Scopri cosa dicono le persone
Jeg har gået ved Nour i +7 år, hvor jeg har fået lavet bryn og vipper, og jeg kommer altid derfra med et super smukt resultat! Nour er både super til at guide en, men ligeledes er hun også bare per... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
CLINIQUE NOUR – AARHUS’ PRISVINDENDE SKØNHEDS- OG KOSMETISKE KLINIK 🏆 VINDER AF DANMARKS BEDSTE BEAUTYSTED 2025 – REGIONSVINDER (MIDT- & ØSTJYLLAND) ✨ Aarhus & Østjyllands bedste klinik – ifølge jer! Clinique Nour er en eksklusiv skønheds- og kosmetisk klinik beliggende midt på Jægergårdsgade – en af Aarhus’ mest levende gader, kun 11 minutters gang fra banegården med både letbane- og togforbindelser. Klinikken er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed og drives af ejeren Nour, certificeret kosmetisk behandler og hudterapeut. Sammen med klinikkens ansvarlige læge, som udfører Botox-behandlinger og forundersøgelser, sikrer vi et højt fagligt niveau og fuld tryghed i alle behandlinger. Hos Clinique Nour er vi kendt for kompromisløs kvalitet, naturlige resultater og en personlig, nærværende service. Vi tilbyder et bredt udvalg af kosmetiske og hudforbedrende behandlinger, herunder: • Kosmetiske behandlinger • Ansigtsbehandlinger • Bryn & vipper • Voksbehandlinger • Exosom-behandlinger til hud & hår • Og meget mere Vi skaber en rolig og imødekommende atmosfære, hvor du som kunde altid er i centrum. Vi følger konstant de nyeste trends, teknikker og produkter, så du får moderne, sikre og luksuriøse behandlinger, der matcher dine ønsker. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Clinique Nour, hvor skønhed, tryghed og faglighed går hånd i hånd.
Informazioni di contatto
Jægergårdsgade 37, 8000, Aarhus C, Danimarca
- info@cliniquenour.dk
- cliniquenour.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Super service!
Jeg har været hos Nour af flere omgange. Det har altid været super behandling og er aldrig gået derfra uden at være tilfreds! Jeg kan kun anbefale Nour
Perfekt resultat og Nour er så sød og…
Perfekt resultat og Nour er så sød og giver den bedste service. Her føler man sig altid godt taget af og velkommen
Super dygtig og en meget tryg oplevelse
Jeg er kommet hos Nour i mange år, og mine oplevelser har kun været gode, trygge og med fuldt ud tilfredsstillende resultater. Nour er både super dygtig, engageret og opmærksom, og jeg føler mig altid passet godt på. Har anbefalet hende både til familie og venner, som alle sammen fortsat kommer hos hende. Hun får mine største anbefalinger, og jeg er virkelig glad for at have fundet et sted i Aarhus, hvor jeg er i trygge hænder.
Aldrig få lavet filler her
Jeg fik lavet filler her, og resultatet blev grimt og asymmetrisk. Jeg skrev efterfølgende til behandleren for at få det rettet, men hun kunne ikke selv se problemet. Jeg tog alligevel derhen for at få det korrigeret, men endte med at få meget mere filler i læberne end ønsket, og de var stadig asymmetriske bagefter.
Jeg har også fået lavet brow lamination her, hvor mange af mine brynhår knækkede efterfølgende. Det er efter min forståelse ikke meningen, hvis behandlingen udføres korrekt. Alt i alt har jeg desværre haft en dårlig oplevelse. Tog senere hen til en ny klinik i Århus som tydeligt kunne se hvor asymmetrisk hun havde lavet mine læber og måtte få opløst alt min filler. I min mening IKKE en særlig kompetent behandler, når andre må rette op på det arbejde der er lavet
Jeg har været hos Clinique Nour flere…
Jeg har været hos Clinique Nour flere gange til ansigtsbehandlinger, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Hun er utrolig sød, forstående og meget professionel i sit arbejde. Man føler sig tryg og godt taget imod fra første besøg.
Klinikken er moderne, flot og ligger centralt i midtbyen i Århus, hvilket gør det nemt og hyggeligt at komme dertil. Priserne er også rigtig gode, og man får virkelig den bedste behandling for pengene. Jeg har altid været meget tilfreds med resultatet og oplevelsen. Kan klart anbefales ❤️
Altid perfekt resultat!
Nour er både super til at guide en, men ligeledes er hun også bare perfektionist ✨
Jeg vil varmt anbefale hende til alle!
Kan varm anbefales!
Kan varm anbefales!!
Fantastisk klinik og god service .
