KENNY ANKER Brow Studio Recensioni 120

TrustScore 4 su 5

4,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mit første og absolut ikke sidste besøg ved Kenny Anker. Smuk, Hyggelig og rolig atmosfære i salonen. Der var tjek på tingene og det virker som nogle gode produkter han laver 👍🏻 Min Behandler... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Overhovedet ikke pengene værd!! Skulle have en signatur behandling i KBH. Måtte be om at få gjort brynene ens efter behandling. Bryn var slet ikke rettet til så de passede til mit ansigt og alder. Far... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Centro estetico
  2. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Hyggelig sted😀

Jeg har meget tilfreds med min oplevelse inde hos jer. Hyggelig og dejligt sted at være😊
Glæder mig til næste gang jeg skal ind til jer 😀

18 marzo 2026

Hej Susan.

Tusind tak for dejlig anmeldelse af vores Studio. Vi ser frem til at se dig her igen.

Fremragende kundeservice på webshop

Jeg købte en brow pen og gel på webshoppen, som GLS desværre mistede under levering. Kundeservice svarede lynhurtigt på min besked og sendte med det samme nye produkter afsted. GLS fandt sidenhen den mistede pakke, men da jeg tilbød at betale for de ekstra produkter, takkede webshoppen bare for min ærlighed men opkrævede ikke noget. Ikke en finger at sætte på det forløb!

3 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk behandling og imødekommende personale

Jeg var i den her uge forbi Kenny Anker Brow Studio i København. Man træder ind af døren til de mest behagelige og professionelle omgivelser, på deres klinik midt på Strøget. Jeg fik en Brow lamination og et lash lift af Aya, som både var god til at vejlede og kommunikere gennem behandlingen, men som også skabte det smukkeste resultat. Både mine øjnbyn og vipper fik et fremtrædende løft og en tydelig farvning, der stadig fremstor naturligt. Er klart et sted jeg ville vende tilbage til :).

9 dicembre 2025

Kære Julie,

Tusind tak for en flot anmeldelse af vores studio. Det sætter vi stor pris på. Det betyder meget for vores personale – især når vores kunder tager sig tid til den slags ros.

Vi har derfor delt den med Aya, som blev rigtig glad.

Vi glæder os til at se dig igen i 2026!

Varmeste anbefaling 👌

Mit første og absolut ikke sidste besøg ved Kenny Anker.
Smuk, Hyggelig og rolig atmosfære i salonen.
Der var tjek på tingene og det virker som nogle gode produkter han laver 👍🏻
Min Behandler Belinda lavede de flotteste bryn 🙌
Min varmeste anbefaling herfra 👌🥰
Stine sønderup

10 dicembre 2025

Kære Stine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse og for dine pæne ord. Det glæder os meget at høre, at dit første besøg hos KENNY ANKER ikke bliver det sidste.

Vi er glade for, at du oplevede en smuk, hyggelig og rolig atmosfære i salonen, og at du havde tillid til både vores produkter og behandlingerne.

Vi har naturligvis delt din anmeldelse med Belinda, som blev meget glad.

Tusind tak for din varmeste anbefaling - vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Bedste sted

Jeg har været hos Kenny Anker og har fået den bedste oplevelse og en virkelig god service med velinformeret i forhold til bryn og vippe og guider dig så godt igennem hele processen. Annelise

22 ottobre 2025

Kære Annelise.

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en så fin anmeldelse - vi håber, at du er glad for de behandlinger, du har fået hos os indtil videre!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik et super flot resultat

Jeg fik et super flot resultat, der var fokus på de små detaljer, behandlingen var ikke forhastet, jeg fik nyttig info undervejs. Atmosfæren var god og personalet var flinke. Jeg kan klart anbefale stedet :)

10 settembre 2025

Hej Simone,

Fantastisk at høre, at du har haft en så god oplevelse – det betyder virkelig meget for en virksomhed som vores. Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive den, og hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at se dig igen snart!

