.a.w. zeer tevreden klant.
Een Top maatschappij
Een goede energie maatschappij die nog de klant op 1 heeft staan en niet alleen naar het geld kijk ben nu al 2 jaar klant en wordt nog steeds behandeld als nieuwe klant, tevens eerlijke beloningen voor de zonnepanelen
Hou dit vol!
En blijf vooral af van die teruglever kosten
Want ieder maatschappij die dat invoert is alleen maar op geld uit en laat de klant in de kou staan
Onnodig
Er ging heel veel mis doordat er niet adequaat op een probleem gereageerd is.
Positieve energie
⚡Eenvoudig overstappen.
⚡Flinke cashback op de aanschaf van een nieuwe koelkast.
⚡Concurrerende prijzen voor gas en electriciteit.
⚡Korting op de energiegebruikende artikelen bij Coolblue.
Coolbleu doet keurig wat is afgesproken.
Coolbleu doet keurig wat is overeengekomen door middel van een Consumentencontract deal voor 3 jaar, waarbij een geringe vergoeding wordt gegeven voor de terug geleverde elektriciteit.
Wanneer je belt wordt je altijd…
Wanneer je belt wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan. En komen alle beloftes na. Zeer hulpvaardig
Nette maandelijkse overzichten gestuurd…
Nette maandelijkse overzichten gestuurd en een goed begrijpelijke jaarafrekening.
Eerst top, laatste jaar teleurstellend
Al jaren klant bij coolblue, ervaring van eerdere jaren heel erg goed, maar het afgelopen jaar is er wat veranderd en dat merkten we meteen bij het verlengproces. Alles gaat traag, lastig en er gaat veel fout. Eerder kreeg je heel snel reactie op een vraag, nu duurt het soms 2 weken. Wij balen
Uitstekende combi van; zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede product adviezen naar wensen, uitstekende service bij problemeem met product.…
De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Daarnaast zijn de adviezen van de verkopers zeer goed zodat jij het product koopt wat echt bij je past.
En als laatst is de service bij het niet werken van een product echt uitstekend.
Daarom koop ik al mijn producten bij coolblue en krijgt coolblue 5 sterren van mij.
Ik heb zelfs een zeer gunstig energie contract afgesloten bij coolblue.
Niet een goede ervaring maar alweer een…
Niet een goede ervaring maar alweer een goede ervaring 😊👍
Snelle jaarafrekening
Snelle jaarafrekening, en fijne digitale omgeving.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, goede prijs, inzicht in verbruik
Hoge teruggave kosten en lage kw…
Hoge teruggave kosten en lage kw vergoeding
Prima energie leverancier
Goede klantenservice, foutloos contract verloop en prima prijs.
Prijs is goed. Prima service
Prijs is goed. Maandelijks wordt je op de hoogte gehouden wat je verbruik is
Tot op heden alles zoals afgesproken…
Tot op heden alles zoals afgesproken geregeld.
Gewoon dik tevreden dus.