BOLIA Recensioni 2.765

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÄSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjärnor skulle ha blivit... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Upplevelsen i butik och den service vi fick när vi bestämde oss för möblerna var excellent. När skulle betala med kort och bestämma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Extremely friendly and helpful staff, both in-store and with the delivery service (who even took back the cardboard boxes so they could be recycled). The quality of the furniture and other goods is ve... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Accessori per mobili
  4. Negozio di arredamenti per salotti
  5. Negozio di mobili da esterno
  6. Negozio di divani

Scritti dall'azienda

Välkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den föränderliga natur som omger oss. Våra designföremål är ritade av erkända formgivare från hela världen och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bästa, mest hållbara materialen. Tidlös design som är skräddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.

Scritti dall'azienda

Bemötandet och kunnig personal . Fokuserade

Härlig lokal . Inspirerande fokuserad personal . Kunniga

12 giugno 2025

Hej Jonas,

Stort tack för din fina recension och dina härliga ord! 🙌
Vi blir verkligen glada av att höra att både bemötandet, lokalen och personalen levererade. Vi ska självfallet föra vidare detta till våra fantastiska kollegor.

Önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka! 😊💫

Hej Arian,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte levt upp till dina förväntningar. VI kan se att det rör sig om ett enskilt ärende, och vi är redan i kontakt med dig via mail för att försöka hitta den bästa lösningen tillsammans. 😊

Gällande den andra ordern som recensionen är kopplad till vill vi meddela att den kommer skickas med PostNord inom kort.

Vi vill understryka att vi absolut inte har glömt bort dig, utan arbetar aktivt för att lösa ditt ärende på en positiv not. Vi hoppas verkligen att vi vid nästa tillfälle får chansen att ge dig en 5-stjärnig upplevelse. 💛

Valutata 5 stelle su 5

Ärlig säljare som inte var gåpåig utan…

Ärlig säljare som inte var gåpåig utan löste vårt problem.

11 giugno 2025

Hej Anders!

Vad roligt att höra att du är nöjd och att vi kunde hjälpa till på ett schysst sätt! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Ha en toppenfin dag och varmt välkommen tillbaka! 😊💫

Bolia, klart bästa kedjan

Prisvärt, snyggt, stilrent.

5 giugno 2025

Hej Pontus!

Tack och bock för den härliga recensionen! 🙌
Så kul att höra att du gillar stilen och tycker det är prisvärt - precis så vi vill ha det.
Varmt välkommen tillbaka till Bolia när du är sugen på något nytt till hemmet! 😊

Valutata 1 stelle su 5

Jag har inte fått SMS om att hämta upp…

Jag har inte fått SMS om att hämta upp varan än.

6 giugno 2025

Hej Camilla!

Stort tack för din feedback. 😊
När du handlar outlet-varor får du en orderbekräftelse med info om från vilket datum varan kan hämtas. Ett SMS skickas när ordern är färdigpackad och redo att plockas upp. Vi kan se i historiken att det skickades strax efter detta meddelande.

Om du inte fått det, är du såklart varmt välkommen att höra av dig till oss - vi hjälper dig gärna. 💫

Beställning

Svårt att betygsätta när jag inte fått min beställning

29 maggio 2025

Hej Gunnar!

Tack för din feedback. Vi förstår att väntan kan kännas jobbig, men enligt våra uppgifter har du redan fått en orderbekräftelse med ett leveransdatum som ännu inte passerat. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning när den väl anländer. Om du har några frågor eller behöver hjälp under tiden är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du vill uppdatera din recension när allt är klart! 💫

Valutata 4 stelle su 5

Kopte en soffa som kostar ca 60.000…

Kopte en soffa som kostar ca 60.000 sek, när vi skulle ta av kuddforalet for att tvätta det gick dragkedjan sönder samt tygets sömmar öpnnade sig.
Vi gjorde en reklammation, väldigt svårt att komma fram på telefon fick sedan ett email där de erbjuder oss att köpa ett nytt kuddfodral för 2.000 sek.

Kom sedan i kontakt med en medarbetare som heter Felicia som hjälpte oss och visade både kundvänlighet och förståelse i ärendet.
Uppskattar att de tar sig tid att lyssna på kunden och att de värderar de som handlar hos dem.

2 giugno 2025

Hej Anneli,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! 💛 Det gör oss verkligen ledsna att höra att den inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att det är frustrerande när något inte fungerar som det ska, särskilt efter en så stor investering.

Vi kan se att vi är i kontakt med dig via mejl och väntar på ditt svar för att kunna gå vidare med ärendet. Vår ambition är alltid att hitta en lösning som känns rättvis och rimlig, och vi vill självklart göra vårt bästa för att rätta till detta.

Vi hoppas att vi får möjlighet att återställa din tillit till oss och att vi i förlängningen kan förtjäna ett bättre betyg. 💛💫

Med vänliga häsningar,

Valutata 3 stelle su 5

Little frustrating experience

Got an offer for a leather sofa which we liked. Unfortunately, They mixed up the leather quality so the price became more expensive afterwards and we had to cancel the order eventhough we have paid. Furthermore, we would expect free delivery such for a high value order.

31 maggio 2025

Hi Minh,

Thanks for your review and for choosing to shop with us!

We're truly sorry for the confusion regarding the leather quality and understand how this affected your experience. It seems there may have been a mix-up regarding your visit to one of our stores, possibly involving a different fabric. We appreciate your feedback and are working to improve our process to prevent this in the future. 💛

Thank you again for your patience, and we hope to assist you again in the future. 💫

Best regards,

Super

Mycket hjälpsam och kunnig personal. Ägnade sig bara åt oss vilket kändes bra!

