BOLIA Recensioni 2.764

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÄSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjärnor skulle ha blivit... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Upplevelsen i butik och den service vi fick när vi bestämde oss för möblerna var excellent. När skulle betala med kort och bestämma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Extremely friendly and helpful staff, both in-store and with the delivery service (who even took back the cardboard boxes so they could be recycled). The quality of the furniture and other goods is ve... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Välkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den föränderliga natur som omger oss. Våra designföremål är ritade av erkända formgivare från hela världen och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bästa, mest hållbara materialen. Tidlös design som är skräddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.

Scritti dall'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

……..

Mycket bra service och bemötande. Kunnig personal.

30 novembre 2025

Hej Farnaz,

Tack snälla för din fina recension!
Så roligt att höra att du uppskattade både service och bemötande. Det betyder verkligen mycket för oss.

Ha en riktigt härlig dag, och vi hoppas såklart att vi får chansen att göra dig 5-stjärnigt nöjd nästa gång! 🌟

Valutata 1 stelle su 5

Säger att det finns en matta för tre…

Säger att det finns en matta för tre tusen.Vi tar den sa vi hittar inte mattan.Sedan köper vi en Annan matta.Vi har present kort.Det går inte sa hon.Fick ryta till väldigt tråkigt.Då ringer hon kontoret.Hörde att hon sa att hon inte visste hur man gjorde det.Förstårligt att man inte kan allt,men så tråkigt bemötande.Negativt.Vi som köpt en hel del soffor hos er.Sex närmare bestämt.Bara trist.Mvh Lisbeth lind

29 novembre 2025

Hej Lisbeth,

Tack för att ni delade er upplevelse.
Vi beklagar verkligen att ert besök inte motsvarade era förväntningar och att bemötandet inte levde upp till vår standard. Vi tar er feedback på största allvar och kommer att se över detta internt.

Vi hoppas att mattan ändå blev till belåtenhet, och tack igen för att ni tog er tid att berätta. Vi ser fram emot möjligheten att ge er en betydligt bättre upplevelse nästa gång. 🙌

Professionell rådgivning

Professionell rådgivning, snabb hantering av ärenden och mycket bra kvalitet av produkter!

22 novembre 2025

Hej Mona,

Tusen tack för din fina femstjärniga recension! 🌟
Superkul att höra att du är nöjd med både rådgivningen, hanteringen och produkterna. 😊

Önskar dig en fortsatt fin dag,

Valutata 4 stelle su 5

Till slut fick jag tala med en person i…

Till slut fick jag tala med en person i butik som hjälpte till med beställningen. Det gick inte att få svar op line el via chat.
Det behövdes en telefonkontakt som behärskade systemet o kunde lotsa vidare . Nu väntar vi på närmare kontakt om leverans!

26 novembre 2025

Hej Lars,

Tack för din recension och för att du berättade hur allt gick. Tråkigt att det inte funkade online eller i chatten, men vi är glada att någon i butiken kunde hjälpa till så att beställningen kom på plats.

Hoppas leveransen går smidigt och att soffan blir precis som ni tänkt er! Vi siktar på att göra er 5-stjärnigt nöjda nästa gång. 🛋️

Tack igen och ha en fin dag!

Riktigt bra service

Väldigt trevlig personal som var kunniga och hjälpsamma.

24 novembre 2025

Hej Kaise-Marie,
Vi är glada att höra att du upplevde vår personal som kunnig och hjälpsam. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.

Med vänlig hälsningar,
Maja, BOLIA

snygg butik

snygg butik, pigga och kunniga medarbetare, om sofforna är lika bra som personalen så blir det det bra. Med det sagt har vi inte fått sofforna ännu

24 novembre 2025

Risposta di BOLIA

Tack för din fina recension! Vi är glada att du uppskattade butiken och våra medarbetare. Vi hoppas att sofforna lever upp till dina förväntningar och ser fram emot att höra vad du tycker när du fått dem.

Maja, BOLIA

Kompetent personal

Kompetent personal, snygg butik, bra hjälp. Om soffan är lika bra som personalen blir det bra det här

23 novembre 2025
Non scritta su invito

Hej Per.
Tack för din recension!
Vi är glada att du uppskattade vår personal och butik. Vi hoppas att du blir lika nöjd med soffan och tackar för dina vänliga ord.

Maja. BOLIA

Hej Thomas,

Tack så mycket för din härliga recension! Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du är nöjd med vår service. Vi önskar dig en fantastisk dag och en härlig helg! 🌸

Valutata 5 stelle su 5

Jättefin design och trevlig hjälpsam…

Jättefin design och trevlig hjälpsam personal i butiken!

17 novembre 2025

Hej Anna,

Stort tack för din fantastiska femstjärniga recension! ✨ Vi blir så glada att höra att du uppskattade både designen och vår härliga personal i butiken. 🛋️

Vi önskar dig en riktigt fin dag!

