Købte en sneslynge til 1.799 kr via CDON. Defekt efter én times brug. Case4you's strategi er enkel: træk tiden over 20+ emails indtil kunden giver op. Først bad de om video, billeder af un... Leggi di più
WARNING! Produkten stämde inte överens med beskrivningen på företagets webbplats. När jag kontaktade kundtjänst fick jag besked om att jag hade fel, trots att jag tydligt förklarade och visade vad s... Leggi di più
Case4You och Cdon är det värsta företaget jag haft att göra med! Jag köpte en elscooter som var trasig från början. När jag klagade skyllde de på mig och vägrade hjälpa till. De skickade ingen retur... Leggi di più
Det här företaget är sämsta och dem lurar folk. Jag har beställt projektor och det saknades delar sen dem ville ej returnera och dem vill att jag står på retur kostnaden. Dem är väldig oseriösa aldr... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
WWW.CASE4YOU.SE
Terrassvägen 31, 182 79, Stocksund, Svezia
- case4you.se
Förjävlig service
Förjävlig service, köpte en scooter som inte fungerar som det står att den ska göra. När jag ber om retursedel för att kunna skicka tillbaka den så försöker de komma fram med lösningar som inte fungerar samt att de tar dem två hela dagar att svara på ett mejl. Hemsk hemsk hemsk service!
Adoreiiii
Oiiii
Só passando para dar um feedback e falar que amei minha capinha.
Veio bem certinho, e super rápido.
Vou recomendar sempre.
Obrigada!
Ett skämt från allt med produkt till…
Ett skämt från allt med produkt till bemötande.
Ett skämtföretag med kinaprodukts kvalité.
Reklamation glöm det.
Första och sista gången jag köper från er.
Komplettering till tidigare lämnade…
Komplettering till tidigare lämnade uppgifter ang köp av laddkabel till Apple Watch 7.
Nu framkommer det att den laddkabel som företaget marknadsför, kräver en speciell adapter.
Detta innebär att deras produkt + special adaptern blir nästan dubbelt så dyr som om man köper en original laddkabel från Apple.
Dessa uppgifter framkom inte i deras marknadsföring.
Medvetet vilseledande för egen vinning = BEDRÄGERI
Skickar en produkt som var trasig
Skickar en produkt som var trasig. Under reklamationsprocessen ångrade jag mig och ville inte ha produkten längre. Visade sig att adaptern var trasig och skickar tillbaka produkten till mig. Samtidigt menar de att den var ”smutsig” och de kunde inte ta emot den som retur. Fullkomligt skitsnack. Nu är jag fast med en produkt jag inte vill ha som förövrigt är rätt dålig.
Snabb och bra service köpte hörlurar…
Snabb och bra service köpte hörlurar som kom bort i postgången Leo på kundtjänst fixade ett nytt paket till mig och nu kom det fram toppen tack!
Skurkar
Tagit allt för lång tid och blir behandlad som en idiot. Har följt alla instruktioner och de har inte fungerat. När jag returnerat produkten hävdar dom att den är repig och därför ingen återbetalning och dessutom fungerar. Om jag vill få tillbaks den så kräver dom 39kr i frakt. I mina ögon och hos över 50% av dom som recenserat på Trustpilot är dom inget annat än bedragare.
Varning för detta bedrägliga företag
Varning för detta bedrägliga företag. Mycket oseriöst företag som inte godkänner returer, man hävdar att en helt oanvänd produkt är använd.
Beställde ett siliconskal till min…
Beställde ett siliconskal till min mobil med förstärka hörnor på fyndiq. Det var inte vad jag fick hem.
Undvik detta oseriösa bolag med…
Undvik detta oseriösa bolag med skräpprodukter. Kundtjänst under all kritik.
Bara dåliga produkter
Bara dåliga produkter. Har beställt kameraskydd till Iphone 12 Pro Max via fyndiq, och den lossnar hela tiden. Undvik alla produkter från Case4You.
Bedrägeri VARNING!
Bedrägeri. Jag har handlat från Case4you och blivit lurad av deras skräpprodukter.
Köpte ett headset till sonen
Köpte ett headset till sonen, han verkar nöjd med ljudet och det gick smidigt att beställa.
Har beställt varor från case4you under…
Har beställt varor från case4you under flera år och produkterna har alltid fungerat som dom ska, bra service. Jag är nöjd och kan verkligen rekommendera case4you!
Rekommenderas!
Har köpt flera olika produkter och är jättenöjd med samtliga. Rekommenderas!
Jag har handlat från detta bolag flera…
Jag har handlat från detta bolag flera ggr och är överlag väldigt nöjd. Bra priser, snabba leveranser och produkterna håller bra kvalité.
Bra service
Upplevde inte alls dålig service som några har skrivit. Det är billiga grejer och då kan det va fel på dem ibland. Bara kontakta dem så får man bra service. Jag är jättenöjd :)
Case4you är ett företag med bra…
Case4you är ett företag med bra service, bra produkter och bra priser. Kan verkligen rekommenderas!
Mycket nöjd med min leverans och produkt
Mycket nöjd med min leverans, snabbt smidigt. Behövde lite hjälp med min beställning fick snabbt hjälp. Rekommenderar!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.