Bonbonland Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Besøgte BonBon-Land den 6. juli midt i sommerferien. På grund af regn var en stor del af forlystelserne lukket, hvilket vi til dels har forståelse for. Men parken valgte samtidig at holde adskillige s... Leggi di più

I en tid hvor bonbon-land er i stærk modvind vil jeg lige slå et kæmpe slag for parkens måde at håndtere børn med handicap. Vi blev taget pænt imod. Vores handicap billet gav gratis in... Leggi di più

Folk skal slappe af med alle de negative anmeldelser. Jeg var i Bonbonland i dag med min familie bestående af 3 unger og os 2 voksne. Ja, det er lidt slidt her og der, men skide hyggeligt, sjove rutsj... Leggi di più

I bliver simpelthen nødt til at lave en grænse for hvor mange mennesker der kan komme ind i parken. Det virker som en ren pengemaskine. Har selv arbejdet der for 30 år siden og der var slet ikke det p... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Skuffende oplevelse i Bonbonland i…

Skuffende oplevelse i Bonbonland i sidste uge. Det er meget slidt og forlystelserne er forældet, med meget dårlig lyd fra højttalerne i forlystelserne, meget høj og skrattende lyd og ikke til at forstå hvad det bliver sagt, især i vandrotten.
Maden var heller ikke noget at råbe hurra for, vores burgere var kolde og slatne.
Bonbonland trænger virkelig til en god gang overhaling!!!

3 luglio 2025

Brug jeres penge et andet sted!!!

Brug jeres penge et andet sted!!!
Rigtig dårlig oplevelse. Flere af forlystelserne var lukket.
Og købe noget derinde er bare dyrt med dyrt på. Og er personale der ikke virker særlig engageret. Jeg kan ikke anbefale bon bon land det er ikke pengene værd.
Og stedet er snart slidt ned. Øv øv

12 luglio 2025

En forlystelsespark på vej mod…

En forlystelsespark på vej mod afgrunden. 3 forlystelser virkede ikke og flere gik i stykker i løbet af dagen.
Der var beskidt og masser af ukrudt.
Slet ikke som for 2 år siden.
Nu skal man give 60 kr. for parkering på en dum græsmark oveni den ikke billige entre. Derudover kommer så 9 kr. i adm. Gebyr. Det tangerer tyveri.
De ansatte var “børn” uden pondus, hvilket også bevirkede at flere selskaber (læs invandrergrupper) “kørte med klatten”, til stor irritation for Alm. Mennesker. De blev bl.a. siddende i forlystelserne og
Fik lov til at tage flere ture i træk, uden af folk i kø kunne komme med.
Mange gik rundt og røg, selv om parken skule være røgfri.
Alt i alt en trist oplevelse, og vi vender ikke tilbage.
Trist oplevelse

Hyggeligt men trist oplevelse

Det var en hyggelig dag og vigtigst af alt hyggede børnene sig. MEN nej hvor er BonBonland ikke hvad det har været. Mange af forlystelserne var lukket,- det var meget misligeholdt med spindelvæv, knækket figure, højtalere der ikke virkede m.m. Vi prøvede af 4 omgange at få billede i en af forlystelse, men der lykkedes ikke da den enten ikke tog billede eller systemet frossede. Kaffen var kold og vi stod 30 min i kø for at få is trods da ca kun var en 10 mennesker foran os. Jeg er desværre bange for BonBonlands dage er talte hvis ledelsen ikke gør noget drastisk :-(

Ikke solsikkesnor venlig..