Valutata 2 stelle su 5

Jeg har brugt deres vippe serum i ca 3…

Jeg har brugt deres vippe serum i ca 4 måneder, og der er ikke sket noget som helst med mine vipper 😔

7 settembre 2025

Hej Christina.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har oplevet den ønskede effekt. Vi tilbyder flere forskellige serummer, og resultatet kan afhænge både af hvilken variant der bruges, og hvordan den anvendes. Derfor vil vi meget gerne høre nærmere om, hvilken serum du har benyttet, samt hvordan du har brugt den - så vi kan finde ud af, om der kan være tale om forkert brug eller evt. en fejl på produktet.

Skriv endelig til os på mail@kennyanker.dk, så vi kan tage en nærmere dialog og finde en løsning sammen.

KENNY ANKER Fremragende behandling

Jeg var inde ved Kenny Anker sidste uge. Det var min første og bestemt ikke sidste gang jeg. Jeg gik derfra med de flotteste og skarpeste bryn og det flotte lash lift. Gik derfra med følelsen af velinformeret omkring hele behandlingen og efter. Stor stor ros til behandleren sød og rar og så behageligt. Kæmpe anbefaling

1 agosto 2025

Hej Belinda,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt informeret og tryg undervejs – og at du er glad for både dine bryn og dit lash lift. Vi giver rosen videre til stylisten, det betyder rigtig meget. 💛
Vi glæder os allerede til at se dig igen!

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde den bedste oplevelse hos…

Jeg havde den bedste oplevelse hos Kenny Anker! Klinikken er virkelig skøn – man bliver mødt af smukke omgivelser og en varm atmosfære fra start til slut. Jeg fik lavet lash lift samt farvet og rettet bryn, og behandlingen blev udført af en fantastisk behandler, Elina, der både var super kompetent og utrolig sød. Resultatet blev så flot, og jeg har efterfølgende fået mange dejlige kommentarer fra folk 😍 Jeg gik derfra med følelsen af at være i de bedste hænder og glæder mig allerede til at komme igen.

4 settembre 2025

Hej Camilla!

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💕

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både omgivelserne, stemningen og behandlingen har levet op til dine forventninger. Det betyder meget at vide, at du følte dig i trygge hænder og gik herfra glad og tilfreds med resultatet. Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen igen!

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig sødt og grundigt personale

Virkelig sødt og grundigt personale! De er meget professionelle og hende der laver mine bryn og vipper er virkelig sød og sørger altid for at vi er enige om hvordan jeg vil have det. Jeg booker altid hos Elina, og jeg er altid meget tilfreds med både lashlift og bryn!

6 agosto 2025

Kære Emilia!
Tak for de flotte ord!
Vi ønsker, at alle vores kunder føler sig både hørt og forkælet, og det glæder os, at du oplever netop det. Vi ser frem til at give dig endnu flere gode oplevelser fremover.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik lavet et lashlift af Elina og…

Jeg fik lavet et lashlift af Elina og jeg havde en virkelig god oplevelse, og fik lavet de fineste vipper der holdt i en måned. Servicen var også virkelig fin og alle var søde og hjælpsomme.

20 maggio 2025

Risposta di KENNY ANKER Brow Studio

Hej Line! Tusind tak for din dejlige anmeldelse - og du har givet dig tid til at skrive den. 💕
Fantastisk at høre, at du er glad for resultatet og følte dig godt taget imod. Vi håber, at vi får lov til at lave dine vipper igen en anden dag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en vildt god oplevelse

Jeg havde en vildt god oplevelse! God service! Mit vippebuk har holdt fantastisk i hvert fald en månede nu.

26 luglio 2025

Risposta di KENNY ANKER Brow Studio

Hvor er det dejligt at høre 🙌
Tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og at resultatet holder så fint!

Vi ser frem til at se dig i vores studio igen!

