Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem. De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kont... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Virkelig mangelfuld opstartsrengøring. Vi vi opstartsrengøring i mandags og kommer hjem og ser en meget mangelfuld rengøring. Sofaen er ikke støvsuget, brusekabinen er ikke gjort ordentlig re... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig rengøring! - Paneler bliver sjældent tørret af, - skabe og døre bliver heller ikke tørret af. - De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jeg mødte i morges 20/3-23 en ansat fra CC Rengøring på motorring 3. Han kørte fuldstændig hensynsløst, og maste sig gentagne gange ind i min vognbane. Da der ikke var plads til ham, måtte jeg bremse... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Find et ærligt firma i stedet...

Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem.
De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kontaktformular på deres hjemmeside. Kontakt til en af deres medarbejdere hjalp heller ikke (den pågældende havde også sit at kæmpe med internt i firmaet). De får "nul" stjerner fordi minus ikke er en mulighed. Spændende hvad de skriver tilbage her som modsvar...

13 febbraio 2026

Svindler firma

Svindler firma ! besvarer ikke på mails eller telefonopkald og undlader fortsat at betale deres faktura til leverandør, trods gentagne rykkere !!

14 gennaio 2026

Mafia metoder/ svindel firma

Større svindel firma skal man lede længe efter!!
Jeg har kørt som underleverandør i ca 2 år for dem, stoppede tilbage i okt 2021 da jeg ikke fik min betaling for udført arbejde, til sidst havde jeg ca. 550.000 kr tilgode til tros for gentagende rykke fra min bogholder, derefter advokater valgte jeg så at stoppe og køre sag mod dem, det har desværre været et langt forløb, skulle have været i retten i Glostrup i nov 2024 men det blev udsat uden yderlig forklaring fra retten til feb 2026🥺
Ja så måtte man jo så vente yderligt 1,5 år
Og hvad sker der så NU!!!
Det usle firma er så blevet konkurs meldt og skal have en udvidet revision
Med et underskud på over 38 millioner
Og hvad gør de så
Så åbner man da bare et NYT CC rengøring / facility med nyt cvr nr og fortsætter som intet er hændt
Hvad med alle dem I skylder penge og har arbejdet gratis for jer???
Hvad med at Lars Wilk har truet med at hvis jeg gik videre med mit krav ville jeg få besøg af nogle Albanere!!
“ som ikke kom til kaffe”
Det er ikke andet en svindel og humbuk
Mafia metoder, udnytter alle deres leverandører !!
Betaler aldrig det de skal, og lægger straf beløb på som det passer dem hvis de mener at arbejdet ikke er udført korrekt eller kunder klager
ET RIGTIGT USSELT SVINDEL FIRMA
Hold jer LANGT væk
Både som leverandør og kunde

2 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Cc facility har I 3 mdr haft 4 af deres…

Cc facility har I 3 mdr haft 4 af deres store biler holdene på vores P-plads, vi har i weekenden haft fødselsdag hvor vores gæster ikke kunne parkere i nærheden af vores hus grundet de 4 biler. Jeg har flere gange gjort dem opmærksom på problemet og sendt byplanen der tydeligt viser at de parkeringspladser ikke er erhvervs parkering. Dette vælger de gang på gang at ignorere

23 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Virkelig dårlige ansatte der bare…

Virkelig dårlige ansatte der bare propper ord i mundene på en. Jeg står med en akut situation med skadedyr og får at vide at jeg “bare” skal lufte ud. Tror de at folk er så inkompetente at de ikke ved hvordan man lufter ud? de er ikke til at snakke med og vil ikke hjælpe. Simpelthen forfærdelig firma. Og jeres medarbejder william er så ubehøvlet og kommer med de dummeste kommentarer. Hvordan kan man gang på gang (har beviser på det) fortælle en kunde at de bare skal støvsuge deres hjem og vedligeholde det når jeg bogstavelig talt fortæller at der er skadedyr i min lejebolig. William jeg håber at du en dag oplever skadedyr i din lejlighed så du selv kan prøve at støvsuge og lufte ud. Total inkompetent medarbejder der kun kan sige to ord🤦🏾‍♀️