Vi havde idag min bonussøn på 7 år med i bonbonland. Han er autist og har altid sin solsikkesnor tydeligt på sig, så andre omkring os kan se, at der er en grund til hans måde at være på. På hjemmesiden da vi bestile billetterne er der reklameret med at parkens personale er oplært i hvordan de skal håndtere de mennesker som bruger solsikkesnor, men det oplevede vi intet af under vores besøg. Vi blev mødt af personale som ikke engang gad at snakke med drengen eller sende ham et smil. Han blev dybt ulykkelig da andre børn sprang ham over i køen.
Derudover havde vi købt 2 Coca-Cola freestyle kopper hvor man skulle kunne vælge imellem 100 smage og kunne fylde op igen når man vil, men størstedelen af valgmulighederne var utilgængelig, så man kunne kun vælge vand. Havde vi vidst det, så havde vi taget drikkelse med hjemmefra.

Alt i alt så var det en rigtig øv tur og vi føler at vi har spildt vores penge.

9 luglio 2025

En virkelig dårlig Oplevelse

Har været på besøg i jeres park i dag, generelt en noget skuffende oplevelse, flere af jeres forlystelser var lukkede, mange af jeres smage i sodavands maskinerne var udsolgt, restitution i børnehandel var lukket. Man tænker at i højsæsonen/ sommerferien ville dette ikke være et problem vi skulle rammes af. Må nok erkende det bliver vores families sidste besøg i jeres park. Bortset fra det skal et rosende ord lige komme med også til jeres personale i hundeprutten der var venlige og super hjælpsomme.

9 luglio 2025

Fantastisk dag i BonbomLand

Fantastisk dag i BonbomLand. Det var dog lige ved at gå galt, da min elskede kasket røg af under en tur i vandrotten.
Det søde personale bad mig om at komme tilbage til lukke tid, men tænkte ikke at det var noget de ville bruge rigtig energi på.
Da jeg ankom ved lukketid, var der allerede tre personer igang med at lede efter min kasket. De fandt hurtigt min kasket, efter jeg fortalte præsis hvor den var faldet i vandet.
Det må siges at personalet i Bonbonland virkelig går op i at yde max service, havde på ingen måde regnet med at se min hat igen :-)
Generelt oplevede vi rigtig meget sødt personale, og vi var rigtig begejstret for alle forlystelserne.

7 luglio 2025

Det nye parkerings samarbejde med…

Det nye parkerings samarbejde med parkzone m.m. af automatisk gøjl, sender regninger ud til os og vi har Platin kort, samt sad vi i to biler og tilføjede dem hele sæsonen ud. Det stod så fint at alt skulle være som det skulle være.
Men det fungerer bare af H til eller mangel på samme, hvad F skal vi så med et platinkort og gratis parkering, nu når det IKKE ER GRATIS!!..
FAKE FUP FIRMA...
Og når man ringer ind, vil i ikke tale med Platin-kort holder, der har tilmeldt bilerne, men med ejerne af bilerne, det er vel for H. Da mig der har betalt for de Skide Platin-kort.
Jeg kan ikke anbefale at tage i BonBon Land, i vil få en bødestraf/ parkeringsafgift på 360 kr.

2 luglio 2025

Børnene elsker det

Børnene elsker det, dog synes jeg der mangler steder man kan sidde med overdækning ved regnog blæst. Det var meget overraskende at parken virkede så uforberedt, at der kun var én billetsalg der var åben på en lørdag i sommerferien...

5 luglio 2025

Hold da op en ringe oplevelse

Hold da op en ringe oplevelse, flere forlystelser og madsteder er lukket.
Alt ser ud til at være forfaldt og misvedligeholdt. Der er virkelig ikke særlig hyggeligt.
Kedelig oplevelse.

3 luglio 2025

Var i der den 28 juni 2025 med…

Var i der den 28 juni 2025 med familien, har været der mange gange siden, det åbnede i 1992
Parken bære præg af manglende rengøring af forlystelserne. Spindelvæv, støv og alger prægede mange af dem.
Vi kom da de åbnede og efter køreturen skulle vi på toilettet, der manglede sæbe og toiletpapir. Ledelsen må prioritere vedligeholdelse mv højere ellers tror parkens dage er talte.

