Blush Fashionstore Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

The dress was very badly made, the proportions were all wrong, it's unwearable. I wanted to return it, until I saw they only refund part of the price I paid. In addition, it can only be returned by... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestel er al jaren, leuke webshop met voor ieder wat wils. Laatst was er iets niet leverbaar en kreeg hierbij een mooi alternatief. Netjes en snel afgewikkeld. Ik stuur ook regelmatig wat retour al... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kwaliteit zeer matig 2 broeken besteld beide een L beide zeer verschillende maat afwerking zeer matig broekriem lussen na 1 dag al gescheurd. Overal hangen de draden er nog aan. Sommige naden niet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top producten en een regelmatig afwisselende collectie. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zeer goede klantenservice. Makkelijke en duidelijke site. Te leuk op te shoppen. Soms zijn artikelen zo leuk d... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3 su 5

188 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Snelle en goede service!

Snelle en goede service en mooie producten! Ik had mijn bestelling al de volgende dag in huis. Op mijn mail werd snel gereageerd en ik ben verder goed geholpen. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en ik bestel hier zeker nog een keer! 😊

4 agosto 2023

Communicatie niet goed tussen Blush en Riverty

Nooit eerder problemen gehad echter nu wel. Bestelling netjes ontvangen echter na een deel-retour, die gewoon aangekomen was bij Blush (bevestigingsmail gehad!) gaven zij dit niet door aan Riverty.
Ook niet na meerdere keren mailen.
Ik moet nu dus het hele bedrag betalen bij Riverty. En wachten totdat de retour verwerkt is....
Ze reageren nergens op, mail, sms. Echt heel vervelend! Het telefoonnummer wat weergegeven wordt bij google bestaat niet.
Pas na een telefoontje met Riverty (Riverty heeft toen zelf gemaild naar Blush) was het dezelfde dag nog opgelost.

4 agosto 2023

TOP!

Heel blij met de jurkjes die ik besteld heb. Geleverd binnen de beloofde termijn. Ook de service was top en heb altijd vriendelijk mailtjes ontvangen. Mijn zelfgemaakte fout is heel netjes en snel door Blush opgelost! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

1 agosto 2023

Top !

Al meerdere keren bij blush besteld en telkens een goede service.
Onlangs iets misgelopen bij de betaling waardoor de actie van dat moment verlopen was maar dit hebben ze onmiddellijk positief opgelost.
Zeer goede service en ook telkens snelle en hèèl vriendelijke reacties op mails.

19 luglio 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel! Bestelling niet binnen gekomen, gelukkig verloopt de betaling wel via afterpay, en er wordt nergens op gereageerd. Niet via de mail, maar ook niet via instagram of Facebook. Nu maar hopen dat ik het met afterpay kan oplossen, want hier ga ik niet voor betalen. Schandalig dit, echt !

7 luglio 2023

Oplichters!

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Drie weken geleden een bestelling geplaatst (geen pre-order! Hier heb ik heel duidelijk op gelet)
Voor 16:00 uur besteld is niet morgen maar nooit in huis!
De bestelling is nog steeds niet verzonden en er wordt niet gereageerd op mailtjes of berichten op sociale media.
Op de site staat dat je contact op kan nemen via de chat, dit hebben ze helemaal niet.
Wat een frustratie!
Hier bestel ik never nooit meer en ik zal het ook nooit aan iemand aanraden!

16 giugno 2023

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, via internet werd aangeraden via riverty te betalen omdat het nogal eens fout gaat met verzenden..
Al 2x rekening van riverty ontvangen .aar helaas niet mijn bestelde artikelen van blushfashionstore. Na 4x mailen nog steeds geen reactie van de webshop. En in mijn account blijft staan wachten op verzending. Waardeloze communicatie. Mensen pas op bestel hier niet dezelfde kleding is ook te bestellen bij webshops die wel betrouwbaar zijn! En reageren op mails.

2 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze service retourneren !!!

