Jeg har været hos Clinique Nour flere gange til ansigtsbehandlinger, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Hun er utrolig sød, forstående og meget professionel i sit arbejde. Man føler sig tryg og go... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har fortaget mig en behandling hos Nour som jeg ikke har fortrudt! Behagelig i sit arbejde, enorm skøn og hjælpsom kvinde som fuldfør sit arbejde akkurat efter kunders behov og ønsker. Man kommer... Leggi di più
Jeg fik lavet filler her, og resultatet blev grimt og asymmetrisk. Jeg skrev efterfølgende til behandleren for at få det rettet, men hun kunne ikke selv se problemet. Jeg tog alligevel derhen for at... Leggi di più
Jeg har gået ved Nour i +7 år, hvor jeg har fået lavet bryn og vipper, og jeg kommer altid derfra med et super smukt resultat! Nour er både super til at guide en, men ligeledes er hun også bare per... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CLINIQUE NOUR – AARHUS’ PRISVINDENDE SKØNHEDS- OG KOSMETISKE KLINIK 🏆 VINDER AF DANMARKS BEDSTE BEAUTYSTED 2025 – REGIONSVINDER (MIDT- & ØSTJYLLAND) ✨ Aarhus & Østjyllands bedste klinik – ifølge jer! Clinique Nour er en eksklusiv skønheds- og kosmetisk klinik beliggende midt på Jægergårdsgade – en af Aarhus’ mest levende gader, kun 11 minutters gang fra banegården med både letbane- og togforbindelser. Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og drives af ejeren Nour, certificeret kosmetisk behandler og hudterapeut. Sammen med klinikkens ansvarlige læge, som udfører Botox-behandlinger og forundersøgelser, sikrer vi et højt fagligt niveau og fuld tryghed i alle behandlinger. Hos Clinique Nour er vi kendt for kompromisløs kvalitet, naturlige resultater og en personlig, nærværende service. Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske og hudforbedrende behandlinger, herunder: • Kosmetiske behandlinger • Ansigtsbehandlinger • Bryn & vipper • Voksbehandlinger • Exosom-behandlinger til hud & hår • Og meget mere Vi skaber en rolig og imødekommende atmosfære, hvor du som kunde altid er i centrum. Vi følger konstant de nyeste trends, teknikker og produkter, så du får moderne, sikre og luksuriøse behandlinger, der matcher dine ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Clinique Nour, hvor skønhed, tryghed og faglighed går hånd i hånd.
Informazioni di contatto
Jægergårdsgade 37, 8000, Aarhus C, Danimarca
- info@cliniquenour.dk
- cliniquenour.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk behandling!
Efterhånden en stammekunde hos jer :D Fantastisk behandling af Camilla, professionel og kompetent, hvor der altid er plads til at græde og grine :P Vi ses næste gang!
Jeg og en veninde havde en rigtig øv…
Jeg og en veninde havde en rigtig øv oplevelse med Clinique Nour.. jeg ringede ind onsdag d. 1 juni 2022, og bookede 2 tider til Brazillian Wax, om lørdagen den 4 juni 2022. Jeg ringer ind for at få bekræftet min tid om lørdagen, men bliver afvist i telefonen, og får at vide at der ingen tid er, og at den pågældende medarbejder havde været alene i salonen hele ugen, og at hun ikke havde snakket i telefon med mig. Det viser billede 1 at vi har, billede 2 er en samtale mellem min veninde og jeg.
Synes det er for dårligt at tiderne ikke er blevet registret, da min veninde kom langvejs fra og at vi havde brugt langt tid på at finde parkering, samt betalt for parkering og benzin, som i forvejen ikke er billigt i disse tider, så er det super dårlig stil, at den pågældende medarbejder ikke har husket at notere tiderne.
Det er samtidig rigtig dårlig stil at hun hverken tilbyder noget kompensation i form af en ny tid eller en form for rabat ved en ny tid.
Vi har opkalds log og billeder der bekræfter at vi har været i kontakt med dem, hvis dette ønskes.
Nour var super sød og professionel
Nour var super sød og professionel. Det var min første voks, så nervøsiteten var i spil, men hun gjorde det super nemt, bagefter forstod jeg slet ikke hvorfor jeg havde været nervøs.
I had a course here,and it was honestly…
I had a course here,and it was honestly a super nice experience! I literally loved it! I felt that I worked and learned from professionals and also super easy to understand and practice there! Super warm and welcoming place! I will be back for sure if another course arise!
Bedste kursus inden for…
Bedste kursus inden for browlamination!!
