Dzięki Buki zaczęłam w końcu udzielać korepetycji online. Wcześniej pracowałam tylko stacjonarnie, bo trudno jest samemu znaleźć uczniów na lekcję online. Współpracuję z Buki już kilka lat i udało mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zwrot w koncu dostalam i zostalam poproszona o zmiane/usuniecie komentarza. Pomijajac wiec kwestie zwrotu trafilam na trzech niekompetentnych nauczycieli, (dlatego poprosilam o zwrot). Umiejenosci nau... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Leggi di più
L'azienda ha risposto
BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Z platformy Buki korzystam jako korepetytor i szczerze ją polecam. Ilość zgłoszeń od uczniów jest bardzo zadowalająca a warunki współpracy przejrzyste i uczciwe. :)

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Great platform, great customer service team, much recommend for those looking for help in learning languages and for those offering teaching services.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo duża ilość klientów, pomoc ze strony menadżerów.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
You can find new students there. Many potential customers visit this website.However, you must remember to charge the student for at least 2 lessons in advance.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Thanks to BUKI I found my first students who stayed with me for long. It’s very convenient for both sides , students and teachers.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Współpracuję z BUKI od roku i jestem bardzo zadowolona. Na każdej płaszczyźnie kontakt jest bardzo profesjonalny, managerowie są pomocni i zleceń wpada co raz więcej. Jasne zasady i przyjazny interfejs na stronie to dodatkowe atuty. Bardzo polecam!

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
I definitely recommend the platform. Successful cooperation.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Great page with tutors. Always helpful and very good quality of the teachers.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
I'm very glad to cooperate with BUKI - they always work quickly and efficiently. Thanks to them, I have more time to study while they help me find new students. I highly recommend them.😊

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
I honestly recommend this platform! It is much easier to find students through it than on your own. People always choose more reliable sources.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Bardzo pomocna platforma jaki chcesz zacząć przygodę z nauczaniem. Menadżerowie zawsze pomocni. Polecam :)

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Help to easily find new students to work with

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Współpraca z BUKI jest dla mnie bardzo dobrym doświadczeniem. Nigdy nie zawodzą i wyrobili sobie moje zaufanie.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Już drugi rok współpracuję z firmą BUKI i jestem z tej współpracy bardzo zadowolony. Jedynym "ale" jest brak zabezpieczenia korepetytora i firmy związanego z wycofaniem zgłoszenia jeszcze przed pierwszymi zajęciami. Sugeruję pobieranie przez BUKI bezzwrotnej opłaty za pierwsze zajęcia w momencie akceptacji zgłoszenia przez Zleceniodawcę. Opłatę za drugą godzinę, tak jak dotychczas, płaciłby korepetytor po odbyciu drugich zajęć.
Dzięki jasnym i prostym zasadom i ogromnego zaangażowania managerów, a także ich wielkiej życzliwości, nasza współpraca układa się wspaniale.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
I’d like to strongly recommend BUKI to people who want to begin their adventure with tutoring. Thanks to this site I found my students in a very short time. Principles of cooperation are clear, fee per student is affordable and managers help a lot.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
This platform brings many students. As a tutor I'm glad I can use this site to teach.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Od kilku lat współpracuję z firmą Buki jako korepetytor języka rosyjskiego i matematyki. Jestem zadowolona ze współpracy. Firma Buki podesłała mi wielu nowych uczniów. Kontakt z menedżerem zajmującym się moim zleceniem jest zawsze dobry. Zawsze można zaradzić ewentualnym problemom czy nieporozumieniom.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
I've had a good experience working with the company. I received quite a few courses from Buki and they usually take a year. Sometimes it happens that for a while I'm not getting any courses, but to be honest, I don't know what it depends on. I also have no influence on students' decision concerning continuing the course and sometimes they give up earlier. Unfortunately, it may results (as I'm being informed on my profile site) in "current blocking my profile due to losing students who had been assigned to me". That's not totally clear to me.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
It’s a great platform for tutors to find legitimate students and work on your own.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Prosty portal dla uczniów i nauczycieli, polecam.

Risposta di BUKI | Korepetycje w Polsce
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.