1 marzo 2025

Kære Malika,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med vores service, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være at stå med en akut situation med skadedyr uden at føle, at du får den rette hjælp.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig taget alvorligt og modtager professionel rådgivning, særligt i stressende situationer som denne. Vi beklager, hvis vores kommunikation har virket utilstrækkelig eller ubehagelig – det er bestemt ikke vores intention. Vi vil tage din feedback til efterretning og følge op internt for at sikre, at vores medarbejdere yder den bedste service fremadrettet.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og finde en løsning på problemet. Hvis du kontakter os direkte på info@ccfacility.dk, vil vi prioritere din sag og sikre, at du får den nødvendige hjælp.

Vi håber, du vil give os chancen for at vise, at vi tager din henvendelse seriøst og ønsker at hjælpe dig bedst muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Arbejdsplads som ikke behandler deres…

Arbejdsplads som ikke behandler deres ansatte med respekt 🤬

4 febbraio 2025

Kære Ken Hansen,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at du har oplevet, at vores ansatte ikke bliver behandlet med den respekt, de fortjener. Hos CC Facility prioriterer vi vores medarbejdere højt – de er vores vigtigste ressource, og vi bestræber os altid på at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler sig værdsatte, respekterede og trygge.

Hvis du har mulighed for at uddybe dine oplevelser yderligere, vil vi sætte stor pris på det. Din feedback er vigtig for os i vores fortsatte arbejde med at styrke vores kultur og værdier.

Tak fordi du hjælper os med at blive bedre.

Simpelthen en elendig oplevelse

Simpelthen en elendig oplevelse
Virkelig et firma der lider af storhedsvanvid, tag jer i agt for stedet, det hele er meget misvisende

10 ottobre 2024

Kære Sami Altawil,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Hos CC Rengøring & Facility ApS arbejder vi hårdt for at levere en troværdig og engageret service, og det er beklageligt, hvis du har fået indtryk af noget helt andet.

Vi tager din kritik meget alvorligt og vil meget gerne undersøge, hvad der er sket, så vi kan lære af dine erfaringer og sikre, at fremtidige kunder får en bedre oplevelse.

Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte på info@ccfacility.dk eller på telefon 60 70 90 71, så vi kan få en konstruktiv dialog og finde en løsning.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at rette op på situationen og vise, at vi tager vores kunders feedback seriøst.

Valutata 1 stelle su 5

De betaler ikke deres regninger

Som leverandør kan jeg bestemt ikke anbefale dette firma. Jeg har nu rykket dem på mail 6 gange for at betale en regning. Jeg får blot en returmail om, at der er længere svartid grundet ferie. Jeg har også ringet til dem flere gange, men man kan ikke komme i telefonisk kontakt med deres bogholderi og deres kundeservice kan åbenbart ikke omstille til dem. Det er under al kritik, når man har leveret et stykke arbejde til dem. Jeg har bedt dem om at ringe mig op. Dette er heller ikke sket.

8 novembre 2024

Kære Anmelder,

Vi beklager din oplevelse og forstår, hvor frustrerende det må være. At opretholde gode forhold til vores leverandører er afgørende for os, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil gerne sikre, at eventuelle økonomiske misforståelser bliver løst. Vi opfordrer dig til at kontakte vores økonomiafdeling direkte, så vi kan undersøge sagen nærmere og finde en løsning hurtigst muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Som leverandør til dette firma må jeg…

Som leverandør til dette firma må jeg stærkt fraråde og bruge firmaet, de betaler ikke deres regning.

Jeg har forsøgt kontakte økonomi afdelingen men de svarer jo ikke på nogle henvendelser

24 ottobre 2024

Valutata 1 stelle su 5

Jeg vil gerne dele min meget negative…

Jeg vil gerne dele min meget negative oplevelse med CC Facility rengøring af Lagkagehuset i Horsens. Vi har knoklet i tre måneder, og det har været en absolut frustrerende rejse. Vi har haft tre personer, der dagligt har arbejdet minimum 18 timer i døgnet, og vi har gjort rent og arbejdet hårdt for at leve op til deres krav.

