Christiania Glasmagasin Recensioni 194

TrustScore 2.5 su 5

2,7

Bestilte middagsservise for mange tusen, halvparten var knust når jeg mottok varene. Tok kontakt med en gang og bilder av alt. Har så vidt fått svar på mail, og de har svart på telefon 1 av 20 ganger.... Leggi di più

Butikken på Ski hadde ombyggingssalg 'Alle varer opptil 50 % ved kjøp av minst to varer'. Men det var visst ikke for alle varer, men plakatene sto uten noen forbehold. Forbeholdene sto visst i e-post... Leggi di più

Etter jeg bestilte varene hos Christiania Glasmagasin , oppdaget jeg at leveringsadresse var feil, og ble jeg helt fortvilet 😢 Jeg kontaktet kundeservice , de fantastiske menneskene som tok seg a... Leggi di più

Den aller dårligste kundeservicen jeg noen gang har opplevd. Mottok knuste fat i november, sak fortsatt ikke avklart i februar. Responstid på mail på flere uker pr gang, telefonen har vært avslått p... Leggi di più

1. Negozio di posate
  2. Negozio di piani di lavoro da cucina
  3. Negozio di articoli da cucina

Christiania Glasmagasin tilbyr et stort utvalg av kjente merkevarer innen kjøkkenutstyr, glass og porselen. Hos oss får du 30 dagers åpent kjøp, slik at du kan handle trygt og enkelt. 😊 Som medlem i kundeklubben vår tjener du poeng på alle kjøp, samt får gode fordeler og tilbud. Velkommen til Christiania Glasmagasin – Din kjøkken- og gavebutikk!

• Pustutveien 18, 1396, Billingstad, Norvegia

• cg.no

2,7

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Null kundeservice! Unngå!

Måtte på Trustpilot til slutt for å sjekke ut Christiania glasmagasin da jeg ikke får svar hos kundeservice. Fire henvendelser og aldri svar. 1200kr i rabatt jeg ikke får brukt da det ikke kommer opp som gyldig ved utsjekk og ingen hjelp. Ser her at andre også opplever null kundeservice/ kontakt og langt tilbake i tid. Synes som at Christiania glasmagasin har tapt seg betraktelig. Vil påstå de har bommet stygt når de prøver å slukke branner ved å gjøre "kundeservicen" sin på Trustpilot. Det er en falitterklæring. Nå er jeg dritlei hele greia og ikke minst å bli bombardert med tilbud på mail fra så useriøs bedrift. Så nå sletter jeg min profil i Christiania glasmagasin kundeklubb og handler andre plasser. Oppfordrer andre til det samme!

23 maggio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Beklager! Ser ut som at du ikke var logget inn da du gjennomførte bestillingen. Så det er dessverre derfor poengene dine ikke ble korrekt. Men ser at saken din er blitt fikset, så håper alt er i orden nå :)

Brot på angrerettlova og null respons frå kunderservice

Christiania Glasmagasin (CG) overheld ikkje angrerettlova. Kundeservice er også heilt umogleg å få kontakt med. Sjølv om CG er ei tradisjonsrik bedrift som framstår som seriøs, så viser det seg at dei både bryt grunnleggjande forbrukarrettar samt ignorerer kundane sine fullstendig - dersom dei reklamerer. Med mindre du vil betale for øydelagde varer og varer du har returnert, så bør du finne deg ein annan nettbutikk å handle frå.

Sjølv returnerte eg fyrst delar av éi sending 08.04.2025 (ordre 42000424344), deretter delar av ei anna sending 12.04.2025 (ordre 42000426233). For begge bestillingane blei det tilbakebetalt eit vesentleg for lågt beløp for dei returnerte varene. CG blei gjort merksame på dette på e-post 16. april. Etter fleire purringar på e-post (23. april, 29. april, 8. mai, 9. mai og 13. mai) har dei framleis ikkje svart. Det har no gått over éin månad sidan eg kontakta dei på e-post og over fem veker sidan varene blei returnerte og CG fekk melding om at angreretten blei nytta. Det er mildt sagt uakseptabelt.

I medhald av angrerettlova er CG plikta til å tilbakebetale "uten unødig opphold, og senest 14 dager fra da den næringsdrivende fikk melding om forbrukerens beslutning om å benytte angreretten".

Eg oppmodar alle andre kundar som opplever det same til å rapportere CG til Forbrukartilsynet for brot på angrerettlova. Det må få konsekvensar når dei så eklatant bryt klåre lovreglar. Det er elles ikke til å tru at dei på nettsidene opplyser at dei "normalt" svarer "innenfor to virkedager", når dei i mitt tilfelle ikkje har klart å svare på éin månad.

