Super professionel handel med Per fra Carcollect. Alting forløb præcis som aftalt, lynhurtigt og uden nogen dikkedarer. Jeg fik en fair pris for min bil og er fuldt ud tilfreds. 5 store stjerner herfr... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har Lige købt en nyrer Q5. Det var en rigtig god oplevelse lige fra første besøg, hvor der var tid og mulighed for at prøve flere biler. Der var tid til en snak om bilerne. Selve handlen gled uden pro... Leggi di più
Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prøve de 2 biler vi havde i sigte. Efterfølgende fulgte Anders op, seriøst og informativt. Da bilen skulle... Leggi di più
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der været god dialog og forhandling. Desværre have bilen et stenslag i forruden/tag som sælger ikke havde gjort opmærksom på / være be... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Behagelig service og alle aftaler overholdt til tiden - helt uden bøvl
Sikke et udvalg af drøn lækre biler de har.
CarCollect skal ikke have ros for BMW's dygtige ingeniørers geniale arbejde med den 2019 BMW 430d, jeg købte. Men de skal derimod have en stor ros for en god og behagelig købsproces. Alle aftaler blev overholdt til tiden gnidningsfrit. Det er ordentlige bilentusiaster, som stolt driver deres bilforretning, og jeg er helt tryg ved at have købt en brugt bil hos dem.
En særlig tak til Knud fra CarCollect, som sendte mig trygt videre i min nye, brugte bil.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, meget servicemindede og hjælpsomme. Top karakterer herfra😊
God service og rådgivning - lækre biler
Vi købte en VW golf VII i juni 2022. Der var super god og professionel rådgivning og service. Klar anbefaling herfra.
Fremragende service og bilernes…
Fremragende service og bilernes kvalitet er i verdensklasse.
Carcollect kan i den grad anbefales, hvis man er på udkig efter en ny eller brugt bil.
Fantastisk service hos CarCollect.dk
Fantastisk service hos CarCollect.dk. Handlede med Knud. Rar og behagelig mand. Som jeg kun kan anbefale at handle med.
De beste anbefalinger herfra.
Mikkel
Tak til Carcollect og Per for en god og….
Tak til Carcollect og Per for en god og tryg handel. Vi er meget tilfredse med vores BMW.
God service og flotte biler på højeste niveau
God service og flotte biler på højeste niveau. Rigtig fine biler i super stand. God, saglig og venlig service fra start til slut. Hurtig svar ved spørgsmål og den lille udfordring der var med bilen blev hurtigt fikset.
Volkswagen Golf GTE
Købte en Volkswagen Golf GTE for nogle dage siden og jeg er yderst tilfreds!
Den kører som helt ny, og der er ingen store fejl eller mangler.
Forhandleren var super hurtig og behjælpelig ifht. mit billån igennem AL Finans.
Jeg fik bilen med hjem, med det samme, hvilket var super fedt!
Tak igen CarCollect!
Kan varmt anbefale Carcollet
I slutningen af marts 2022 var vi fordi Carcollect, lige fra vi kom ind af døren blev vi taget godt imod, venlig og imødekommende personale, vi prøvekørte en Kia Optima, som vi bliv forelsket i. Vi har været i telefonisk kontakt flere gange inden det endelig køb, og her var ingen dumme spørgsmål.
Da vi henter bilen er det ene sidespejl gået i stykker og der er kommet stenslag i ruden. Disse "fejl" bliver ordent uden problemer eller ekstra betaling, på det lokale værksted, efter vi er kommet hjem med bilen.
Vi kan kun varmt anbefale Carcollect.
Tina og Daniel
Fantastisk oplevelse!
Rigtig god oplevelse i forbindelse med bil køb hos Carcollect. Ærlig og Professionel forhandler der sætter kunden i første prioritet. Et specialet tak til Per som har stået for handlen fra A til Z. Det bliver ikke sidste gang jeg køber bil hos Carcollect.dk
Alt i alt en fantastisk oplevelse
Mohamad B
Et af de bedste steder jeg har handlet…
Et af de bedste steder jeg har handlet bil. Servicen i top hele vejen igennem. Kommer helt sikkert til Anders næste gang bilen skal skiftes ud.
Meget tilfreds med mit køb hos carcollect
Meget tilfreds med mit køb hos carcollect. Rigtig flink personale. Kan helt klart anbefale at man køber sin næste bil her.
Super god service!
Super god service!! Vi kommer glædeligt igen næste gang vi skal have ny bil👏🏻😄
👍 til Knud og Carcollect.
Super god service
Super god service. Vi købte en BMW 520d i januar, som efterfølgende havde et par reklamationer. Per fra carcollect tog det meget seriøst og fik det løst hurtigt og professionelt. Vi kommer helt sikkert igen😊
Fantastisk service
Fantastisk service, både i forbindelse med vejledning til køb, men også efterfølgende, hvor vi opdagede vores bil havde en mislyd. Det blev taget seriøst og ordnet med det samme.
Købt Passat af Car Collect
Købte sidst i Januar, i mine øjne, en super lækker Passat af Knud. Vi talte i telefon sammen og aftalte at han reserverede bilen. 4 Dage efter kørte jeg til Silkeborg hvor vi gennemgik bilen og handlen. Har senere haft bilen til grundig gennemgang af VW værksted som ikke fandt nogle alvorlige fejl. Så er fuldt ud tilfreds med bilen og med dialogen og handlen med Knud. Kommer gerne igen.
Super behandling og god dialog
Super behandling og god dialog.
Vi har købt en super lækker Ford s-max ved carcollect. Vi ringede til carcollect og fik Knud i telefonen og spurte om bilen stadig stod i showroomet og 2 timer senere tog vi turen til Silkeborg og efter en god gennemgang, kørertur og en byttehandel med nuværende bil skrev vi under.
En uge senere kørte vi igen op og hentede den - Tak for en god handel og en god dialog hele vejen igennem til dig Knud!
Mini
Vi har idag hentet vores nye Mini Cooper hos Carcollect, efter en kort dialog med Per, aftalte vi at køre en tur til Silkeborg. Her blev vi mødt af et team bestående af professionelle og super flinke gutter som stod klar til at hjælpe os.. 1,5 time efter kunne vi trille mod Horsens i vores nye og super lækre bil..
Alt i alt en super god handle, servicen var i top- de bedste anbefalinger herfra 👍
Tak for handlen.
De bedste hilsner Büsra & Enes
Super oplevelse.
Super oplevelse.
Jeg købte en Golf 7 GTE hos dem og er ovenud tilfreds super service også er deres nøglering rimelig fed
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.