Banner for COCOmaison Nederland

COCOmaison Nederland Recensioni 596

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Het vloerkleed Timeless Arawood in de kleur koper besteld. Erg tevreden mee. Ook de levering liep soepel: zelf één bezorgmoment gepland, dag vooraf een tijdsblok gekregen en restant bedrag kunnen pinn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mooi, gevarieerde set kussens die onze grote hoekbank prachtig aankleden. Blij dat de kussenhoezen los zijn, zodat ik ze veilig kan wassen.

Valutata 4 stelle su 5

Mooie producten ontvangen, heel blij mee! Wel een overkill wbt verpakkingsmateriaal. 3 stuks wanddecoratie besteld die allen individueel al uitstekend verpakt waren in een doos met piepschuim ter besc... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di arredamenti per salotti

Informazioni su COCOmaison Nederland

Scritti dall'azienda

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je eigen plekje van rust te hebben waar je je volledig op je gemak voelt, jouw thuis! De juiste woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. COCOmaison helpt je bij het creëren van een plek die laat zien wie jij écht bent!

verlichting wanddecoratie

kleinmeubelen woonaccessoires

woontextiel tuinmeubelen

Vind je eigen stijl tussen onze verschillende woonaccessoires binnen een continu veranderende collectie. Bij ons vind je altijd unieke items, of het nu gaat om verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, bijzettafels, wanddecoratie of decoratie-artikelen. Wij volgen interieurtrends op de voet en verrassen keer op keer met de mooiste woondecoratie. Hou je van natuurlijke en rustige tinten of heb je het liever wat kleurrijker en feller? Alles is mogelijk bij COCOmaison! Ontdek al onze woonaccessoires online of in één van onze conceptstores. Wij staan voor je klaar met slimme stylingtips en deskundig advies om een handje te helpen in jouw zoektocht. Alles zodat jij van jouw interieur jouw favoriete plekje kunt maken.

Promotion box for COCOmaison Nederland

Nieuw! Outdoor collectie

Upgrade je buitenruimte met stijlvolle COCOmaison tuinmeubelen.

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 4 stelle su 5

Mooi product en snelle bezorging

Mooi product en snelle bezorging. Er ontbrak 1 onderdeeltje, maar dat is keurig nageleverd.

16 febbraio 2025

Bedankt voor uw review 😊
We zijn blij te horen dat het ontbrekende onderdeel snel is nageleverd.
Wij Wensen u veel plezier van uw bestelling!✨

Valutata 5 stelle su 5

snelle levering van de 2 schilderijen…

snelle levering van de 2 schilderijen en goede prijs, al zijn deze schilderijen ook bij andere zaken dezelfde prijs.

26 gennaio 2025

Goedemiddag Marco,
Bedankt voor je positieve review 😊en veel plezier van je schilderijen ✨

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling snel geleverd en netjes…

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt .
Ga zeker nog meer bestellen .

9 febbraio 2025

Goedemiddag Mariëtte,
Dankjewel voor je positieve review 😊We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn✨

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

9 febbraio 2025

Goedemiddag Hans,
Bedankt voor je positieve review😊 We zijn blij dat je tevreden bent en wensen je er veel plezier van je bestelling✨

Wandbord

Goed verpakt verstuurd.
Mooi product voor een hele mooie prijs

5 febbraio 2025

Goedemiddag Saskia,
Bedankt voor je positieve review 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en wensen je er veel plezier van ✨

Fijne website

Fijne website, snelle verzending!

6 febbraio 2025

Goedemiddag Astrid,
Bedankt voor je positieve review 😊en veel plezier van je bestelling!✨

Super mooie lampen

Super mooie lampen. Goed verpakt. Snel bezorgd. Eenvoudig te monteren

4 febbraio 2025

Goedemiddag Monica,
Dankjewel voor je positieve review 😊We zijn blij dat je tevreden bent met je lampen en wensen je er veel plezier van ✨

Mooi schilderij

Mooi schilderij, goede service

31 gennaio 2025

Goedemorgen Danique,
Bedankt voor je positieve review! 😊Wij zijn blij dat je tevreden bent met je schilderij en wensen je er veel plezier van✨

Valutata 5 stelle su 5

Snelle bezorging en erg goed verpakt

Snelle bezorging en erg goed verpakt. Ik ben ook heel erg blij met de vaas.

29 gennaio 2025

Goedemorgen Cora,
Bedankt voor je positieve review! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je vaas en wensen je er veel plezier van ✨

Valutata 5 stelle su 5

Mooie kussens! Goede kwaliteit!

Een mooi product. Snelle levering en goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

27 gennaio 2025

Goedemorgen Kunde,
Bedankt voor je positieve review!😊 We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en wensen je er veel plezier van!🎉

Nette verzending

Nette verzending. Voldoet aan de verwachting

24 gennaio 2025

Goedemiddag,
Dankjewel voor je positieve review😊 Veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Geweldige service!

Lamp gekocht voor in de woonkamer. Snelle levering. Helaas was de lamp te groot. Retour aangevraagd. Binnen 1 uur was alles geregeld. En kon het pakket retour. Geweldige service!

23 gennaio 2025

Goedemiddag Marianne,
Dankjewel voor je review en je waardering voor onze service! 😊 Hopelijk tot de volgende keer bij COCOmaison! 💐

Valutata 3 stelle su 5

Bestel- en leveringsproces verloopt…

Bestel- en leveringsproces verloopt goed, echter het vloerkleed 190x290 was 187x290x192x290 waardoor je heel duidelijk op de parketvloer ziet dat het kleed scheef is. Op mijn vraag of we het kleed mochten ruilen tegen een kleed met aan de korte zijde dezelfde afmetingen kregen we te horen dat een marge van 5 cm afwijking acceptabel is. Hierdoor hebben we het vloerkleed schuin onder de bank moeten schuiven waardoor het geheel nog smaller lijkt.

21 gennaio 2025

Bedankt voor uw review.
Het spijt ons te horen dat het vloerkleed niet volledig aan uw verwachtingen voldoet.
We begrijpen dat de afwijking in de afmetingen ongemak heeft veroorzaakt.
We hopen dat u alsnog kunt genieten van uw aankoop en staan voor u klaar als u verdere vragen heeft.

Hoplelijk tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Valutata 5 stelle su 5

De beelden voldoen helemaal aan onze…

De beelden voldoen helemaal aan onze verwachtingen.
Leuke en makkelijke webshop, goed verpakt en snelle levering.

18 gennaio 2025

Goedemorgen.
Bedankt voor je review en het delen van je positieve ervaring!
Veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Valutata 5 stelle su 5

We hadden een lampenkap die beschadigd…

We hadden een lampenkap die beschadigd binnenkwam. 1 telefoontje en alles werd geregeld. Top!

12 gennaio 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor je positieve review en het waarderen van onze service😊 We wensen je veel plezier van je bestelling!

Tot de volgende keer bij COCOmaison!💐

Prachtige kussens

Snelle levering, precies wat ik verwacht had, een prachtig product!

13 gennaio 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor je mooie review 😊We zijn blij dat je bestelling in de smaak valt en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij COCOmaison🎉

Goede webshop

Goede webshop, met leuke spullen en mooie sierkussens. Hier al vaker besteld. Nu een keer iets verkeerd geleverd, maar dit was erg snel erg goed opgelost. Heel fijn!

8 gennaio 2025

Goedemiddag,
Dankjewel voor je positieve review!😊 We zijn blij dat het probleem snel is opgelost en danken je voor je begrip. Veel plezier van je bestelling en tot de volgende keer bij COCOmaison💐

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più