Busjehuren.nl Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Hier hetzelfde probleem als ik bij anderen lees. Borg wordt niet terugbetaald!! Ondanks loze beloftes. Oprichters zijn het. Ga hier nooit meer een bus huren. Mensen trap er niet in !!!

Valutata 1 stelle su 5

Ik kom er helaas ook net achter dat het bedrijf failliet is dankzij de coronacrisis. Ik had een voucher van €246 aanbetaling voor een bus voor de geannuleerde reis in 2020 maar wilde nu toch opnieuw d... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Duidelijk aangegeven wat het minimale vloeroppervlakte moest zijn. Dit i.v.m. "een vergelijkbare" bus welke meegegeven zou kunnen worden. Specifiek voor gebeld, nagevraagd en mij werd verzekerd dat di... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Simpel te reserveren, vrije km en nieuwe busjes geruisloze motor 👍🏻 Jammer was wel dat de bij gehuurde Tom-Tom niet up to date was en wij voor onze trip gebruik moesten maken van Google maps via... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di noleggio auto

Scritti dall'azienda

Busjehuren.nl is een onafhankelijke autoverhuuragent. Busjehuren.nl heeft zelf geen autoverhuurvloot, maar werkt samen met de beste landelijke, regionale en lokale autoverhuurbedrijven. Door continu op prijs, kwaliteit en voorwaarden te controleren komen we samen tot een beter autoverhuurproduct. Zo waarborgen wij een uitstekende service, een scherpe prijs en heldere voorwaarden voor u. Geen addertjes onder het gras, verborgen kosten of vervelende verrassingen achteraf.

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Het huren ging prima

Het huren ging prima, alle bescheiden meegenomen en zonder problemen half uur later de weg op. Wat ik wel mis was wat geaccepteerd zou worden als bewijs van adres buiten wat er vermeld stond.

Goede prettige afhandeling

Goede prettige afhandeling. Mooie nette bestelbus gekregen. Heel erg prettig dat de km's al zijn afgekocht. Prima prijs/kwaliteit.

Valutata 3 stelle su 5

Ellende in het buitenland

In principe was alles prima geregeld, totdat in Duitsland onze gehuurde bus kapot ging. Uren en uren wachten op hulp en veel terugbel beloftes werden niet nagekomen. Doordat we er zelf bovenop bleven zitten is het uiteindelijk goed gekomen. Grootste probleem was dat de vervangende bus (alles van de kapotte bus overladen) niet mee terug naar NL mocht, dus vervangende bus weer inleveren en bij een andere verhuurder een personenauto meegekregen om terug maar NL te rijden. Heel veel tijd en geld verloren.

Zeker doen

Maken waar wat ze zeggen. Duidelijk waar je aan toe bent. Prijs/kwaliteit verhouding was prima. Zou een volgende keer weer een busje via hun huren

Alles super verlopen

Alles super verlopen. Alleen afhandeling van betaling zit een verbeterpunt in, je krijgt geen herrinering van het tweede betaaltermijn. Voor de rest was alles super geregeld.

Valutata 5 stelle su 5

Wederom een prettige huur afspraak!

Een aantal jaren geleden een busje gehuurd via busjehuren.nl. Onlangs wederom een busje gehuurd. De ervaring destijds een ditmaal is nog altijd exact hetzelfde, uitstekend! Ik heb ditmaal ook op andere plekken gezocht naar auto's voor dezelfde prijs/kwaliteit, maar niets kon tippen aan het aanbod van busjehuren.nl. Het huur-proces en de bijbehorende administratie is ook heel goed en duidelijk.

Valutata 2 stelle su 5

Het busje op zich was goed

Het busje op zich was goed, hoewel ik het een beetje vreemd vond dat ik mij bij een Mercedes-dealer moest vervoegen en vervolgens een Renault Trafic meekreeg, die ook nog eens vol krassen zat, waarvan de buitenspiegel met ducttape zat vastgemaakt en waarvan een wieldop ontbrak.... Verder begon na een paar dagen het waarschuwingslampje voor onderhoud op het dashboard te branden.
Bij inlevering werd ik onaangenaam verrast, omdat ik een kras op de sidebar had gemaakt, en hiervoor werd €800 van mijn creditcard ingehouden. Zodra de daadwerkelijke schade bekend zou zijn, zou het restantbedrag teruggestort worden. Nadat ik deze week voor de derde keer belde, kon iemand mij meedelen dat de kosten €100 bedroegen, en dat het restbedrag van €700 z.s.m. zou worden teruggestort. Dus om te zeggen dat het allemaal vlekkeloos is verlopen, lijkt mij wat teveel van het goede...

Ik huurde een bus via busjehuren.nl

Ik huurde een bus via busjehuren.nl
Eea verliep prima, totdat ik tijdens mijn vakantie 'vloeistof' bij moest vullen. Volgens het onderhoudsboekje van de nieuwe bus (3000km op de teller), wordt deze vloeistof bijgevuld tijdens onderhoudsbeurten. Hieruit concludeerde ik dat dit onderhoud betrof. Busjehuren.nl vertelde doodleuk dat dit 'brandstofkosten' waren en liet mij voor deze kosten opdraaien, een zeer slechte service!
Zeker gezien het feit dat ik een klant ben die voor €1648,- een auto huurde....
Meer dan jammer

Sterke bus

Goede, krachtige en ruime 9 persoonsbus gehuurd. Niets op aan te merken. Wel een aardig borgbedrag, welke ik uiteraard wel netjes heb teruggekregen.

Op de terugreis uit Spanje hield de bus telkens een beetje in. Ik heb dit aangegeven en ik hoop dat ze het gefixed hebben voor de volgende bestuurder.

Alleen jammer en vreemd dat mijn vergeten koptelefoon nooit meer is teruggevonden. Dat vind ik wel een groot minpunt.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più