30 maggio 2025

Hej Britt,

Stort tack för dina fina ord! Så kul att höra att du kände dig väl omhändertagen - det är precis så vi vill att det ska kännas. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Valutata 3 stelle su 5

Fina pryllar men det tar otroligt lång…

Fina pryllar men det tar otroligt lång tid innan de skickas, speciellt eftersom det jag beställde fanns i lager

27 maggio 2025

Hej Fleur!

Tack för din feedback! 😊 Förstår att det känns segt att vänta, särskilt när det gäller lagervaror. Ibland dröjer det lite extra eftersom vissa produkter är väldigt populära - men vi försöker alltid vara tydliga med leveranstider. Hoppas du är nöjd med det du fick, och att vi kniper full pott nästa gång! 💫

Heja Bolia!

Vi är så tacksamma över att butiker som Bolia finns. Med fantastiska möbler och kunnig och välkomnande personal är det en butik vi gladeligen besöker och handlar av när det gäller inköp till vårt hem👍

1 giugno 2025

Hej Lina!

Tack snälla för den härliga recensionen! 💫Vi blir så glada av att höra det - och extra kul att vår grymma personal levererat! 💛
Varmt välkommen tillbaka!

Magiskt utbud!

Otroligt trevligt utbud och lätt hemsida. Leveranstiden för vissa artiklar är tyvärr väldigt lång..

29 maggio 2025

Hej Marcus!

Tack snälla för din fina recension! Superkul att du gillar utbudet och tycker sidan är enkel att använda. 😊
Vissa leveranstider kan bli lite längre eftersom allt görs från grunden och efterfrågan varierar, men det betyder också att varje möbel blir helt unik. Hoppas vi lyckas ännu bättre nästa gång så vi får full pott i stjärnor! 💫

Bra och snabb service

Bra och snabb service

26 maggio 2025

Hej! :D

Stort tack för dina 5 stjärnor!
Vi blir verkligen otroligt glada av att höra att du är nöjd med servicen hos oss!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka – och tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa till med framöver.

Valutata 4 stelle su 5

Köpte galgar i svart och guld men det…

Köpte galgar i svart och guld men det syns inte på bild att det är roseguld men fått trevligt bemötande ang returen

21 maggio 2025

Hej Susanne!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din upplevelse hos oss.

Vi är ledsna att höra att färgen på galgarna inte riktigt motsvarade dina förväntningar – särskilt när du annars tyckte om designen. Det förstår vi såklart, och vi vill gärna göra vad vi kan för att avsluta upplevelsen på ett bättre sätt. :)

Vi kontaktade dig gällande ärendet igår och har sett att du redan har hunnit svara att galgarna är returnerade. Stort tack för det! Vi har även erbjudit dig kompensation, och vi ser fram emot att få din bekräftelse i mejltråden så att vi kan följa upp och slutföra ärendet på bästa sätt. :)

Duktig säljare Maja

Tack vare fin service av Maja i butiken i Malmö kände vi att vi gjort ett bra köp och kommer gärna åter.

23 maggio 2025

Hej Karin!

Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss verkligen att höra att Maja tog så väl hand om er i butiken i Malmö. Vi ser självklart till att vidarebefordra din hälsning till henne!

Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka till BOLIA igen och hoppas att ni får mycket glädje av ert nya designföremål.

Tack för att ni valde oss!

Valutata 5 stelle su 5

Lätt att beställa och snabb frakt

Lätt att beställa och snabb frakt. Trevligt förpackat.

13 maggio 2025

Risposta di BOLIA

Stort tack för din fina recension!

Vi är glada att höra att din beställning gick smidigt och att leveransen levde upp till förväntningarna. Hoppas du får mycket glädje av din nya design!

Kunnig och trevlig personal

Kunnig och trevlig personal, jag tittade på varan flera ggr innan jag bestämde mig och personalen va lika trevlig och engagerad varje gång även om jag inte handlade första gångerna. Flexibla ang leverans logistik vilket underlättade.

9 maggio 2025

Risposta di BOLIA

Tack snälla för din fina recension!

Så roligt att höra att du känt dig väl bemött varje gång – även när du bara var inne och kikade. Vi tycker att det ska få ta tid att välja rätt design, och det betyder mycket att du upplevt personalen som både kunnig och engagerad under hela processen.

Skönt också att logistiken fungerade smidigt – det ska kännas enkelt hela vägen.

Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevligt bemötande från Ebba som…

Mycket trevligt bemötande från Ebba som tog väl hand om oss. Informativ och kunnig i sin profession.

27 aprile 2025

Risposta di BOLIA

Tack snälla för din fina feedback!

Vad härligt att höra att Ebba tog så väl hand om er – vi ska självklart se till att hon får ta del av dina värmande ord.
Vi blir alltid glada när vårt team får glänsa i sin passion för design och service.

Varmt välkommen tillbaka till oss!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig butik med fantastiska…

Mycket trevlig butik med fantastiska produkter och fantastisk service! Världsklass!

4 maggio 2025

Risposta di BOLIA

Stort tack för din fina recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att både vår butik, våra designprodukter och servicen upplevdes som fantastisk – det betyder mycket för oss!

Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Jättenöjda

Jättenöjda! Först fick vi ett bord som inte blev så bra efter oljning men Bolia returnerade detta och vi fick ett nytt. Så tacksamma! Dessutom var leveransen och budkillarna toppen!

24 aprile 2025

Risposta di BOLIA

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi är så glada att höra att du känner dig nöjd – och att vi kunde hjälpa till när något inte blev som förväntat. Just så vill vi att det ska kännas att handla hos BOLIA – tryggt, enkelt och med omtanke hela vägen.

Varmt tack igen och varmt välkommen tillbaka!

Vera, BOLIA

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più