Als hobbyist fietsenmaker bestel ik graag regelmatig goederen bij hen, vanwege een goede prijs-kwaliteit verhouding. Echt een topbedrijf, ruime keuze aan artikelen en over het algemeen snelle levering... Leggi di più
Super (web)winkel Veel voorraad snel geleverd. Had iets verkeerd besteld (zonder probleem kunnen omruilen voor een ander product. Wel oude uiteraard geretourneerd) maar zeer proffesionele mensen... Leggi di più
Wel een melding gehad van Postnl dat e.e.a. is bezorgd, helaas niks ontvangen. Gemaild met de vraag of er vanaf de kant van de verzender ook een actie mogelijk is om na te gaan wat er mis is gegaan... Leggi di più
Ze zijn wel goedkoop, maar een beetje ouderwets langzaam en onbereikbaar. Want: zondag en maandag dicht, dan "binnen 24u antwoord op een werkdag", en dan is het mogelijk óók nog niet op voorraa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
In de Budgetfietsonderdelen webshop verkopen wij goedkope fietsonderdelen. Wij leveren aan zowel particulieren als handelaren en fietsenwinkels. Goede service tegen een scherpe prijs.
Paesi Bassi
- budgetfietsonderdelen.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super scherpe prijzen en vlot gestuurd
Prima spullen
Prima spullen, heel voordelig en ook nog snel geleverd 👍🏻
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd
Ik zag de prijzen van de wielen sorry…
Ik zag de prijzen van de wielen sorry maar die prijzen daar schrok ik van niet alles zal meschien te duur zijn maar daar heb ik niet verder naar gekeken
Mvg
Top service altijd antwoord op je…
Top service altijd antwoord op je vragen, en scherpe prijzen (zou wel een groter assortiment kunnen, soms helaas moet ik naar de concurrentie voor simpele dingen bv spatbord voor mtb of single speed)
Snel op de hoogte van de bezorging per…
Snel op de hoogte van de bezorging per email.
Hele fijne lieve mensen
Hele fijne lieve mensen , altijd open voor gesprek en tips , heeeeeeeel menselijk en ookal had ik een kleine bestelling alsnog behandeld als een normaal persoon , oprecht een goed bedrijf.
Top bedrijf
Top bedrijf , alleen maar lieve mensen en top personeel! , alles te krijgen voor een goedkope prijs , echtwaar heel fijn voor mijn eigem bedrijf.
ik heb een oude oma fiets gekocht van…
ik heb een oude oma fiets gekocht van 1984 die ben ik aan het opknappen en zo ben ik hier al 2 keer terecht gekomen
goeie artikelen hoop het snel binnen te krijgen
Aanrader voor de prijs.
Snelle levering, mooie prijzen, heldere e-mails.
Kwetsbare (verchroomde fietslamp bijv) iets meer bezorging-proof inpakken zou wellicht een tip kunnen zijn.
Gewoon goed!
Paar keer besteld bij Budgetfietsonderdelen en 100% tevreden. Goede prijzen, snelle afhandeling en voortreffelijke communicatie. Medewerker dacht goed mee bij producten in backorder. Aanrader!
Goede prijs kwaliteit verhouding, levertijd minder.
Verkopen goede onderdelen voor een lage prijs. Ik heb al meerdere keren iets besteld, alleen de gemiddelde leverings duur was 5 dagen.
Dikke 5
Goede service en goede kwalitatieve onderdelen , werkelijkwaar topp!!!!
Beste en goedkoopste onderdelen die ik…
Beste en goedkoopste onderdelen die ik online kon vinden , heel blij met de service.
Snelle levering en top service.
Snelle levering en top service.
Ook goed geholpen door een jonge man , dikke 5 sterren
product en de prijs is goed, levertijd minder
product en de prijs is goed.
Echter geven ze aan binnen één fag te levren. Helaas zijn dat er 3 geworden
Heel goed en snel geholpen
Heel goed en snel geholpen. De verkeerde maat band was opgestuurd, ze hebben de zelfde dag gelijk een nieuwe band opgestuurd zonder extra kosten. Top klantenservice!!!
Prima verzorgd heel snel bezorgd,kortom…
Prima verzorgd heel snel bezorgd,kortom geweldige service en Producten
Ik heb een Falkx voorzet kettingkast…
Ik heb een Falkx voorzet kettingkast besteld. De kwaliteit van dit product is echt slecht.
Er staat dat het geschikt is voor een oma fiets. Niet dus, ik heb een stuk
van de achterkant af moeten zagen vanwege de bagage drager.
Daarnaast heb ik een gat in de kettingkast erbij moeten boren omdat de schroeven
er anders niet in paste. Tevens zat er geen handleiding of iets bij.
Dit is echt wel een heel erg bedroevend slecht product. Verzending was
wel snel. Bedrijf reageerde dat ze niet bekend waren met dit probleem.