BUKI | БУКІ - Репетитори України Recensioni 226

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Дуже зручний сервіс як для учня так і для викладача. Мені подобається те що компанія та менеджери роблять все для того аби полегшити роботу викладачу у підборі майбутніх учнів. Бувають звісно мінус... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Користуюся buki більше року. Це хороша платформа для репетиторів. Рекомендую! Що хотілося б покращити: Часто заявки приходять пізно ввечері, і я можу їх підтвердити, але в такий пізній час вже... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Я вражений їхньою високою професійністю та якістю послуг. BUKI виявилося дуже компетентною у своїй сфері діяльності. Наша співпраця з ними призвела до виняткових результатів, і я хочу висловити сво... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Insegnante privato

Scritti dall'azienda

BUKI - міжнародний сервіс пошуку репетиторів з більше ніж 35.000 індивідуальних викладачів з усієї України. У нас ви знайдете професійних репетиторів, які допоможуть зі шкільними предметами, підготовкою до ЗНО, університетськими курсами, вивченням мов чи освоєнням нового хобі. Оберіть свого репетитора та почніть навчання вже сьогодні!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Дуже класна платформа

Дуже класна платформа. Працюють справжни профи. Раджу сайт буки друзям

7 maggio 2026

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо вам за продуктивну співпрацю та за відгук! Успіхів вам у роботі! 🤗

Valutata 1 stelle su 5

Disappointing experience: lack of flexibility and restricted communication

The platform is far from user-friendly. The built-in AI tools are clumsy and offer irrelevant suggestions that cannot be easily bypassed. The biggest issue, however, is the lack of flexibility regarding external certifications. When I provided language test results (German) from an external service, they were censored, and my account was eventually blocked. This cut off all my communication with my tutor, which is unacceptable for a learning platform.
Furthermore, the system seems to restrict direct contact with tutors under the guise of "optimization," creating a lack of transparency. Instead of supporting students, the platform’s automation and rigid rules create a frustrating environment. I cannot recommend this service based on my experience.

20 aprile 2026

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Владиславе, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження про сервіс. Водночас хочемо уточнити кілька моментів, щоб уникнути хибного трактування роботи платформи.

Ви самостійно обрали конкретних викладачів, і система одразу надала вам їх контакти. Жодні алгоритми чи автоматичні «оптимізації» не змінювали ваш вибір і не нав’язували інших викладачів.

Також результати ваших мовних тестів та користування платформою між собою не пов’язані й не можуть бути причиною обмеження доступу до акаунта. Платформа BUKI надає послугу пошуку репетитора та обміну контактами між учнем і викладачем. У подальше спілкування, формат навчання чи оплату занять ми не втручаємося.

Нам прикро, що у вас залишився негативний досвід, однак інформація про «обмеження комунікації» чи втручання у взаємодію з викладачем не відповідає фактичному принципу роботи сервісу.

Отвратительный коррумпированный сервис

Каждый раз когда я обращаюсь на сайте с заявкой к конкретному преподавателю, мне отвечают представители @bukiчто этот преподаватель не может принять мою заявку, и предлагают своих репетиторов ( которых они продвигают и лично заинтересованы в этом). И каждый раз я пишу, что мне нужен конкретно тот преподаватель, которого я выбрала, или я вынуждена буду искать на другой платформе. Сразу после этого, преподаватель которого я изначально выбрала резко становится доступен и мне дают его контакты. На просьбу предоставить контактные данные менеджера @buki чтобы я могла лично выяснить почему моё время так пренебрежительно тратится и мои запросы игнорируются, мне дали просто адрес почты, а-ля на деревню к дедушке, а не к менеджеру. Никому не рекомендую эту прогнившую коррумпированную платформу. Вы никогда не получите нормального преподавателя, которого Вы выбрали, с первого раза.

17 aprile 2026

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Юліє, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження про роботу сервісу, однак хочемо уточнити фактичні обставини ситуації.

Ваше звернення стосувалося пошуку репетитора з біології. Під час опрацювання заявки вам була запропонована також послуга навчання в онлайн-школі BUKI School як один із можливих варіантів. Водночас паралельно здійснювалася спроба зв’язатися саме з викладачем Оленою, яку ви самостійно обрали на платформі.