Bestelling keurig op tijd geleverd, maar terug gestuurd omdat het jurkje voor mij tegen viel.
Netjes retour aangemeld en terug gestuurd via DHL/Returnista. ( wat overigens ook nog eens prijzig is om een jurkje dat niks weegt retour te versturen, maar goed )
Op 14 juni mail ontvangen dat mijn pakketje afgeleverd is bij Blush.
Op 28 juni nog geen geld retour. Mail gestuurd hierover. Blush beweert dat mijn pakketje niet ontvangen is. Daarop het verzendbewijs en de bevestigingsmail gestuurd.
Dit keer kreeg ik als antwoord dat de track&trace code en de ontvangstbevestiging niet betrouwbaar zouden zijn! Na wederom een mail dat ik hier niet akkoord mee ben, een antwoord dat ze mijn pakketje gevonden hadden, maar dat ik een “router” verstuurd zou hebben?! Of ik even wilde betalen via een betaallink zodat ze het terug zouden sturen. WTF!? Echt niet!
Ik heb absoluut GEEN “router” verstuurd en dat de samenwerking tussen Blush en DHL/Returnista niet okee is, is absoluut niet mijn probleem!
Nog steeds mijn geld niet retour. Wat een aanfluiting!!!

30 giugno 2023

Goede ervaring

Ik las veel slechte reviews (met name over retourneren/terugbetalen) dus twijfelde om te bestellen. Uiteindelijk toch gedaan en zelf een heel goede ervaring gehad. Je moet bij het afrekenen in je winkelmandje alleen goed opletten of je product een pre-order is (dit wordt daar volgens mij pas voor het eerst aangegeven of ik heb het eerder over het hoofd gezien). Dan komt je hele bestelling namelijk pas wanneer de pre-order geleverd kan worden Dit was in mijn geval geen probleem maar het is vervelend als je de bestelling snel moet hebben.

Na verzending was het pakketje de volgende dag binnen. Alles was naar wens dus ik heb niet hoeven retourneren. De kledingmaten waren kloppend. Betaling via achteraf betalen (Klarna) gedaan (vanwege de eerder gelezen reviews over terugbetalingen). Kortom heel blij mee.

13 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Ik bestel hier niet meer :(

Ik heb reeds een bestelling geplaatst bij deze webshop, en had de kleding toen pas over 2 weken nodig voor een feestje. Ik dacht, hiermee ben ik ruim op tijd, want op de website stond: Op voorraad? Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Na 5 weken vanaf het moment van bestellen had ik nog niks in huis waarna ik een e-mailtje heb gestuurd met de vraag waar het bleef. Ik bleek een pre-order item besteld te hebben (dit heb ik nergens terug kunnen vinden, niet op de site, maar ook niet op mijn factuur), dus wachtte ik nog even rustig af (5 weken wachten op een pre-order item vind ik erg lang, maargoed, ik had geduld). Na 6 weken uiteindelijk het pakketje ontvangen, ik was hier zo ontzettend blij mee! Ik passen, maar helaas alles te klein.. Ik hield mn hart al vast om het terug te moeten sturen, omdat de levering al zo lang duurde. Uiteindelijk er toch voor gekozen om de items terug te sturen. Ik kreeg netjes een mail dat mijn retour pakketje bij Blush was aangekomen en dat de terugbetaling binnen 14 werkdagen zou plaats vinden, dit gaf mij hoop. Bijna een maand verder had ik het geld nog niet op mijn rekening staan, dus heb ik weer gemailed. Mijn retour zou niet goed verwerkt zijn in de administratie en daarom had ik mijn geld nog niet terug gekregen. Uiteindelijk na veel slagen en stoten heb ik mijn geld gelukkig wel terug gekregen. Jullie zullen mij in ieder geval niet meer als klant terug zien, ontzettend jammer, want jullie hebben echt een mooie collectie te koop!