Jeg har fået lavet flere behandlinger hos Clinique Nour, og hvergang kommer jeg ud smuk. 🫶🏻🥰
Jeg kan varmt anbefale Clinique Nour.
Jeg kan varmt anbefale Clinique Nour.
Man bliver altid mødt med en utrolig hjertevarm, omsorgsfuld og professionel behandling, hvor man som kunde føler sig meget velkommen og i trygge hænder fra start til slut.
Nour er ekstremt dygtig og passioneret i sit arbejde,
Hun tager virkelig tid til at lytte til ens ønsker og behov, hvilket gør hele oplevelsen både behagelig og personlig.
Jeg fik lavet flere behandlinger hos Clinique Nour. Både volumenbehandlingen på læber, hage og kinder og skinbooster samt lash lift inkl farvning af bryn og vipper med retning og resultatet på alle mine behandlinger blev naturlige, smukke og harmoniske præcis som jeg ville have det.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der ønsker professionelle behandlinger udført med både høj faglighed og ægte nærvær.
Jeg har fortaget mig en behandling hos…
Jeg har fortaget mig en behandling hos Nour som jeg ikke har fortrudt! Behagelig i sit arbejde, enorm skøn og hjælpsom kvinde som fuldfør sit arbejde akkurat efter kunders behov og ønsker. Man kommer med garanti ud med et kæmpe smil på læben og tilfredshed. Kæmpe anbefaling herfra, og det er i hvert fald ikke sidste gang jeg træder ind i klinikken 🥰
Mega god service
Jeg har været hos cliniquenour flere gange hvor jeg har fået lavet filler og Botox. De er altid rigtig venlige og man føler sig i trygge hænder
En af de bedste klinikker i Århus 💫💎💫
Jeg havde en rigtig god oplevelse 🥰 Hun var sød , professionel , anerkendende og fik mig til at føle mig tryg under behandlingen 💫 Klinikken var ren , pæn , og hyggelig , og jeg følte mig godt taget imod ❤️
Jeg er kommet hos Nour i mange år og…
Jeg er kommet hos Nour i mange år og havde jeg kunne give flere stjerner, så havde jeg gjort det. Der er altid god vejledning, hun lytter og tager sig god tid. Jeg er altid tilfreds med mine behandlinger og har prøver flere forskellige ☺️
Jeg har fået lavet ansigtsbehandling
Jeg har fået lavet ansigtsbehandling, og jeg er virkelig imponeret over resultatet.
Allerede fra start følte jeg mig tryg og i gode hænder – der blev taget god tid til at forklare behandlingen og mine behov.
Selve behandlingen var meget mere behagelig, end jeg havde forventet, og resultatet taler for sig selv: min hud føles mere fugtet, frisk og med en flot glød.
Jeg kan klart anbefale hende, hvis du overvejer professionel, dygtig og virkelig sød
Aldeles ringe service
Aldeles ringe service. Jeg har været til flere behandlinger hos Nour, og hver gang har jeg haft en følelse af at være "i vejen" og ikke velkommen i hendes klinik. Hun har en negativ udstråling og attitude overfor kunderne - både fysisk i klinikken og under skriftlig kommunikation. Jeg anbefaler stærkt, at hun øver sig i at være mere respektfuld og høflig overfor sine kunder. Jeg er færdig med at komme i hendes klinik.

Risposta di Cliniquenour
WoW wow
Wow – det bliver ikke bedre!
Virkelig skræddersyet behandling til min hud, super professionel og lækker oplevelse.
Følte mig i de bedste hænder hele vejen.
Kan klart anbefales!
Jeg kan varmt anbefale denne klinik
Jeg kan varmt anbefale denne klinik! Her bliver du mødt med smil og professionalisme fra start til slut. De er utrolig imødekommende og lytter virkelig til dine ønsker, så du føler dig tryg hele vejen igennem.
Hun er en dygtig og passioneret kvinde, som virkelig kan sit håndværk – resultatet bliver altid flot og naturligt. Man kan mærke, at hun går op i sit arbejde og gør sig umage for at give den bedste oplevelse.
Hvis du leder efter kvalitet og god service, så er dette helt klart det rette sted! 🌸
God behandling og gode råd
Jeg fik en purus acnebehandling og er rigtig tilfreds med oplevelsen. Min hud føltes med det samme mere glat. Derudover tog Nour sig god tid til at give gode råd til min daglige rutine.
Fantastisk behandling og oplevelse
Fantastisk behandling og oplevelse, som altid 💛 Gode samtaler og professionel!
Vælg cliniquenour hvis du gerne vil…
Vælg cliniquenour hvis du gerne vil have at der bliver lyttet til dine behov! 😍
Følte mig i trygge hænder med skønne Nour og fik det resultat jeg ønskede mig❤️
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.