Від послуг онлайн-школи ви відмовилися, що є абсолютно нормальним. Проте на момент обробки заявки обраний вами викладач не виходив на зв’язок та не підтверджував можливість взяти замовлення. Саме тому вам було запропоновано самостійно розглянути інших викладачів на платформі — без нав’язування конкретних кандидатур.

Також хочемо зазначити, що ваш запит щодо контакту керівництва був задоволений одразу: вам надали електронну адресу керівника клієнської підтримки, який опрацьовує подібні звернення та відповідає за вирішення таких питань.

Нам прикро, що комунікація залишила у вас негативні враження. Ми завжди прагнемо допомогти користувачам знайти викладача відповідно до їхнього запиту та залишаємо рішення щодо вибору репетитора виключно за клієнтом.

Valutata 5 stelle su 5

Лучший бесплатный сайт по подбору преподавателей

Лучший бесплатный сайт по подбору преподавателей по разным предметам! Рекомендую!

4 dicembre 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Катерино, велике спасибі за відгук! Це надихає нас робити сервіс ще краще.🚀

Перше пробне зайняття пройшла

Перше пробне зайняття пройшла, тепер думаю як бути далі 😜

11 luglio 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо за високу оцінку! Сподіваємось, ви продовжили ваше навчання.
Якщо виникнуть питання - з радістю допоможемо вам, звертайтесь на пошту info@buki.com.ua

It’s amazing

It’s amazing!
Thank you for your service! It’s pleasure to work with you)

19 giugno 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thank you for your contribution! We are extremely pleased that our platform helps you with your work 📚🌟

Buki

Buki - чудова платформа, що неодноразово допомогла мені знайти нових учнів. Особливо імпонує, що вона надалі удосконалюється та розвивається, аби задовольняти потреби як учнів, так і вчителів.

10 gennaio 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Велике спасибі за відгук! Наша команда завжди працює над тим, щоб забезпечити ефективну співпрацю між викладачами та студентами.👩‍🎓

Exiting servise

Exiting servise! Manager answeres quikly, everything was polite and comfort

7 giugno 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Thanks for the feedback! Glad to cooperate!👩‍🎓

Valutata 5 stelle su 5

Працюю з Букі вже більше 1,5 місяців.

Працюю з Букі вже більше 1,5 місяців.
Дуже задоволена від співпраці, адже в Букі неймовірні менеджери, які швидко та оперативно допомагають в будь якому питанню та методисти, що надають чітку інформацію щодо покращення якості роботи)
А також Букі це неймовірно класна платформа для пошуку учнів!
Дякую Вам за співпрацю ❤️

12 giugno 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Вікторіє, спасибі за ваші слова підтримки! Ми раді, що наша платформа стала вашим надійним інструментом у роботі. 🤝📚

Valutata 5 stelle su 5

Мій досвід роботи на платформі Букі

Я дуже задоволена співпрацею з компанією Букі. Ця платформа стала для мене дієвим інструментом для розвитку у сфері викладацьокої діяльності. Завжди рекомендую своїм колегам та учням, які бажають швидко й ефективно знайти репетитора для роботи з необхідним предметом !

12 giugno 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що наша платформа допомагає вам у роботі 📚🌟

Good and convinient

I have been using the Buki website for about 4 years, I find it quite convenient to use for finding new students. I advise it both teachers and students!

22 dicembre 2023

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

We are glad that you are satisfied with our service) Good luck in your work! 🌟

Valutata 1 stelle su 5

Жахлива платформа яка обманює своїх…

Жахлива платформа яка обманює своїх користувачів, на сайті представлена купа репетиторів з яких я обрав близько 9 і жоден не був готовий працювати, замість цього намагаються підсунути вам будь кого. А потім цей будь хто хамить вам у вайбері, бо ви не хочете з ним працювати. Дуже негативний досвід і витрачений час!

19 aprile 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Kolya, дякуємо за ваш коментар! Нам прикро, що на сайті ви не змогли зв'язатись із бажаним викладачем.
BUKI — це майданчик з великою базою репетиторів, які самостійно реєструються. Учні, залишивши заявку, можуть отримати контакти репетитора, якщо він відреагує на заявку. Ми не маємо змоги постійно перевіряти актуальність анкет, контактні дні репетиторів тощо.
Тому якщо обрані репетитори не відповіли замовнику, менеджер починає опрацювання заявки - уточнить ваші побажання, запропонує пошук викладача або ж клієнт має можливість переглянути каталог анкет знову і обрати інших викладачів.
Ми завжди пропонуємо нашу допомогу - менеджер в чаті постійно на зв'язку, щоб вислухати ваші побажання, при потребі замінити викладача, отримати відгук про нього.