Valutata 3 stelle su 5

Ufleksibel kundeservice ved afbud fra KA’s side

Har egentlig fået fin og god behandling, men inden for de seneste to uger, er min tid blevet aflyst af Kenny Anker Aarhus pga sygdom hos dem (hvilket jo er helt fair).

Jeg er begge gange blevet tilbudt nye tider som er ud over perioden for opfyldningsperioden (fordi de ikke kunne tilbyde mig andre tider før).

Første gang siger de ok, til at jeg kun skal betale opfyldningspris, da de så aflyser tiden for anden gang, og jeg siger, at det er helt ok - og at jeg går ud fra at det stadig er til opfyldningspris, får jeg at vide at det desværre ikke kan lade sig gøre. For nu er jeg “ude over perioden” - jeg spørger om det kan passe, når det jo er forhold hos jer der gør det - ikke hos mig?
Jeg siger også, at hvis det er jeres service så ønsker jeg ikke at være kunde mere. Og det var så det. Det kunne der ikke ændres på,

Må ærligt indrømme at jeg ikke forstår den tilgang til kundeservice, kunderne påføres ekstra omkostninger, som skyldes aflysning fra Kenny Ankers side….

OPDATERING til KA’s svar: Det er desværre ikke en korrekt gengivelse af den samtale der fandt sted. Og jeres tilbud om touch up kom først efter min anmeldelse her på Trustpilot. Ærgerligt. Og det har intet med sygdom hos jer at gøre vil jeg gerne understrege, det har jeg fuld forståelse for.

2 settembre 2025

Kære Sidsel,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Vi er kede af at høre, at du har oplevet vores service som ufleksibel – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores faste kunder.

Baggrunden er, at din stylist desværre måtte sygemeldes længere end forventet efter en knæoperation. Det betød, at vi blev nødt til at flytte en række tider, inklusiv din. Første gang fandt vi en løsning, hvor du kunne få din behandling til touch up-pris trods udsættelsen. Ved dit seneste afbud undersøgte vi igen muligheden og ringede tilbage til dig med samme svar. Da vi ikke fik fat i dig, fulgte vi op med en sms, hvor vi bekræftede, at du naturligvis også denne gang kunne få behandlingen til touch up-pris. Det tilbud stod fortsat åbent, men du ønskede desværre ikke at benytte dig af det.

Vi forstår godt din frustration over ændringerne, men vil gerne understrege, at du til enhver tid var – og stadig er – velkommen til at få din behandling til den aftalte touch up-pris, selvom perioden er blevet forlænget pga. vores aflysning.

Vi sætter stor pris på, at du har valgt os flere gange, og vi håber meget at kunne byde dig velkommen igen og give dig den gode oplevelse, du tidligere har haft hos os, når din stylist er tilbage.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har både været bryn model og fået…

Jeg har både været bryn model og fået lavet bryn i klinikken i København , kun med gode resultater og god service . 😊
De er gode til at forstå hvad du ønsker , og er altid servicemindet .
Skulle der desværre ske det at du ikke er tilfreds , er de hurtige og søde til at tilbyde en løsning . Du går ikke forgæves hos Kenny Anker 😍

9 aprile 2025

Kære Nadia,

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨ Vi bliver så glade for at høre, at du både som model og kunde har haft gode oplevelser hos os. Det betyder meget, at du fremhæver både resultatet og servicen – vi gør altid vores bedste for at lytte til ønsker og finde en løsning, hvis noget ikke er helt, som det skal være.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i salonen 💛

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft fornøjelsen af at blive…

Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet af et yderst kompetent og professionelt personale. Jeg fik lavet lashlift og signatur behandling af bryn, med kæmpe tilfredshed. Holdbarheden af behandlingerne har virkelig overrasket mig positivt.
Personalet er ikke kun fagligt dygtige, men også utrolig imødekommende og lydhøre overfor mine ønsker og behov.