Det føles som om, vi aldrig gjorde nok. Uanset hvor meget vi knoklede, kom de altid med nye opgaver, der skulle laves. Det var en konstant kamp, og det har virkelig været en hård oplevelse.

Desuden har vi arbejdet over 1000 timer, som de simpelthen ikke vil udbetale. Det er uacceptabelt, at vi ikke får den anerkendelse og kompensation, vi fortjener for alt vores hårde arbejde. Jeg kan ikke anbefale dette sted til nogen, der overvejer at arbejde her.

Jeg håber, at andre vil tænke sig om, inden de tager chancen med CC facility. Det har været en skuffende og udmattende oplevelse.

3 ottobre 2024

Hej Alex Rengøring,

Vi beklager, at din oplevelse med os ikke har levet op til jeres forventninger.
Som en nyopstartet rengøringsvirksomhed var opgaven på en fødevarelokation en krævende udfordring, og det resulterede i en række reklamationer, som vi sammen forsøgte at håndtere. Vi har stor respekt for det arbejde, I forsøgte at udføre, og vi forstår, at det til tider har været hårdt at imødekomme de krav, som en fødevarevirksomhed stiller.

Vi vil dog gerne understrege, at det var jer, der tog initiativ til at afslutte samarbejdet og meddelte os, at I ikke ønskede at fortsætte fra den ene dag til den anden. Vi accepterede blot denne beslutning.

Vi ønsker jer alt det bedste fremover og håber, at I finder mere passende opgaver, der matcher jeres kompetencer og ressourcer.

Uhøfligt personale

Ubehøvlet, flabet og dårlig kommunikation fra deres facility management kontor. Har snakket med dem to gange nu, hvor de lige fra starten af telefonsamtalen virker sure og fornærmede over, at man ringer til dem. (Jeg vil gerne tilføje, at jeg opretholdte en pæn og høflig tone gennem begge samtaler.)

20 agosto 2024

Kære Anmelder,

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores facility management kontor. God kundeservice er meget vigtig for os, og det er klart, at vi ikke har levet op til dine forventninger i dette tilfælde. Vi vil undersøge sagen internt for at forstå, hvad der er sket, og sikre, at vores medarbejdere altid giver en venlig og professionel service.

Vi håber, at du vil give os en chance for at forbedre din oplevelse. Hvis du har yderligere detaljer, er du velkommen til at kontakte os direkte på vores telefon nummer nedenstående.

Åhh nej ikke igen.

Åhh nej ikke igen.
Hvorfor stinker der af benzin når i har renset graffiti af eller en meget stærk syre lugt? Selv ved børnehave !!
Dette firma aner tydeligvis ikke hvad de har med at gøre

8 febbraio 2024

Kære anmelder,

Vi beklager dybt at høre om din negative oplevelse med vores graffitirensning, og vi forstår din bekymring over lugtgener, især i nærheden af en børnehave.

Sikkerhed og miljøhensyn er af allerstørste betydning for os, og vi bruger kun godkendte produkter og metoder til vores rengøringsopgaver.

Vi er kede af den ulejlighed, dette har forårsaget, og vi sætter pris på, at du har gjort os opmærksomme på problemet. Hvis du har yderligere detaljer eller ønsker at tale med os direkte, er du meget velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din feedback.

Støj

Jeg skriver for at indgive en formel klage vedrørende den uacceptabelt høje støj, der forekommer kl. 5 om morgenen fra jeres som står og højtryksrenser mindre end 8 meter fra mit hus. Støjen har været vedvarende og forstyrrende, og til trods for gentagne henvendelser har der ikke været nogen forbedring.Det er uacceptabelt, at støjforureningen påvirker vores nattesøvn og generelle velvære. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte jer for at adressere dette problem, men desværre har mine henvendelser ikke ført til nogen løsning.Jeg opfordrer jer hermed til at træffe øjeblikkelige foranstaltninger for at reducere støjeniveauet og overholde de lokale regulativer vedrørende støjforurening. Hvis dette ikke bliver håndteret effektivt, vil jeg være nødt til at eskalere dette problem til de relevante myndigheder.Jeg forventer en prompte og effektiv reaktion på denne klage for at sikre, at støjproblemet bliver løst.