Jeg har deltaget i Nour Cliniques kursus, og det var over forventning. Man blev hjulpet hele vejen igennem, og blev sat ind i teorierne bag browlift og produkter, samtidig med man fik gode tips og tricks! Man følte sig hele tiden taget godt om, da kursuset er intimt og man hver især har en vejleder konstant, som følger en i den praksisse udførelse hvor der var fuld fokus på ens arbejde og på vejledning. Nour og Camilla er så dygtige indenfor deres felt, og super gode til at lære fra sig! Med startetkittet som er inkluderet i kurset er jeg allerede nu klar til at øve på mine modeller, takket være Clinique Nour 😍
Dygtig og meget venlig behandler!
Har igen i dag haft en super speciel god oplevelse hos Christine, Clinique Nour.
Får farvet bryn og vipper, helt perfekt. Og farven holder minimum 4 uger.
Det sker ikke alle steder.
Tak for god behandling.
Bedst i byen
Den bedste klinik med de bedste Lash Lift og Brow Lamination resultater
❤️
Frygtelig oplevelse
Jeg fik lavet lash lift og farvet øjenvipper hos clinique nour. En behandling jeg ikke har prøvet før. Jeg er rystet over den oplevelse, og det er bestemt ikke et sted jeg kommer igen.
Jeg spørger ind til behandlingen, da noget af det hun smører på, lugter kraftigt af ammoniak "er det ikke farligt at få i øjnene?" Hvortil hun svarer kortfattet "Du får det ikke i øjnene".
Da hun skulle fjerne farven, var hun meget voldsom, virkede stresset og jeg fik det i øjnene. Det sved helt vildt! og jeg sagde "det gør altså ondt, samt gav udtryk for smerte" hun svarer fornærmet "det sker nogle gange"
Hendes reaktion er at åbne mine øjne med fingrene og tørre direkte med vatrondeller inde i mit øje. Jeg spurgte om det ikke var en god ide at skylle mine øjne med saltvand, hvortil hun bare svarer "lash lift kan ikke tåle vand, så det kan jeg ikke" .. øh? Så hvad- ligemeget med mit syn? Så længe lash liftet bliver godt?.
Resten af dagen var mit syn helt sløret og mine øjne sved og var meget røde... Jeg følte mig på ingen måde ordentligt behandlet. Selv om lash liftet blev ok, så har jeg mistet alt tillid til den klinik. Jeg håber ikke mine øjne har taget varig skade. Selvom hun siger at produkterne er lavet til øjnene, så tror jeg bestemt ikke at det er godt at få ammoniak og andre kemikalier i øjnene.
Jeg har fået behandling ved Nour flere…
Jeg har fået behandling ved Nour flere gange og er 100% tilfreds med min behandling hver gang. Hun er professionel. sød. og meget omhyggelig med sit arbejde. Pæn og ren klinik. Kan varmt anbefale hende og hendes klinik
Flotte vipper, dårlig kundeservice
Jeg besøgte Clinique Nour i starten af august måned, til lash extensions. Resultatet er upåklageligt og burde give klinikken 5 stjerner. Desværre er det ikke altid et godt resultat der giver en god opfattelse af klinikken, kundeservice vægter ekstremt højt og det er en mangelvare her.
Under behandlingen forsvinder behandleren for at hjælpe hendes kollega inde ved siden af. Jeg opfatter denne som værende under oplæring, men synes ærligt at det stadig var ubehageligt at ligge og kunne høre deres samtale inde ved siden af, da det ikke var den mest behagelige samtale.
Efterfølgende ringer jeg for at aflyse en tid, grundet sygdom opstået om aftenen. Her bliver jeg desværre mødt med en respektløs tone, om at jeg skulle have ringet dagen før. Der blev ikke stillet spørgsmålstegn til årsagen til min aflysning, blot en konstatering om at jeg havde lavet en fejl. Hendes toneleje indikerede tydeligt at hun var ganske utilfreds med mig som kunde og derfor ser jeg mig nødsaget til at finde en klinik som er mere serviceminded. Ærgerligt da resultatet på vipperne har været upåklageligt.

Risposta di Cliniquenour
Lift pakken
Købte lift pakken, så fik både lavet både lash lift og brow lift. Er super tilfreds med resultatet!
Rettet øjenbryn
Jeg fik rettet mine øjenbryn hos clinique nour. Prisen er under gennemsnittet, så det er selvfølgelig godt.
Men den behandling jeg fik, kan man ikke kalde for rettede øjenbryn.
Behandleren havde hverken spurgt hvilken form jeg ville have, eller spurgt om jeg var tilfreds efter behandlingen. Det var jeg så ikke.
