Bonbonland Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Besøgte BonBon-Land den 6. juli midt i sommerferien. På grund af regn var en stor del af forlystelserne lukket, hvilket vi til dels har forståelse for. Men parken valgte samtidig at holde adskillige s... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Folk skal slappe af med alle de negative anmeldelser. Jeg var i Bonbonland i dag med min familie bestående af 3 unger og os 2 voksne. Ja, det er lidt slidt her og der, men skide hyggeligt, sjove rutsj... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I bliver simpelthen nødt til at lave en grænse for hvor mange mennesker der kan komme ind i parken. Det virker som en ren pengemaskine. Har selv arbejdet der for 30 år siden og der var slet ikke det p... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altid et besøg værd

Rent og nydeligt.
Iøvrigt et super godt puslerum med mikrobølgeovn, stole og borde.
Halloween temaet havde de virkelig gjort godt. Især spøgelseshusene.
Altid en fornøjelse at besøge Bonbonland.
Især når Svend Svingarm ikke er ude af drift.

20 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg var så glemsom at jeg glemte at betale for parkeringen. Det opdagede jeg så efter fristen på de 24 timer var gået og troede jeg var ude i at skulle betale gebyr.
Jeg endte med at skrive til dem og fik hurtigt svar dagen efter. De sagde at jeg kunne sende de 60 kr. til dem snarligt, og så ville det være klaret. Heldigvis for det 🥵

Tak for rigtig god service 😇

18 ottobre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Flere år vi var der sidst men denne…

Flere år siden vi var der sidst men denne gang i uge 42 var det rigtig dejligt at se hvor pænt og rent og opfrisket det hele var.
Man kunne se parken var blevet renoveret og der gik personale rundt alle vegne og tømte skrald og ryttede op.
Dejlige områder hvor man kunne nyde sin medbragte mad og drikke.
Så stor ros herfra og helt sikkert et besøg værd igen til sommer. Vi kommer igen 👍🏼🤩

17 ottobre 2024
Valutata 2 stelle su 5

Har nu besøgt parken 5gange i år på…

Har nu besøgt parken 5gange i år på sæsonkort. Hver gang nyder jeg en kaffe på Annas mokka. Alle gange uden undtagelse findes spiseafsnittet i en klam forfatning! Salsa og gamle madvarer flyder på borde og gulve. Har endnu ikke set afrydning eller aftørring af bordene under mine ophold.

17 ottobre 2024

Kunne ikke spise i fred

Jeg var der med min kæreste, og da vi skulle spise vores frokost (pizza man kan købe derinde) stod hende pigen som betjente os og nedstirrede os. Det var så ubehageligt at vi ikke engang kunne nyde vores mad i fred, da hver gang vi kiggede op stod hun og stirrede på mig og min kæreste, min kæreste fik søde smil og jeg fik klamme blikke som om at jeg havde gjort hende noget… Hendes navn stod på kvitteringen og det er Silje. Totalt underligt og vi kommer ikke tilbage.

6 ottobre 2024

God……meeen plads til forbedring

I alt en meget sjov og hyggelig tur….meeeenn 2 af jeres kvindelige ansatte skulle gå hjem og øve sig på deres servicekunnen( den var lig 0)
Den ene skete hvor man laver slikkepinde. Vi havde betalt hjemmefra( der står ikke yderligere oplysninger på hjem.side). Vi sætter os( mig og min niece på kun 2 år) og spørger så om en pind hvorpå vi med “ skoleligenede attititude” får fortalt at vi kan vente og se om der er masse nok også kan “ vi få” tilsidst( selvom holdet overhovedet ikke var fyldt, og det var de omkring forældre også undrende og enige i!… vi forlader da stedet for den attitude er ikk så behagelig når man sidder med en spændt lille pige( den ansatte var en kraftig pige med lyst hår) anyways vi var så nede ved bubbletea ca halvtimes tid før luk og der stiller vi os bag et par( vi skal kun ha en 1) og der står ikke andre i milens omkreds hvor der endnu engang dukker en kraftig pige op( måske lidt udlandske aner længere ude) og meddeler der er lukket selvom vi har stået der et styk tid. Vi siger det så pænt at vi har altså stået her i et styk tid og intet tegn på lukning og spørger så pænt lige da det andet par er gået om vi ikk lige kan nå at få en med( da de jo umuligt kan ha lukket ned endnu), hvorpå endnu engang bliver mødt med en flabet atttitude om at : så kom de jo aldrig hjem( til trods for de ikke har kunne overse os og der ikk var skiltet eller noget og der var INGEN ANDRE!! Det var ski 2x dårlige service ansatte I har ansat hos os ellers var de flinke og vi havde en hyggelig dag og kunne sagtens ha været der mere end de 6 timer hi var der….👏🏽

1 settembre 2024

Medarbejderne er fantastiske

Der er virkelig sket noget de sidste år der kan selfølgelig gøres mere og det gør der også hver vinter bliver alt vedligeholdt men med en tydeligere ejer der smadrede alt så tager det tid og koster mange penge jeg syntes BonBon- land er et super dejlig sted rigtig søde medarbejder der bare giver den gas hele dagen

