Valutata 4 stelle su 5

Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd. Via de webshop een grote bank en fauteuil besteld. Volgende dag al een mail ontvangen met de vraag wanneer we geleverd wilde hebben. 2 dagen later k... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Leuke winkel maar voor de service moet je hier niet wezen. Binnen kussen van tuinbank waren kapot, of ik die zelf wilde laten maken en dan zou de bon vergoed worden. Ik wacht nog op mijn geld, mail... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Liggen lichtjaren voor op Intratuin (Ter Aar) Planten zijn van aanzienlijk betere kwaliteit omdat ze daadwerkelijk verzorgd worden. Temperatuur en luchtvochtigheid beter geregeld. Bij de Intratuin d... Leggi di più

3,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Makkelijke website

Makkelijke website om te zoeken en bestellen. Snel bezorgd en goed verpakt. Helemaal tevreden met mijn bijzettafeltje

14 aprile 2026
Valutata 4 stelle su 5

Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd!

Makkelijke webshop, netjes en snel geleverd.

2 dagen later keurig afgeleverd. Kon vanaf ‘s morgens vroeg al zien hoe laat men ongeveer voor de deur zou staan en dat werd gedurende de dag steeds nauwkeuriger.
Pakketten waren in goede staat.

Enige minpuntje; we mochten de houten pallets niet mee terug geven en die passen niet in een auto!

10 aprile 2026

Zeer slechte klantenservice

Leuke winkel maar voor de service moet je hier niet wezen.
Ik wacht nog op mijn geld, mail word niet beantwoord, aan de telefoon krijg je steeds te horen we gaan t overmaken.....gaan we gelijk doen, maar wacht nog steeds op 130 euro. Volgens de naaiwinkel was de binnenhoes van zeer slechte kwaliteit
Jammer van de service, mocht je er grote aankopen doen wees gewaarschuwd

12 marzo 2026

Betreft ASPLENIUM GIOIA X1

Betreft ASPLENIUM GIOIA X1. Gekocht 16 jan.2026 79,95 euro. Deze plant doet het bij ons niet goed. Veel gele bladeren enz. Telefonisch advies gevraagd. Deze raad opgevolgd, maar zonder gunstig resultaat. Vandaag 22 mrt 2026 de Bosrand bezocht om verder advies. Plantenexpert wordt geraadpleegd, vindt dat de plant zwaar is. Volgens de expert te nat,vandaar de zwaarheid van de plant. Wij deelden haar mede, dat dit al was bij de aankoop. Hier had zij kennelijk geen boodschap aan. Wij hadden de plant niet goed verzorgd en het advies na tefonisch onderhoud niet is opgevolgd.??? Ik kreeg de indruk bekijk het maar.Jammer dat het zo moet.
Met vriendelijk groet GERRIT HOLTSLAG.

22 marzo 2026

Zeer goede service

Zeer goede service, vandaag besteld, morgen in huis, en zo was het ook, alles is zoals voorgesteld, zeer tevreden, beter kan niet. Groeten , Werner

26 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Goede service & een uniek aanbod

Via Instagram heb ik contact opgenomen met Tuincentrum de Bosrand over twee items die ik voorbij zag komen op mijn tijdlijn. Tuincentrum de Bosrand heeft mij goed geholpen. Vriendelijk personeel, duidelijke foto's en ik kreeg snel een reactie op mijn chatberichten.

+ uitstekende klantenservice, unieke items, alles was netjes verpakt

29 gennaio 2026

Een cadeaubon besteld

Een cadeaubon besteld, online, met een felicitatie-tekst.
De volgende de dag bezorgd.
Het is een cadeautje!!
Mooi verpakt, met een ‘extraatje’.
Écht super-verzorgd!!
Mijn complimenten!!!!!

24 febbraio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Koffie met gebak tussen de schoonmakers

Restaurant is open tot 17.00 uur volgens de website .Maar als je om 15.30 koffie gaat drinken zit je tussen de stoelen die al op de tafels staan .En wordt er al met een stofzuiger schoon gemaakt. Zeer ongezellig en zeker niet klant vriendelijk. Maw ophoepelen we willen schoonmaken. Niets met gezellig en met sfeer te maken.

14 gennaio 2026

TOP SERVICE !

Ik zag de artikelen die ik graag wilde aanschaffen met een mooie korting (-€10 per stuk). Ik bekeek de reviews op Trustpilot en die waren niet bepaald positief, al ga ik ervan uit dat mensen vooral een review plaatsen na een slechte ervaring...

Toch heb ik besteld op 5/1 en mijn bestelling werd al op 7/1 geleverd door een zeer vriendelijke pakjesdienst. Ik kan absoluut niet klagen: alles verliep vlot, de levering was vriendelijk en de kwaliteit van het materiaal is top.

TOP SERVICE !

7 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Kijk je bon goed na

Kijk je bon goed na. Vorige week 7 actieproducten gekocht met een korting van 40%. Bij 4 producten werd de korting niet van het product in mindering gebracht. Circa 10 euro via de service balie alsnog ontvangen. Zeer slording,

3 gennaio 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più