Valutata 1 stelle su 5

Købte en sneslynge til 1.799 kr via CDON. Defekt efter én times brug. Case4you's strategi er enkel: træk tiden over 20+ emails indtil kunden giver op. Først bad de om video, billeder af un... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

WARNING! Produkten stämde inte överens med beskrivningen på företagets webbplats. När jag kontaktade kundtjänst fick jag besked om att jag hade fel, trots att jag tydligt förklarade och visade vad s... Leggi di più

1. Negozio di accessori per cellulari
  2. Negozio di telefoni cellulari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

WWW.CASE4YOU.SE

3 stelle
2 stelle
1 stella

20+ emails, 2 lovede returlabels, 0 resultat — systematisk obstruktion

Købte en sneslynge til 1.799 kr via CDON. Defekt efter én times brug.

Først bad de om video, billeder af underlaget og detaljeret brugsredegørelse. Jeg sendte billeder. Så behandlede de min reklamation som en fortrydelse og bad mig betale returfragt selv. Så tilbød de 100 kr rabat for en defekt vare til 1.799 kr. Så sendte de en tom email uden indhold. Så spurgte de om jeg havde emballagen — ja, sagde jeg. Så kom der ingenting. Så lovede de returlabel "i morgen" — den kom aldrig. Det var anden gang de lovede returlabel. Begge gange løgn.

37 dage. 20+ emails. 2 lovede returlabels. 0 resultat.

Jeg er ikke den eneste — andre anmeldere herinde beskriver præcis samme mønster. De beder om billeder og video igen og igen for at trække tiden.

Sagen er indgivet til det danske Forbrugerklagenævn.

19 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Lang levering og dårlig kommunikation

Jeg havde bestilt en snerydder via CDONE, det viser sig at varen kommer fra Case4you. Jeg fik en leveringsdato, men varen kom ikke….. Der gik over 3 uger før jeg fik varen, og det var først efter at jeg havde klaget til CDONE, fordi det er dem jeg har bestilt hos.
Jeg bestiller ALDRIG noget der igen!

21 gennaio 2026

WARNING!

WARNING!
Produkten stämde inte överens med beskrivningen på företagets webbplats. När jag kontaktade kundtjänst fick jag besked om att jag hade fel, trots att jag tydligt förklarade och visade vad som inte stämde. Efter det slutade de svara helt och ignorerade vidare kontakt. Mycket dålig kundservice och inget ansvarstagande.

29 dicembre 2025

VARNING

Har haft ett ärende hos Allmänna Reklamationsnämnden angående en usel diskmaskin jag beställde från CDON punkt se sedan ett halvår tillbaks. Den uppfyllde inte alls beskrivningen efter jag testat den en gång. Hade jag vetat att CDon inte är säljaren, utan har denna underleverantör- hade jag aldrig beställt den. Trots att jag skickat tillbaks den dagen efter mottagandet- kräver de fortfarande betalning via Qliro. ARN har beslutat att Case4you bör häva köpet men detta företag svarar inte ens. De kräver även en ”lageravgift” på 50 kr per vecka för att ha haft returnerad vara på en hylla!

VARNING för detta bluff- företag!

18 marzo 2025

Elskotern

Köpte en elskoter för två månader sen, den gick aldrig igång på grund av ström-ledningarna var trasiga. När jag kontaktade företaget(Case4you) började de anklaga mig att det var jag som gjorde sönder elskotern🤷🤷. Företaget är absolut det värsta. Letsdeal som rekomenderad det här företaget är även bluff och vägrar att ta ansvar.

30 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

VARNING – VARNING! KÖP ALDRIG!

Case4You och Cdon är det värsta företaget jag haft att göra med! Jag köpte en elscooter som var trasig från början. När jag klagade skyllde de på mig och vägrade hjälpa till. De skickade ingen returfraktsedel, så jag fick betala själv. Sen vägrade de laga, byta eller ens skicka tillbaka min vara. Jag förlorade både pengar och elscootern!

Oseriöst och fruktansvärt företag som bara vill lura folk. Köp ALDRIG från dem!

