Carcollect Recensioni 171

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super professionel handel med Per fra Carcollect. Alting forløb præcis som aftalt, lynhurtigt og uden nogen dikkedarer. Jeg fik en fair pris for min bil og er fuldt ud tilfreds. 5 store stjerner herfr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prøve de 2 biler vi havde i sigte. Efterfølgende fulgte Anders op, seriøst og informativt. Da bilen skulle... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der været god dialog og forhandling. Desværre have bilen et stenslag i forruden/tag som sælger ikke havde gjort opmærksom på / være be... Leggi di più

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Nemt, hurtigt og fair

Super professionel handel med Per fra Carcollect. Alting forløb præcis som aftalt, lynhurtigt og uden nogen dikkedarer. Jeg fik en fair pris for min bil og er fuldt ud tilfreds. 5 store stjerner herfra!

17 maggio 2026

Har Lige købt en nyrer Q5

Har Lige købt en nyrer Q5. Det var en rigtig god oplevelse lige fra første besøg, hvor der var tid og mulighed for at prøve flere biler. Der var tid til en snak om bilerne. Selve handlen gled uden problemer . Hurtigt smidigt og med god tid til afleveringen på dagen

10 maggio 2026
Valutata 1 stelle su 5

"Vi er nok bare store drenge, der ikke er helt færdige med at lege med biler"

Citat fra Carcollect.dk;
Vi er nok bare store drenge, der ikke er helt færdige med at lege med biler. Kom ud og leg med os. Vi sælger lækre, sjove biler, som vi gerne selv vil køre i.

Havde min bil til salg privat og blev kontaktet af Carcollect, som var interesseret i ar købe den. Vi blev enige om pris og betingelser og jeg nævner som noget af det sidste over tlf., at jeg gerne ser den omreg. samme dag som vi afleverer den i Silkeborg. Det er ikke noget problem.

Vi kører til Silkeborg 17. april 2026 og lander hos Carcollect 10.30, får afleveret bilen, pengene overført og handlen afsluttet. Her forventer vi jo så at bilen bliver omreg., men får af vide, at de jo har 4 hverdage til dette og det vil være nemmest for dem at beholde pladerne på i de dage, da der bl.a. er noget der skal omlakeres. De siger bl.a også, at det jo naturligvis kun er dem der kører i bilen og at den aldrig vil blive sendt på prøvetur med os som ejere.

Vi skriver nu den 24. april 2026, bilen er stadig ikke omregistreret, selvom den iflg. Motorstyrelsen, som vi snakkede med i går, burde være omreg. eller afmeldt senest torsdag den 23. april. Og derudover kan vi nu se at bilen er kommet til salg og det leder os jo til et meget naturligt følgespørgsmål:
Hvordan vil I sende den ud på prøvetur med en interesseret køber, når det stadig er os der står som ejere af bilen og dermed også stadig hæfter forsikringsmæssigt???

Og nu tilbage til indledningen - meget fine ord på jeres hjemmeside, men i stedet for at "lege med biler" og potentielt andre folks penge og forsikringer, burde I vist få styr på de mest basale ting først!

24 aprile 2026
Logo di Carcollect

Risposta di Carcollect

Kære Ian

I forbindelse med et lidt mere omfattende lakerings-/ og klargøringsarbejde af din bil end først forventet, så når bilen desværre ikke at ankomme retur til forretningen inden lukketid torsdag 23/4..

Den står her dog fredag i stedet - den 24/4 - hvorefter den afmeldes med det samme. Det er altså ikke korrekt, at den ikke er afmeldt den 24/4.

Det er fuldstændig korrekt jf lovgivningen, at den skulle have været afmeldt om torsdagen - og det er selvfølgelig dybt beklageligt.

Dog kan vi forsikre for, at den ikke har været lånt ud/ på prøvekørsel el.lign, men blot har været kørt til klargøring.

Jeg har flere gange forsøgt at kontakte dig for at kompensere for den ekstra dag ift dine omkostninger for denne ene dag - dog uden held.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os så vi kan få lov at betale for dette

Valutata 5 stelle su 5

Har lige købt bil hos Carcollect i…

Har lige købt bil hos Carcollect i Silkeborg, Per sælgeren, var på fra start og gav den bedste service og vejledning. De tog den gamle i bytte og den nye stod klar. Så det var bare at skrive under og overføre guldet. Virkelig et sted jeg vil anbefale. Tommel op herfra.

5 marzo 2026

Super oplevelse!

Vi har for nyligt haft fornøjelsen af at købe en elektrisk Cooper til min hustru hos Carcollect. Og det var i sandhed en fornøjelse! Anders der stod for handlen, gav os en suveræn bilkøbsoplevelse. Han vidste alt om bilen, guidede os til valg af den rigtige model, og med super service fra første møde til vi hentede bilen. Selv rådgivning omkring valg af forsikring, tog han sig tid til.
De allerbedste anbefalinger herfra - vi kommer helt sikkert igen.