CG sender elles heller ikkje angreskjema til kundane sine, slik dei er plikta til å gjere i medhald av angrerettlova. Det ser ut til at dei konsekvent prøver å hindre at kundane får oppfylt dei rettane dei har i medhald av angrerettlova og anna forbrukarlovgjeving. Det er svært skuffande å sjå at ei tilsynelatande seriøs, norsk bedrift opererer lovstridig og behandlar kundane sine elendig.

16 maggio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Vi skal ha sendt deg en mail. Beklager for denne hendelsen. Ser mailadressen din havnet i "karante" her hos oss, IT er som nevnt i mailen på saken!

Reklamasjon // smålig og uprofesjonelt

Sammen med en del andre ting fra Christiania Glasmagasin (CG), fikk vi et hjertespill i julegave julen 2024, som det dessverre var noe galt med. Festet som stanga skal stå i er knekt, eller har hvert fall et mellomrom som ikke skal være der, slik at stanga er vinglete og skeiv. Hjertespillet står dermed ikke stødig, og kan velte under bruk. Dette er vanskelig å oppdage før man åpner esken og setter det sammen - dvs. vi måtte pakke opp gaven og montere den før vi merket dette.

Men det er nå greit nok. Altså, feil kan oppstå, både i produksjon og pakking og alt det der, det har jeg full forståelse for. Men som mottaker av dette feilproduserte hjertespillet, håpte vi selvfølgelig å kunne reklamere og få et som er helt, eller å bytte det i noe annet, gjerne tilsvarende, som faktisk kan brukes.

Skulle selvfølgelig gjerne ordnet dette like etter jul, men er dessverre ingen CG der vi bor. Kom derimot endelig forbi en i begynnelsen av april, og hadde heldigvis hjertespillet med meg. Dette var på Alti Buskerud. Der ble jeg møtt av en ung og blid medarbeider som lyttet, kikket på hjertespillet, og forstod problemstillingen. Hun virket likevel usikker på hva hun skulle gjøre, og kalte på en eldre kollega. Uten å spørre om noe eller lytte til meg eller være interessert i å imøtekomme meg som kunde, begynte denne eldre kollegaen å fortelle meg (på en litt overkjørende måte) at jeg kom altfor seint, at de ikke solgte produktet lenger, at jeg burde kommet før, at jeg hvert fall burde hatt med kvittering, osv. osv. Jeg prøvde bl.a. å forklare at det var en gave og at jeg ikke har hatt mulighet til å komme før, da vi bor et godt stykke unna og ikke har noen CG i nærheten ... men er litt usikker på om hun fikk med seg noe av det, da det var lite rom for å lytte til meg. Til slutt sa hun at siden jeg ikke hadde kvittering, så kunne jeg få en tilgodelapp på 60 kroner, for det var det hjertespillene ble solgt for før det var helt tomt. Javel? Jeg følte meg så lite møtt av denne dama, som snakket til meg som om jeg var et lite barn som hun skulle irettesette, at jeg bare kjente at jeg måtte forlate butikken før jeg selv ble ufin tilbake.

På vår vei, kom vi heldigvis forbi enda en CG. Dette var på Sandvika Storsenter. Jeg fattet nytt mot, og tenkte at hun forrige sikkert bare hadde en dårlig dag. Her på Sandvika møtte jeg på nok en eldre dame, som hadde jobbet i bransjen i all verdens med år (husker ikke eksakt antall hun nevnte), men er uansett litt usikker på hva det hadde med saken å gjøre ... Hun var hvert fall hakket mer høflig og lyttet til problemstillingen min uten å avbryte. Men så begynte hun også å fortelle meg blant annet det at jeg burde hatt kvittering. Da jeg gjentok at det var en julegave som vi fikk sammen med en del andre ting fra CG, spurte hun om jeg kunne få tak i den kvitteringen, eller hvert fall ringe dem vi fikk gaven fra, og spørre hvor mye de hadde betalt for hjertespillet ... Altså, virkelig!? Når ble det vanlig (eller nødvendig) å spørre om kvittering eller pris på gaver man får?

Regner med CG er vandt med at folk kjøper gaver fra dem som trenger å byttes osv. Men altså, dette var jo en reklamasjon! Det er jo en klar og tydelig forskjell mellom å bytte en gave fordi man har lyst på noe annet, eller å være "tvunget" til å reklamere på en vare som er defekt - som ikke kan brukes. Hvorfor tar ikke CG ansvar for en feilprodusert vare, men legger ansvaret på mottakeren av den?