24 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Super uprofessionelt vi var en forening…

Super uprofessionelt vi var en forening der i forvejen havde booket til 51 Pers,vi havde forudbetalt for 34 værdikuponer men de unge mennesker ved indgangen er jo slet ikke klædt på til grupper,vild forvirring en kø der blev længere og længere og folk blev sure.
Endelig inde og alle børn fik en værdi kupon på 100 kr problemet var hvis de købte for 25 så blev de sidste 75 slettet på kuponen selvom man fik en bon de stod på.vi henvendte os så i servicecentret der oplyste vi skulle have fået en anden bon og ikke måtte have fået værdikuponer tilbage,hvor skulle vi vide det fra,vi skulle med bus hjem vi havde lejet og måtte bare gå fra det hele,efterfølgende skrev jeg til bon bon land om episoden de undskyldte med der havde været en teknisk fejl men da vi jo desværre havde givet værdikuponerne i servicecentret ja så kunne de ikke gøre noget.sidste gang vi laver tur til bon bon land

24 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Jeg skriver dette med triste tanker for…

Jeg skriver dette med triste tanker for min ven og hund i himlen. jeg tog i bonbonland med min hund berta og min ven otto. og tog derfra i ambulance. berta havde spist min vens kondom, da berta troede at det var hendes mad og blev kvalt. otto tog derefter i svend svingarmen for at få det bedre men det gjorde han altså ikke... han mistede begge næser og det ene øre fordi en af de andre passagerer havde taget et samurai sværd med i forlystelsen uden medarbejderne sagde noget til det... safe to say jeg ikke kommer igen!

28 agosto 2024
Valutata 2 stelle su 5

Udpint og manglende vedligehold...

Udpint og manglende vedligehold...
Besøg den 25.8.2024.
Har besøgt parken flere gange og vi skulle lige en enkelt gang mere inden mindste barnet bliver for stort..
Havde ikke forventet topdollar oplevelse, men er alligevel skuffet over niveauet.
Manglede vedligehold og ikke mindre end fire...4(!) forlystelser fik tekniske udfordringer om måtte lukke mens vi stod i kø. Hertil kommer de forlystelser der bare ikke er der mere.... men stadigt samme prisniveau for indgangen.
Parkens eneste rigtige aktiv er de enkelte ansatte der virkelig forstår kundepleje og service

25 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Kunne jeg give 0 havde jeg det..

Kunne jeg give 0 havde jeg det..
At betale så mange penge for at komme ind til lukket forlystelser det er sg ik ok i mine øjne..
Mit barnebarn havde glæde sig hel vildt og skuffet blev vi i fredags den 9/8 2024

9 agosto 2024
Valutata 3 stelle su 5

Ok oplevelse ift prisen

Ok oplevelse, og billigere end de fleste andre parker, da alle forlystelser er inklusiv i indgangen. Latterligt at parkering på en græsmark koster 60 kr, og det meste mad + souvenirs i parken er også rimelig dyrt, så det kan anbefales at medbringe det selv. Ok ventetid ved forlystelserne, selvom den steg mærkbart efter kl 14.

4 agosto 2024

En blandet bedsteforældre dag

Det lyder som en drøm for mange forældre. Forlystelserne, de farverige omgivelser og de mange muligheder for sjov og leg burde skabe de perfekte rammer for en mindeværdig dag. Desværre kan virkeligheden ofte være en anden, og vores besøg i Bonbonland var ingen undtagelse.

Vi ankom tidligt kl 9:50, håbefulde og klar til en dag fyldt med grin og spænding. Men allerede ved indgangen mødte vi en massiv menneskemængde. Det viste sig hurtigt, at vi ikke var de eneste, der havde valgt denne dag til at besøge parken. Køerne til de mest populære forlystelser snoede sig som slanger, og ventetiden strakte sig op til en time eller mere. Ja ! Og for det ikke skulle være løgn, når det lige var ved at være vores tur. Lukkede forlystelsen 3 gange en halv time. Det var irriterende at skulle fortælle børnebørnene at der var tekniske problemer.

For de små børn, der endnu ikke helt forstår konceptet med at vente, blev dagen hurtigt en prøvelse af tålmodighed. At stå stille i lange køer under den brændende sol med et barn, der bliver mere og mere utålmodigt, er alt andet end fornøjeligt. Hver gang vi endelig nåede frem til en forlystelse, var glæden kortvarig. Turen var hurtigt overstået, og vi måtte straks begynde at lede efter den næste oplevelse - og dermed også den næste kø. - og nogle gang var hun ikke høj nok og måtte gå igen. Bla River raftinig... vi tænkte alle hvad gør en dværg..

Den ellers lovende dag i Bonbonland blev hurtigt til en række af antiklimaks. De smil, vi havde håbet på, blev erstattet af tårer og frustration. Selv de mindste forlystelser, der var rettet mod de yngste gæster, krævede en ventetid, som mange af de små børn ikke havde tålmodighed til. Der er for lidt forlystelser til de små.

