Banner for Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Colosseum Tandlægerne - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Nygårds Plads 3, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Periodontista per impianti dentali
  6. Servizio di sbiancamento dei denti

Informazioni su Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Scritti dall'azienda

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Scritti dall'azienda

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Informazioni di contatto

• Nygårds Plads 3, 2605, Brøndby, Danimarca

• 36750133

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Eccellente

TrustScore 5 su 5

107 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

367 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

God behandling og god kommunikation med…

God behandling og god kommunikation med tandplejeren

10 ottobre 2025

Kære Beth

Mange tak for din positive feedback.

Vi glæder os til at se dig igen ved dit næste besøg.

Jeg var tidligt på den

Jeg var tidligt på den, men personalet kunne presse mig ind, så jeg ikke skulle vente to timer.

6 ottobre 2025

Kære Jan

Mange tak for din positive anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at vores team kunne finde tid til dig, selvom du kom før din aftale.

Vi ser frem til at tage godt imod dig igen.

Vores samtale om min tand🥰👍

Vores samtale om min tand🥰👍

29 settembre 2025

Kære Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god samtale om din tand - det betyder meget for os, at du føler dig tryg og godt informeret under dit besøg.

Vi glæder os til at se dig igen.

De er dygtige.og venlig.

15 settembre 2025

Kære Janet

Mange tak for din feedback. Vi er glade for, at du oplevede vores personale som både dygtige og venlige.

Stor tiltro til min tandlæge Hans

Stor tiltro til min tandlæge Hans
Utroligt meget medlidenhed og hjælp til at få mine tænder fikset og forståelse for min tandlægeskræk

19 settembre 2025

Kære Oliver

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du føler stor tillid til Hans, og at hans omsorg og forståelse har hjulpet dig godt igennem trods tandlægeskræk.

Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at give dig trygge oplevelser fremover.

Fantastisk tandlæge

Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver hurtigt taget, gode muligheder for en tid.
De er meget professionelle og omsorgsfulde.
Klinikken er altid indbydende, ren og pæn.

4 settembre 2025

Kære Katrine

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du nu kan gå til tandlægen med ro i maven. Vi går meget op i at tage godt imod alle patienter, være professionelle og omsorgsfulde – og det glæder os, at du oplever det hos Hanne og resten af teamet.

Tak fordi du deler dine tanker på Trustpilot – vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Valutata 5 stelle su 5

Min første besøge hos Colosseum…

Min første besøge hos Colosseum brøndbyøster var fantastisk. Jeg er blevet taget godt imod fra tidsbestillingen til behandlingen.

26 agosto 2025

Kære Jirinya

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg på vores klinik i Brøndby var en fantastisk oplevelse.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Min behandler kender mine tænder

Min behandler kender mine tænder, og er min faste behandler, hvilket hun har været et par år efter min tidligere behandler stoppede efter ca. 20-25 år

28 agosto 2025

Kære Annemarie

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler dig tryg med din faste behandler, som kender dig og dine tænder. Det betyder meget for os.

Vi ser frem til at passe godt på dine tænder fremover.

Behageligt personale

Behageligt personale. Sød tandlæge. Alt godt :-)

25 agosto 2025

Kære Christian

Vi er glade for at læse, at du havde en positiv oplevelse af vores personale i Brøndby.

Tak for din anmeldelse - og for at dele den her på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Tandlæge Lars Rossel er rar og venlig…

Tandlæge Lars Rossel er rar og venlig og har et fantastisk håndelag. Han er skånsom og det gør aldrig ondt. Han er anbefalet og brugt personligt af andre tandlæger. Kan varmt anbefales!

18 agosto 2025

Kære Juliane

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at Lars' rolige og skånsomme måde at behandle på gør besøget trygt og behageligt.

Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse - mange tak for dine anbefalinger.

Søde og rolige

De tager højde for at jeg har en frygtelig skræk for tandlæger. De giver sig tid til en

14 agosto 2025

Kære Kristina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du føler dig tryg, selv med tandlægeskræk. Vi gør altid vores bedste for at tage os tid og skabe ro, så hvert besøg bliver en god oplevelse.

Highly Recommended!

Professional, polite, friendly and respectful. I am very happy with the treatment every time and I appreciate that they always give me a full explanation of the work to be done. Thanks 👍

13 agosto 2025

Dear Mark

Thank you so much for your kind words. We're delighted to hear that you are happy with your treatment and that our explanations are helpful. We really appreciate your feedback and look forward to seeing you again.

Kind regards

Valutata 5 stelle su 5

Vil ikke bruge andre tandlæger

Lars er rolig, varm og afslappet. Han er grunden til at jeg ikke har noget imod at gå til tandlægen og ikke har lyst til at gå noget, andet sted hen.