De tog sig tid til at forklare mig behandlingsmulighederne grundigt og sikrer, at jeg følte mig velinformeret hele vejen igennem. Man kan tydeligt mærke, at de har en stor passion for deres håndværk og en høj faglig standard.

Jeg kan varmt anbefale dette team til alle, der ønsker både kvalitet, tryghed og et smukt resultat.

29 agosto 2025

Risposta di KENNY ANKER Brow Studio

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse ✨ Det glæder os enormt meget at høre, at du både er tilfreds med resultatet og har følt dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet.

Vi er stolte af vores dygtige team, og det betyder meget for os, at du mærker både passionen og fagligheden bag vores arbejde. At du også fremhæver holdbarheden af behandlingerne, gør os ekstra glade 🙏

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og til at forkæle både bryn og vipper hos os 💛

Valutata 2 stelle su 5

Generelt mindre positive oplevelser

Jeg har været der to gange nu, ved to forskellige personer, da jeg håbede at første gang ikke var typisk...

Første aftale gik jeg derfra med ret meget voks rundt om mine bryn, som ikke var blevet fjernet, og generelt bare ikke et godt indtryk af stedet. En veninde var der ugen efter og havde en positiv oplevelse, så bookede igen.

Anden gang fik jeg uden advarsel hældt en masse væske direkte på mine øjne (forestil dig at have en lille sø på dit øje), det føltes som om mit øjenlåg blev plukket i starten af lashliftet (hvilket jeg aldrig har oplevet før), og er kommet hjem med øjenbryn, der ikke er ens og har en mærkværdig form.

Generelt set var personalet flink, og lokalerne pæne med skøn placering ift. offentlig transport, men behandlingen er alt for dyr ift. kvaliteten.

26 agosto 2025

Kære Nicoline,

Tusind tak fordi du deler din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du er gået fra vores studio uden at føle dig helt tilfreds – det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at nogen af vores kunder skal have det.

Vi kan se, at du faktisk har besøgt os tre gange, men da vi ikke tidligere har hørt, at du var utilfreds, har vi desværre ikke haft muligheden for at justere undervejs eller rette op på de ting, du nævner. Vores stylister plejer altid at informere, når vi skyller øjnene ved et Lash Lift, men vi må naturligvis erkende, at der kan ske en forglemmelse – vi er mennesker, og vi beklager, hvis det har været tilfældet.

Efter din anmeldelse har vi forsøgt at ringe til dig, da vi meget gerne vil tage dialogen direkte og invitere dig ind igen. Vi vil nemlig rigtig gerne justere resultatet efter dine ønsker og sikre, at du får den oplevelse, vi ønsker at give alle, der besøger vores studio.

Vi håber stadig, at du vil give os muligheden for at vise dig, hvad vi står for: passionerede stylister, høj faglighed og resultater, der matcher dine ønsker. Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte på mail@kennyanker.dk
eller på telefon – vi vil rigtig gerne finde en løsning sammen med dig, så du føler dig glad og tilfreds med dine behandlinger hos os!