Vi bemærkede også, at parken ikke var forberedt på det høje antal besøgende.

Selv de voksne begyndte at miste modet. Hver time, der gik, føltes som en evighed, og vi begyndte at spekulere på, om det overhovedet var det værd. Børnenes glæde ved at få en lille tur på en karrusel eller et møde med deres yndlingsfigurer blev overskygget af den overvældende ventetid og vores egen stress over situationen.

Da vi endelig forlod Bonbonland sent på eftermiddagen, var det med en blanding af lettelse og skuffelse. Lettelse over at være færdige med køerne og den konstante venten, men skuffelse over, at dagen ikke havde levet op til vores forventninger, det er for dyrt til det du for for prisen+ en parkerings bilet på 60 kr. Vi havde set frem til en sjov og mindeværdig oplevelse, men i stedet fik vi en dag fyldt med frustrationer.

Næste gang vi planlægger en familieudflugt, vil vi nøje overveje destinationen og måske søge alternativer, der tilbyder mere afslappede og børnevenlige oplevelser. For selvom Bonbonland har potentialet til at være en fantastisk oplevelse, er det afgørende, at praktiske forhold som ventetid og kapacitet bliver bedre håndteret. Kun da kan parken virkelig leve op til sine løfter om sjov for hele familien.

24 luglio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Bonbonland leverer pragtfuld service.

Jeg var i går, d. 20/7 i Bonbonland med mine 2 små børn på henholdsvis 5 og 7 år. Bonbonland har i mange år været nedadgående på det hele, men hold da op et fedt sted at komme ud til.

Vi startede turen ved 11 tiden i prærie ekspressen, inde i cowboy byen. Hvor der bare er kommet god stemning, efter de også har bygget nyt ishus. Inde i prærie ekspressen blev vi budt velkommen af den mest smilende, energiske unge mand, Mathias (spurgte om navnet, da han gav den bedste oplevelse for mine børn, da han skulle starte filmen)

Dog trækker parken lidt ned i stjerner, da vi senere på dagen skulle ind og bestille børnemenuerne. Maden var dog til den dyre side, da jeg i forvejen betalte 957kr for entre.

Alt i alt var det en vildt god tur, hvor man virkelig kan se en positiv fremgang på alt

19 luglio 2024

Pengemaskine og upædagogisk

Hej,
Mine 3 børn og jeg var i dag og besøge bonbon land for første gang, jeg selv har ikke været der i mange mange år.
Skøn dag med virkelig god service mange steder og glade mennesker.
Jeg undre mig dog over noget og jeg bliver nødt til at stille min undrende. Er de små spille boder i har rundt omkring selvstændige siden priserne ikke er det samme?

Vi spillede basket ved siden af cowboy land og kostede 3 bolde 50 kr - men basket ved Viktor vand, her kostede det 100kr for 4 bolde og det er denne bod jeg gerne vil fortælle lidt om.
Min søn, 10 år vil virkelig gerne vinde en bamse, vi ved det er svært men han får alligevel lov at prøve nogen gange. Den unge mand der står og skal sælge sine basket bolde fortæller helt ærligt, foran min søn, at han ikke håber vi rammer fordi så går hans regnskab ikke op ? Jeg spørger om det ikke ikke være fedt hvis vi vandt, så havde vi måske lyst til at prøve igen og igen - men nej svare han.. NEJ, for hans mål var ikke at dele nogen præmier ud? Undskyld, men hvad er det for noget at stå og vrøvle om foran børn i en forlystelseshave for børn som ægte gør deres bedste for at vinde - da min søn skød kunne han i det mindre havde sagt, ej kom igen eller bare været stille - men nej, han lagde absolut ikke skjul på at han syntes det var godt han missede. Ærgerligt og vi kommer da i hvert fald ikke tilbage til hans basket bod.

Den anden der imod (den billige, 3 skud for 50) - KÆMPE ros for at heppe på børnene og gøre det sjovt, der lagde vi også en del penge ude held - men det var i det mindste sjovt at stå der.

Mvh
Michala Sieh

20 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

BonBon-Land er det hele værd

BonBon-Land fortjener 5 stjerner på grund af følgende:
1) Mange varierede og sjove forlystelser, der passer til alle aldre.
2) Den rolige atmosfære gør det nemt, at slappe af og man kan altid finde en rolig hyggekrog med skygge, for de grønne oaser er at finde i hele parken.
3) Personalet er nærværende og entusiastiske. De yder en virkelig god service, de er altid glade, smilende, hjælpsomme og gode til, at interagere med børnene.
4) Parken er utrolig ren og velholdt. Borde tørres af ofte og skraldespande tømmes jævnligt, hvilket bidrager til en behagelig oplevelse og godt indtryk. Alle medarbejdere samler smidt affald op og alle kender parken rigtig godt, hvis man spørger dem til råds.
5) Parken fremstår pæn og vedligeholdt med mange nye input og forlystelser. Det er en forlystelsespark, der bare indbyder til hygge.

18 luglio 2024

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più