12 agosto 2025

Kære Nicolai

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at Lars har gjort dit tandlægebesøg til en tryg og god oplevelse. Din tillid betyder rigtig meget for os - og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ville gerne have krydset flere…

Jeg ville gerne have krydset flere felter af. Det er helhedsoplevelsen der er god - ikke kun Lars der skal drysses roser på 😊

6 agosto 2025

Kære Lonnie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god helhedsoplevelse - det er netop det, vi stræber efter.

Valutata 5 stelle su 5

Hanne er meget opmærksom og fortæller…

Hanne er meget opmærksom og fortæller hele tiden hvad hun laver, så jeg bliver helt rolig.

28 luglio 2025

Kære Ena.

Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse - vi er glade for at du føler dig set og godt informeret om forløbet, når du besøger os. Det betyder meget for os at det er en positiv oplevelse, uanset om det gælder forebyggende undersøgelser eller behandlinger hos os.

Tak for din tillid til os og Hanne som behandler.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en behagelig oplevelse at besøge…

Altid en behagelig oplevelse at besøge Hanne, selvom dét med bor o.s.v. ikke er min livret.

21 luglio 2025

Kære Ole.

Vi forstår udmærket, hvad du mener med at behandlingen ikke altid er det sjoveste. Derfor sætter vi stor pris på din positive anmeldelse af behandlingen - og vi er glade for at du oplever at Hanne, trods alt, kan gøre det til en god oplevelse at besøge os.

Tak fordi du vælger os som din tandklinik.

Hele pakken

Hele pakken. Jeg kender Lars fra gymnasiet, og jeg ved at han har intrigetet. Tillid er for mig den allervigtigste del. Jeg ved at det er ordentligt og mine tænder bliver ikke overbehandlet.

16 luglio 2025

Kære Leika.

Tusind tak for din flotte og tillidsfulde anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os, at du oplever at få “hele pakken” – og at din tillid til Lars og vores behandling bygger på både kendskab og oplevelser i stolen.

Vi er glade for, at du føler dig tryg og ved, at dine tænder bliver behandlet ordentligt uden overbehandling. Netop tillid og ordentlighed er fundamentet for alt, hvad vi gør.

Tak fordi du deler dine tanker – og tak fordi du har valgt os til at passe på dit smil.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og hurtig behandling.

14 luglio 2025

Risposta di Colosseum Tandlægerne - Brøndby

Tak for din positive anmeldelse og for at dele den her på Trustpilot.

Valutata 5 stelle su 5

Super håndtering af mine udfordringer

Tandlæge Hans Rasmussens behandling og håndtering af mig og mine udfordringer. Det gjorde én KÆMPE forskel, så tusind tak for jer.

14 luglio 2025

Kære Monica.

Mange tak for din positive anmeldelse, som jeg straks vil sende videre til Hans. Jeg ved at Hans har meget høje ambitioner om at tilbyde behandling af højeste kvalitet og at tage godt imod vores patienter. Det vil han sætte stor pris på at din anmeldelse bekræfter!

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken næste gang du besøger os.

Hans og Van - et top professionelt team

Jeg har netop afsluttet min aligner-behandling hos tandlæge Hans og hans dygtige assistent Van – og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Fra start til slut har Hans været utroligt professionel, grundig og empatisk. Han har altid taget sig tid til at besvare mine spørgsmål og sikre, at jeg forstod hvert eneste trin i behandlingen. Hele forløbet har taget lidt over et år, og resultatet er præcis, som Hans forudsagde det ville blive. Undervejs har han klædt mig godt på til, hvordan både mine tænder og min krop ville reagere, hvilket har skabt en stor tryghed gennem hele processen.

Hans og Van arbejder som et virkelig effektivt og velfungerende team. Alle behandlinger er forløbet smertefrit, og jeg har altid følt mig i trygge hænder.

Særligt imponerende er det, at Hans som den første tandlæge korrekt identificerede årsagen til det ugunstige slid på mine tænder – noget andre tandlæger tidligere havde overset og foreslået forkerte behandlinger til. Hans faglighed er i absolut topklasse, og det har gjort hele forskellen for mit forløb.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hans og Van. Hvis du leder efter kompetent, ærlig og professionel tandbehandling, er du i de bedste hænder her.

26 giugno 2025

Kære Kevin.

Mange tak for din flotte anmeldelse af dit aligner-forløb hos Hans. Det betyder meget for os at du har oplevet at du under hele forløbet har været velinformeret og at du er blevet både set og forstået i behandlingen.

På den måde kan vi sikre at du får den bedste behandling, og derfor er vi rigtig glade for at læse dette.

Din anmeldelse er blevet videresendt til Hans og bekræfter os i, at det har en stor værdi at vi prioriterer løbende uddannelse af vores behandlere højt.

Tak fordi du vælger os som din tandklinik

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più