5 aprile 2024

Kære Jeppe,

Tak for din henvendelse og din besked vedrørende støj fra vores aktiviteter om morgenen. Vi beklager dybt enhver gene og ubehag, du har oplevet på grund af støjen fra vores højtryksrenser.

Det er vores hensigt at overholde alle lokale regulativer og sikre, at vores aktiviteter ikke forstyrrer naboerne. Vi tager din klage meget alvorligt og vil straks tage den videre til den ansvarlige afdeling.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Endnu en gang tak for din forståelse, og vi beklager ulejligheden.

CC Rengøring & Facility

Valutata 1 stelle su 5

Deres medarbejdere holder ulovligt og…

Deres medarbejdere holder ulovligt og blokere for indkørsel til privat bolig, selvom der er masser af pladser på vejen.
Nogle der er så ligeglad med loven og almindelig opførsel, skal jeg ikke have ind i mit hjem

21 marzo 2024

Kære Lizzie,

Vi beklager dybt for den oplevelse, du har haft med vores medarbejdere. Det er på ingen måde acceptabelt, at vores medarbejdere skulle blokere for indkørslen til din privatbolig.

Vi tager dette alvorligt og vil straks undersøge sagen internt for at identificere de involverede medarbejdere og træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at sådanne situationer ikke gentager sig i fremtiden.

Vi ønsker at forsikre dig om, at vi sætter stor pris på lovlighed og respekt for andres ejendom. Vi vil træne vores medarbejdere for at sikre, at de forstår og overholder alle relevante love og retningslinjer, herunder parkeringsregler og respekt for privat ejendom.

Endnu en gang beklager vi for enhver ulejlighed, dette måtte have forårsaget dig, og vi takker dig for at bringe dette til vores opmærksomhed. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan løse eventuelle problemer og genoprette tilliden.

CC Rengøring & Facility ApS https://ccfacility.dk/

Vandvidskørsel på motorvejen

Har næsten lige oplevet et voldsomt opvækning fra min lur fra bagsædet i det at en medarbejder fra dette firma svinger frem og tilbage mellem biler, selvom der ikke plads til dem.
Vi vidne nok mest fire gange, at han overhalet inden om, og han maste sig ind foran os.
Nok den værste reklame jeg nogensinde har set for et firma. Hvor er politiet på motorvejen, når man skal bruge dem?

Vi fik fat i nummerpladen på fjolset, som nok var i 30'erne-40'erne. Men det er tydeligt at se, at firmaet ikke gør noget ved det her, når man læser anmeldelser her inde. En uhyggelig kørelse.

15 marzo 2024

Kære Laura,

Vi er dybt bekymrede over de oplysninger, du deler med os, og vi beklager enhver ulejlighed eller bekymring, vores medarbejders adfærd har forårsaget dig.

Sikkerhed er af allerstørste betydning for os hos CC Rengøring & Facility, og vi tager enhver rapport om farlig kørsel meget alvorligt. Vi vil øjeblikkeligt tage skridt til at identificere den pågældende medarbejder baseret på dine oplysninger og træffe passende foranstaltninger i henhold til vores interne politikker.

Vi takker dig for at dele denne information med os og bekræfte, at vi tager dette meget alvorligt. Vi vil fortsætte med at prioritere sikkerhed og ansvarlig adfærd på vejene for at sikre en tryg og sikker oplevelse for alle vores kunder og ansatte.

Hvis du har yderligere information eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan håndtere sagen yderligere.

Endnu en gang tak for din feedback og din forståelse.

CC Rengøring & Facility ApS https://ccfacility.dk/

Vanvidskørsel på villavejen

Sker der for lidt på villavejen eller savner dine børn spænding i hverdagen, når de fredeligt cykler rundt på jeres stille villavej?
Så ring til C.C. Rengøring! De stiller gerne op med flere biler, klar til at køre vildt og voldsomt op op ned af vejen, til stor fare for andre trafikanter. Ønsker du at have dette som en gentagende begivenhed, er det også muligt, da det tilsyneladende er en firmapolitik at køre hensynsløst.
"C.C. Rengøring, her er vanvidskørsel med i prisen"

10 ottobre 2023

Kære Thomas,

Vi sætter stor pris på din feedback, selvom den er skuffende at læse. Det er på ingen måde vores intention at skabe utryghed eller forstyrrelse på villaveje eller andre områder, hvor vi udfører vores service.

