Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd. Via de webshop een grote bank en fauteuil besteld. Volgende dag al een mail ontvangen met de vraag wanneer we geleverd wilde hebben. 2 dagen later k... Leggi di più
Leuke winkel maar voor de service moet je hier niet wezen. Binnen kussen van tuinbank waren kapot, of ik die zelf wilde laten maken en dan zou de bon vergoed worden. Ik wacht nog op mijn geld, mail... Leggi di più
Via Instagram heb ik contact opgenomen met Tuincentrum de Bosrand over twee items die ik voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Tuincentrum de Bosrand heeft mij goed geholpen. Vriendelijk personeel, du... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Kerstlampjes gekocht op 6 december en…
Kerstlampjes gekocht op 6 december en een deel ging dag voor kerst stuk. Gebeld en de 14 dagen retour zouden ze niet laten gelden. Vandaag terug gegaan en artikel geruild inclusief 8 euro retour gekregen omdat ze nu afgeprijsd zijn.
Dit noem ik nog eens goede service.
Erg vriendelijk geholpen door Bas
Erg vriendelijk geholpen door Bas! Na jaren zoeken naar een plant die mooi in mijn hoge vaas past, vandaag eindelijk gelukt. Ik kon merken dat hij wist waar hij het over had en hij nam de tijd voor ons!
Geen interactieve kerstversiering
Geen interactieve kerstversiering voor kinderen, het is kijken en niet aankomen - vreselijk koud binnen - capucino ter grootte van een zwarte koffie voor 3,50 😳
Prima oliebollenkraam voor de deur, maar die opent dus veel te laat.
Snauwerig ongeduldig personeell aan de…
Bosrand Noordwijk. Snauwerig ongeduldig personeel aan de kassa. Best leuk restaurant maar o die toiletten.. wat goor. Wat zegt dat over de keuken?
Kerstsfeer???
Kerstsfeer???? Trieste vertoning, saai, suf. Ik denk dat de grinch t allemaal heeft gedecoreerd. En ook nog eens duur en als kers op de kerstkrans vieze toiletten.
Uitgebreide keus maar veel lopen
Uitgebreide keus, niets mis mee.
Wat ik behoorlijk vervelend vind is de verplichte route die gevolgd moet worden. Een groot deel van de zaak doorlopen voor de aanschaf van b.v. een gieter, vandaag in Noordwijk de hele kersttentoonstelling moeten zien, alleen om bij de dierenafdeling te komen. Irritant!
Vieze en niet complete toiletten
Met de kerst attributen best goede sfeer.
Na het winkelen, koffie en een broodje.
Daarna toilet bezoek. Ziet er ranzig uit, ook geen handdoekjes. Alle vier toiletten niet aanwezig. Niet voor het eerst!!!
Ook bij de informatiebalie neemt men niet echt de moeite om je op weg te helpen.
Helaas allemaal!
Vorige week bij de bosrand Zundert…
Vorige week bij de bosrand Zundert geweest. Uitstekend geholpen door Erik met het zoeken naar planten voor 2 bloembakken op mijn werk. Uitstekend advies gekregen en resultaat was top!
Onaardig personeelslid...zeer klantonvriendeljjk
Wat een onaardige personeels lid loopt daar rond...in de Bosrand Alphen aan den Rijn
Zeer klant onvriendelijk ...jammer van zo n mooi tuincentrum...
Liggen lichtjaren voor op Intratuin…
Liggen lichtjaren voor op Intratuin (Ter Aar) Planten zijn van aanzienlijk betere kwaliteit omdat ze daadwerkelijk verzorgd worden. Temperatuur en luchtvochtigheid beter geregeld. Bij de Intratuin draait het enkel en alleen nog maar om kerst vanaf augustus en dat merk je wanneer je midden in de zomer niet voor de kerst komt.
De Bosrand is ook veel sfeervoller dan Intratuin. Ervaring gebaseerd op Bosrand Alphen a/d Rijn vs. Intratuin Ter Aar.
Een redelijk geprijse zwevende parasol…
Een redelijk geprijse zwevende parasol Platinum Challenge T2 gekocht. Op internet best wel lagere prijzen gezien maar vanwege (vermeende) service toch in de winkel gekocht. Bij aflevering een beetje overrompeld parasol afgeleverd en weg bezorger. Geen hulp bij het in elkaar zetten van de parasol. Bij navraag blijkt wanneer je dit wilt je extra mag betalen. Mijn opmerking dat wanneer ik een bed koop bij Beter Bed deze thuis wordt bezorgd en in elkaar gezet wordt weg gelachen. Als reactie kreeg ik als je bij ikea een kast koopt wordt deze ook niet in elkaar gezet. Het is maar net waar je mee vergeleken wilt worden aks kwaliteits tuincentrum maar nu had ik toch beter op internet kunnen bestellen had ik hem ook alleen in elkaar moeten zetten met dezelfde service: geen dus
Ik heb 2 weken geleden voor €30 planten…
Ik heb 2 weken geleden voor €30 planten gekocht. Deze zijn nu al dood. Ik heb hier vandaag over gebeld en gaven doodleuk aan. Ja dit soort is net als een bos bloemen. Gaan maar even mee. Tja als ik dat geweten had, had ik dit nooit gekocht. Anders had ik wel bloemen gekocht ipv planten. Had er een bordje bij gezet. Hun zijn de expert, niet ik.
