⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans Nordsjælland. Jeg har fået hjælp til at skifte bank, og hele processen har været både professionel, tryg og utrolig positiv. M... Leggi di più
Vores varmeste anbefalinger til Bofinans. Mohammad har været den sødeste og mest hjælpsomme rådgiver gennem hele processen, han har været utrolig imødekommende og tilgængelig hele vejen. Moha... Leggi di più
- Consulente finanziario
- Consulente economico
- Pianificatore finanziario
- Azienda di gestione fondiaria
- Servizio di investimenti
- Consulente di fondi previdenziali
Informazioni su BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Vi er 100% uvildige
Vores største styrke er, at vi arbejder for dig - og KUN dig. Det betyder at, vi udelukkende har dine interesser i fokus, og vores uvildige rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og drømme.
Vi klæder dig på til, at du kan tage de rigtige beslutninger omkring din økonomi på et oplyst grundlag.
Få ro i sindet og energi til mere
Økonomisk stabilitet giver ro i sindet, og når du overlader de økonomiske bekymringer til os, får du frigivet mere energi til at fokusere på de vigtige ting i livet.
Bliv godkendt i banken
Skal du købe ny bolig? Vi hjælper dig med at skaffe godkendelsen hjem hos banken - også selvom du allerede har fået et 'nej'.
Vi klarer forhandlingen med banken, og får aftalen på plads til bedre vilkår og priser.
Tjen penge på dit boliglån
Er du eksisterende boligejer? Så kan vi hjælpe dig med at omlægge dit lån, så du f.eks. kan opnå månedlige besparelser eller skære en stor luns af din restgæld.
Få overblikket over din økonomi
Vi kan tage dig med på en helikopter tur i din økonomi, så du kan få det helt store overblik over de skjulte muligheder i din økonomi.
Få 1 times gratis rådgivning
Første snak er altid gratis og uforpligtende, og du er altid velkommen til give os et kald på 70 26 81 09 for at høre mere.
BoFinans er DIN rådgiver
- Vi arbejder for dig - og KUN dig
- Vi er 100% uafhængige af bankerne. Det betyder at vi ikke har andre interesser i klemme, når vi rådgiver dig
- Få 1 times GRATIS rådgivning
- Du kan altid ringe og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores uvildige økonomiske rådgivere.
- NO cure - NO pay
- Hvis du ikke får værdi ud af vores rådgivning, gør vi heller ikke. Vi tager nemlig ikke betaling for dit forløb, hvis ikke vi kan forbedre din nuværende situation.
Store Kongensgade 81, 1264, København K, Danimarca
- 70 26 81 09
- info@bofinans.dk
- bofinans.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Bo Finans Nordsjælland.
Jeg har fået hjælp til at skifte bank, og hele processen har været både professionel, tryg og utrolig positiv. Mohammad har fra første kontakt været imødekommende, forstående og helt i øjenhøjde. Han tog sig tid til at sætte sig ind i min situation og forklarede på en meget transparent måde, hvad tingene reelt bør koste hos bankerne.
Takket være hans hjælp er jeg nu kommet over i en bank med langt bedre vilkår, større gennemsigtighed og en rådgivning, der føles personlig og nærværende. Jeg har hele vejen igennem følt mig godt informeret og i trygge hænder.
Hvis du overvejer at skifte bank eller blot ønsker at få gennemgået dine nuværende bankforhold, kan jeg kun anbefale Bo Finans og især Mohammad. Kun plusser herfra – tusind tak for hjælpen!
To gode møder – men ingen opfølgning
Jeg havde håbet, at BoFinans skulle være min investeringsrådgiver, så det er lidt trist at skulle skrive denne anmeldelse.
Jeg har nu haft to mødeforløb med virksomheden, brugt omkring to timer i møder, givet adgang til mine Nordnet-porteføljer og efterfølgende ventet på de oplæg, jeg blev lovet.
Begge gange oplevede jeg dygtige og behagelige rådgivere, og samtalerne gav mig lyst til at blive kunde. Desværre er begge forløb endt på samme måde: Den lovede opfølgning kom aldrig.
Første gang reagerede virksomhedens CEO hurtigt og imødekommende på min henvendelse og tilbød personligt et møde, hvilket jeg satte stor pris på. Det gjorde mig tryg ved at give BoFinans en ny chance, og derfor var det ekstra ærgerligt at opleve præcis det samme igen.
Jeg håber oprigtigt, at BoFinans får styrket kundeopfølgningen, for den faglige rådgivning virkede lovende.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Hello.My name is Ioana.I had a real…
Hello.My name is Ioana.I had a real help with BoFinans Roskilde.
Kristhian get in contact with a few banks and he get an approvall for a new loan.My goal it was to buy a villa and we succed!
I will recomand Bofinans for all the persons hwo was not accept by theyr bank!

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Vi har fået super hjælp af Mohammad til…
Vi har fået super hjælp af Mohammad til at gennemgå vores samlede økonomi, som har givet mere luft og en langsigtet plan.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Kompetent talknuseri og engageret sparring
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af Ulla som rådgiver og engageret sparringspartner. Jeg havde brug for en 360° gennemgang af min økonomiske situation i forbindelse med en mulig opsigelse pga omstrukturering på min job. Jeg fik kompetent talknuseri - men ikke mindst en engageret sparring om de valg, der ligger i at nærme sig den sidste ende af arbejdslivet. Jeg gik fra rådgivningen med ro i maven og med nye perspektiver på de valg, jeg nu skal tage. Er meget taknemmelig