13 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Carcollect - en oplevelse udover det sædvanlige!

Jeg har netop handlet med Per - en yderst kompetent, og professionel sælger.
Han vil gå den ekstra mil for kunden - dette er den slags oplevelser man som kunde vil huske på!
CarCollect er særdeles anbefaldelsesværdig for de kunder som ønsker en oplevelse udover det sædvanlige!

5 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bilhandel som man ønsker det

Jeg købte og solgte 2 biler hos Carcollect, og det har hele vejen igennem været en super oplevelse. Anders var på alle måder meget professionel, og forstod hvad vi som kunder havde brug for og ønskede.

Man følte i alle aspekter af handlen, at der er styr på tingene, og alle ting var præcis som vi var blevet lovet. Bilerne stod klar til afhentning, total klargjort. Det har været en meget stor fornøjelse at handle med Anders og hele holdet hos Carcollect, mange tak. Vi håber at gentage succesen, når der skal handles bil næste gang.

10 settembre 2025

Super Service

Vi har købt en mega lækker bil igennem Kasper fra carcollect - alt har spillet lige fra jeg kontaktede dem til at vi skrev en slutseddel! Kasper, har været en verdensmester sælger, han holde bilen tilbage for os i næsten en uge fordi vi ikke kunne komme forbi før, hvilket jeg synes er helt vild god Service.
Da vi kom og kiggede gav han sig mega god tid til at snakke med os, og vejlede os

Det er bestemt ikke sidste gang vi handler ved carcollect, mega varm anbefaling herfra!

23 maggio 2025

Fantastisk service

Jeg er yderst tilfreds med min oplevelse hos CarCollect. Efter cirka 4 måneder opdagede jeg problemer med de forreste bremser og skiver, hvilket resulterede i skurende lyde og ujævn bremsning. Dette var på trods af, at bilen havde gennemgået et stort serviceeftersyn hos Audi, hvor de ikke fandt anledning til at udskifte bremserne.

CarCollect tog hånd om problemet med det samme – helt uden beregning og uden nogen form for tovtrækkeri. Det vidner om en stor grad af ansvarsfølelse og service.

Jeg kan varmt anbefale CarCollect og vil helt klart handle der igen, hvis behovet skulle opstå!

28 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ufleksibel reklamationsproces

Selve købsoplevelsen har jeg ikke noget at sætte finger på.

Har reklameret over flere forhold som jeg mener var omfattet af reklamationsretten. Måtte nøjes med kun at få dækket nogle af udgifterne, da jeg ikke magtede slåskampen, eftersom at hovedparten af korrespondancen foregik gennem CarCollect's advokat.

Er desværre efterladt med følelsen af, at man bevidst har gjort hvad man kunne fra CarCollect's side, for at gøre en "træt", så man opgiver sine krav.

Ærgerlig afslutning på en ellers fin købsoplevelse, og en dårlig oplevelse der primært skyldes retorikken fra CarCollect's juridiske rådgiver.

UPDATE 28.04.2025

Tænker at der er behov for at justere lidt på CarCollect's opfattelse af "sandheden" efter deres svar.

1. Bilen er ikke +4 år gammel, og er kørt under 100.000 km. Hvilket jeg iøvrigt mener er irrelevant. Bilen er købt for næsten 400.000 kr. og er omfattet af købeloven.

2. Rust i en bil af denne kaliber er unaturlig. Fejlen var til stede da bilen var købt og er derfor omfattet af købeloven.

3. Ir i indstigningslister og defekt bundplade er noget som ligeledes var til stede ved køb, hvilket i også har indrømmet (i har tilbudt at sende erstatningsdele hvilket ikke er sket) - dette haves på skrift, så jeres påstand om at det pludseligt er mig der skulle have været skyld i det nu, fortæller lidt om jeres ærlighed.

3. Hardy skiven ER defekt og er væsentlig fejl på en bil med kardan, hvilket også er dokumenteret overfor jer. En fejl der burde have været opdaget ret nemt, af enhver mekaniker med respekt for sig selv. Derfor kan man også stille spørgsmålstegn ved det påståede service som i påstår bilen skulle have gennemgået inden salg.

4. Jeres "tilbud" om at dække omkostninger til bro og brændstof, er først noget der kom til efter at i fik koblet er juridisk rådgiver på sagen. Jeg går ud fra at han fik fortalt jer lidt om jeres forpligtelser jfr. købeloven. I har på ingen tidspunkter bekræftet at i ville dække fulde omkostninger (lånebil), som i også er forpligtet til, da jeg ikke kan undvære min bil mens den er på værkstedet. Dette er også klart beskrevet i købeloven

Det er korrekt at vi har indgået et forlig på 5.000kr, da jeg ikke havde andre muligheder (end evt. køre en sag gennem ankenævnet). Jeres forligsforslag blev iøvrigt først fremsendt EFTER at sagen var opstartet i ankenævnet. De 5.000kr dækker kun noget af omkostningen for udbedringen, der er vurderet til ca 10-12.000 kr.