2 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Min søn fik lov at bestille et…

Min søn fik lov at bestille et squidgame lege sæt til 379 kr
Det er det værste plastik møg jeg længe har set. Snurretoppen var knækket ved ankomst og snoren var for kort. Gravstenen kunne ikke stå op af sig selv m.m virkelig mange penge for sådan noget bras. Ikke bestil det.

5 marzo 2025

Varning! Varning!

Akta er för denna oseriösa återförsäljare. Jag köpte en vara från dem genom Cdon. Redan vid första användning upptäckte jag att varan inte fungerade som den skulle, så jag kontaktade dem via cdon kundtjänst. De svarade efter två dagar att jag skulle skicka in filmklipp på hur felet såg ut, men utan vidare instruktioner. Alternativt ett ganska osmakligt erbjudande om 50kr i avdrag. Vilket jag såklart tackade nej till. Så två mejl och lika många dagar senare fick jag en fildelningslänk som skulle användas. Därefter blev det tyst.
Fick skicka påminnelse efter nästan en vecka.
Genomgående generiska icke-svar från "Leo" på kundtjänst under hela processen.
23 mejl totalt för att vara exakt.

I fredags fick jag (efter viss påtryckning och "hot" om att ta det vidare med qliro) en fraktsedel från dem för returen, för att de behövde "kontrollera produkt". Fine, tänkte jag och skrev att jag ser fram emot att få en fullgott fungerande produkt i retur snarast.
Jag skickade paketet i måndags. I natt 02.20 kom ett mejl att beställningen är återbetald.
Det var nog lika bra det.
Mitt ärende startades 6/2 och avslutades idag. Skojare! Hade gett minus i betyg om det hade gått.

6 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Det här företaget är sämsta och dem…

Det här företaget är sämsta och dem lurar folk. Jag har beställt projektor och det saknades delar sen dem ville ej returnera och dem vill att jag står på retur kostnaden. Dem är väldig oseriösa aldrig från dem och cdon. Hur Cdon accepterar sån oseriösa företag.
Köp aldrig från dem två jag nämnde.
Och hittills mitt ärende inte löst. Dem är väldig väldig oseriösa och dem lurar folk.

16 gennaio 2025

Skojare

Som någon skrev, varför finns det inte en nolla i betyg? Köpte en handskaftsdammsugare som inom garantitiden är trasig. Har reklamerat och efter otaliga mail med filmer, bilder m.m så returnerade jag ”skiten” till Case4you. Nu över en månad senare har jag fortfarande inte fått återkoppling mer än ”jag ska skicka en påminnelse till min testare”.

Undivik att köpa från dessa skojare alla dagar i veckan!

20 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte en Mg50 projektor som var…

Jag köpte en Mg50 projektor som var felande vid leverans.
Jag reklamerade den dagen efter och fick suverän respons där dom frågade om jag ville ha en ny eller pengarna tillbaka, jag valde en ny och två dagar senare så hade jag fått den nya levererad och fungerar perfekt.
Jättebra service och jag kommer garanterat köpa hos dom igen.
Anders

10 gennaio 2025

Var muligheden for 0 stjerne

Var muligheden for 0 stjerne, havde jeg valgt den. Ualmindelig dårlig service. Bestilte en vare først i dec. har ikke modtaget nogen pakke og de vil ikke betale mine penge retur. ALDRIG MERE HANDLE HOS DEM

7 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Find et andet sted at handle!!

Jeg har bestilt en vare - og får leveret en helt anden. Jeg ønsker derfor ikke at beholde den. Jeg kan ikke returnere, da jeg ikke kan logge ind på hjemmesiden med mine ordreoplysninger! Og jeg hører intet! Har skrevet rigtig mange gange, da det er den eneste måde man kan kontakte firmaet på.

10 dicembre 2024

Varför kan man inte ge dem 0 stjärnor

Varför kan man inte ge dem 0 stjärnor. De är komplett värdelösa på E-handel. Jag beställde pannlampor av dem den 7 nov och borde reagerat när leveranstiden var tom 20 nov. Idag är det den 28 nov och inga pannlampor har anlänt och inga mail eller annan kontakt vad den enormt långa leveransen beror på. Så gynna inte denna skam för E-handel

28 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più