Bestilte nogle øreringe på webshop, der var lidt med lageroptælling, bliver kontaktet pr. telefon om hvornår jeg skulle bruge dem, de gør alt hvad de kan for at imødekomme mine ønsker, og får tryll... Leggi di più

Lækker strik og godt tilbud. Blev sendt efter et par dage, hvilket ikke giver mening, når de lover hurtig levering med timer på.

Hjælpsomt og venligt personale. Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min or... Leggi di più

Fantastis lille butik med fint udvalg og let bestilling. Vi helt klart bestille vare fra dem igen, super venlige og god og hurtig levering. Mange tak for en dejlig oplevelse, varen lever fuldt op til... Leggi di più

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Hurtigt levering.

Hurtigt levering.
Med varen fulgte et kort en kode, så det er nemt at returnere, hvis man får brug det.
Det skal min søde bluse dog ikke. :)

11 giugno 2024

Hjælpsomt og venligt personale

Hjælpsomt og venligt personale.
Skulle hente en webordre, som egentlig ikke var helt klar til afhentning, men jeg "prøvede lykken", da jeg alligevel var forbi. Fik rigtig fin betjening og fik min ordre, trods lidt ekstra arbejde for personalet. God service!

6 aprile 2024

Gave indpakning 👎

God og hurtigt levering af det bestilte produkt. Men jeg betalte 20kr for at få det pakket ind som gave. Den indpakning kunne jeg have gjort pænere selv.

26 febbraio 2024

Alt gik super godt

Alt gik super godt. Bestilte new zealand støvler som bare er fantastiske. Service helt fin.

3 febbraio 2024
Logo di Butik Mood

Risposta di Butik Mood

Hej Therese

Tak for din anmeldelse.
Grunden til dine støvler ikke kommer i en æske er at de fra leverandørens ikke medfølger en æske men blot en dustbag.

Mvh.
Bianca butik Mood

Den fineste butik i Odense

Den fineste butik i Odense!
Mood er mit absolut foretrukne sted at shoppe. Jeg synes altid man bliver taget godt imod og de er enormt gode til at hjælpe.
Servicen er i top og du får altså bare lige dét ekstra ved at handle i Mood ift andre steder. ❤️

2 febbraio 2024