28 giugno 2025

Parkeringsbøde trods Guldkort

Jeg gav mit barnebarn et Guldkort til Bonbonland i julegave. Vi var med d. 7/6 og mit barnebarn var mega stolt over, at det var hende der gav parkeringen. Der var problemer med QR koden så den venlige dame ved indgangen fortalte at jeg kunne registrere parkering via den mail hvor jeg havde købt Guldkortet. Det gjorde jeg og mente at alt var godt.
D. 17/6 modtager jeg så en parkeringsbøde på 360kr sammen med et foto af min bil. Der står at jeg ikke har betalt ?, det skulle jeg jo ikke.
Prøvede at lave en indsigelse men uden held - så nu har jeg betalt.
Hele turen var meget dyr og ovenikøbet kommer så den ekstra bøde.
Parken er meget slidt og det hele er meget dyrt.

7 giugno 2025

I dag

I dag, d. 21.06.2025, var vi der med mine to børn, og et af mine børn, som var på græsset, havde flåter kravlende på det 😡 Jeg fortalte det til en af ​​medarbejderne, og han sagde, at det bare er naturligt, undersøg din krop, når du kommer hjem. Jeg tror ikke, det er løsningen.

21 giugno 2025

Diskrimination

Vi har i dag 14 juni 2025 været i Bonbonland med vores datter på 4 år.
Vi hygger os og nyder forlystelserne. Da vi når ned til ”Bæver raftingen” går min mand med vores datter - alle får lov til, at hoppe i bådene uden at få tjekket højde angivet på armbånd. Men da det bliver min mands og barns tur, skal højde måles og fordi hun er én cm for kort (109 cm) så kan hun ikke få lov. Min mand har inden da bemærket, at der er lukket børn ind der muligvis er yngre - men i hvert fald mindre høje end vores egen. Vi oplever desværre under besøget, at der bliver gjort forskels behandling og bliver givet “venne tjenester” alene på baggrund af herkomst hvorfor vi synes det er uretfærdigt.
Da vi bagefter henvender os i service for, at få vurderet højde og lavet et armbånd, møder vi en meget stædig og ung kvinde som ikke rigtig gad, at yde nogen form for service. Hun måler vores datter til 109 og siger, at de er bedt om at runde ned og laver et armbånd på 105 cm.
Da en “voksen” kommer gående og vi forhører os om det kan være rigtig kommer det dog frem, at der skal rundes op til 110 cm hvilket gør en kæmpe forskel for afprøvning af forlystelser for børn i den alders gruppe.
Kort sagt blev vi nok bare lidt skuffet over, at føle at regler bliver bøjet alt efter hvem nogen af de ansatte står overfor af kunder.

14 giugno 2025

Indgang kun for årskort

Min familie og jeg har årskort og bruger det flittigt. Men det der irriterer mig er indgangen. Andre steder er der indgange kun for dem med årskort hvorfor har I ikke det? Det er lidt for dårligt at man bruger så mange penge på et årskort men alligevel skal bruge op mod 30 min for at komme ind.

24 maggio 2025

fejl på online bestilling.

fejl på online bestilling.. kan sku ikke være rigtigt at man skal bruge flere timer bare på at forsøge, at kunne købe et par skide billetter. også oveni købet på 2 forskellige browser.. siger gentagende fejl og udfyld felter som er udfyldt 20 gange grundet fejl på deres hjemmesidde. smidt tilbage til start gentagende gange, få fejl i et kryds, som var krydset af. og tilsidst kan ikke engnag få lov til at betale for billetter da man endelige kom igen til sidste side, hvor man endnu engang fik fejl, og udfyld de felter med kryds, på trods af ALLE felter var udfyldt.. 2 timer jeg ikke får tilbage, bare for at skulle forsøge at bestille et par billetter på deres hjemme side.

10 maggio 2025

God kundeservice

Jeg snakkede med en sød pige. Bong bong land god kundeservice. Tak for oplevelsen i telefonen. 5 stjerner. Fortsæt det gode arbejde.👍🐐

10 marzo 2025