Og bare så det er nevnt - skaden på hjertespillet var helt klart en produksjonsfeil, og kan ikke ha skjedd etter kjøpet. Det var de i butikken også helt enige i.

I tillegg må det nevnes at dette er et hjertespill til 199 kroner. Det er altså ikke snakk om noe veldig dyrt. CG taper ikke noe særlig av å ta ansvar for sin feilproduserte vare, og jeg tjener ikke noe særlig på å få en tilgodelapp.

Dette gjør at hele denne opplevelsen i møte med medarbeidere på CG oppleves enda mer smålig og uprofesjonelt for meg.

12 aprile 2025

Glass i forsendelse var knust..Sendte…

Glass i forsendelse var knust..Sendte mail 17/2-2025..Purret på Facebook 17/3-25..Komentaren ble slettet og jeg fikk svar på mail 5 min etterpå..Ble lovet at nytt glass skulle sendes..Nå 17/4-25 har jeg fortsatt ikke mottatt noe..Svarer ikke på mail,og ny kommentar ble lagt ut på Facebook siden til Cg..Denne ble slettet med en gang,jeg har screenshot.STYR UNNA CG..

17 febbraio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Her må det ha skjedd noe feil. Vi har ikke slettet noen kommentar på Facebook. Beklager så mye om det har blitt seende slik ut! Ser at det ble opprettet en reklamasjon på datoen du nevner. Men at den ikke hadde blitt sendt ut fra lageret, beklager igjen for dette! Her har det vært systemer som ikke har pratet sammen.

Det skal så klart ikke være slik. Vi ønsker gjerne å gi deg en kompensasjon for det dårlige møtet du hadde hos oss. Om dette er ønskelig kan du bare sende oss en mail i samme tråd som tidligere

De er utrolig trege med å sende varene

De er utrolig trege med å sende varene!
Svarer ikke på mail.

24 aprile 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Lageret og mailboksen har dessverre hatt litt backlog fra påsken. Så beklager det! Bestillingen din er i orden, og har satt den til prioritering

Mottok ikke vare, får ikke kontakt med kundeservice

Hadde bestilt flere ting fra nettbutikk. En av varene var ikke i pakken. Har forsøkt å kontakte kundeservice i en uke nå , men det er helt umulig å få kontakt. Varen er fakturert for, og ønsker naturligvis pengene tilbake - men lurer litt på hvordan jeg skal få til dette når det er umulig å nå dem både på mail og telefon.

8 aprile 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Så leit å høre, det har ikke vært med hensikt å ikke besvare din sak. Vi har hatt noe problemer med mailtjenesten, men der er vi på saken. Fått beskjed om at det er opprettet en reklamasjon og blir sendt ut nytt til deg. Så håper alt blir bra denne gangen :)

Har forsøkt å nå kundeservice i en…

Har forsøkt å nå kundeservice i en måned angående en nettbestilling, de svarer ikke. Har sikkert sendt 10 mailer. Bestiller aldri herfra igjen.

9 aprile 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Så leit å høre at du ikke har hatt en fin opplevelse hos oss, det er noe vi virkelig beklager! Ser på saken din at den er fullført. Håper ting er i orden nå! Ønsker deg en fin dag og riktig god påske

Skygg unna

Skygg unna! De leverte ikke varen til meg. Jeg purret, ikke svar. Deretter ringte jeg og kom etter hvert gjennom. Fikk varen. Varen var ikke det jeg hadde forventet. Jeg returnerte med returetikett, men de hentet aldri varen på posten så nå er den kommet i retur til meg! Og telefonen deres er stengt (selv om det er oppgitt som deres åpningstid). Dette er elendig!

8 aprile 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Her må det være en feil, om varen er returnert skal du så klart bli kreditert. Har tatt dette videre, så skal vi få fikset opp i det! Du vil bli kontaktet på mail

En eneste stor bløff!

Hva er det egentlig med kundeservice på CG?! Når dere etter en dårlig anmeldelse her endelig svarer meg med «vi fikser opp i det med det samme!» og fortsatt ikke klarer å sende ny vare!!! Det oppleves som frekt å få tilbud om en rabattkode som jeg kan bruke på et nytt kjøp, jeg kommer aldri til å handle hos dere mer - jeg vil ha den varen jeg har krav på! Verserer mye rare unnskyldninger: skjedd en glipp, adressen din havnet i karantene i vår IT-system, alle sakene dine har havnet der…

13 marzo 2025

Dere svarer fortsatt ikke opp

Dere svarer fortsatt ikke opp ødelagt vare reklamasjon/refusjon (Bestillingsnr. 42000412842). Men netthandel fortsetter og dere er direkte frekke sånn dere holder på. Blir snart anmeldelse til politi og forbrukerråd/tilsyn omgående. Svar opp eller møt deres rettferdige skjebne. Dette er en prinsippsak og tolererer ikke at andre mennesker havner i samme felle fordi dere slipper unna med svindel.