9 febbraio 2023

Zeker voor herhaling vatbaar

Ik had een mooi jurkje besteld. Super mooi. Dus na al die negatieve recensies, gelukkig een meevaller. De bezorging ging ook erg vlot.
Ik ga hier vast en zeker vaker bestellen

19 febbraio 2023
Valutata 2 stelle su 5

Geen mail en geen contact

Had een jumpsuit besteld maar geen bevestigingsmail ontvangen. Vrij snel contact via fb. Toen ik aangaf het retour te willen sturen kreeg ik geen contact meer. Had geen ordernummer ( vanwege geen mail) en kan het dus niet retour sturen. Hoop op nog een reactie

9 gennaio 2023

Duurt te lang!

Een week geleden een bestelling gedaan, maar helaas tot op heden niets vernomen dat er ook maar iets verzonden is. Helaas ook geen reactie op mail en pb Facebook. Voor mij nooit meer deze webshop!

3 dicembre 2022

Leuke shop

Een eerste keer besteld bij Blush, en met een beetje gemengde gevoelens gezien negatieve reviews die ik online her en der las. Maar dat was voor niks nodig, want de bestelling en levering gingen echt vlekkeloos!

Een hele mooie shop, met duidelijke uitleg over materiaal en snit van elk kleedje maakte het handig om te bestellen. Ik had een van de stuks die “pre-order” was. Helaas had ik dat pas gezien nadat ik bestelde. Als ik een puntje van kritiek kan geven is dat dat wel wat duidelijker aangegeven had mogen staan. Maar een mailtje naar de klantendienst kreeg een vriendelijke respons dat het kleedje die week al zou binnenkomen. En effectief, de levering was nog binnen de week, wat ik helemaal ok vind.

De kleedjes zelf dan, stuk voor stuk toppertjes! Leuke kleedjes, passen mooi aan, zien er helemaal uit zoals ik gedacht had. Prijs-kwaliteit is dit voor mij helemaal in orde. Het is geen echte topkwaliteit, maar je betaalt er dan ook niet zo veel voor. En ze zijn zeker in orde.

Doe zo verder Blush, van mij mag je zeker nog eens een bestelling verwachten!

15 agosto 2022

Koude douche Blush Fashionsore

Voor 16.00 uur besteld is volgende dag levering.... dus niet !!!! Ook als alles op voorraad is kunnen ze zich niet aan hun eigen regels houden. Je kan alleen contact via mail hebben en dit duurt een eeuwigheid!!!! Retour betalingen is ook niet hun sterkste kant !!! Dames kunnen niet rekenen!!!! Natuurlijk is de terugbetaling is het voordeel van Blush Fashionstore. Via mail krijg je geen reactie meer dus je kan fluiten naar je geld, deze dames worden slapend rijk zo !!!!

10 novembre 2022

Viel tegen

Viel tegen. 5 kledingsstukken besteld, kreeg al snel een nette mail dat 1 blouse niet meer leverbaar was. Geen probleem.
4 truien geleverd, waarvan ik er 1 heb gehouden waar ik blij mee was. De rest retour gezonden (niet gratis!). Echter, na bevestiging van retour kreeg ik niet mijn geld terug, ook de blouse die nooit geleverd was bleef op de rekening staan. Na enkele weken nog steeds niks, mail gedaan en er bleek een fout in de administratie. Het is hersteld net voordat er incassokosten bij kwamen en de excuses werden aangeboden. Toch voelt dit al met al niet zo prettig. Ik zou hier niet direct nog eens bestellen.

15 novembre 2022

Positieve ervaring.

Eergisteren besteld vandaag geleverd. Trui is een beetje korter dan verwacht, maar voor de rest voldoet hij volledig aan mijn verwachtingen. Hij zit als gegoten.
Kleuren zijn mooi. Zorgzaam ingepakt.

1 ottobre 2022

Nooit meer bestellen

Nooit meer bestellen. Na 6 weken werd nadat ik een mail had gestuurd mijn artikelen pas verzonden. Artikelen terug gestuurd en na 4 weken nog steeds geen geld terug ontvangen. Tussendoor gemaild en was wat fout gegaan geld zou er met een paar dagen opstaan. Helaas nog steeds niks ontvangen. Ze reageren ook nergens meer op.

30 giugno 2022
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più