Jeg er super glad for de varer der bliver solgt der, og har handlet der flere gange, men den sidste gang, er jeg er lidt utilfreds over at modtage varer, der er en måned over bedst før datoen, da jeg... Leggi di più
Chiliworld er et fantastisk sted til at få nogle gode chiliprodukter - lige fra almindelig madlavningsstyrke til bad ass aww aww styrke. Stort udvalg og der kan altid findes produkter som kan bruges... Leggi di più
Sindssygt godt og lækkert udvalg 🙌🏻 Har deltaget til messer og ved Ballerup kræmmermarked, hvor udvalget og smagsprøver så meget tiltagende og lækkert ud. Synes det er super fedt at de har taget... Leggi di più
Gode brands. Jeg har f.eks. rigtig gode erfaringer med CaJohns produkter.Gode priser.Forsendelser er meget omhyggeligt emballeret, så de når sikkert frem. Fed feature at man kan zoome ind på varedekl... Leggi di più
Vi er Skandinaviens største online chili butik og leverer vores specialiteter til det meste af Europa med stor tilfredshed blandt vores kunder ❤️🌶
Bibliotekvej 53B, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danimarca
- info@chili-world.dk
- chili-world.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Verdens klasse
Verdens klasse. Elsker den webshoppen. Hurtig forsendelse. A++++
Se bare at få bestilt.
Skuffende produkt og service
Produktet levede på ingen måde op til hverken forventninger eller beskrivelse og kundeservice var ikke interesserede i at finde en løsning.

Risposta di Chili World
Pålidelig levering af stærk chilliesovs!
Fint udvalg og hurtig levering
Fint udvalg og hurtig levering.
Kundeservice var hurtig til at løse et opstået problem.
Perfekt oplevelse.
Kommer helt sikkert igen.
Hurtig levering og alt er som det skal…
Hurtig levering og alt er som det skal være - "Vindstyrke nummeret" er på flaskerne, hvilket er helt perfekt.
Alt perfekt
God og hurtig service dog mange der var…
God og hurtig service dog mange der var udsolgt
Nemt, hurtigt og som bestilt..!
Nemt, hurtigt og som bestilt..! Fik det bestilte leveret relativt hurtigt, så alt i alt en fin oplevelse.
Ingen anmærkninger
Produkterne kom hurtigt, det var hvad vi havde bestilt. Vejledningen på hjemmesiden stemte overens med hvad jeg modtog og det hele var bare som det skulle være. Ved ikke noget om der s kundeservice, for det fik jeg ikke behov for at bruge.
Hurtig fejlfri levering
Nemt at bestille og hurtig levering…
Nemt at bestille og hurtig levering samt godt udvalg.
Rigtig god første oplevelse!
Købte 5 forskellige Hot Sauce's fra 3 forskellige producenter, alle blev leveret med lang resterende holdbarhed (min. 1 år).
Oven i hatten god pris og hurtig levering i solid indpakning.
Order never arrived — no response, deadline ignored
I placed an order with Chili World on May 29, 2025, and paid immediately. Unfortunately, I never received my order and got no reply to any of my messages.
I even set a final deadline for delivery or refund, which has now expired without any reaction from the company. This complete lack of communication and customer service is unacceptable.
I strongly advise others to be very careful before ordering here.