2 aprile 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Ser saken din er fikset opp, håper alt er i orden. Men vi beklager for møte du hadde med oss her, slik skal det ikke være!

Fantastisk dårlig kundeservice

Fantastisk dårlig kundeservice. Kjøpte varer på cg.no som ikke svarte til forventningene. For å spare retur frakt valgte jeg å returnere varer i butikk.Forventet at det skal gå raskt men den gang ei. Snart 2 måneder siden jeg returnerte. 4 purringer på mail. Ingen svar. Prøvd å ringe og telefonen virker ikke.

21 febbraio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Beklager så mye. Har du et ordrenummer? Gjerne ring til oss i dag, så skal vi få fikset det med det samme!

Bestilte varer 25.mars.2025

01.apr.2025. Etter å ha kommet igjennom til kundeservice 10:05 ble jeg satt i kø som nr 3. Stod i kø til kundeservice stengte 13:00 uten å få svar. Har fått svar på mine mange henvendelser via mail samme dag. Akkurat som beskrevet av an annen anmelder at man ikke hører noe føre man har skrevet en anmeldelse via Trustpilot. Fikk svar om at PostNord var kontaktet og at pakken skulle sendes til pakkeboks og alt var i orden. Ved kontakt med PostNord 03.apr.2025 så stemmer ikke dette. Ekstremt irritert🤬

Bestilte varer 25.mars.2025. På nettsiden kunne man kun velge Post Nord som fraktselskap for levering. Huket av for levering i pakkeboks da utleveringssted er for langt unna og jeg må bruke drosje for å hente pakken, og hjemlevering ikke kunne velges. Når pakken er underveis 28.mars.2025, får jeg beskjed om at den vil kunne hentes på utleveringssted på tross av bestilling til pakkeboks. Kontaktet Post Nord og fikk beskjed om at CG ikke hadde bestilt levering til pakkeboks. Tok kontakt med CG kundeservice samme morgen og fikk beskjed om at de hadde stengt for inngående samtaler da de ikke kunne Google kunden?! Sendte da mail og fikk svar med saksnr 79174. Da jeg ikke hørte noe mere ringte jeg på nytt CG 31.mars.2025. Ble satt i telefonkø i en time. Ringte da på nytt og fikk beskjed om at telefonen var stengt pga sykdom. Sendte mail på nytt uten å få svar. Ringt på nytt 01.apr.2025. Da blir samtalen brutt så fort man kommer igjennom. Et aldri så lite ledelsesproblem ved opplæring av ansatte på kundeservice??

28 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Vi har vært i dialog med PostNord, men det var ikke så fort gjort som vi ønsket. Vi er på saken, så vi beklager ventetiden her. Ser det er meldt inn at du har vært i kontakt med oss i dag, så den personen har tatt over saken og skal få pakken levert riktig

Jeg bestilte ildfaste former som det…

Jeg bestilte ildfaste former som det klart framgikk skulle være to former. Jeg mottok bare en. Jeg har skrevet til kundeservice på mail to ganger uten å få ny form eller noen form for kompensasjon.

10 febbraio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Sett igjennom bestillingen din, det stemmer det skal være 2stk. Vi har kontaktet deg på mail. Ønsker deg en fin dag

Ikke mottatt varer som er bestilt og betalt

Ikke mottatt varer kjøpt og betalt i januar. Har sendt mail 2 ganger for å høre hvor varene blir av, men får kun automatisk svar der det står at de har mye å gjøre.
Bestillingsnr. 42000409798

21 gennaio 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Beklager, har sendt deg en melding nå! Ser bestillingen din havnet i rest, vi skal finne ut hvorfor du ikke har mottatt denne henvendelsen! CG kundeservice

Ubrukelig produkt uten returmulighet

Bestilte en randform som skulle ha dobbelt nonstickbelegg. Formen som kom hadde merker etter bruk, og da jeg prøvde den, satt kaken bom fast! Jeg sendte e-post og fikk automatsvar om lang ventetid på svar. Da jeg ringte kundeservice, fikk jeg en svarer som sa at telefonen var midlertidig stengt! Og selvfølgelig fulgte det ingen returseddel med pakken, heller ikke som vedlegg til ordrebekreftelsen. Mao: Styr unna dette firmaet!
Her var CG raskt på banen men tilbud om å heve kjøpet, noe jeg selvfølgelig takket ja til! Da får de flere stjerner, men ikke full pott, siden de selger dårlige produkter og ikke legger ved info om retur 😉

