CC Cleaning ApS Recensioni 15

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super rengøring!

Charlene og hendes ansatte har leveret super service for os i en travl hverdag. De er super fleksible til at tilpasse sig vores ønsker, og det kombineret med at rengøringen har været eksemplarisk gør, at vi til hver en tid vil anbefale Charlene og CC Cleaning

1 febbraio 2026

Klar anbefaling herfra

Vi har brugt CC Cleaning i et halvt år nu, og vi er meget glade for dem. De holder altid deres aftaler, er gode til at skrive til os, hvis der er behov for ændringer eller for at spørge til vores ønsker, og kvaliteten af rengøringen er virkelig god. Herudover passer de godt på vores ting og vores hjem. Klar anbefaling herfra👍

30 dicembre 2025

Jeg har nu benyttet mig at CC cleaning…

Jeg har nu benyttet mig at CC cleaning flere gange og er simpelthen så glad for resultaterne hver gang. Charlene er så dygtig og får altid alt til at skinne, med sin gode sans for detaljer. Er virkelig glad for den gode service. 😊

Kæmpe anbefaling herfra

19 dicembre 2025

Vi kan på det varmeste anbefale…

Vi kan på det varmeste anbefale Charlene og Cc Cleaning. Charlene er utrolig dygtig, meget fleksibel og man føler sig helt vildt tryg ved at have hende i sit hjem.

Vi har prøvet flere rengøringsselskaber i Esbjerg, men er endt ved Charlene, fordi man altid ved, hvem der kommer, og fordi kvaliteten er i top hver eneste gang. Derudover er hun simpelthen så sød, og det betyder meget for os.

Vi er meget glade for hende og kan kun give hende vores bedste anbefaling.

19 dicembre 2025

Super service og høfligt personale ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har for nylig brugt CC Cleaning til erhvervsrengøring, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Deres team gjorde et fantastisk stykke arbejde med en grundig rengøring af vores kontorfaciliteter. De var utroligt hurtige, men samtidig meget grundige. Hver krog og hver overflade blev taget hånd om, og resultatet var over al forventning.

Kommunikationen var også i top, og de var meget professionelle. Hvis du leder efter et pålideligt rengøringsfirma til erhverv, så er CC Cleaning helt klart et godt valg. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen!

15 agosto 2025

Jeg har nu benyttet CC Cleaning flere…

Jeg har nu benyttet CC Cleaning flere gange, og jeg er lige imponeret hver gang. De er punktlige, professionelle og virkelig grundige i deres arbejde. Det er en fantastisk følelse at komme hjem til et skinnende rent hjem, hvor alt dufter frisk og ser perfekt ud.

Det, der virkelig adskiller CC Cleaning fra andre firmaer, jeg har prøvet, er deres øje for detaljer. Intet bliver overset – lister, under møbler, bag armaturer – alt er gjort rent til perfektion. Derudover er de utrolig venlige og nemme at kommunikere med, især hvis man har særlige ønsker eller behov.

Prisen er også meget rimelig i forhold til den høje kvalitet, de leverer. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker professionel rengøring uden besvær.

Tusind tak for en fantastisk service – jeg vil helt sikkert bruge jer igen!

5 agosto 2025

Fremragende service

Gennemgående forståelse af opgaverne, og det blev udført til UG. Kan klart anbefale til alle slags opgaver! Der er styr på kommunikationen og arbejdsrutinerne.

15 marzo 2025