Det er korrekt at i har tilbudt at jeg skulle komme til Jylland, for at i kunne "kigge på bilen" - i vil dog på ingen tidspunkter (anmodet ellers på flere mails) bekræfte om de beskrevne forhold var noget som i ville anerkende og udbedre, selvom at det drejede sig om indlysende forhold der var dækket af reklamationsretten. Alle forhold var beskrevet i en rapport fra en mekaniker, med billeder, video og tekst. Jeres ageren var derfor, efter min opfattelse, en bevist handling for at trække sagen ud, eftersom at ingen vil køre til Jylland uden at have en forudgående aftale om at manglerne vil blive udbedret.

I påstår at i vil "gå langt" for at gøre en kunde tilfreds. Det har jeg på ingen måder oplevet, og i skal være glade for den ene stjerne, da trustpilot ikke giver mulighed for at give færre.

16 aprile 2025
Logo di Carcollect

Risposta di Carcollect

Kære Sasha

Vi sætter altid stor pris på når vores kunder vil finde tid til at bedømme os og vores butik.

Din feedback var forventet, der gik dog heller ikke mange minutter efter at du havde modtaget vores kompensation til du fandt tid til at rate os. Du havde jo også truet os flere gange i forløbet med “dårlige anmeldelser” hvis vi ikke eftergav dine krav.

For vores egen skyld, skal vi lige skal få fakta helt på plads i denne sag:

Du køber en brugt bil af os som er +4 år gammel og har kørt ca 100.000,- km en sen søndag eftermiddag.

Tidligt tirsdag morgen kører den til Sjælland og bliver leveret hos dig

Inden levering er der lavet stort service hos BMW på bilen.

Der går nogle uger, så reklamerer du over 4 punkter på bilen:

Lidt ir på en indstigningsliste - (kosmetisk brugsspor som du kunne have set inden køb)
Minimal lakfejl i indvendigt på en bagklapskant - (kosmetisk brugsspor som du kunne have set inden køb)
En revne i en bundplade under bilen - (Kunne det evt være dig selv, som har været skyld i dette, eller var det til stede ved køb?)
Din egen mekaniker mener at en Hardy-skive er defekt - (Bilen kører fuldstændig fejlfrit og BMW havde forinden gennemgået bilen uden bemærkninger til dette i forbindelse med service)

Du har i hele forløbet haft en enormt hård tone overfor os, og har helt tydeligt forventet at vi “bare” skulle dække dette - berettiget eller uberettiget.

Vi har tilbudt dig at komme med bilen til os samt betale alle omkostninger forbundet med dette. (Bro, brændstof mv). Det har du ikke ønsket.

Vi har tilbudt dig (berettiget eller uberettiget, men for at finde en løsning med dig) at fremsende 2 nye lister, en bundplade samt kompensation til en maler på kr. 1.500,- som burde dække lakreparation. Det har du afvist.

Da du afviser alle være løsningsforslag starter du en sag op i Ankenævnet for biler. En jurist fra Autobranchen Danmark fortæller dig at vi har ageret samarbejdsvilligt og flere gange tilbudt at tage din bil ind til gennemsyn. Det har du som sagt afvist, og bruger en masse tid og skriverier med juristen, som du kalder arrogant, når han fortæller dig at vi har ageret fuldstændig efter bogen, og som heller ikke lader sig bøje af din tone og dine trusler.

Vi tilbyder dig som forlig (berettiget eller uberettiget) en kompensation på kr. 5.000,-. Du accepterer forliget, trækker sagen i Ankenævnet tilbage, og kvitterer med en 1-stjernet anmeldelse.

Vi må blot konstatere, at vi ikke kan gøre alle kunder tilfredse - selvom vi vil gå langt for det.

Valutata 5 stelle su 5

Vi kan varmt anbefale Carcollect til…

Vi kan varmt anbefale Carcollect til alle der gerne vil have god service og samtidig gøre en god handel.
Vi bor på Sjælland og handlede bil i Silkeborg. Mens vi kørte retur i den ny-indkøbte bil bliver vi enige om at lave endnu en handel med vores bil nr.2 med Carcollect. Vi er super tilfredse med både bilerne, og den super gode service vi har modtaget 😊

10 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Har lige købt en bil hos CarCollect

Har lige købt en bil hos CarCollect, jeg er på alle måder tilfreds her få dage efter vores handel, mavefornemmelsen siger mig at hvis der skulle opstå noget forbliver jeg tilfreds. Tak til et seriøst bilhus med stort udvalg af biler i den klasse jeg søgte.

4 aprile 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più