21 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Telefonen var dessverre avskrudd en liten periode i dag, grunnet møter. Beklager det! Retur kan gjøres på CG.no, der kan man opprette en retur. Men vi skal så klart få hjulpet deg videre med saken! Du hører fra oss :)

Manglende tilbakebetaling - ikke mulig å få kontakt med kundeservice

Bestilte noen glass i nettbutikken, som jeg endte med å returnere i fysisk butikk. Det var masse rot rundt returprosessen, men jeg fikk tilslutt en kvittering for innleverte varer med beskjed om at pengene ville bli returnert på konto. Nå har det gått mer enn to og en halv uke og pengene har fortsatt ikke kommet. Sendte en henvendelse på mail for 8 dager siden som jeg ikke har fått svar på, og kommer heller ikke igjennom på telefon. Ingen tar telefonen, og ber man om å bli ringt opp er det ingen som følger opp. Helt håpløst og veldig frustrende å ikke få tilbakebetaling.

20 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Beklager dette! Ser du skal ha blitt kontaktet nå, håper det alt er i orden nå. Dette er tatt videre til forbedring! Mvh CG kundeservice

Ingen respons hos kundeservice

Etter ønske om å reklamere på en vare, ordrenummer 42000413143, er det ikke mulig å få kontakt med kundeservice. Sendte mail 8. februar og har purret flere ganger, saksnummer 76200. Har forsøkt å ringe mange ganger uten å oppnå kontakt. Har også vært innom butikk, uten at de kunne bistå, da de ikke har gjeldene vare i sitt sortiment. Helt håpløst!

19 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Ser vi forsøker å komme i kontakt med deg på mail. Vi beklager hendelsen her og forstår frustrasjonen. Gjerne ring inn til oss i dag eller kontakt oss, så skal vi få løst dette. Mvh CG kundeservice

To måneder med telefoner og ubesvarte mailer

Hadde fått ødelagt produkt i julegave, en kasserolle med lokk. Om det er lokket eller kasserollen det er noe galt med er vanskelig å si. Kundeservice klarte heller ikke å konstatere hva som var feil basert på videoer og bilder jeg sendte. Har ikke fått svar på mail jeg har sendt siden 2. januar før 10. mars. Da spurte de om de skulle sende ny. Har siden ikke svart på mailen jeg sendte som svar.

Har kommet i kontakt med dem på telefon etter å ha ventet i nærmere 1 time (pluss minus) ved 2 anledninger. Har blitt lovet ett lokk den ene gangen, som aldri ble sendt. Når jeg kontaktet dem på telefonen andre gangen en måned senere fikk jeg beskjed om at den ikke var sendt, og at de ikke visste hvorfor. Jeg ble lovet både kasserolle og lokk etter andre samtale. Har ikke mottatt noe form for bekreftelse om at det er sendt fra verken dem eller posten. Når jeg prøvde å kontakte dem på telefon igjen på mandag 2 uker senere, var den ute av drift. I dag har jeg ringt på nytt, men ble ikke ringt opp etter å ha fått beskjed om at de skulle gjøre det når opperatør var ledig.

12 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Beklager så mye. Ser du har vært i kontakt med oss, og håper alt er i orden nå. Dette er tatt videre til forbedring, for slik skal det virkelig ikke være. Ønsker deg en fin dag. Mvh Cg kundeservice

Var skuffet, men en bedring etter siste handel

Fysisk butikk er bra! Men nettbutikken er det mest elendige jeg har FORSØKT å handle med. Hadde bestilt en vare på tilbud flere ganger med henting i mange ulike butikker basert på lagerstatus, ALLE bestillinger har blitt avvist, til slutt ble tilbudet utgått og alt bare automatisk kansellert uavhengig av hvilke butikker jeg velger. Senest i går bestilte jeg et annet tilbud og fikk kansellering i dag igjen selv om jeg valgte en butikk lengre unna på grunn av lagerstatus. Nettbestilling med levering ble HELLER ikke sendt, og har ikke fått noe som helst info om sending/kansellering 1 mnd etter kjøpet, men har logget inn og ser plutselig at den står som kansellert. Helt useriøst.
Siste handel gikk alt som smurt, jeg gjorde et nytt forsøk da opprinnelige vare kom på tilbud igjen så det er jo en stor forbedring!

10 marzo 2025

Risposta di Christiania Glasmagasin

Hei. Så leit å høre, slik skal det ikke være. Slik jeg ser det skal det være fikset nå, men skal undersøke videre hva som er skjedd her. Beklager for dette!