De service was er niet, want ja jammer we kunnen er niks aan doen. Al was het een tegoedbon van €10 zou al fijn zijn als service.
Dus voortaan koop ik mijn planten wel ergens anders.
Tuincentrum Bosrand Alphen aan de Rijn
Tuincentrum Bosrand Alphen aan de Rijn
Cadeaubon 1½ maand verlopen. Ik mail netjes of er enige coulance is omdat het zonde is en relatief kort geleden. Na een week nog geen reactie. Na een telefoontje kreeg ik aansluitend een bericht dat verlopen is verlopen. Hoewel dit uiteraard zo is vind ik dit enorm slechte service met 0 coulance. Ik was al geen klant maar ga dit ook niet worden en ook een ieder afraden in onze nieuwbouwwijk waar 2600 nieuwe woningen worden gebouwd.
Ook had ik aangegeven dat ik in korte tijd 3x ben verhuisd en daarom de bon wat op de achtergrond was geraakt.
Helaas moet ik gebruik maken van een…
Helaas moet ik gebruik maken van een invalide parkeerplaats. Maar als je daar een loungebank neerzet. Of een pallet met tuin aarde. Kan er geen gebruik van gemaakt worden. Erg jammer dit. Wij vonden dit nog wel zo’n fijn tuincentrum.
Zeer onvriendelijke medewerksters bij…
Zeer onvriendelijke medewerksters bij de kassa
Damestoilet trekt niet door 1 uur…
Damestoilet trekt niet door 1 uur geleden iets van gezegd .
Als je m niet kunt maken ,sluit m dan af
Bankstel met veel vertraging en slechte communicatie
Bankstel besteld bij de Bosrand in Oegstgeest. Prachtige bank, maar ipv 6-8 weken levertijd, werden dat er ruim 14 weken. Geen normale bon/ orderbevestiging gekregen, daar moest herhaaldelijk om gevraagd worden. Uiteindelijk een met zwart gemarkeerde order ontvangen, waarop de prijzen van de leverancier waren weggewerkt. Bijzonder slechte communicatie mbt vertraging in levertijd en levering. Het lijkt wel of iedereen in Oegstgeest langs elkaar heen gaat. Tot slot dan toch eindelijk geleverd maar met beschadiging. Klantenservice biedt het tegenovergestelde aan van wat de bezorgers meldden. Het onderdeel dat al bij ons thuis staat moet terug en wordt dan later geleverd, we mogen ‘gelukkig’ een showmodel stoel lenen en nogmaals wachten op de levering! Maw we kunnen als het aan Bosrand ligt nog een tijd lang op een halve bank gaan zitten. Beste Bosrand, als wij iets bij jullie als tussenpersoon bestellen omdat je dan niet met een webwinkel van doen hebt, dan is het ook jullie taak om het naar wens op te lossen, anders moet je geen banken verkopen! Daar betalen we immers de meerprijs voor. De zwartgemaakte order met originele prijzen zijn jullie winst, maar daar hoort ook de service naar de klant bij!
Gewoon een prima tuincentrum
Ik ben een trouwe klant die regelmatig…
Ik ben een trouwe klant die regelmatig bij bosrand wassenaar komt. Vandaag gebeld voor informatie en werd heel onbeschoft te woord gestaan. Vreselijke man.
Wat een rot winkel, locatie Wassenaar.
Wat een rot winkel, locatie Wassenaar. Afgelopen dinsdag voor een product heen gegaan, mensen van de afdeling zouden er niet zijn en moest ik vrijdag terugkomen. Vrijdag iemand gesproken die daarover zou gaan. De leidiggevende geeft aan dat ik met 40% korting mee mag nemen, terwijl 40% al op nieuwprijs zit en zij hebben alleen showmodel over met heel wat gebruiksporen. Uiteindelijk wilden ze er 50% van maken, terwijl afgelopen dinsdag toegezegd was dat er veel meer vanaf zou gaan. Showmodel met waar ook duidelijk zichtbare schade op zit, 10% extra compenseert de schade en benzinekosten niet. Ik heb GEPROBEERD te vragen of hij ons iets meer tegemoet wil komen vanwege benzinekosten aangezien wij van hun vrijdag terug moesten komen. Mij niet eens laten uitpraten en heel bot tegen mij zeggen; ik kan wel de hele dag zo bezig blijven, ik heb daar geen tijd voor. Ik ga dat niet doen!! Uiteindelijk blijkt deze persoon die zogenaamd op dinsdag niet aanwezig zou zijn, er wel gewoon was die dinsdag. Stond namelijk bij de informatiebalie. Ik ben vrijdag dus voor niks gekomen, benzine voor niks verbruikt!!, Belofte korting niet gegeven. Dat gaf ik aan en de reactie was; tja, heel lullig voor je en dat zegt een leidinggevende, zeer professioneel hoor. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld, wat een rot streek en rot service van zo'n winkel!! Ik schrijf deze review absoluut niet, omdat ik niet voor gewenste prijs mee heb gekregen, maar vanwege de slechte behandeling en het onnodig laten terugkomen!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.