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Super god vejledning og service
Super god vejledning og service! Jeg er yderst tilfreds med den expertise hjælp jeg har fået af Kristian Binger, et super stykke arbejde og dybdegående arbejde med grundig gennemgang. Jeg er fuldt ud tilfreds og vil bruge ham/dem til fremtidig samarbejde.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
I reached out to BoFinance with unique help
I reached out to BoFinance with unique request and they could help me with my response to Skat swiftly and great deal of knowledge and support. I could manage this ontime with their help. Thanks a lot. Will definatly get back when more help is required.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos…
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Bofinans i Allerød, hvor vores rådgiver Mohammad har været en stor hjælp gennem hele processen.
Mohammad gav en meget grundig gennemgang af vores privatøkonomi og tog sig tid til at forstå vores fremtidsplaner og behov. Han var utrolig dygtig til at synliggøre både muligheder og potentielle faldgruber – særligt i forhold til renter på realkreditlån, sammensætningen af vores aktieportefølje, pension og forsikringer.
Vi følte os trygge og godt vejledt fra start til slut, og Mohammad var altid tilgængelig med støtte, gode råd og klare forklaringer under hele den vellykkede proces.
Vi kan varmt anbefale Bofinans i Allerød – især Mohammad, som kombinerer høj faglighed med en meget personlig og tillidsvækkende rådgivning. Hans direkte forhandlinger med banken ved bordet, gav os bedre låne muligheder og vi ser frem til et nyt projekt i gode hænder.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Behagelig og rigtig god service hele…
Behagelig og rigtig god service hele vejen igennem.
Jeg fik en rigtig service og behandling af Mohammad, som medførte, at jeg kom godt igennem en og kunne beholde huset efter et split.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Vores varmeste anbefalinger til…
Vores varmeste anbefalinger til Bofinans.
Mohammad har været den sødeste og mest hjælpsomme rådgiver gennem hele processen, han har været utrolig imødekommende og tilgængelig hele vejen. Mohammad fandt hurtigt en bank, der ville godkende vores boligkøb, og vi er rigtig glade for vores nye bankrådgiver.
Vi har følt os godt guidet fra start til slut, og vi har oplevet en meget professionel og samtidig personlig service.
Hvis du står og overvejer, om det er det rigtige valg, vil vi klart sige: go for it. Det har været en virkelig positiv oplevelse hele vejen igennem.
Tusind tak for al hjælpen – vi er meget taknemmelige.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Ja med Morten have vi regnet på hvad vi…
Ja med Morten have vi regnet på hvad vi kunne tillade os når nu Hanne skulle på efterløn og ind nu ser alt rigtig god ud vi mangler lige lidt i opgaven da jeg først nu har set på vores faktiske udgifter når nu vi kommer der til.
Det var en stor hjælp med BoFinas at kunne se virkeligheden og jeg kan kun anbefale Morten videre.
MVH Lars

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Bofinas – tryghed hele vejen igennem boligkøb.
Vi kontaktede Bofinas sidste år, da vi som uvidende førstegangskøbere var helt grønne i forhold til huskøb og alt hvad det indebærer. Vi fik et uforpligtende møde med Claus, og vi kunne hurtigt mærke, der var et match. Claus hjalp os med at tage kontakt til nogle forskellige banker og forhandlere på vores vegne, hvilket til sidst endte med et vellykket huskøb. Han var tæt på os hele processen igennem og vendte hurtigt tilbage ved spørgsmål. Hvis vi på noget tidspunkt var i tvivl om noget, følte vi, at vi trygt kunne spørge Claus. Han formidlede det hele på en måde, der gjorde det let forståeligt.
Vi vil derfor uden at blinke anbefale andre at benytte Bofinans.

Christina er super professionel
Christina er super professionel. Gennem hele forløbet havde vi kompetent rådgivning og hurtige svar. Christina formåede at hjælpe os med at finde en løsning, hvor andre ikke kunne. Vi er meget tilfredse med det hele og kan varmt anbefale Christina.

Stor anbefaling af BoFinans og rådgiver Claus
Vi har haft en rigtig god dialog med rådgiver Claus, som har ydet uvildig rådgivning ved et gratis og uforpligtende møde. Claus hjalp os til selv at forhandle med vores bank og tjekke tilbuddet igennem efterfølgende. BoFinans er 100 % på din side og gør kun noget, hvis det giver mening for dig.
STOR anbefaling herfra.
Vi påtænker nu at oprette gældsovervågning, da vi har stor tillid til dette firma og deres rådgivning.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
Bofinans har været et rigtig godt…
Bofinans har været et rigtig godt bekendtskab. De var med til at få styr på økonomien og finde andre muligheder end min bankrådgiver havde set.

Risposta di BoFinans - 100% Uvildig økonomisk rådgivning
BoFinans - mere end blot et rådgivningsfirma
Foruden en meget behagelig og engageret personlighed bag vedkommende, der til hver en tid står os til rådighed, så har vi kun positive ting at sige om BoFinans.
Lige fra aktieinvesteringer til boligkøb så føler vi os i trygge hænder, og vi er ligeledes tilfredse med de økonomiske udfald.
Vi ser BoFinans som en fast partner, der følger os gennem livets forskellige faser.
Dbh.
To meget tilfredse kunder.

BoFinans og Christina Ruparelia
BoFinans og Christina Ruparelia har været en stor hjælp i en tid hvor der skulle ses på nye bank og finansieringsmuligheder.
Jeg har fået rådgivning om muligheder, uforpligtende møder med banker, tilbud som ligeledes var uforpligtende, Herefter jeg selv kunne vælge om jeg ville tage imod deres tilbud.

Professionelle og empatiske
BoFinans har hjulpet os med råd og vejledning om investering. Vi havde ikke selv nogen erfaring, men er blevet taget rigtig godt imod. Vi oplever et blive set og hørt. Vi er både trygge og glade for det noble, empatiske, professionelle og personlige samarbejde vi har med Claus Gregers Pedersen og BoFinans.