Personal som är hjälpsam och kunnig

Personal som är hjälpsam och kunnig

11 novembre 2025

Hej Lars,

Stort tack för din härliga femstjärniga recension! ✨ Guldstjärna till vår fantastiska personal som gjorde ditt besök så bra.

Vi önskar dig en riktigt fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Welcoming atmosphere and skilled…

Welcoming atmosphere and skilled personal.

14 novembre 2025
Non scritta su invito

Hi Staffan,

Thank you so much for your five-star review! We're thrilled to hear you enjoyed the welcoming atmosphere and our team. 💫

Wishing you a wonderful day! 😊

Best regards,

Valutata 4 stelle su 5

Vänligt och bra bemötande av personal i…

Vänligt och bra bemötande av personal i butik och via telefon

10 novembre 2025

Hej Kajsa,

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du haft en bra upplevelse både i butik och via telefon. Vi hoppas att vi kan göra det ännu lite bättre nästa gång och förtjäna alla fem stjärnor! Ha en fortsatt härlig dag! 💛

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra köpupplevelse i inspirerande butik

Inspirerande butik med fina och kvalitativa produkter vackert presenterade. Mycket vänligt och professionellt bemötande av personalen som gav bra produktinfo, tips, råd och vägledning i valet av soffa. Kan varmt rekommendera Bolia.

11 novembre 2025

Hej Anna-Catharina,

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du uppskattade både butiken, produkterna och servicen. Vi önskar dig en fortsatt fin dag och mycket glädje med din nya soffa! 🛋️

Mycket bra med personalen

Mycket bra med personalen

7 novembre 2025

Hej Anis,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🙏 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med personalen. Ha en riktigt fin dag och varmt välkommen tillbaka! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och serviceinriktad…

Mycket trevlig och serviceinriktad personal
Ville bjuda på kaffe när vi kom in

10 novembre 2025

Hej Ulf,

Tusen tack för din fina recension! 🌟 Vi blir så glada att höra att du uppskattade vår service – hoppas du fick en trevlig stund hos oss. Vi önskar dig en riktigt fin dag! 😊

Bra bemötande

Fina möbler och bra bemötande.

4 novembre 2025

Hej Maryam,

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir alltid glada av att höra att våra kunder trivs i butiken och gillar våra möbler. Hoppas du får en härlig dag och att vi ses igen snart! 🛋️

Valutata 4 stelle su 5

Bra hjälp men alla betalningsalternativ funkade inte

Bra hjälp från butik osv. Men när jag skulle betala online och valde Swish eller bankkort funkade det inte. Jag var tvungen att välja klarna vilket jag egentligen inte ville.
Så hoppas det är en bug.

8 novembre 2025

Hej Christin,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Vi beklagar verkligen att Swish och bankkort inte fungerade för dig online den här gången , det ska självklart gå att betala med olika metoder på vår sida. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har fler frågor eller behöver hjälp med betalningsalternativ.

Vi hoppas ändå att du blir nöjd med din order och önskar dig en fortsatt fin dag! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Eu já sabia da qualidade e do design…

Eu já sabia da qualidade e do design sofisticado dos produtos da Bolia e entrei na loja por curiosidade , com a certeza que iria encontrar um produto mais econômico em outro lugar , mas me apaixonei pelo produto , tão bem feito e refinado. Atendimento ótimo , gentil e tive resposta para todas as minhas perguntas. Depois de escolher o material e a cor do sofá cama Pira e do pufe , saí da loja com 5 amostras , o orçamento com as medidas e o preço de tudo e fui pensar um pouco , mas liguei algumas horas depois , recebi um link na hora e efetuei o pagamento de forma simples e rápida . Imediatamente após o pagamento recebi toda documentação da compra por e-mail, o que me deu muita confiança e segurança na empresa! Agora aguardo ansiosamente a entrega!

8 novembre 2025

Hi Rosely,

Thank you so much for your amazing 5-star review! 🌟 We’re thrilled to hear that you had such a great experience in the store and felt well taken care of. We hope you enjoy your new items and that they bring you lots of joy! Wishing you a wonderful day, and thank you for choosing us. 🛋️

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Förutom att vi gillade soffan var…

Förutom att vi gillade soffan var kontakten med Bolia både fysiskt och digitalt det som avgjorde att vi valde vår soffa ifrån Bolia

31 ottobre 2025

Hej Dan!
Tack för din fina recension – vad roligt att höra att både soffan och upplevelsen, både i butik och online, levde upp till förväntningarna! Vi uppskattar verkligen att du valde Bolia och hoppas att ni får mycket glädje av er nya soffa.

Maja från BOLIA

Bra butik, bra service!

Inspirerande miljö och bra personlig service.

5 novembre 2025

Hej Svenja!
Tack snälla för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du kände dig inspirerad och väl omhändertagen hos oss. Hoppas vi får se dig igen snart!

Maja från BOLIA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più