Jeg vil gerne forsikre dig om, at vi tager sikkerhed og hensynsfuld kørsel meget alvorligt hos CC Rengøring & Facility. Vi vil straks tage denne bekymring op internt og gennemgå vores procedurer for at sikre, at lignende hændelser ikke gentager sig i fremtiden.

Din tryghed og sikkerhed, såvel som vores ry som ansvarlige serviceudbydere, er af højeste prioritet for os. Vi vil gerne invitere dig til at kontakte os direkte på tlf. 60 70 90 71 eller via e-mail på info@ccfacility.dk, så vi kan få yderligere detaljer og løse dette spørgsmål.

Endnu engang tak for din ærlige feedback. Vi håber på muligheden for at genvinde din tillid til os.

Venlig hilsen,

Valutata 1 stelle su 5

De lyver og snyder i timerne

De lyver og snyder i timerne, lover noget noget som de ikke holder, siger et og laver noget helt andet.😡 den firma er bare noget L**T Den firma er ikke til at anbefalde, heller ikke til rengøring og heller ikke at blive ansat der!! De laver forskel på folk. Den firma er kun til folk som vil tjene lidt lomme penge. Ikke til stabile folk. Man arbejder 11-12timer om dagen fra morgen til aften, og bliver betalt for 1time, og hver eneste spiller Cheff der, den ene siger et og det anden siger noget andet. Hvis nogen arbejder i den firma husk at i ikke skal slette jeres beskeder fra tlf så i har beviser hvis der bliver noget!!! For de er store løgner og bedrager!! Og deres rengøring er noget L**T for at sige det rent ud!! De afkalker kaffe maskiner med WC RENS til Mobia Kontor!!! 😡😡😡😡 ADDDDD 🥵🥵🥵🥵

2 ottobre 2023

Kære Anmelder,

Vi takker for din feedback, og vi ønsker at adressere dine bekymringer og misforståelser. Det er vigtigt for os at understrege, at vi tager alle anklager om uretfærdig behandling og dårlig arbejdspraksis alvorligt.

Efter en grundig undersøgelse af sagen, har vi opdaget, at der har været en misforståelse og kommunikationsproblemer vedrørende timeregistreringen. Vi forstår, at du har haft udfordringer med at se alle opgaver for dagen, da det er sådan vores system er bygget op, når nye ansatte er under oplæring. Det er vigtigt at nævne, at HR-afdelingen har sikret, at du har fået løn for alle dine timer, da vi betaler vores medarbejdere for de registrerede timer.

Vi er kede af eventuelle forvirringer eller frustrationer, du måtte have oplevet i forbindelse med denne situation. Vores mål er at sikre, at alle vores medarbejdere føler sig respekterede og retfærdigt behandlet på arbejdspladsen.

Vi vil fortsætte med at forbedre vores interne processer og kommunikation for at undgå lignende misforståelser i fremtiden. Endnu en gang tak for din feedback, som hjælper os med at forbedre vores arbejdsforhold og sikre en positiv oplevelse for alle vores medarbejdere.

Dåligst service i verden

Dårligest service i verden. Hold mig væk fra dette firma.

11 settembre 2023

Kære Rose Bluesky,

Vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores service. Det er langt fra det niveau af kvalitet og professionalisme, som vi stræber efter at levere til vores kunder.

Vi vil meget gerne have muligheden for at undersøge nærmere, hvad der gik galt under din oplevelse, så vi kan forbedre os og sikre, at lignende situationer ikke gentager sig i fremtiden.

Venligst kontakt os direkte på tlf. 60 70 90 71 eller via e-mail på info@ccfacility.dk, så vi kan høre mere om dine specifikke bekymringer og finde en løsning, der imødekommer dine behov.

Endnu en gang vil vi gerne takke dig for din feedback og beklage eventuelle ulejligheder, du måtte have oplevet. Vi håber på muligheden for at genvinde din tillid til vores virksomhed.

Venlig hilsen,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più