Budgetfietsonderdelen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig site, onderdelen besteld, op tijd ontvangen, service al helemaal top. Product was iets niet oke, kreeg meteen reactie op mijn melding, zelfs in de avond. Meteen nieuwe gekregen. Zie je niet m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super (web)winkel Veel voorraad snel geleverd. Had iets verkeerd besteld (zonder probleem kunnen omruilen voor een ander product. Wel oude uiteraard geretourneerd) maar zeer proffesionele mensen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bestel regelmatig, en maak gedurende de tijd een wensenlijstje wat ik nodig heb. Om de verzendkosten te verdelen. Dat gaat bijna altijd goed en vooral snel. Een enkele keer kan er wel eens een manc... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Wel een melding gehad van Postnl dat e.e.a. is bezorgd, helaas niks ontvangen. Gemaild met de vraag of er vanaf de kant van de verzender ook een actie mogelijk is om na te gaan wat er mis is gegaan... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

In de Budgetfietsonderdelen webshop verkopen wij goedkope fietsonderdelen. Wij leveren aan zowel particulieren als handelaren en fietsenwinkels. Goede service tegen een scherpe prijs.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

280 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

48 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Niet hier bestellen als je t snel verwacht

Ze zijn wel goedkoop, maar een beetje ouderwets langzaam en onbereikbaar.

Want: zondag en maandag dicht, dan "binnen 24u antwoord op een werkdag", en dan is het mogelijk óók nog niet op voorraad lees ik ergens, ook al kun je t gewoon bestellen in de shop. Dus wanneer het dan komt? Compleet onduidelijk.

Beter dit knalgroot op je website en bij de producten vermelden om teleurstellingen te voorkomen wmb ipv ergens bij de faq.

Update: eindelijk gesproken en begrip en excuses en alsnog geleverd gekregen.

1 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Klantenservice denkt totaal niet mee

De dag naar mijn bestelling contact gezocht met het verzoek om nog iets toe te voegen aan mijn bestelling.
Helaas was dit niet onmogelijk.

Later bleek dat de order wel gecanceld had kunnen worden, maar omdat ik dit niet had gevraagd, hebben ze alleen antwoord gegeven op mijn vraag.

Ooit van meedenken gehoord?

22 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Budgetprijzen & prima service !

De vraag was : even naar de plaatselijke fietswinkel of online 2 buiten- & 2 binnenbanden bestellen. Kwam terecht bij "Budgetfietsonderdelen.nl" en was blij verrast door de scherpe prijzen. Er werd iets verkeerd geleverd , kan gebeuren , maar het juiste artikel werd meteen nagestuurd terwijl ik een franco verzendlabel kreeg voor het gratis terugsturen van het verkeerde product. Als compensatie nog een "refund" gehad van de eerstbetaalde verzendkosten. Dus.... "at the end of the day", prima opgelost. Ik kom dus graag weer terug want het zijn hun prijzen , hè !!! Die zijn net zo laag als in het land met Peking's " Nine Million Bicycles" !!!

20 luglio 2024

Plezierig contact

Zelf was ik ietwat te laat met mijn bestelling waardoor mijn fietsuitje onder druk kwam te staan. Na een vraag over mijn order, ben ik snel geholpen en kon het product op tijd geleverd worden. Het contact was zeer plezierig!

26 giugno 2024
Valutata 3 stelle su 5

Misverstand bij bestelling

Ik bestelde nieuwe v-brakes omdat de oude van slechte kwaliteit waren. Ik vond een complete set op de site en bestelde deze samen met andere artikelen. Ik heb één week moeten wachten voor ik het thuis kreeg. Dit kwam omdat één artikel niet leverbaar bleek. Er zijn dus artikelen op de site die 'op voorraad' staan aangegeven die toch niet leverbaar zijn. Als 'excuus' wordt dan aangegeven dat de leverancier het niet op voorraad heeft.
Na het uitpakken van de v brakes bleek het geen complete set voor de fiets maar een halve set. Ik had van deze set dus blijkbaar twee moeten bestellen om de fiets compleet te maken. Dit kon ik niet weten omdat dit niet bij de productinformatie staat. Ik was hier natuurlijk niet happy over. Dit heb ik budget laten weten en kreeg onmiddellijk antwoord (pluspunt) De reactie was in eerste instantie; u heeft ontvangen wat u bestelde en wij hebben deze klacht nooit gehoord. Dit komt natuurlijk binnen als schiet op de boodschapper.
Toch merkte ik wel dat ze het wilde oplossen voor mij door een tweede set toe te sturen en uit te zoeken waarom de set niet compleet was.
Samengevat; de prijzen van budget zijn prima hoewel niet altijd de goedkoopste. De productinformatie schiet vaak tekort omdat er geen informatie bij het product staat. Of info die half blijkt te kloppen zoals bij mij. Een complete set wat is dat? Voor- OF achterrem of voor- EN achterrem. Op deze manier ontstaan er misverstanden en ergernis achteraf. In deze zin is budget minder professioneel vind ik. Dit werd onderstreept door de verzendinfo die ik ontvang met de ondertekening Vriendelijke groeten Standaard.
Hier is niet de moeite genomen om standaard te vervangen door Budget.
Hoewel deze review kritisch is wil ik nog wel aangegeven dat de mensen achter budget het voor je willen oplossen als er een probleem is en dat is natuurlijk het belangrijkste.

18 maggio 2024

Bezorging

Bezorging, heb gevraagd of het donderdag bezorgd kon worden of vrijdag 26 april voor 11 uur.
Bijna half één en nog niets.

26 aprile 2024
Valutata 4 stelle su 5

Helaas verkeerde informatie op de site. Wel goede aftersales, materialen en een correcte levering.

De bestelling werd netjes afgeleverd, 2 Draaiverstellers, een koplamp en 2 setjes remgrepen.
Bij de remgrepen staat "Deze remmen zijn geschikt voor alle fietsen". Dat klopt niet, ze zijn niet te combineren met fietsen met een draaiversteller. En dat zijn er best veel in Nederland.

*update*
Vrij kort na mijn bericht werd ik gebeld door Budgetfietsonderdelen om na te vragen waarom de remhendels niet geschikt zijn voor iedere situatie. Dat vind ik dus aftersales pur sang. Ik heb uitgelegd wat er niet helemaal goed ging in de gekozen combinatie van materialen en foto's gestuurd van het eindresultaat.
Benn gaat kijken of er e.e.a. aangepast moet worden in de beschrijving op de website.

13 aprile 2024

Goede aftersales

Pas na 3 dagen werd mijn bestelling geleverd , en in mijn ogen incompleet. Het betreft n.l een ringslot waarvan de afdekkapjes voor over de bevestiging er niet bij zaten

Ondertussen telefonisch contact gehad , en ze hebben de afdekkapjes naar me verzonden.
Dus goede aftersales!

11 aprile 2024

keurige snelle afhandeling

ik heb 2 keurige xlc fietstassen ontvangen waarvan bij 1 tas de klick sluiting. niet goed was. dus ik heb een mail gestuurd. en kreeg gelijk bericht. en het verder keurig afgehandeld top.

mvgr lex

5 aprile 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più