Mine øjenbryn havde ingen form, og hun behandlede mig bare i 8 minutter, hvilket resulterede i, at hun netop kun fjernede et par hår og øjenbrynene ikke fik en form.
Meget skuffende, da jeg selv skulle forme dem efter jeg var i behandling.
To be fair så sagde jeg heller ikke noget, men det skyldes simpelthen at jeg ikke følte mig tryg i butikken. Netop fordi Nour ikke spurgte om jeg var tilfreds og fordi jeg tænke, at hvis hun synes at det her, det er rettede øjenbryn, så vil jeg faktisk ikke have hun retter dem igen. For så er vores forestlinger af rettede øjenbryn bare for forskellige!
Jeg var meget skuffet!
Altid tilfreds med Nour som behandler!
Gået hos nour i 2 år cirkus, og hver gang jeg er blevet behandlet af hende er jeg gået derfra fuldt tilfreds! Hun er mega sød og professionel. Har endnu ikke fundet et sted som laver en ligeså pæn lash lift som hun gør :-) kan stærkt anbefales!
Standarden kunne være højere
Jeg skulle have lavet en bikinivoks og kom i god tid, men de var ikke klar da jeg kom og sad i noget tid, før der kom en behandler ud og tjekkede til mig. Selve behandlingen gik hurtigt og det er jo rart når det er lidt smertefuldt, men følte måske også, at det var en smule overfladisk. Det tog knap 5 minutter og et par dage efter kunne jeg se, at der stadig var hår tilbage. Lagde jeg desværre ikke mærke til lige efter behandlingen, da jeg var lidt rød. Voksen blev heller ikke fjernet fuldstændig, så havde lyserød voks i mine trusser.
Alt i alt ok, men kunne have været bedre.
Virkelig dårlig og uprofessionel behandling
Jeg skulle have lavet lash lift og havde booket tid lang tid i forvejen. Det var indehaveren, der stod for behandlingen. Det første jeg lagde mærke til var, at hun ikke skiftede lagen/håndklæde på briksen. Der var hårrester og fnuller. Mega klamt i en skønhedsklinik.
Behandlingen var virkelig ringe. Hun sjuskede og var voldsom. Jeg fik en rift ved det ene øje. Resultatet blev også, at flere vippehår klumpede (hun ulejligede sig ikke med at separere dem som andre klinikker gør), og nogle havde et knæk midt på. Virkelig grimt resultat!
Undervejs i behandlingen mens man ligger der med gel på øjnene, kom der pludselig en anden kunde med sin veninde, som skulle igennem lokalet, hvor jeg lå og ind i det bagerste behandlingslokale. De skulle også have en behandling af indehaveren, som åbenbart havde lavet en dobbeltbooking, så hun endte med at gå frem og tilbage mellem de to behandlinger.
Jeg sætter ALDRIG mine ben i den klinik igen. Virkelig dårligt på alle punkter!

Risposta di Cliniquenour
Uprofessionelt og uhygiejnisk
Uprofessionelt personale, der står og snakker om hvor de skal spise morgenmad næste dag og at klienternes tider ikke ligger optimalt ift. hvis de skal spise morgenmad på Lava. Lagnet på briksen blev ikke skiftet efter forrige klient inden jeg skulle til - som MINIMUM bør håndklædet under hovedet skiftes. Det er simpelthen uhygiejnisk hos en skønhedsklinik, at skulle ligge på det samme fnulrede håndklæde - hun sagde sågar: "hvad har hun dog lavet på det her" og fjernede lidt fnuller fra håndklædet uden at skifte det helt. Jeg skulle have farvet vipper. Efter hun havde lagt farve på, gik hun i personalerummet med sin kollega, og jeg kunne høre dem sidde og knevre i 15 min. På intet tidspunkt tjekkede hun på mig, spurgte om alt var ok, eller sagde at nu var der x tid tilbage. Da hun skulle fjerne farven tog kørte hun en vantrondel så hårdt i mit åbne(!) øje, at min kontaktlinse gik i stykker, hvorefter jeg kun kunne finde den ene halvdel af den i mit øje (måtte til optiker for at finde resten af kontaktlinsen). Hendes eneste kommentar: "du skulle have sagt du havde kontaktlinser i". Det har ALDRIG været et problem andre steder, hvor jeg har fået farvet mine vipper. Desuden er resultatet ikke ens - vipperne på højre øje har fået meget mere farve end dem på venstre øje. Jeg vil ikke anbefale nogen at komme her. Jeg fortyder, jeg overhovedet betalte for den oplevelse. Uprofessionelt og uhygiejnisk.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.