Min kæreste og jeg har netop været igennem køb af ny lejlighed, hvor BoFinans har hjulpet os igennem hele forløbet. Vi har været virkelig glade for Jespers fleksible og profesionelle tilgang, der er... Leggi di più
Meget glad for bo finans / Jesper’s professionelle måde at løse og finde muligheder i vores behov for at optage lån og købe ejendom . Bo finans har været forhandler imellem bank og os som kunder i v... Leggi di più
Vi har haft Jesper som rådgiver i mange år nu og brugt BoFinans til rådgivning for både lån, bolig, investering mv. og har altid været super tilfreds. Det giver en helt anden form for tryghed at vid... Leggi di più
Frydenlundsvej 30, 2950, Vedbæk, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Jeg vil varmt anbefale rådgiver Helle Buch der har givet kompetent og korrekt information og rådgivning om seniorpension.
Vh. Signe Skouenborg-Jensen.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har haft fantastisk rådgivning af vores økonomi som sparer os for rigtig mange penge nu og fremover ved at få undersøgt bedst mulig lånemuligheder, samt gode muligheder for investering og pension. Jesper Hansen Bofinans er utrolig venlig og tillidsfuld, fremlægger muligheder som er til forstå. De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Helt igennem kompetent og professionel rådgiving. Man føler sig set og hørt, samtidig med en meget behagelig og afslappet facon. Kan kun give de bedste anbefalinger

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper fra BoFinans er lige præcis den sparringspartner, vi har manglet i forhold til økonomi og bolig. En uvildig rådgiver, som rådgiver ud fra vores ståsted og interesser. Vi er enormt glade for, at vi blev anbefalet at kontakte Jesper, da vi skulle købe ny bolig. Jespers kyndige rådgivning gjorde hele processen tryg og transparent, og vi følte os i gode hænder lige fra start - præcis som flere generationer af min familie har følt det i samarbejdet med Jesper igennem årene.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
BoFinans har ikke bare hjulpet mig, men på min anbefaling, har de hjulpet mange jeg kender — også. Jeg har generelt stor tillid de services vi modtager i Danmark, men BoFinans har overbevist mig om, at det stadig er en enorm fordel at have en ekspert på ens egen side af bordet, når man snakker med bankerne og realkreditinstitutionerne i kongeriget.
Jeg kan på det varmeste anbefale BoFinans, hvis du / I står og skal refinansiere, genlåne, investere, bygge ud, bygge til eller lignende - De er top eksperter i det finansielle fagområde.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Fremragende service! Jesper Hansen er en virkelig dygtig og fremragende finansrådgiver, som går den ekstra mil for kunden. Han giver ikke op, og bliver ved med at insistere på at få bankerne til at give et endnu bedre tilbud. Vi har haft en virkelig god oplevelse, hvor vi ved vi er i trygge hænder hos BoFinans og Jesper, som har haft vores ryg til hver en tid. Bare tak.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Rigtig god service og prof rådgivning
En stor anbefaling her fra

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper er en fremragende uafhængig finansiel rådgiver. Han kommer altid med gennemtænkte, veldokumenterede idéer og har hjulpet os med at få bedre styr på vores økonomi. Med over 20 års erfaring, stærke forbindelser og et indgående kendskab til markedet, er hans rådgivning både tryg og værdifuld. Og så har han en fantastisk sans for humor, som gør samarbejdet endnu bedre.
Men vigtigst af alt: han har sparet os for en masse penge.
Som man siger på engelsk: he’s worth his weight in gold.
Hvis du leder efter en, der virkelig er på din side, så er Jesper det helt rette valg.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Vi har været virkelig glade for Jespers fleksible og profesionelle tilgang, der er ingen dumme spørgsmål og man føler sig helt tryg - uanset om det drejer sig om prisforhandling eller valg af boliglån. Det er rart, når det ikke er så tit man handler bolig.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Lige fra første dialog. Var der tillid og tro på min hjælp. Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Kan kun anbefale jer

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Helle hos BoFinans gav en fremragende gennemgang af mine muligheder med fordele og ulemper ved de forskellige valg. Kort sagt fik jeg det berømte overblik over økonomien, som jeg havde brug for. Stor TAK til Helle.

Yderst kompetent rådgivning
Vi har brugt Jesper fra BoFinans som køberrådgiver i forbindelse køb af ny bolig Vi værdsætter virkelig den åbne dialog og sparring omkring ejendomme, områder og forhandling - og den forståelse der er for de forhold der omkranser vores beslutninger. Rådgivningen er enormt kompetent og med en ro og professionalisme der gør os rolige i at tage store beslutninger for vores familie. Så vi giver vores allerbedste anbefalinger til BoFinans

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Bofinans giver altid god og pålidelig rådgivning der har hjulpet os med komplicerede økonomiske beslutninger. Heriblandt omlægning af lån og investering i aktier samt køb af ejendom. Jesper er altid til rådighed når det gælder om at forhandle med banker og ejendomsmægler.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jesper fra BoFinans, og jeg kan ikke sige nok gode ting om deres service! Fra start til slut var deres økonomiske rådgivning intet mindre end fantastisk. Jesper lever virkelig op til deres løfte om 100% uvildig rådgivning, og det var tydeligt, at han havde mine bedste interesser for øje gennem hele processen.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jesper og Tim har været fremragende i vores process på at finde et hus til den rigtige pris. De hjalp og med at få over 300.000 i rabat, samt finde det perfekte match med banklån mm.
Alt i alt kan jeg kun anbefale at bruge Bofinans

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg er i gang med mit første boligkøb og har Jesper 100% i ryggen og det er både skøn og trygt med den gode rådgivning, særligt når det er et ukendt marked og situation for en. Jeg kan på det varmeste anbefale Jesper, han er yderst kompetent og har ens interesser for øje.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg havde i forbindelse med huskøb brug for at finde en bank der ville godkende os. - Vi var ude i noget "Køb før salg" - og det gav os en udfordring som Jesper Hansen fra BoFinans hjalp os med. VI havde flere uddybende online møde hvor Jesper fik indblik i vores Økonomi og ganske rigtigt som han lovede så faldt det hele på plads og vi fik vores hus. Jesper er utrolig behagelig og kompetent og han får de varmeste anbefalinger fra os. Tusind TAK for hjælpen indtil videre Jesper. MVH Martin & Vibe

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning - Rudersdal
Jeg fik anbefalet Jesper Hansen af en ven, og nu har jeg anbefalet ham videre til hele familien. Jeg har fået uvurderlig hjælp til bankskift og dermed refinansiering af bolig, samt kompetent økonomisk rådgivning. Fremtiden tegner, takket være ham, tryg og fuld af muligheder.