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og uretfærdig opførsel

Jeg havde en meget dårlig oplevelse i jeres klinik, jeg har på hjemmesiden chekket af København både til nyhedsbrev og klinik, er 100% sikker på at jeg valgte København, da jeg så kommer ind til min tid, siger de at jeg har tid i Århus i stedet, jeg fortæller dem at det forstår jeg ikke og der må være en fejl, bliver mødt af en sindsyg dårlig attitude, jeg spurgte hvad vi kunne gøre og fik intet svar, spurgte derefter om de ville hjælpe med at meddele Århus klinikken om at der var en fejl men fik afvide det kunne jeg selv gøre. Har aldrig oplevet så hård og ubehjælpsom tone. Derefter spørger jeg så om de kan have tid til mig i København så nu når jeg er taget hele vejen, der er fyldt med tomme stole men “de har ikke plads”. Derefter snakker jeg i tlf med Århus klinikken og de fortæller mig at jeg bliver opkrævet fuld gebyr hvilket ikke fremgår på deres hjemmeside, og også er urimeligt når jeg er mødt op. Derefter siger hun at hun godt kan ændre det til 70% opkrævning for min skyld, men det er det som fremgår på hjemmesiden for udeblivelse! Hvilket jeg ikke har gjort, og forstår ikke hvorfor der først bliver nævnt 100% som om man kunne se om man kunne snyde. Synes dette er en sindsyg dårlig indtryk af klinikken som jeg ellers havde glædet mig til at prøve og hørt godt om. Kommer aldrig til at prøve dette sted hvis jeg skal betale gebyr for en fejl i systemet. Virker som en pengemaskine fremfor service og synes faktisk det var ubehageligt at blive mødt med den tone fra service. Vil derfor rigtig gerne undgå dette gebyr da jeg synes det er helt urimeligt og faktisk bare havde glædet mig til at få mine bryn lavet, denne oplevelse gør bare jeg tvivler på om jeg skal prøve igen…

21 agosto 2025

Kære Julie,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger – det er aldrig vores intention.

Når man booker på vores hjemmeside, vælger man selv afdeling i en dropdown-menu, og både i bekræftelses- og påmindelsesmail fremgår det tydeligt, hvilken afdeling tiden er booket i. I din booking stod der Århus, og derfor var din tid reserveret dér.

Da du mødte op i København, havde vi desværre ikke mulighed for at tage dig ind samme dag, men vi tilbød en tid dagen efter, som du ikke ønskede. At der stod tomme stole, betyder ikke, at der er ledige tider – vi planlægger ud fra kundebookinger og bemanding, og stolene kan være ledige i korte perioder mellem kunder eller pauser.

Vi har forståelse for, at det føles ærgerligt, men da en medarbejder stod klar i Århus, er vi nødt til at fastholde vores afbestillingspolitik. Normalt ville det betyde fuldt gebyr (100%), men vi reducerede det til 70% svarende til et for sent afbud, som en imødekommelse.

Vi beklager, at din første oplevelse ikke blev god. Vi gør os hver dag umage for at skabe høj service og god stemning i vores saloner, og vi håber, du på et tidspunkt vil give os en ny chance.

Valutata 5 stelle su 5

Kan klart anbefale Kenny Anker i…

Kan klart anbefale Kenny Anker i Aarhus!
Jeg kan virkelig kun anbefale Kenny Anker i Aarhus. Jeg får lavet både mine bryn og vipper og jeg går altid glad og tilfreds ud fra salonen. Både servicen og resultatet er altid fremragende! Kan ikke anbefale det nok!

10 giugno 2025

Kære Julie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse ✨ Vi bliver så glade for at høre, at du altid går tilfreds fra vores salon i Aarhus – både med bryn, vipper og servicen. Det betyder virkelig meget for os, at du anbefaler os så varmt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 💛

Valutata 5 stelle su 5

Skøn oplevelse for mine bryn

Jeg har fået lavet mine bryn ved Kenny Anker Brow Studio i Aarhus i over et år, og jeg går altid tilfreds der fra. De kender efterhånden mine bryn, og hvordan jeg gerne vil have dem, så det er altid en afslappende oplevelse, da jeg ved præcis, hvad jeg får. Desuden er det bare en bonus, at pigerne inde ved Kenny Anker er super søde og skønne at snakke med.

28 maggio 2025

Kære Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele dine oplevelser hos os! Vi er utrolig glade for at høre, at du altid går tilfreds herfra, og at du oplever vores behandlinger som både afslappende og trygge.

Det betyder meget for os, at vi har lært dine bryn og dine ønsker at kende, så vi kan levere et resultat, du bliver glad for hver gang. Vi er også rigtig glade for, at du nyder stemningen og snakken med pigerne – det er en stor del af oplevelsen hos os!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più