Приносимо свої вибачення за незручності! Нам дійсно щиро шкода, що трапилася така ситуація. Будемо вдячні, якщо ви напишете нам на пошту щодо цього замовлення, ми проаналізуємо його, та будемо намагатись з'ясувати, чому жоден з 9 репетиторів не зміг взяти ваше замовлення та приймемо міри, щоб таке не траплялось в майбутньому. З радістю будемо чекати ваш лист на пошті info@buki.com.ua
Вдалого вам дня!

Рекомендую Букі учням та репетиторам

Вже декілька років співпрацюю з сайтом Букі. Сайт зручний. Учні за своїми бажаннями та критеріями з легкістю знаходять собі перевіреного репетитора. Є менеджери, які допоможуть з будь-яким питанням. Я, як репетитор, отримую заявки від учнів, в яких вказані цілі навчання, рівень підготовки, бажана кількість уроків на тиждень і вже сама вирішую, чи бажаю займатися з цим учнем.

19 marzo 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Маргарито, спасибі за ваші слова підтримки! Ми раді, що наша платформа стала вашим надійним інструментом у роботі. 🤝📚

Обов'язково спробуйте))))))

Доброго дня, працюю репетотором на сайті уже декілька років, дуже задоволена тим, як підбираютт учнів. Також менеджери завжди на зв'язку і допоможуть розв'язати будь яку проблему))))

13 marzo 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Іванно, велике спасибі за вашу підтримку та відгук! Це надихає нас робити сервіс ще краще.🚀

Valutata 5 stelle su 5

Чудовий сайт для вчителів які хочуть…

Чудовий сайт для вчителів які хочуть працювати самі на себе.Все швидко якісно та менеджер постійно на звʼязку.Рекомендую всім хто викладає або має бажання викладати)

11 marzo 2024

Ваш відгук - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за підтримку! 🏆💚

Користуюся buki більше року

Користуюся buki більше року. Це хороша платформа для репетиторів. Рекомендую!

Що хотілося б покращити:
Часто заявки приходять пізно ввечері, і я можу їх підтвердити, але в такий пізній час вже не звʼязуюсь з учнями.
І постійні повідомлення(нагадування) від сайту вночі чи рано-вранці трохи дратують.
Хотілося би, щоб повідомлення не турбували в неробочий час

24 marzo 2023

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Дякуємо за позитивний відгук! Наша команда завжди працює над тим, щоб забезпечити найкращі умови для співпраці. 🙌💚
Ми обов'язково перевіримо наші налаштування відправки повідомлень. Вони не мають надсилатись в нічний час

Valutata 5 stelle su 5

Я працюю на цьому сайті вже рік і не…

Я працюю на цьому сайті вже рік і не маю жодних нарікань, заявки знімають за потреби швидко, або дзвонять, якщо знають, що тобі може підійти учень, що дуже приємно, коли не було часу зайти на сайт)

10 marzo 2023

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Поліно, дякуємо за позитивний відгук! 🌟 Наша мета - зробити співпрацю максимально зручною та ефективною для вас.

Valutata 5 stelle su 5

I've been collaborating with Buki for…

I've been collaborating with Buki for more then 6 years, and I appreciate the convenience of its service. They have really good team of managers and pretty fair fees.It'a great pleasure to work with them

6 marzo 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Спасибі за ваші слова! Раді, що наша платформа стала надійним партнером 💚🤝

Valutata 5 stelle su 5

Хороший сайт для роботи вчителів та…

Хороший сайт для роботи вчителів та навчання учнів! Завжди є зворотній звʼязок, привітні та зацікавлені у співпраці менеджери. Співпрацюю багато років. Дякую за роботу, рекомендую!

5 marzo 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Щиро дякуємо за ваші добрі слова! Ми завжди відкриті до ваших пропозицій та готові покращувати наш сервіс для вас.🚀📒

Valutata 5 stelle su 5

Мені дуже подобається дана компанія

Мені дуже подобається дана компанія, дозволила знайти клієнтів з якими приємно займатися!

4 marzo 2024

Risposta di BUKI | БУКІ - Репетитори України

Раді, що ви задоволені нашим сервісом) Успіхів у вашій роботі! 🌟

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più